Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelikaupat

Tähän aiheeseen liittyvää ketjua en löytänyt joten avataan sellainen tänne. Elikkäs mistä ostatte pelit ja mitkä ovat hyviä verkkokauppoja ja "halvimpia" sellaisia? :)
 
Vastaus: Pelikaupat

Ostan pelit Gamelifestä, koska se on halvin esim. Ridge Racer 7 39.90e, Resistance 58.90e,

Ostan siksikin kun asun tampereella ja gamelifen ainoa noutomyymälä on tampereella niinn ei joudu postikuluja maksaa:)
 
Vastaus: Pelikaupat

Pop-pelistä Raumaltahan minä pelini haen, hinnat heittelevät halvoista kalliisiin mutta palvelu on asiantuntevaa ja sitä kautta voi helposti tilata pelin kuin pelin kun niitä ei muihin liikkeihin kovin usein tule Esim: Suikoden. Ja sitten vain hakea se kaupasta julkaisupäivän aikoihin kätevästi. Pyrin myös tukemaan kyseistä kauppaa sillä kyseessä on tämän suht kuolleen Rauman ainoa kunnioitettava pelikauppa isojen markettejen keskellä. Jos Raumalla käväisee (RMJ?)niin kannattaa katsastaa mikäli aikaa löytyy.

Lisäksi netistä tulee tilattua mm Discshop ja CDon, mutta nämä eivät ole mitään vakituisia sillä yleensä kun netistä peliä haen niin katson sen paikan mistä halvimmalla saa ja sieltä pistän tulemaan.
 
Vastaus: Pelikaupat

Itse ostan pelit Kuopiossa Puijon Divarista. Aika paljon pelejä ja kohtuullisen halvat hinnat. Nettikaupoista en (vielä) ole ostanut mitään.
 
Vastaus: Pelikaupat

Niin, kirjotin original viestin ja oli hieman aakkosissa ongelmia joten poistin. Ostin vuosia kaiken treen player onesta, kunnes tajusin et sehan on ihan perseesta. Nykysin tilt. Kallein paikka ja huonoin palvelu. Netista jos en jaksa tilata, niin marketeistahan saa nykysin julkasu pna kans. Ja booonukset..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pelikaupat

onko muilta hävinny nuo yhteystiedot tuolta discshopista kun ittellä ei enää loydy kun yritin saada tolla jos salasana on hukassa niin se valittaa että sähköpostia ei enää kans löydy edes
 
Vastaus: Pelikaupat

Tampereelta ostan Gamelifestä, jollei siellä ole haluamaani peliä (kuten valitettavan usein käy) menen Tilt - pelikauppaan, ja lopuksi GameSpottiin. Jollei mistään noista löydy, niin käyn Anttilassa, Sokoksella tai Stokkalla.

Netistä ostan yleensä VPD:ltä, Verkkokaupasta tai KonsoliNetistä.
 
Vastaus: Pelikaupat

Onkos tampereella pelikauppaa joka korjais naarmuuntuneita pelejä? ku tuo xbox360 ei innostunu oikeen tosta nhl09 ja naarmutti sen, eikä enää toimi.. :( kerkesinhä mä pelaa sitä 2 tuntia..:(
 
Vastaus: Pelikaupat

Play.com:ista pääasiassa, jos kiire saada joku peli niin Tilt:istä (myös käyettyjä täältä tulee ostettua).
 
Vastaus: Pelikaupat

Noo, Play.comistahan tännekkin tulee tilailtua. Mutta jos ei jaksa odotella, niin Puolenkuun Peleihin on mentävä. Suht mukava kauppa. Ja tällä hetkellä ainut mikä on edes siedettävän matkan päässä.
 
Vastaus: Pelikaupat

jeps. play.com on hyvinkin halpa paikka. platinapelit 20e.
ja jos ei ole aikaa odotella niin sitten kampin konsolinet tai ruoholahden verkkokauppa.com

nämä mielestäni kaikista halvimmat ja hyvä valikoima kaiken lisäksi.
 
Vastaus: Pelikaupat

Sieltä mistä pelin löydän. Jos Prismassa sattuu olemaan peli minkä haluan, ostan sen
Joskus tulee sitten nuista netti putiikeista tilattua ennakkoon jotain pelejä.
 
Vastaus: Pelikaupat

Uutena paikkana ulkomailta on axelmusic alkanut myymään pelejä.

PS3: http://www.axelmusic.com/index_fab.php?fid=21&cid=&pid=fmt
Xbox360:http://www.axelmusic.com/index_fab.php?fid=37&cid=&pid=fmt

Kohtuu halpa paikka:eek:

Esimerkkejä PS3:

LEGO Batman 36,64
Rock Band 2 (Bundle) 146,84
Guitar Hero - World Tour (Bundle) 144,16
Far Cry 2 42,41
BioShock 44,70
Little Big Planet 45,10
Fallout 3 44,97
Mirror's Edge 43,89


Liikehän sijaitsee Tanskassa joten "tullivaara" on sen mukainen.
 
Vastaus: Pelikaupat

Liikehän sijaitsee Tanskassa joten "tullivaara" on sen mukainen.

Axelmusichan on myynyt pelejä jo pitkään, aiemmin tosin vain käsikonsoleille, joiden valikoimat sitten välillä nollattiin. HD-konsoleiden tarjonta on kyllä uutta. Akseli toimittaa pelejä myös kotomaansa ulkopuolelta, mutta Euroopasta kuitenkin.

Kannattaa kuitenkin huomata, ettei pelejä saa kotiin tuohon hintaan, vaan esim. Rock Band 2 -bundleen tulee toimituskuluja vielä parikymppiä päälle. Firman toimitukset eivät myöskään aina ole varmoja, vaan Axelmusic peruu tilaukset automaattisesti, ellei saa tavaraa riittävän nopeasti varastoon. Poikkeuksellista on myös se, että luottokorttia veloitetaan heti tilausta tehdessä, eikä vasta lähetettäessä.
 
Vastaus: Pelikaupat

Ja lisäyksenä vielä, että Axelmusic:n myymät pelit ovat kaikki jenkkiversioita, joten lisäsisällön lataaminen sitten sen mukaan.

Postikulut näyttävät olevan normipeleille 1,98 /kpl
 
Ylös Bottom