Pelimusiikki

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Uuden vuoden alla Helsingin Nosturissa pelimusiikkiin keskittyvä konsertti.

Game Music Collective

Tapahtuman kuvaus: PELIMUSIIKKIYHTYE GAME MUSIC COLLECTIVE BAND ESIINTYY NOSTURISSA SUNNUNTAINA 29.12.

Koe suuri pelimusiikkispektaakkeli legendaarisen Nosturin yhtenä viimeisimmistä keikoista! Suomessa suuren suosion saanut Game Music Collective Band esittää Nosturissa pelimusiikin klassikoita mm. seuraavista pelisarjoista: Final Fantasy, Halo, The Elder Scrolls, Battlefield ja Metal Gear Solid. Game Music Collective on kerännyt Suomen konserttisalit täyteen (mm. Finlandia-talo, Kulttuuritalo, Tampere-talo, Turun Logomo) ja maailmanvalloitus on lähtenyt käyntiin yhtyeen YouTube-kanavalla jossa katsotuimpia videoita on katsottu jo yli 600 000 kertaa.

Sunnuntai 29.12.2019 Nosturi, Helsinki Ovet 18.00 Show time 19.00

Liput: https://www.ticketmaster.fi/event/269189

 
Viimeksi muokattu:

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Huhtikuussa tuli julistettua, että Final Fantasy -sävelmä olisi se kaunein peliä varten sävelletty kappale ikinä. Joulukalenterissa palataan asiaan kertomalla, että mitkä olivat lukijoiden vasta-argumentit. Vähän... erilaisia vastaväitteitä tuli. :D

 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Ei muuten varmaan ole mainittu, mutta melkein kaikkien Yakuza-pelien soundtrackit ilmestyivät vuoden alussa Spotifyn puolelle. Löytyvät Sega Sound Team -nimen alta. Ohessa A-puoli Yakuza 0:n musisoinneista. Ellen väärin muista, niin Yakuza 6 ja Judgment taitavat vielä uupua.

 
Ylös Bottom