Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelimusiikki

Huhtikuussa tuli julistettua, että Final Fantasy -sävelmä olisi se kaunein peliä varten sävelletty kappale ikinä. Joulukalenterissa palataan asiaan kertomalla, että mitkä olivat lukijoiden vasta-argumentit. Vähän... erilaisia vastaväitteitä tuli. :D

 
Ei muuten varmaan ole mainittu, mutta melkein kaikkien Yakuza-pelien soundtrackit ilmestyivät vuoden alussa Spotifyn puolelle. Löytyvät Sega Sound Team -nimen alta. Ohessa A-puoli Yakuza 0:n musisoinneista. Ellen väärin muista, niin Yakuza 6 ja Judgment taitavat vielä uupua.

 
Tällä tyypillä hienoja videoita joissa soitetaan pianoa ja samalla näytetään myös rytmipelimäisesti "nuotit"
Näyttää varsin rauhallinen mass effect musakin expert+ tason suoritukselta.

 
Shantae and the Seven Sirens pelin musiikki on Spotifyssä. (Ei ole muuten vieläkään ilmestynyt Pleikkarille. Mikähän maksaa?)
 
Varmaankin tuolla jossain jo aiemmilla sivuilla kenties mainittukin, luulis ainakin mutta Outlawsin musat ihan käsittämättömät ! jos spaghetti western leffat yhtään lähellä sydäntä niin nämä on niin ”morriconea” että ei mitään raja… Samainen Clint Bajakian loistaa myös Full Throttlen kanssa sekä Day of the Tentacle pelien musiikeissa myöskin, nekin ihan loistokamaa…

Big Box-versiossa tulee myös CD-levyllä kyseinen sountrack kokonaisuudessaan mukana :) siinä uudemmassa painoksessa elikkäs ohuessa pienemmässä lirpakkeesssa ei valitettavasti ole.

Tässä vain pari esimerkkiä tuosta Outlawsin soundtrackiltä…





 
Peli ei suoranaisesti ja varsinaisesti ole puhdas ja pelkkä tappelupeli, enempikin Seikkailullinen sellainen mutta The Way of the Exploding Fist II (C64) oli kans aikamoiset musat, jotka peliin sopivat huikean hyvin ja nostivat sitä siellä seikkailemisen tunnelmaa todella paljon…



Tämä seuraava kuullostaa jotenkin oudolta eikä lainkaan alkuperäiseltä mutta tuossa noista muistakin kappaleista kuitenkin ”maistiasia” vaikka onkin viety kokonaisuudessaan huonomman kuuloiseksi kuin mitä alkuperäinen kuulostaa…
 
OBJECTION!!!!
Saattaa olla joku vieläkin parempi, mutta tämä voittaa ainakin nuo neljä.

Heh, juuri tätä kappaletta ehdotin, kun artikkeli oli vasta saamassa puitteitaan. Toki artikkeliin päätyneet kappaleet ovat nekin hyviä.

Fist II on upea peli, se tuli tahkottua läpi pariin kertaan kuusnepalla. Hienot musiikit ja äänet, poislukien maasta pilkistävä heppu, joka nakkasi shurikenin perään. Se oli kamala efekti.

Olin suunnattoman katkera, kun peli jäi jollakin tavalla jumiin, päästyäni viimeisen osion läpi ensimmäisen kerran, en vain tiennyt pelin loppuneen siihen. Kuvaan tuli vain tulivuori ja luulin hahmoni pudonneen sinne. En ollut aktivoinut yhtä esinettä ja luulin sen olevan syynä. Toisella läpipeluukerralla en tehnyt samaa virhettä, mutta ruutuun tuli silti sama tulivuori ja tällä kertaa teksti "The End". Tuo oli ainoa näkemättä jäänyt asia :D.
 
OBJECTION!!!!

Saattaa olla joku vieläkin parempi, mutta tämä voittaa ainakin nuo neljä.



Tää kappale olisi kyllä hyvin voinut olla messissä tuossa artikkelissa, kun sitä nyt kuuntelin. :D Mutta pitäydyn tuossa tekstissä, OMF ja KI pesevät (mielestäni) edelleen kaikki muut.
 
Muutama ”random” mieleenpainunut musabiisi peleistä…

Metal Gear Solid themee…


Yakuza 3 - Fly


MGS V – Nuclear (Mike Oldfield) joten tämä ei tokikaan suoranaisesti pelimusaa, vaan ihan oikea biisi joka peliin lykätty...


Stefanie Joosten esittää siis "oman henkilönsä" tunnarin... aika makeasti vetää pakko myöntää ! yllättävän hyvältä kuulostaa itseasiassa :)


------------------------------------------------------------------

Sit ois mm. Nier ja se eka niistä… siin oli joku mainio mut ei nyt ulkoa muista, täytyy joku päivä koettaa se kaivella nettilän syövereistä esille.
 
En ole Disco Elysiumia pelannut, mutta sattumalta tuli tämä vastaan. Julkean hyvä kappale! Pitänee ottaa OST kuunteluun, josko olisi lisää samanmoista upeutta.

 
Ylös Bottom