Pelimusiikki

Eilen etusivulle putkahti Samurai Warriors 5:n arvostelu ja pelin soundtrackin voisi mainita olevan aikamoisen mainio. Yhdistelmä japanilaista tyyliä yhdistettynä rokinräimeeseen. Seassa on oikeita helmiä, uusia ja aiemmista osista tuttuja uudelleenkäsiteltyjä ralleja. Esimerkiksi:

 
Tänään saapui pitkän odotuksen jälkeen sellainen pelimusiikkivinyyli että pakko esitellä.
B1D7227A-E0BF-4EFE-B93A-458A73D88C73.jpeg
Persona 5:n musiikit yltää mun listoilla jaetulle ykköspaikalle Xenoblade musiikin kanssa. Missasin harmikseni perus Persona 5 OST vinyylipaketin, mutta tähän Royal versioon ehdin mukaan. Tässä siis vaan Royalin lisämusat joita ei perus pelissä ollut mutta ihan mahtavia kappaleita tännekin mahtuu. EsimerkiksiOn kyllä tullut kesän aikana hankittua vähän liikaakin pelimusiikkivinyylejä. No, johonkin kai lomarahat piti käyttää.
 
Viimeksi muokattu:
Vigorissa voi löytää maastosta LP levyjä joita voi soitella mökin grammarilla. Tämän päiväinen löytö toimii hyvin omalle korvalle.

 
Vigorissa voi löytää maastosta LP levyjä joita voi soitella mökin grammarilla. Tämän päiväinen löytö toimii hyvin omalle korvalle.
Ei hassumpi. Oma suosikki on City in The Flames, jossa on mahtavaa tykitystä alusta loppuun. Se on aina vakiovalinta ampumaradalle jos siellä on päivähaasteita.

 
Jumpe tänään julkaistavassa Eastwardissa on hyvältä kuulostavaa musiikkia. Esimerkiksi:
Samalla voisi mainita, että vaikka joku aika sitten arviossa ollut Cris Tales ei ehkä ollut parasta sitten valmiiksi pureskellun leivän, niin taistelumusiikit olivat kyllä aikamoisen toimivia. Spoilerissa sekä ns. normaali taistelumusiikki sekä pomokohtaamisten sävelmä. Näitä jaksoi kyllä kuunnella.

Normitaistoa:


Pomohirmuja:
 


En pysty sanomaan mikä on paras taideteos Nier Automatan soundtrackilta koska kaikille niille löytyy oma paikkansa pelissä. Mutta tämä jäi erityisesti mieleen. Tämä musiikki yhdistettynä siihen mitä pelissä sillä hetkellä tapahtui niin pakko sanoa, että muutama kyynel vierähti.
 
Pawel Blaszczakin sävellykset The Ascentissa tukevat erinomaisesti pelin henkeä ja jo itsessään nostivat omalla kohdallani korkeammalle pelin audiovisuaalisena kokemuksena.
Laitetaan nyt itseoikeutetusti alkuvalikossakin soiva Welcome Home tänne, mutta ihan kokonaisuutena todella hyvää työtä tehty. OST löytyy myös Spotifysta. Useammankin kerran tuli pelin aikana vain pysähdyttyä katsomaan maisemia ja fiilistelemään musiikkia.

Aikaisemmin mm. Witcheriin, Dying Lightiin ja Dead Islandiin säveltänyt Blaszczak on kyllä kova kiinnitys ollut tähän indie-peliin, mutta panostus ei kyllä mennyt hukkaan.
 
Uuden trailerin myötä tuli mieleen, että pitää jälleen nostaa hattua Petri Alangolle, jonka Alan Wake -soundtrack on edelleen ihan täyttä rautaa. Armotonta Angelo Badalementi -fiilistelyä ja komeita teemoja.


 
Dreamfall chaptersin soundtrack on varsin mukavan tunnelmallinen ja rauhallinen.
Pelihän on tällä hetkellä tarjouksessa 6e hintaan psn storessa ja siinä tulee mukana myös tuo melkein kaksi tuntinen soundtrack joka kopsataan usb tikulle.
Peliä en ole vielä edes aloittanut, mutta tuo pelkkä ost on jo melkein tuon hankinta hinnan arvoinen.

 
No pakko myöntää etten juttua varsinaisesti lukenut vaan pelkästään selasin sen top-5 listauksen läpi.
Pakko kuitenkin mainita, että mulle tuo ei ole mikään meemi tai vitsi vaan ihan oikeasti ainoa pause musa joka on jäänyt mieleen.
 
Pitkästä aikaa fiilistelin mainioilla pelimusiikeilla. Osa on niin hyviä, että menee salilla voimabiisistä. Osa
palauttaa ajassa taaksepäin.

 
Ylös Bottom