Pelimusiikki

Donkey Kong Country 2 on paitsi upea tasoloikka, mutta sillä on myös paras soundtrack kaikista Super Nintendo -peleistä. Tässä etusivun jutussa monta esimerkkiä väitteen perusteluksi. Onko kuuntelun jälkeen vastaväitteitä tai muita ehdokkaita? Itsellä on ainakin yksi muu nimike mielessä, katsoo jos se joskus pompahtaa etusivulle jutun muodossa myös.

Kaikissa Donkey Kong Countryissa on loistavat soundtrackit, mutta kyllä SNES peleistä paras soundtrack on Secret of Manalla.
 
Ilouutisia: Disco Elysiumin soundtrack on nyt kuunneltavissa digitaalisesti sieltä sun täältä, muun muassa Spotifystä. Sea Power esittäjänä, jos sillä haluaa hakea.

Voi kuunnella Whirling in Rags -kappaletta, eli yhtä männävuosien paremmista pelimusisoinneista, vaikka jatkuvalla syötöllä.
 
Game Music Collective on julkaissut tänään uusimman albuminsa Spotifyssä. Restart – Finnish Game Music Revised
 
Runnerin soundtrack on täyttä timanttia.
Genrestä en tiedä kun nykyään pelkästään kone musan puolella niitä tuntuu olevan enemmän kuin koko planeetalla ihmisiä, mutta 90 luvulla tätä olisi vaan kutsuttu technoksi :D

 
Vaikka yleisti oon raskaan musiikin ystävä, niin oon syttynyt aivan täysin sellaisen Youtubekanavan, kuin BG Ollien klassikkopelimusiikeista ja oikeastaan kaikki ukon biisit ovat aivan loistavia! Löytyy loistavia banjosoittimilla tehtyjä versioita ja playlistejä Megamaneista, NES.n Batmanista, Castlevanioista, Ninja Gaidenista, Turricanista ym. Suosittelen testaamaan https://www.google.com/url?sa=t&sou...o7QBegQIBhAH&usg=AOvVaw3be_-X3x2gDIDErraZnrxt
 
Hitsit tämä FF7 Remaken Hollow on hyvä biisi! Tätä, kun kuuntelee niin tekee mieli pelata peliä. Nyt vaan aika menee muiden pelien parissa, mutta jossain vaiheessa on pakko pelata tätäkin peliä lisää. (Olen aika alussa).
 
Satuin soittamaan L.A. Noiren soundtrackia ja ohikulkija vertasi sitä konjakkiloungessa kuultavaan musiikkiin. Siitä se ajatus sitten lähti, lopputulos etusivulla:

Hyvä artikkeli, musaa ja ananas pizzaan!

Tykkäsin aikoinaan pelistä, mutta eipä jäänyt musiikit mieleen. Kenties nuorempana ei vielä osannut näin paljon arvostaa hyvää jazzia, mutta aika mahtavalta LA Noiren musiikki nyt kuulostaa. Pitääkin kuunnella soundtrack, jos se löytyy myös Tidalista.
 
Hyvä artikkeli, musaa ja ananas pizzaan!

Tykkäsin aikoinaan pelistä, mutta eipä jäänyt musiikit mieleen. Kenties nuorempana ei vielä osannut näin paljon arvostaa hyvää jazzia, mutta aika mahtavalta LA Noiren musiikki nyt kuulostaa. Pitääkin kuunnella soundtrack, jos se löytyy myös Tidalista.
Tästä piti mainitsemani, että joskus pelin musiikki toimii (ainakin itselleni) kosolti paremmin, kun sitä kuulostelee pelin ulkopuolella. L.A. Noire on ainakin itelle yksi niistä.

Edit. Ai perkule tää A New Beginning, Part 1 on upea sävellys.
 
Viimeksi muokattu:
Mikä se biisi on Doom kakkosessa, siinä kentässä jossa päästään jo alkumetreillä todistamaan kun Cyberdemon taistelee sellaisilla "näyttämöillä" Spiderdemonin kanssa? Olen tonkinut kaikkialta mutta en löydä! Help.

Biisissä on sellainen ankea skittariffi joka ei jätä rauhaan.
 
En tiedä koska tulee aloitettua eilen ostettu F.I.S.T. forged in shadowtorch, mutta sen mukana tuleva soundtrack tuli jo otettua kuunteluun ja nyt pari iltaa kuunnellut kun on niin mainio.
Pari iltaa vielä niin tuossa on jo saanut sen 9.95e edestä vastinetta.

 
Jos joku muukin pitää Xenoblade Chronicles musiikeista, niin tiedoksi, että XC DE ja XC3 soundtrackit löytyvät nyt myynnistä ainakin itunesista. XC2 OST onkin ollut siellä jo pidempään tarjolla, mutta nämä kaksi muuta on nyt eka kertaa laillista reittiä saatavilla. Nämä on kyllä itselle ehdottomasti parhaimmistoon kuuluvia videopelimusiikkeja eli piti laittaa luottokortti vinkumaan.
 
IGN:llä mielenkiintoinen video, jossa haastatellaan David Wisea. Valokeilassa on Aquatic Ambience -kappale, jonka hän sävelsi ensimmäistä Donkey Kong Country -peliä varten. Kyllä te sen kappaleen tiedätte.

 
Ylös Bottom