Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelimusiikki

Malukah julkaisi uuden paremman version dragonborn comes biisistään maaliskuun lopussa.
On se vaan edelleen loistava kaikkien vuosien jälkeenkin.



Tämäkin on tullut linkitettyä varmaan joskus vuosia sitten, mutta kyllä se edelleen iskee tunteisiin vielä kuusi vuotta julkaisun jälkeen.

 
Viimeksi muokattu:
Castlevania musiikkia Spotifyssä. Tuo copy pastella hakukenttään:
悪魔城ドラキュラ サウンドチーム
Tai sitten tästä web player: Spotify web
 
Jos Legend of the Mystical Ninja (Goemon) on tuttu peli, niin suosittelen kuulostelemaan. Kuulostaa ältsin hienolta.

 
Night in the Woods pelin Soundtrack on nyt Spotifyssä. Artistinimi on Alec Holowka. Nyt tuota pelimuusiikkia on tullut niin monta rekkalastillista Spotifyyn että alkaa tulla ähky. o_O Pelifirmat ovat vissiin havahtuneet että porukka tosiaan maksaa suoratoistopalvelusta että pääsee kuuntelemaan pelimusiikkia.
 
BBC on haastatellut Rob Hubbardia. Yhtä tunnetuinta pelimusiikin säveltäjää. Niitä harvoja joiden nerouden tunnisti jo lapsena ja jäänyt siten mieleen.

 
Tänään tuli pelattua double cross ja kirjoitettua siitä pari sanaa tuonne indie peli aiheeseen ja siinä oli myös varsin jees soundtrack joka avautuu kuunneltavaksi läpäisyn jälkeen.
Kyllästyin kuitenkin siihen, että biisiä pitää aina vaihtaa itse, koska muuten se sama biisi soi uudestaan ja uudestaan.
Onneksi tubesta löytyi playlist jossa nuo kaikki on.

KLICK

Kaksi omaa suosikkia:

No room for weaklings





Reptarrian raiders

 
Fire Emblem: Three Houses -arvostelussa on mainittu, että pelin musiikki on loistavaa (ja itte asiassa varmaan yksin koko hoidon parhaista puolista), joten on aivan pakko jakaa yksi kappale tähän erikseen. Blue Skies and a Battle on aivan järkyn kova styge, etenkin kun tuo... bassokohtasettihomma iskee päälle hieman alta minuutin. Kuunnelkaa (kuulokkeet päässä) ja olkaa samaa mieltä.



Nintendo on muuten näitä tuubi-videoita aika tehokkaasti ottanut pois verkosta, joten ei tiedä kuinka pitkään tämäkään video on toiminnassa. KonsoliFINin Fire Emblem -arvio on tämän linkin takana btw.
 
Veikkaan, että tästä ei ole kulunut kauaa, mutta Trine 3 soundtrack on nyt Spotifyssä. Trine 4 musat ei ole vielä tulleet.
 
Huomasin, että Spotifyssä on Control pelistä tuttu biisi Take Control. Artistina Old Gods of Asgard.
 
Huomasin, että Spotifyssä on Control pelistä tuttu biisi Take Control. Artistina Old Gods of Asgard.
Olikos tuo Poets of Fallin jätkien bändi videopelejä varten vai miten se meni? Muisti hukassa. Muistaakseni samaisella bändillä oli hyviä biisejä Alan Wakessa.
 
Olikos tuo Poets of Fallin jätkien bändi videopelejä varten vai miten se meni? Muisti hukassa. Muistaakseni samaisella bändillä oli hyviä biisejä Alan Wakessa.
Jep :)

Outoa tässä on se, että en edes tykkää Poets Of The Fallin musasta, mutta näissä Remedyn peleissä olleet biisit ovat kyllä olleet hyviä.

 
Uuden vuoden alla Helsingin Nosturissa pelimusiikkiin keskittyvä konsertti.

Game Music Collective

Tapahtuman kuvaus: PELIMUSIIKKIYHTYE GAME MUSIC COLLECTIVE BAND ESIINTYY NOSTURISSA SUNNUNTAINA 29.12.

Koe suuri pelimusiikkispektaakkeli legendaarisen Nosturin yhtenä viimeisimmistä keikoista! Suomessa suuren suosion saanut Game Music Collective Band esittää Nosturissa pelimusiikin klassikoita mm. seuraavista pelisarjoista: Final Fantasy, Halo, The Elder Scrolls, Battlefield ja Metal Gear Solid. Game Music Collective on kerännyt Suomen konserttisalit täyteen (mm. Finlandia-talo, Kulttuuritalo, Tampere-talo, Turun Logomo) ja maailmanvalloitus on lähtenyt käyntiin yhtyeen YouTube-kanavalla jossa katsotuimpia videoita on katsottu jo yli 600 000 kertaa.

Sunnuntai 29.12.2019 Nosturi, Helsinki Ovet 18.00 Show time 19.00

Liput: https://www.ticketmaster.fi/event/269189

 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom