Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelivideon teko

Vastaus: Pelivideon teko

Jos ei nauhoita niin pelaaminen on siedettävää amirite? En tiedä viitsinkö maksaa 40-70 euroa composite->vga -muuntajasta jos pääsen tällä pelailemaan PS2:sta.
 
Kuinka kuvata pelikuvaa PS3:sta?

Elikkäs päätin nyt tästä tehdä aiheen. Nisupulla on miulle kertonu että dvd nauhottimella onnistuis, mutta tahtovat olla hieman liian kalliita tämmöseen harrastukseen(saa kuitenkin ehdotella hyviä/halpoja malleja). Ja kaikenlisäksi en tiedä kuinka kytkeä sitä. Mitään halpoja keinoja? Videokameraa ei ole myöskään.

EDIT: Jos netistä jotain ostaa niin pitäs pystyä ostamaan ihan Suomen rajojen sisältä.
 
Vastaus: Pelivideon teko

mulla on toi vanhempi malli dc60+

YouTube - final.wmv

sain sillä kohtuu kuvanlaatua aikaan kun cappasin avi muodossa ulead se:llä compressoin virtual dubilla (uskamattoman hyvä ilmaisohjelma :eek:) ja editoin sony vegasilla

kokona käytin 1280x720
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pelivideon teko

Onnistuisiko seuraavanlainen viritelmä: PS3 HDMI:llä PC näyttöön. PC VGA kaapelilla samaan näyttöön ja jotenkin nauhottaisi tietokoneella?
 
Vastaus: Pelivideon teko

Onnistuisiko seuraavanlainen viritelmä: PS3 HDMI:llä PC näyttöön. PC VGA kaapelilla samaan näyttöön ja jotenkin nauhottaisi tietokoneella?

Enpä keksi mitään ohjelmaa/kikkaa miten tuolla systeemilla voisi nauhoitella. Eli ei toimi.
 
Vastaus: Pelivideon teko

Onnistuisiko seuraavanlainen viritelmä: PS3 HDMI:llä PC näyttöön. PC VGA kaapelilla samaan näyttöön ja jotenkin nauhottaisi tietokoneella?

Ei. Data kun ei kulje sieltä näytöltä millään sinne PC:n suuntaan. Kuvavirta pitäisi saada vietyä PC:n kautta sinne näytölle.
 
Vastaus: Pelivideon teko

Tuli tossa mieleen että jos pelaan boxilla tietokoneen näytöstä niin kuinka voin kuvata sitä frapsilla kun se tulee ton HDMI:n kautta?
 
Vastaus: Pelivideon teko

Kertokaa nyt minkä releen tarvitsen ja mistä saa ostettua nauhoittaakseni sellaista ihan ok laatuista kuvaa ps3:selta.. hintaa saisi olla sellaiset 50e ylärajana.
 
Vastaus: Pelivideon teko

kertokaas mulle nyt sellainen selvä ohje miten voin tallentaa ps3 pelaamista mitä pitää ostaa ja yms
 
Vastaus: Pelivideon teko

Tarvikkeet:
EasyCap DC60+ v3.1B --> TEE ITSE TALLENTAVA DIGIBOKSI EasyCap DC60+ v3.1B USB - Digiboksit ja satelliittilaitteet - Kodin elektroniikka - Huuto.net

2x Hama 1RCA Uros - 2RCA Naaras --> https://www.konebox.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=101249

Hama 2RCA Uros - 2RCA Uros --> https://www.konebox.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=101284

PS S-video / AV-kaapeli --> PS S-video / AV-kaapeli
(Vaihtoehtoisesti kaapeli boksille jos sitä käyttää tämä on ps3:lle ja Ps2:lle)

<< Esimerkiksi pelkästään tämän kohdan lainaus olisi riittänyt, ja alkuun olisi voinut lyhyen tiivistelmän tarvituista laitteista. T: Ylläpito >>

Eli jos hommaan nämä vermeet, niin pystynkö kaappaamaan PS3 pelikuvaa, niin että voin pelata telsusta ja nauhottaa samalla tietokoneelle? kiitos :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pelivideon teko

Enpä enää ite käytä tota vaan siirryin s-video kaapeliin joka tuottaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun mitä easycapistä voi vain repiä irti.

Esimerkki videot jotka oon tehny:
YouTube - Best easycap quality ever???
YouTube - Shrine of Storms - Adjudicator

Tarvikkeet joita käytin:

PS3 S-video / AV-kaapeli (Blaze) --> PS3 S-video / AV-kaapeli (Blaze)

Liitäntäkaapeli
3,5 mm stereo - 2xRCA (naaras). --> Clas Ohlson - Helpomman arjen puolesta

ja tietysti Easycap dc60+

Johdotus on aika simppeli, Blazen ps3 kaapelin audio liittimet kiinni clas ohlsonin RCA piuhaan ja siitä toinen 3,5 mm stereo pääty kiinni tietokoneen mikrofoni liittimeen tai "audio in" paikkaan. Seuraavaksi Blazen S-video liitäntä kiinni easycappiin ja komposiitti liitäntä kiinni telkkariin.

Eli suomeksi ääni nauhoitetaan suoraan pleikkarin (blazen) kaapelin kautta ja näin vältytään easycapin usb viiveestä, myöskään ääntä ei jaeta kahteen laitteeseen mikä vähentää häiriötä ja tässä herääkin sitten seuraava kysymys miten kuulen pelien äänet???

Noh mene vaikka alkuun pleikkarisi ääni asetuksiin ja laita sieltä päälle "sound multistream" tai vastaava joka antaa toistaa ääntä useammalta sisään tulolta nyt äänen pitäisi tulla sekä tietokoneellesi scartin kautta että telkkariisi HDMI kaapelin kautta.

Toivottavasti tää oli etes jotenkuten selkeetä noh eniveis antaa videoiden puhua puolesta, kettu kuittaa ja öitä :D
 
Vastaus: Pelivideon teko

Johdotus on aika simppeli, Blazen ps3 kaapelin audio liittimet kiinni clas ohlsonin RCA piuhaan ja siitä toinen 3,5 mm stereo pääty kiinni tietokoneen mikrofoni liittimeen tai "audio in" paikkaan.

Kiitos tuosta vinkistä. Tuolleen sain peliäänet kuulumaan läppäriin kiinnitettyyn USB headsettiin...

Millä ohjelmalla muuten nauhotat ja millä asetuksilla? Mihinkäs muotoon muunnat kun pistät videon Youtubeen?
 
Vastaus: Pelivideon teko

Nauhotan easycapin mukana tulevalla Ulead VideoStudio SE:llä ja tiedostomuotona avi
Seuraavaks kompressoin videon Virtual dubissa lisäämällä siihen video --> filters asetuksista "deinderlace" ja "resize" (1280x720) filtterit

Viimesenä sitten editoin videoon tekstii ja musaa sony vegas 8:lla ja tallennan wmv muotoon.
 
Vastaus: Pelivideon teko

Pitääkö toi Easycap usb laittaa kiinni itse tietokoneeseen? Vai voisiko se olla kiinni usb jakajassa, koska muuten ei yltä ja pitäis vähän siirtää varmaa pleikkaa lähemmäs tietokonetta. Voin siis pelata pelejä telkasta ja nauhotus tapahtuu tietokoneella? Ettei tarvii pelata PC:n ruudulta..

Tomisikohan tämä piuha aivan yhtälailla, kuin tuo vähän kalliimpi (blaze). Tämä halvepi olisi mys vähän pidempi, joka kelpaisi minulle :)

http://www.polarpanda.com/store/product_info.php?cPath=84&products_id=1521
 
Vastaus: Pelivideon teko

enpä osaa tohon sanoa.. joidenkin mielestä jo pelkästään sen jatko usbi piuhan ottaminen pois parantaa laatua mut en oo ainakaan ite huomannu moista ja tuon usb jakajan käytössä ei taida olla muuta estettä kun, että sen täytyy olla usb2 ja sellanen joka ei jaa väylää tai muuten kuva näkyy vihreenä.

Toisinkuin hdmi kaapeleissa, komposiitti ja s-videossa laadusta kannattaa maksaa. Ostin alussa semmosen 6 euron räpellyksen niin pelaaminen oli täysi mahdottomuus kun komposiitti johto aiheutti kuvaan liikaa häiritseviä viivoja...
 
Ylös Bottom