Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PES2 boxille?

Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Corca
Eipäs "Boxerit" heitetä piikkareita kaivoon...Fifa 2003 on tsekkaamisen arvoinen.

Olen Fifa 2002:sta testannut ja pelihän oli täysi torso verrattuna PS2:n Pro Evolution Socceriin ja myös ISS2:sta pelanneena voin todeta että todellinen harmi ettei PES-sarjaa nähdä ainakaan lähitulevaisuudessa Boxilla. PES 2 olisi ollut tykki futis-simu Xboxilla ja muuta ei voi kuin odottaa...

Fifa 2003 yllätti pelivideoiden kautta todella positiivisesti uudistuneen pelisysteemin ja pallon käyttäytymisen ansiosta ja PC-demoa testanneena tuo Fifan uusin täytyy ehdottomasti testata Xbox-versiona, vaikka skeptisesti Fifa-sarjaan yleisesti suhtaudunkin.

Annetaan Fifalle vielä yksi mahdollisuus...

Näin kanssa ajattelin ja menenpä heti tänään hakemaan oman fifani pois, kun nyt pallo jalkaa kutittaa sen verran. Ihmetellään sitten jälkeen päin.
 
Jeps, Jopo. Täälläkin odotetaan kovasti kokemuksia pelin tiimoilta.

Ennen kaikkea sujuva pelattavuus, sekä omien että vastustajien teköälyn taso eri pelitilanteissa(pelinluku) olisi tärkeä olla Fifa 2003:ssa ruodussa, jotta haastavia ja viihteellisiä pelejä syntyisi.

Kerro samalla pelin mahdollisista bugeista, tai muista pelin vajaavuuksista/heikkouksista, mitä huomaat.
Selostajan taso olisi sekin myös hauska tietää...tuo futispelien akilleen kantapää. :p
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Corca
Jeps, Jopo. Täälläkin odotetaan kovasti kokemuksia pelin tiimoilta.

Ennen kaikkea sujuva pelattavuus, sekä omien että vastustajien teköälyn taso eri pelitilanteissa(pelinluku) olisi tärkeä olla Fifa 2003:ssa ruodussa, jotta haastavia ja viihteellisiä pelejä syntyisi.

Kerro samalla pelin mahdollisista bugeista, tai muista pelin vajaavuuksista/heikkouksista, mitä huomaat.
Selostajan taso olisi sekin myös hauska tietää...tuo futispelien akilleen kantapää. :p

Pelattavuus on kyllä parantunut huomattavasti eli tuohon Pro evolution:in suuntaan realistisemmaksi, nyt ei ole mitään kikka nappia millä ohitetaan puoli kenttää ja heitetään häkki tyhmän veskan ohi.
Itse tehnyt vain yhden maalin vaikkakin olen pelannut vain 4 ottelua. Maalivahteja on kyllä parannettu huimasti eli ei mene tuollaiset 16 rajalta ammutut vedot 100% varmuudella sisään niinkuin edellisissä.

Pelattavuus on omasta mielestäni sujuvaa, mutta Pes tasolle ei kyllä päästä, mutta mikä sujuvuudessa hävitään se komeudessa voitetaan.

Tekoälystä en nyt voi vielä hirveästi mainita kun vasta muutaman pelin olen ehtinyt pelata, mutta aukkoja kyllä löytyi n. 50% vastustajan hyökkäyksistä on aikas luokattomia (pelasin semi-pro asetuksella joten voi siitäkin olla kiinni) eli hyökkääjä saatuaan pallon juoksee kohti maalia ja lataa pallon täysiä, mutta millin ohi maalin; huono vai hyvä asia, mutta mielestäni näin tapahtui aikas usein, no eipä oma reppu heilunut :)

Aluksi peli kyllä tuntui oudolta, mutta parin pelin jälkeen siitä alkoi pitää, selostaja kaksikko on taas sitä vakio kamaa eli John Motson ja se toinen jonka Britti aksentista ei meinaa saada mitään selvää joten se vähän kyllä nauratti jossain kohdin. Yleisö on sitten oma lukunsa, oli hienoa pelata Manulla kun koti yleisö huutaa United:ia ja muutenkin kuuluu katsomosta kommentteja ja elämää (tietysti Dolby Digital toi sen lisä maun siihen) Eli oltiin keskellä fiilistä kun takaa joku huutaa, että potki sitä palloa...

Bugeja ei ole ilmaantunut, valikoiden ehkä hieman hidas päivitys (painat valikkoa ja se ilmestyy n. sekunnin viiveellä ) ei kyllä kiitosta saa, mutta eipä siellä valikoissa kauheasti tarvi onneksi olla, Laajakuva tuki puuttuu joka sekin on tietysti miinusta. Ruudunpäivitys pysyy tasaisena.

Loppusanoiksi voin sanoa, että kyllä tätä pelaa mielellään, mutta viilaamista EA:n pojilla vielä pelillisesti on, hieman sulavampaa peliä ja pieniä parannuksia niin eiköhän meillä ole loistava Fifa 2004:n tulossa. Mutta nyt pelaamaan
 
Näin pitäisi jokaisen arvioida peliä...astetta analyyttisemmin, kriittisemmin ja vertailevammin.
Kiitokset Jopo hyvästä testiarviosta. ;)

Tilt antoi pelillista tuntumaa tänään pelistä ja suhteellisen hyvältä näytti, varsinkin animaatiot liikkeestä toiseen olivat sujuvia ja jotakuinkin saumattomia. Tilt antoi puolilämpimän vastaanoton Ps2-versiolle, Box-versiota ei arvosteltu. Pitää vielä tarkkailla Moontv:n Player-ohjelmaa ja sen mahdollista Xbox-arviota ja visuaalista näytettä pelistä.

Fifa 2003 on ehdottomasti sarjassaan parannus ja PES2:n jyrääminen ensimmäistä kertaa ohi Fifaversion myyntitilastoissa varmasti pistää vipinää EA:n futiskehittäjiin.
Odotettavissa mielenkiintoinen ensi vuoden futistarjonta.

Sitä vain haluasi sen ultimate-futiksen nyt heti Boxille prkl!

Heitähän Jopo vielä uutta juttua myöhemmin, jahka pääset kunnolla pelaamaan peliä. Yleensä ne pahimmat "viilaamattomuudet" tulevat pitemmällä pelaamisella esille...
 
No niin nyt tulee hieman lisää kritiikkiä, aluksi joudun moittimaan puolustajien toimintaa, ne perkeleet kun on melkein aina liian ylhäällä (olen vaihtanut taktiikoita) joten hyökkääjät pääsevät kohtalaisen vapaasti välillä hyökkäyksiin kun olen pelannut n. 20 peliä eikä yhdessäkään ole tullut paitsiota (vaikka hidastuksesta olen katsonut, että äijä on "selvästi" paitsiossa) niin tämä ehkä vähän hämää. Ja kädet väsyvät helposti kun juoksu nappi on oikea liipaisin niin sitä pitää pitää melkein koko ajan pohjassa niin on ainakin sormet kovilla, mutta sitkeästi jatketaan.

Sää olosuhteet on hienoja ainakin näkemäni auringonpaiste :) ja sade, ei ole sellaista Pes viiva sadetta (en tiedä PES2:den sateesta, mutta ainakin ykkösessä). Stadioneita on myös huikea määrä valittavana. (muistelee PES:in n. 4 stadionia), myös peli tyyppejä on 2 simulaatio ja arcade, mutta tuskimpa tuota arcade tilaa kukaan kaipaa...en minä ainakaan. Ja paras näkymä peliin tulee Tower kameralla paras pelikuvakulma.

Maaleja tulee hieman kauempaakin, juuri tuossa Gary Neville pamautti maalin n. 30 metristä ja NIIN nautittava vapaapotku tilanne kun matkaa maaliin oli 45 metriä ja pallontakana kukas muukaan kuin D. Beckham ja vastustajan muuri oli jossain ihan muualla kuin pitäisi niin siitä meitsi tykittää suoraan pallon verkkoon, oli huikea fiilis.

Vapaapotkut ovat tyyliin, valitaan laukaisu paikka ja sitten kun mittarissa menee edestakaisin viiva ja se sitten pitää saada vihreälle alueelle pysähtymään niin tulee loistopotku kuten yllä hehkutinkin. Tietysti tämä tuntuu aikas arcade meiningiltä kun on näitä mittareita. Vapaapotkuja tulee vain aikas harvoin eli tekoäly ei kyllä kynnä nilkoille vasta kun on pakko, niin näistä herkku tilanteista ei tarvi liikaa ainakaan nautiskella, mielestäni hyvä jos jotain haittaa vaparin "helppous" niin ainakin asiasta pääsee sitten kuittaamaan jos rupeaa kyntö puuhiin...

Well, peli siellä taas odottelee.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Jopo
Stadioneita on myös huikea määrä valittavana. (muistelee PES:in n. 4 stadionia),


Catalonia Stadium
Monte Carlo Stadium
International Stadium
Lombardi Colosseum
München Stadium
Orange Arena
North-East Stadium

Olikos niitä vielä muita... En nyt muista. Joka tapauksessa PES2:ssa stadioneja on vielä muutama enemmän.
Jahas, PES2 kutsuu jälleen, semifinaalit MM-kisoissa menossa. :)
 
Pirskele vietä pitää ostaa tuo huippu PES2, ei sille mitään voi, mutta tosin vasta joulukuussa, siihen asti pelattava potskulla ja toisella kamulla...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Willennium
Catalonia Stadium
Monte Carlo Stadium
International Stadium
Lombardi Colosseum
München Stadium
Orange Arena
North-East Stadium

Olikos niitä vielä muita... En nyt muista. Joka tapauksessa PES2:ssa stadioneja on vielä muutama enemmän.
Jahas, PES2 kutsuu jälleen, semifinaalit MM-kisoissa menossa. :)

OK ,oli niitä sitten enemmän kuin muistelin on vain niin kauan aikaa kun viimeksi tuota Pro Evolution Socceria on tullut pelattua
 
Tekisi mieli ostaa Pleikka 2 pelkästään tämän takia. Toivottavasti tulee Xboxille, ja btw. lukekaa uus Pelit- lehti. PES2 sai 96 pointsii. Nice.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan eclipse^
Tekisi mieli ostaa Pleikka 2 pelkästään tämän takia. Toivottavasti tulee Xboxille, ja btw. lukekaa uus Pelit- lehti. PES2 sai 96 pointsii. Nice.

Myös ps2fin:ssä on arvostelu PES2:sta, käykää lukemassa. Otettu oikein 2nd opinionikin.
 
Toivo elää. www.pelipaketti.net on uutinen jossa kerrotaan näin: "PES-sarja muille konsoleille?
Maanantai, 9. joulukuuta, 2002 - 17:04 / Joel Kinnunen

Konami harkitsee kehutun Pro Evolution Soccer -sarjan seuraavien osien julkaisemista PS2:n lisäksi myös muille konsoleille, kertoo Computer & Video Games. Kovin nopeasti Xboxin ja GameCuben omistajat eivät parhaimmassakaan tapauksessa pääse "maailman parhaasta futispelistä" nauttimaan, sillä minkäänlaista julkaisuaikataulua pelille ei ole asetettu. "

No...parempi myöhään kuin ei milloinkaan...kai.
 
Olishan se hienoa päästä Livellä PESiä pelailemaan, mutta Xboxin vakio-ohjain ei ole PESiin läheskään niin hyvä kuin suunnilleen sitä varten räätälöity DualShock 2. En ole Controller S:ää kokeillut, mutta se saattaisi kyllä jo soveltua hyvinkin PESiin...
 
Pro Evolution Soccer -pelisarjan tuottaja Inamoto-san kertoo, että Konami harkitsee Pro Evolution Soccer 3:n kääntämistä PS2:n lisäksi myös muille konsoleille. Aiemminhan pelisarjasta ovat päässeet nauttimaan vain PlayStation 2:n omistajat.

Pro Evolution Soccer 2 on ollut uskomaton myyntimenestys. Lokakuussa tapahtuneen julkaisun jälkeen peliä on myyty Euroopassa yli miljoona kopiota. PES2:sta pidetään noin yleisesti myös markkinoiden parhaana futispelinä.

lähde tilt.tv

voi tätä ilon päivää......toivottavasti se toteutuu:D
 
Konami on käsittääkseni jo ilmoittanut GC-version tekeillä olemisen, en siis pitäisi XboX-versiota mahdottomuutena, mutta lähinnä todennäköisenä.
 
siis toi mun juttu koskee pesin seuraajaa eli seuraavaa pesiä

gc tuleee ens vuoden alussa jo pes2 mut tos lukee et pes3 saattais tulla boxille
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan X-Goose
gc tuleee ens vuoden alussa jo pes2 mut tos lukee et pes3 saattais tulla boxille

Ei tuosta ole mitään vahvistusta olemassa että PES2 tulisi GC:lle. Vain Winning Eleven 6 FE on varmasti tulossa GC:lle Japaninmaalla ja todennäköisesti sitä seuraavat versiot eli mm. PES3.

Evo-Webin foorumissa on ollut puhetta että XBox-version tulo on epävarmaa koska XBoxia myydään Japanissa niin vähän. Tietenkin vain Konamin sanaan voi tässä asiassa luottaa ja Inamoton puheet "muista versioista" viittaisivat sekä XBox- että GC-versioihin.
 
Ylös Bottom