Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pisin ja lyhin peli

Arcane

Active Member
Mitkä ovat pisimmät ja lyhimmät pelit, jota olet Xboxilla pelannut? En tarkoita pelin pitkäikäisyyttä (eli uudelleenpeluu arvoa + moninpeliä) vaan sitä, kuinka kauan pelin läpivedossa kestää.

Lyhin pelaamani peli on ehkä Harry Potter ja Salaisuuksien Kammio, jonka lainasin serkultani. Peli oli ihan hyvä, mutta läpivedossa kesti vaivaiset 10 tuntia. Ei siis kannata odottaa mitään kovin pitkäikäistä seikkailua. En kylläkään jaksanut tutkia koko aluetta läpi, koska menetin aina Bertie Botin joka maun rakeet, enkä tämän takia koskaan saanut Alohomora -taikaa, jolla olisi saanut lukittuja ovia auki.

Peliä aloittaessani odotin kyllä paljon mahtavampaa ja pidempää pelikokemusta. Siis pelissähän oli Tylypahkassa vain 3-4 päivän tehtävät + yötehtävät. Tämän lisäksi minipelit. Velhokorteistakaan en löytänyt kuin about 18. Eipä niitä kyllä jaksanut pahemmin etsiäkään.


Pisin peli mitä olen pelannut, on selvästi Amped: Freestyle Snowboarding. Vaikka 125 tehtävää ei kuulosta kovin pitkältä, niin tehtävissä on sen verran korkea vaikeustaso, että minulla kesti pelin täydellisessä läpivedossa 2 kuukautta.
 
Pisimmät pelit: Amped ja Morrowind
Lyhimmät pelit: Harry potter: salaisuuksien kammio ja Baldur`s gate: Dark Alliance
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Knight
Käsittääkseni Panzer Dragoon Orta on sangen lyhyt.
Huomaa kysymys: "Mitkä ovat pisimmät ja lyhimmät pelit, jota (sinä) olet Xboxilla pelannut?". Mitä nyt tulee itse peliin, niin jos tuon haluaa kokonaan 100% pelata läpi, niin arvelisin, että joku 15+ tuntia menee koko hommaan. Ei siis kuitenkaan niin lyhyt.
 
Eihän Halo mikään erittäin pitkä ole, ellei pelaa läpi kaikilla vaikeusasteilla. TimeSplitters 2:ssa riittää pelattavaa enemmän.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Solid Snake
Eihän Halo mikään erittäin pitkä ole, ellei pelaa läpi kaikilla vaikeusasteilla. TimeSplitters 2:ssa riittää pelattavaa enemmän.

Taimsplitterssiä tosin ei jaksa pelata Halon jälkeen.
 
No okei. Itse pelaamistani Xbox-peleistä lyhin lienee GunMetal, mutta SegaGT 2002 en ole jaksanut pelata senkään vertaa.

EDIT: En vieläkään lukenut kysymystä.
 
Lyhin pelaamani Xbox-peli on ehdottomasti House Of The Dead 3...sellainen puolen tunnin kiekerä kaikenkaikkiaan(Tosin messissä oleva HOTD 2-kokoversio nostaa peliaikaa tuonne tunnin tietämiin riippuen n00b-tasosta).

Viihdyttävät minuutit HOTD3:sta silti saa...harmi tuo lyhyys sillä pelissä olisi draivia pitempäänkin lihapitoiseen räiskimiseen.
 
Näistä peleistä, mitä nyt on pelattavana, Halo on varmaan lyhyin. Kymmenen tehtävää ja... oho, ei se olekaan se lyhyin peli, ei lähellekään. Ei voi olla! Unohdin melkein kaikki neljä vaikeusastetta ja tehtävien laajuuden; pelin parissahan menee kauan aikaa, jos ottaa huomioon jokaisen vaikeustason. Jos taas huomioidaan vain yksi vaikeustaso, Halo ei kovin pitkä ole.

Pisin peli on sitten vähän eri asia... nyt kun en osannut kunnolla äskeisenkään vastata, en ole varma osaanko tähänkään. Nämä ei ole Xbox pelejä, paitsi Mafia, mutta GTA 3, GT: Vice City ja Mafia ovat varmaan niitä pisimpiä, mitä tiedän.
Kun nyt ollaan Xbox -puolella, sanon Mafia, koska sehän on Xboxille joskus tulossa. Toivon mukaan pian.

:)
 
Koska nyt ilmeisesti puhutaan vain xboxin peleistä , niin pisin on Sega GT 2002 . Peliä on nyt väännetty +60 tuntia keräämällä autoja ja virittämällä niitä . Driftaus on mahtavaa ja luvassa on ainakin vielä samaverran tunteja . Pelin läpäiseminenhän ei kestä kauan .

Lyhin on buffy , darkangel tai joku muu paska jota jaksaa kokeilla n. 5 minuutin ajan . Teki mieli vastata halo koska oli täyttä tuskaa että viitsi pelata sen läpi , on muuten yksi huonoimpia pelaamiani 1st person räiskintöjä :mad:

Halon jälkeen muuten JAKSAA Timesplitters 2:sta .
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Solid Snake
Eihän Halo mikään erittäin pitkä ole, ellei pelaa läpi kaikilla vaikeusasteilla. TimeSplitters 2:ssa riittää pelattavaa enemmän.
Kyse olikin pitkäikäisyydestä niinkun Arcane mainitsi.

EDIT: Ohops, kysehän ei juuri ollut pitkäikäisyydestä :)
 
Asiahan on niin, että Timesplittersin jälkeen ei jaksa pelata Haloa. Se on kuin kivirekeä vetäisi. :eek:
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Hemppa
Asiahan on niin, että Timesplittersin jälkeen ei jaksa pelata Haloa. Se on kuin kivirekeä vetäisi. :eek:

Ne on molemmat hyviä pelejä, mutta kyllä TS2 potkii kovempaa. Halo on taas ehkä vähän vakavampi ja syvällisempi. Tai no, empä rupeakkaan siitä puhumaan yhtään mitään. Molemmat on hyviä pelejä ja kun kyse ei ollut pitkäikäisyydestä vaan pelin pituudesta TS2 vie voiton.
 
Juu, molemmat ovat hyviä ensimmäisen persoonan ammuskeluja. Tämä Halon kivireki-ilmiö tulee esille lähinnä moninpelissä. Timesplittersin hektisen toiminnan jälkeen siirryttäessä Halon laahustamiseen.

Mutta aiheesta vielä. Serious Sam on lyhyt. Kenttiä on paljon, mutta ne menevät nopeasti. En osaa tuntimäärää sanoa, mutta parissa illassa meni läpi.
 
Ylös Bottom