Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS

Achievementit ainakin bugittaa, kun eivät aukea vaikka tekisi vaadittavat asiat, mutta tuo oli odotettavissa, kun aina päivityksen tultua jotakin menee rikki :)
 
Mites jengillä on Sanhokin vehreillä rinteillä homma lähtenyt sujumaan? Hyvää vaihtelua vähän tiiviimpi ja nopeatempoisempi peli. Loottia on jokapuolella enemmän kuin lääkäri määrä joka myös sitten tarkoittaa että pelaajat on aika hyvin varusteltuja yleensä. Hieno uudistus, tykkään kyllä!

 
Osui muuten aika hyvä niksipirkka video silmään josta ehkä konkaritkin saa jotain irti, mutta varsinkin uusille tosi hyödyllistä settiä! :)

 
Xbox One X versio yskii, varsinkin Sankhokissa. Xbox One FAT & S toimii todella hyvin 1.0 päivityksen jälkeen, mutta X kanssa haukattiin liian iso pala kakkua 4K resoluution kanssa tai muuta vastaavaa. Ei pyöri niin hyvin kuin Pre 1.0 versiot. Itsekin joutu ihan tilapäisesti ylentämään S-konsoli ykköskoneeksi että voi nautiskella PUBGista kunnolla. Eipä ole pelin kannalta mitään väliä vaikka näyttää hieman rosoisemmalta FullHD, ihan tyylikäs peli on silti. Ja ehdottomasti peli kulkee kyllä paremmin S kanssa kiitos parempien framejen!

Lisätietoja laastarista X suhteen luvassa lähiaikoina.
Itse ottaisin ihan tosi lämmöllä vastaan vaikkapa mahdollisuuden laskea resoluution 1440p/1080p tai muuta vastaavaa jotta framet olisi turvattu aina. Saa nähdä.

Edit: Niin toivon että tuo "temporary solution" olisi resoluution laskemis mahdollisuus!!
 
Toisivat tähänkin jonkunlaiset Resoluutio & Ruudunpäivitys modet, niin pelaajat saisivat itse valita haluavatko 4K:ta vai ei. Ihan väärin tuommoinen, että pakotetaan pelaamaan 4K resolla jos pelattavuus kärsii siitä.
 
Toisivat tähänkin jonkunlaiset Resoluutio & Ruudunpäivitys modet, niin pelaajat saisivat itse valita haluavatko 4K:ta vai ei. Ihan väärin tuommoinen, että pakotetaan pelaamaan 4K resolla jos pelattavuus kärsii siitä.

En käsitä mikä niitä vaivaa!? Ihan vertailun vuoksi esim. Vigor on vasta kehityskaarensa alkupäässä ja siinähän ei mitään perustavaa laatua olevia framerate ongelmia ole ja peli pyörähtää nätisti 4K nyt jo tässä vaiheessa Xbox One X kanssa. Tästä huolimatta, ovat ilmoittaneet että pitkän tähtäimen roadmapilla olisi joku 1440p "Performace mode" tai muu vastaava jolla se sitten pyörisi ei natiivina 4K mutta sametin pehmeästi vaihtoehdoksi heille jotka sitä arvostaa yli resoluution. PUBGin tarvisi nimenomaan pikkuhiljaa tehdä tämä sama juttu!

Tässä vielä videon muodossa avattuna tiistain Hotfixin sisältö.

 
...Itsekin joutu ihan tilapäisesti ylentämään S-konsoli ykköskoneeksi että voi nautiskella PUBGista kunnolla.

Valkoisen pienokaisen tilapäinen paluu pääkoneeksi on sujunut mainiosti. Usein unohdan koko jutun että pelaankin S kanssa tässä enkä X. Pelikokemus on oikeastaan aivan sama pääpiirteittäin. PUBGissa huomio kiinnittyy yleensä aivan johonkin muuhun kuin tekstuurin tai varjojen laatuun, vaara voi vaania jokaisen nurkan ja kiven takana. Vaikka tässä nyt on tullut varsinkin tuosta tekniikkapuolesta lunta tupaa niin nyt kun katson ja pelaan tätä S-versiota niin on se perhana kyllä aikamoinen saavutus että peli on saatu tälläkin raudalla lopultakin toimimaan näin hyvin. Sitä voi nyt pelata niinkuin PUBGia kuuluu, ei juurikaan tule enää niitä "voi kun tämä taas tökkii" -hetkiä. Niitä voi tietty joskus tulla_niitä tulee kaikissa peleissä. Mutta nyt ollaan siinä tilanteessa että pelaaminen on aina tosi nautittavaa.

Nyt jos kaikki menee hyvin huomenna Xbox One X pääsee pois vaihdosta tositoimiin. Jännä nähdä riittääkö efektien pienentäminen ja disablointi poistaan murheet ja saavutetaan samankaltainen toimivuus jota edellä kuvaan. Uskon kun näen...tietenkin PUBG maistuisi 4K vielä paremmalta mutta jos vähänkin yskii se on ongelma!
 
Viimeksi muokattu:
Noniin tänään on suuri päivä Xbox One X PUBG pelaajille, performance hotfix päivitys on juurikin mennyt online ja siihen liittyvä huoltokatko on jo serveripäässäkin kuulemma lusittu eli ei muuta kuin kovaa ajoa alkaen NYT. Päästään toivottavasti viimeinkin pelailemaan 1.0 versiota niin kuin kuuluu myös X-koneella. Peukut ja varpaat kohti kattoa että näin todellakin on!?

Laittakaahan raporttia kun on kokeiltu että onko nyt parempi? Ja myös Sankhokissa?

Edit: Temppu näyttää toimineen ja ensimmäisissä raporteissa yhteisö pääasiassa kiittää.

Todella hieno homma, tämä täytyy käydä kokemassa tämä myös itse asap!

Hello everyone,



We are putting out a hotfix today to deploy Xbox One X graphical changes and bug fixes, as well as add the BP exchange function and a few weapon skins to the Store. Read on for full patch notes!



Schedule:

PDT: September 18 01:00AM (2 Hour Maintenance)

CEST: September 18 10:00AM (2 Hour Maintenance)



Performance



  • Graphical settings on the Xbox One X have been toned down temporarily to help address framerate issues. The resolution and texture quality will remain the same. We wanted to maintain the quality in overall visuals, so to minimize the difference, we only reduced very specific detailed graphics options like shadowing and reflections.
    • This includes the following changes:
      • Shadow Quality (Both Dynamic/Static) lowered
      • Post Processing
        • Disabled Motion Blur
        • Decrease quality of Screen Space Ambient Occlusion (SSAO)
        • Disabled off Depth of Field
        • Disabled off Lens Flare
        • Decreased Eyes Adaption Quality
          • This is the time it takes for your eyes to adapt to the dark when you go from a bright to dark place.
      • Effects
        • Disabled Screen Space Reflection (SSR)
          • This is the reflection from windows and such.
        • Disabled Refraction
          • This is refracted light.
        • Disabled Subsurface Scattering (SSS)
          • This is when there is light inside an object to make it look more real.
        • Disabled Particle Light
          • This is dynamic light from different effects such as explosions.
        • Lowered the number of particles created
  • Optimized inventory in the CUSTOMIZATION menu in the lobby to reduce input lag.


Gameplay



  • BP exchange has been added to weapon skins.
    • Pressing the Y button while hovering over the weapon skin in the inventory will exchange that weapon skin for BP.
    • Only one skin at a time can be exchanged for BP. BP exchange price will vary with each item.
    • The preview button has been changed to ≡ button.














Bug Fixes



  • Fixed an issue where the Russian and Uzbek languages were not displaying correctly.
  • Fixed an issue where a “Lost connection to host” error would pop up when connecting into a match after previously cancelling matchmaking.


Weapon Skins



  • The below items have been added in STORE -> ITEMS available from:
    September 21 00:00 PDT / September 21 09:00 CEST
    • Glory - AKM
      • This skin will only be available to purchase until:
        October 21 23:59 PDT / October 22 08:59 CEST
    • Glory - UMP9
      • This skin will only be available to purchase until:
        October 21 23:59 PDT / October 22 08:59 CEST
    • Trifecta - Scar-L
    • Trifecta - Micro UZI
    • Trifecta - P92







We’d like to thank everyone for their patience while we worked through the initial issues that popped up with the 1.0 launch. We will continue to keep an eye on our channels once the hotfix is deployed, so please keep your feedback and reports coming and let us know if you continue to experience any issues.




Thanks,

PUBG Xbox Team
 
Viimeksi muokattu:
Laittakaahan raporttia kun on kokeiltu että onko nyt parempi? Ja myös Sankhokissa?

KYLLLÄ!! Voin vahvistaa tämän eli pyörii kuningas konsolillakin niin kuin kuuluu ja täydellä 4K resoluutiolla. Ja kylläpä maistuu tämän myötä nyt, paremmin kuin ikinä!

Nyt se alkaa tapahtua eli PUBG saapuu ps4:lle?

https://www.gamereactor.fi/uutiset/573073/PS4n+PUBG+on+tulossa/

"Oletettavasti ikärajan saanut versio on 1.0, joka hiljan saatiin ulos myös Xbox Onella."

Tämä on erittäin hieno homma! Alkaisi olemaan jo aikakin että maailman suosituin nettiräiskintä alkaisi toimimaan maailman suosituimmalla konsolilla jolla voi verkkopelata! Onhan se jo puhelimellakin.

Todistettavasti tulee pyörimään ongelmitta jopa tavis PS4 kun kun FAT Xbox One kanssa pyörähtää fine ja on ihan riittävän kiva katsella. Oma veikkaus että Pro kanssa tähdätään sinne 1440p huitteille resoluution kanssa ja tekstuurien ja grafiigan taso about samaa settiä kuin nyt X kanssa tai vähän alle.

Ihan hyvä siirto ja tulee myymään hetimiten miljoonia yksikköjä kun julkaisu tapahtuu, ainakin omaan "aikuisempaan" makuun Plesen BR kenttä tosi heikko kun en tuosta lasten Fortnitestä niin välitä. COD Arcade peli hyvä lisä "pahimpaan hätään" mutta en jaksa nähdä että olisi jokin pidemmän tähtäimen PUBG kaltainen ilmiö, ei varsinkaan jos vaatii lisää €€ tiskiin että voi pelata jotain muuta kuin yhtä tai kahta mappia jotka tulevat Vanillan mukana. PUBG tulee dominoimaan Fortnite ohella BR Genreä myös Plesellä, toivottavasti ei tarvitse äly kauaa odottaa. Taitaa olla ensi vuoden juttuja tai jos ei ole niin sitten on salailtu todella hyvin.
 
Minäkin voin vahvistaa, että viimeisimmän päivityksen jälkeen peli pyörii Xbox One X:llä huomattavasti sulavammin kuin aiemmin. Tätä oli nyt jopa ihan miellyttävä pelata konsolillakin.
 
Saisivat pitää näin nuo grafiikat Xboxilla, peli ei ole vielä koskaan pyörinyt näin sulavasti konsolilla. Efektejä ja varjoja yms. siis laitettu vähän alaspäin. Resoluution pidetty 4K:na One X:llä kuitenkin.
 
Nyt se alkaa tapahtua eli PUBG saapuu ps4:lle?

Saas nähdä mikä tila tälle tulee jäämään. Tuolta tulee vain niin paljon parempaa Blackoutin suunnalta. Siinä rummutuksessa voi pioneerille käydä kuten niin usein vallankumouksien jälkimainingeissa.
 
Saas nähdä mikä tila tälle tulee jäämään. Tuolta tulee vain niin paljon parempaa Blackoutin suunnalta. Siinä rummutuksessa voi pioneerille käydä kuten niin usein vallankumouksien jälkimainingeissa.
Tämä on kyllä totta, PS4-julkaisu saattaa tulla hieman liian myöhään. Vai onko tätä pleikkari-pelaajat jo odotelleen kovastikin?
 
Ylös Bottom