Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 4

Vastaus: PlayStation 4

Nyt vasta huomasin, että pelin voi käynnistää "vanhalla" versiolla jos päivitystä peliin vasta ladataan. Loisto homma näin hitaalla netillä.
 
Vastaus: PlayStation 4

Moikkelis,

onko kellään ollut ongelmia R1 nappulan kanssa tahi L1? Minulla R1 jää pohjaan jos nappia painaa vasemmasta reunasta, nappi painuu tällöin kallellaan ja kiilaa itsensä runkoon ja jää pohjaan. Jos ongelmaa ei ole ilmennyt niin kokeilkaas onnistuuko teiltä tuo kiilaaminen. Mietiskelin vain onko kyseessä suunnitteluvirhe vai ainoastaan satunnaisissa ohjaimissa ilmenevä vika. Hirveästihän tämä ei haittaa (yhden kerran jäänyt pelatessa pohjaan), mutta eihän sitä tuliteriltä vempaimilta tällaisia vikoja haluaisi.

Resogunissa olen huomannut myös täysin selviä käskyjen tottelemattomuuksia, mutta tämä voi olla täysin pelivika ja näitäkin tapauksia on ainoastaan muutama.

Täällä täsmälleen sama ongelma,L1 jäi pohjaan juurikin noin kun painasi vasemmasta reunasta.Vein takaisin anttilaan ja sain suoraan uuden.Uudessa ei samaa ongelmaa ole.

Tuota tattien haperoitumista ei ole omalla kohdalla ainakaan vielä,tosin kovin montaa kymmentä tuntia en ole vielä pelaillutkaan.
 
Vastaus: PlayStation 4

Onko tuo äänibugi johtuva nyt ps4:n softasta vai pelistä?

Itsellä ongelmia optisen äänen kanssa aiheuttaa vain NBA 2K14, vaikka löytyy monia muitakin pelejä koneelle. Täällä monet valitellu COD ja BF4:lla samansuuntaisista ongelmista.

Onko tässä nyt siis odotettava pelin vai käyttiksen vai molempien päivitystä. NBA oli sitten viimekäynnistyksen saanut 2gigan päivityksen, mutta edelleen jos koiran 5.1 ääniä ulos ottaa niin joko pätkii, puuroutuu tai katoaa kokonaan. Myös käyttiksen puolella sen jälkeen kun ongelma alkaa ensin pelissä. Jos en avaa vahvaria ollenkaan, vaan pidän äänet tv:ssä HDMI:llä, niin ongelmia ei ole.
 
Vastaus: PlayStation 4

Toi 5.1-kusu vaikuttaa käyttistason ongelmalta, eli PS4 systeemipäivityksiä odotellessa.
 
Vastaus: PlayStation 4

Nyt vasta huomasin, että pelin voi käynnistää "vanhalla" versiolla jos päivitystä peliin vasta ladataan. Loisto homma näin hitaalla netillä.

Miten tämä onnistuu? Huomenna saan konsolin virallisesti avata, niin varmaan pukkaa päivityksiä tulemaan.
 
Vastaus: PlayStation 4

Miten tämä onnistuu? Huomenna saan konsolin virallisesti avata, niin varmaan pukkaa päivityksiä tulemaan.
Koneen kun käynnistin niin ilmoitti, että NBA 2K14 päivitystä ladataan. Klikkasin pelin kuvaketta ja kone kysyi suunnilleen näin "päivitystä ladataan, haluatko pelata peliä vanhalla versiolla" ja "kyllä/ei". Eli yksi kysymys vaan ennen pelin aloittamista ja se on siinä.
 
Vastaus: PlayStation 4

Miten tämä onnistuu? Huomenna saan konsolin virallisesti avata, niin varmaan pukkaa päivityksiä tulemaan.

Siis, jos peliin on tulossa päivitys (käyttis lataa sen, ei saa pausetettua jne, ainakaan vielä, niin voit pelata peliä kun uusi päivitys esim bugeihin jne tulee, sillä vanhalla versiolla, ps3:han vaati aina odottaa, että päivitys tulee ennenkuin pelin käynnisti.)

Itseäni kiinnostaa mitenkä tuo meni kun päivittää ps3 levyltä ps4 digitaaliseen versioon? eikös siinä tarvinnut käyttää ps3:n levyä sisässä? vai saako sen vain näiden muutamien pelien mukana tulevalla koodilla sen 10e:tä vastaan? Tosin, itse odotin näitten pelien kohdalla ps4 julkkaria ja nyt haenkin tänään vielä AC: Black Flagin itselleni joulu+synttärilahjaksi :) (25.12 synttärit mulla :p).

Samalla kysyisin onko kenelläkään tietoa koska tulee Diablo III ?? sen tiedän, että sisältää ps4:lle sen reapers soul lisäosan ja jotain muuta mukavaa, mitä ei vissiin? vielä pc:lle vielä tuolloin julkaista heti, eikä myöskään ps3:lle, mutta jos sattuu omistamaan ps3 version niin siitä saa importattua characterin, tosin odotin tämän(kin) pelin kohdalla ps4:n tuloa kun ei halunnut ostella enään pelejä ps3:lle, jo aikoja sitten päätin silloin, että GTA V saakoon olla viimeinen ps3 ostamani peli, tai tietty plussa ilmaispelejä nyt tulee latailtua ja ehkä joskus innostuu makkarissa taas pelaamaan legendaarisia pelejä mistä ei raaskinut luopua tai näitä saaga pelejä mitä tulee lisää aina. Esim Dragon Age jne. Ehkä myös joskus alekorista tai kavereilta voipi vitosella ostella pelejä sitten joskus, mutta varmaan silmät särkyy varsinkin kun tullut 2nd ja 3rd wave ps4 pelit ja pidemmälle :p Eihän sitä ps2:n pelejäkään ole voinut enää katsoa ikuisuuksiin :p Muutamaa peliä poikkeuksena, samaten ps1:lle menee kyllä vielä crash bandicootit jne :D
 
Vastaus: PlayStation 4

Vielä ei ole tullut ps4:lle omaa youtube sovellusta mutta tässä loistava vinkki youtuben katseluun PS4:lla.

1. Mene Playstationin selaimella http://www.youtube.com/tv
2. Settingsistä pair a device
3. Mene kännykällä/ipadilla/läppärillä http://www.youtube.com/pair vastaava pair ominaisuus voi myös löytyä kännykän/Padin/läppärin omastakin youtube sovelluksesta.
4. Näppäile pleikkarilla näkyvä koodi kenttään
5. Nyt voit laittaa kännykällä/ipadilla/läppärillä mitä vain youtube-videoita soimaan, ja ne näkyvät telkkarissa todella hyvällä kuvanlaadulla.

Voit selata myös muita videoita, sivustoja tai mobiililaitteilla jopa appseja ilman että toisto keskeytyy. Kun laitat seuraavan videon pyörimään, se siirtyy telkkariin. Toimii kuin ajatus.

Eli käytännössä kännykkä/ipad/muu toimii kaukosäätimenä pleikkarin youtubelle. Loistava setti kun kaverit on käymässä ja haluaa soittaa musiikkivideoita, hauskoja videoita tai muuta youtubesta ja "kaukosäädin" voi kiertää kaverilta toiselle.
 
Vastaus: PlayStation 4

Millos tonne Storeen mahtaa tulla jotain uutta? Release date- materiaali näyttää olevan vieläkin ainoastaan tarjolla :D
 
Vastaus: PlayStation 4

Millos tonne Storeen mahtaa tulla jotain uutta?
Se päivittyy Euroopassa joka keskiviikko, kuten Store on tehnyt jo vuosikaudet. Uutta materiaalia ei näin joulukuussa ole ylipäätään vaan paljoakaan julkaistu, joten tarjonta voi näyttää aika harvalla.
 
Vastaus: PlayStation 4

Millos tonne Storeen mahtaa tulla jotain uutta? Release date- materiaali näyttää olevan vieläkin ainoastaan tarjolla :D

Sais tulla ihan ylipäätänsä ps4:lle jo pikkuhiljaa jotain uutta pelattavaa. Nää pelit ei nyt enää oikein jaksa innostaa hirveesti käynnistämään koko konsolia, tunnin ehkä jaksaa päivässä pelata. F2P pelejäkää ei pahemmin ole jaksanut pelailla sen julkkariviikon jälkeen, tämä toki oli odotettavissa ja edelleen kummastelen miten niistä voidaan povata jotain uutta suurta juttua :D Warframe lässähti nopeasti, samaten DC Universe, War Thunderia on jonkun verran jaksanut pelailla mutta eipä sitäkään varmaan hirveästi enää tule hakattua kun peli ei ole edennyt mihinkään viimeisen kahden viikon aikana. Eikä War Thunderissa pysty oikeastaan lainkaan pelaamaan kavereiden kanssa ilman että maksat jotain 10 euroa laivueen (klaanin) perustamisesta, joten meh

Killzone lopulta petti sisältönsä kanssa nopeasti, hieno graafisesti mutta tylsä pelillisesti, en ole jaksanut palata kampanjan pariin moneen päivään. Need for speed läpi Racerillä, poliisilla ei jaksa pelata kun siinä ei oikein ole mitään pointtia enää, plus tyhjästä ilmestyvät poliisit ärsyttää koska en ehdi väistämään niitä ja täten takaa-ajettu pääsee karkuun sillä välil kun kierin pitkin peltoja. muutenkin yli-innokkaat poliisikumppanit pilaa takaa-ajon huonolla AI:llaan

Yllättävää kyllä Lego Marvel on ollut julkaisussa se peli jota vastoin kaikkia odotuksia iski koviten, ja sitä onkin läiskitty kunnolla. Bäfä nyt on Bäfä, alkanut tosin sekin jo vähän nyppimään.

Täytyy tosin sanoa että tässä julkaisussa ei oikeastaan ollut yhtään sellaista mun peliä, pelaan eniten roolipelejä ja pitkäikäisiä seikkailupelejä ja sellaisia ei nyt ollut saatavilla. DCU:ta en laske tuohon mukaan koska se on perus-mmorpg hölmöine grindailutehtävineen.

Tulee kyllä pitkä odotus kun seuraavat kunnon pelit jotka edes vähän kiinnostaa tulee joskus alkukeväästä kaiketi :( PlanetSide 2 sais tulla jo, olis siistiä päästä suomiporukalla pelailemaan. Vähän negatiivis-sävytteinen avautuminen mutta näin toi vaan on, ei ole pelattavaa, ja näin jälkikäteen ajateltuna ei olis ehkä kannattanu myydä 360 pois, ois voinu hyvinkin pelailla vielä vaikka mitä pelejä, esim gta onlinea.
 
Vastaus: PlayStation 4

Tekken ja Ridge Racer tulossa jossain vaiheessa Namcolta? Onko Motorstorm sarjaan tulossa vielä jatkoa?
 
Vastaus: PlayStation 4

Onko Motorstorm sarjaan tulossa vielä jatkoa?

Motorstormiin on mahdollisesti jatkoa luvassa. Sitä ennen saamme kuitenkin PS+ asiakkaille ilmaisen version DriveClubista. Julkaisu Q1/2014.

[video=youtube_share;u9_GmRaDFU0]http://youtu.be/u9_GmRaDFU0[/video]

Tulee kyllä pitkä odotus kun seuraavat kunnon pelit jotka edes vähän kiinnostaa tulee joskus alkukeväästä kaiketi :(

Julkaisun yhteydessä on aina tullut jonkinlainen kuiva kausi ja tyhjäkäynnin vaihe. Tällä kertaa pelejä on jaossa harvinaisen paljon. Itsellä niitä on jo yli 10 kpl ja pelaamaan ei ole niistä vielä kaikkia edes ehtinyt. Ainoastaan Assassin¨s Creed on pelattu läpi. Verkkopelit vievät peliseuran mukana mennessään eikä kiirettä tarinan puolelle ole. Kevään odotetuin peli Destiny siirtyi loppuvuoteen, mutta siinä välissä on luvassa tammikuussa Tomb Raider, helmikuussa Thief ja Rayman Legends, maaliskuussa Second Son jne. Pelattavaa kyllä riittää, vaikka konsoleita ei vielä ole maailmalla montaa miljoonaa.
 
Vastaus: PlayStation 4

Julkaisun yhteydessä on aina tullut jonkinlainen kuiva kausi ja tyhjäkäynnin vaihe. Tällä kertaa pelejä on jaossa harvinaisen paljon. Itsellä niitä on jo yli 10 kpl ja pelaamaan ei ole niistä vielä kaikkia edes ehtinyt. Ainoastaan Assassin¨s Creed on pelattu läpi. Verkkopelit vievät peliseuran mukana mennessään eikä kiirettä tarinan puolelle ole. Kevään odotetuin peli Destiny siirtyi loppuvuoteen, mutta siinä välissä on luvassa tammikuussa Tomb Raider, helmikuussa Thief ja Rayman Legends, maaliskuussa Second Son jne. Pelattavaa kyllä riittää, vaikka konsoleita ei vielä ole maailmalla montaa miljoonaa.

Niin, kyllähän niitä pelejä myynnissä on mutta kuten sanoin niin sellaisia omaan makuun sopivia ei ole pahemmin, joten henk.koht tulee äärettömän pitkä odotus seuraaviin peleihin. AC4:n olisin hankkinut PS4:lle mutta menin jo vetämään sen läpi lähes 100%:lla X360:llä. Olisinki toivonut julkaisuun jotain roolipelieeposta tyyliin Skyrim tai se Witcher3 joka toki myöhemmin tulee, mutta nyt ei käynyt niin hyvää tuuria. Bäfä on toki pelastanut monet illat, ja pitäiski vaan rohkeammin liittyä mukaan avoimiin partyihin joissa Bäfää sillä hetkellä pelataan niin ehkä sekin taas maistuis paremmalta, tässä on vaan esteenä se että olen tuossa pelissä tuskaisen huono, eikä sitä sitten viitsi liittyä squadiin.

Tammikuun 7. päivä on tulossa plussalaisille indie-peli 'Dont Starve' joka on tollanen selviytymispeli kaikella rakenteluhässäkällä maustettuna, joten toivon että se iskis kunnes sitten tulee se Tomb Raider
 
Vastaus: PlayStation 4

Olisinki toivonut julkaisuun jotain roolipelieeposta tyyliin Skyrim tai se Witcher3 joka toki myöhemmin tulee, mutta nyt ei käynyt niin hyvää tuuria. Bäfä on toki pelastanut monet illat, ja pitäiski vaan rohkeammin liittyä mukaan avoimiin partyihin joissa Bäfää sillä hetkellä pelataan niin ehkä sekin taas maistuis paremmalta, tässä on vaan esteenä se että olen tuossa pelissä tuskaisen huono, eikä sitä sitten viitsi liittyä squadiin.

Juu, jumalainen roolipeli kelpaisi hienosti. Ehkä sellainen on sieltä tulossa sitten aikanaan. Huhuja on EverQuest Nextistä, joka itselle voisi mahdollisesti olla WoWin kaltainen elämysretki virtuaalitodellisuuteen.

Rohkeasti vain mukaan partyihin, sitä varten on kaverilistaa täydennetty ja kattoa nostettu 2000 kpl. Kukaan mittaa kenenkään tasoa, pääasia on yhdessä tekeminen. On ihan eri asia pelata Killzonen verkkopeliä yksin kuin Ukkosenjumalan johdattelemana. Puhumattakaan Battlefieldistä. Väitän syvemmän sisällön aukeavan näissä vasta partyn mukana matkatessa.
 
Vastaus: PlayStation 4

Voin kyllä suositella kaikille Ps4:n omistajille Vitan hankkimista. Nätisti toimii remote play. Resogunia tuli testattua ihan urakalla, kun vaimo valloitti tv:n.
 
Vastaus: PlayStation 4

Voin kyllä suositella kaikille Ps4:n omistajille Vitan hankkimista. Nätisti toimii remote play. Resogunia tuli testattua ihan urakalla, kun vaimo valloitti tv:n.
Komppaan. Vita on ehdottomasti PS4 paras ystävä. Se on oikeastaan todella päräyttävää jatkaa kokemusta jossain makkarissa, sillä aikaa kun töllö vallotettuna. Itse en ole saanut modeemissani vaan auki niitä portteja, että saisin pelattua wifin kautta muualla kuin kotona.
 
Vastaus: PlayStation 4

Noniin elikkäs tännekki PS4 löysi tiensä jouluksi. Tässä heti alkuunsa on kuitenkin ilmestynyt aika ärsyttävä vika, eli konsoli saattaa yhtäkkiä sylkästä pelilevyn pihalle ja se ei ota sitä sinne takaisin ja alkaa sen jälkeen pitämään välillä semmoista raksuttavaa ääntä. Noh kokeilin, että sammutin koko konsolin ja sen jälkeen otin virtajohdon irti ja takaisin niin sen jälkeen toimi aika pitkään normaalisti ettei levyä työntänyt pihalle, mutta sitten jonkun tunnin pelityksen jälkeen taas toistuu sama homma, eli levy tulee ulos.. Oisko kenelläkään kokemusta samasta ja antaa jotain neuvoja miten tässä nyt pitäisi edetä?
 
Vastaus: PlayStation 4

Moi, voisko joku selventää miten tuo kz-editionin mukana tullut 14pv plus jäsenyys aktivoidaan? Storee ku menee ja painaa sitä kohtaa missä se on nii pomppaa vaan siihen missä voi ostaa niitä. Jonkun 2pv trialin sain jostaa..
 
Vastaus: PlayStation 4

Moi, voisko joku selventää miten tuo kz-editionin mukana tullut 14pv plus jäsenyys aktivoidaan? Storee ku menee ja painaa sitä kohtaa missä se on nii pomppaa vaan siihen missä voi ostaa niitä. Jonkun 2pv trialin sain jostaa..

Jos on aiemmin ollut päiväkin Plussaa (esim. se ilmainen kuukausi PSN-katkon vuoksi), nii ei ole oikeutettu kahden viikon kokeilujaksoon.
 
Ylös Bottom