Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5: ostopaikat ja hintatiedot - ei trokauskeskustelua!

Ehdottaisin että joku perustais oman itkumuuriketjun julkkarina saapumattomia konsoleita varten.
Olis pitänyt olla jo Boxin kohdalla.
 
Sattunut hieman pakkauslinjastolla virheitä. Siitä ei tiedä, että mikä konsoli sieltä tulee

Tuossahan säästää kätevästi heti 100€. :D

Kunhan ei toisin päin ole tapahtunut samoja virheitä, ei hätää. Jos löydän paketista digi-editionin, itken vuolaasti ja mahdollisimman äänekkäästi.
 
Amerikassa ainakin digimalli oli haluttua tavaraa, mutta sitä oli tarjolla vähemmän mitä levyasemallista versiota. Tietyt pelitoimittajat ovat spekuloineet sillä mahdollisuudella, että Sony olisi tahallaan laittanut digipakkauksen sisään levyasemallisen PS5:sen ja päättänyt ottaa siinä 100$ turpaan.

Kaikki on tietysti mahdollista, mutta epäilen tätä hyvin vahvasti. Kivahan asialla tietysti on spekuloida tai sille naureskella.
 
Kiitos :D Yllätyin todella suuresti kun nyt jo lävähti sähköpostia, odotin että vasta ti-ke tapahtuisi tuo tilauksen liikahtaminen.

Hype!
Saattaa peräti tulla jo huomenna, Konsolinet on kuitenkin samassa rakennuksessa Matkahuollon Kampin logistiikkakeskuksen kanssa. Itsellä tuli Matkahuollolla Konsolinetiltä viime keskiviikkona Miles Morales, josta tuli toimitusvahvistus vähän ennnen neljää tiistaina.

Edit: Jos siis ei ole nyt kirjattu lähetystä ennen lähettämistä keskiviikkona.
 
Itsellä tilaus muuttunut ennakkovaratusta käsittelyssä varastolla tilaan eli huomenna postiin, jos samoin menee kun boksin kanssa.
 
Onko mitään arvauksia että montako kpl ps5 konsoleita tulee prismat sun muutsaamaan?
Prisman sivuilla ainakin infottiin, että 16.11-20.11 toimtuksissa viivettä. Voisko viittaa vähän et ois reippaamminkin konsoleita jaossa ja siksi viivettä kaikkiin toimituksiin, kuka tietää :D
 
Ylös Bottom