Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Nisupulla
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
  • Tunnisteet Tunnisteet
    ps5

Kumman PlayStation 5 -version aiot hankkia?

  • Perinteisen, tarvitsen sen levyn

    Äänet: 303 74,8%
  • Digital Edition, pelit ykkösinä ja nollina

    Äänet: 102 25,2%

  • Äänestäjiä yhteensä
    405
Rob on astetta enemmän innoissaan ohjaimesta. On tuo ilmeisesti melkoinen harppaus. Videon alku on huvittava :D
 
It can run Crysis!! Oli kyllä ihana katsella tuota 60 FPS ilotulitusta, vähän tietysti vaimentaa iskua että suurin osa peleistä on 1080p. Ehkä niitä päivitetään ehkä ei. Killzonen vois harkita pelaavansa uudestaan nyt lukitulla 60 FPS, katsoa miten se vielä kantaa näin uuden sukupolven alussa verrattuna tämän sukupolven julkaisupeleihin.
 
Tällä videolla näkyy tuota Switcherin toimintaa, hypätään lennossa pelistä toiseen.


Ainakin oman kokeilun perusteella tuosta on leikattu pois Sony studiosin, Insomniacin ja Marvelin splash screenit, jotka lisäävät tuohon varmaan jotain parikymmentä sekuntia odottelua. Ei siis ihan noin nopea vaihto.
 
Ainakin oman kokeilun perusteella tuosta on leikattu pois Sony studiosin, Insomniacin ja Marvelin splash screenit, jotka lisäävät tuohon varmaan jotain parikymmentä sekuntia odottelua. Ei siis ihan noin nopea vaihto.
Tuo on tosiaan ongelma monissa videoissa kun mitataan nopeutta ja jätetään jotain pois.
 


ai että, miten sulavalta tuo Ghost of Tsusthiman gameplay näyttää :) muutki näyttää tosin erittäin hienolta mutta jotenkin Tsusthima noista eniten erottui edukseen :)


Ghostin kohdalla ei kauaa nokka tuhissu kun fast travel oli ohi :D
 
Toivottavasti Activities valikkoon voidaan tulevaisuudessa dynaamisesti upottaa käyttäjän saveja eikä pelkästään valmiiksi valittuja osia

 
Tykästynyt tähän uuteen komeettaan pelimaailman taivaalla, Parris. Tuntuu maanläheiseltä kaverilta. Hänen arvionsa PS5 ranskalaisiin viivoihin tiivistettynä.

Pros
-whisper quiet
-DualSense is revolutionary
-UI is simple and effective
-incredible load times
-3D audio is great

Cons
-lack of storage
-DualSense battery life is disappointing

Noista miinuksista, päivityksen jälkeen saadaan asennettua rinnalle toinen SSD-asema. Peliohjaimen akku on raportoitu kestävän 10 tuntia. Täällä se riittää hyvin ja lataustelakasta löytyy tarvittaessa aina täyteen ladattu.

Videolla käy läpi käyttöliittymää. Kaappaus vähän pätkii välillä.


Lähde
 
Muutamissa paikoissa on PS5:n käyttistä kehuttu, Giant Bomb oli kuitenkin erimieltä. Kuulema kauniin näköinen, mutta käytännössä sama pohja kuin PS4:llä, paitsi ominaisuuksia puuttuu ja asioita piilotettu useamman valikon taakse tällä kertaa. Osa asioista ilmeisesti liittyi enemmän pelitoimittajien arkeen (tallennusten siirto jne.)

Ja se on sanottava omana mielipiteenä, että onhan tuolla käyttiksen videoesittelyissä näkynyt uusiakin asioita.

Onko jossain arvosteluissa tai videoissa käyty jo 3D Audiota tarkemmin läpi? Kiinnostaisi tietää siitä kokemuksia, kun siitä on ollut aika vähän puhetta toistaiseksi.
 
Onko jossain arvosteluissa tai videoissa käyty jo 3D Audiota tarkemmin läpi? Kiinnostaisi tietää siitä kokemuksia, kun siitä on ollut aika vähän puhetta toistaiseksi.

Satunnaisesti on tullut esille ja viimeisimpänä Pulse 3D-korvalappujen arvostelussa sekä Digital Foundryn tekstissä. Syväluotsaavaa arviota vielä odotellaan.

Pelintekijän kommentti. Ajastettu kohtaan 3:30.
 


IGN:n Devil May Cry 5 SE Ps5 live stream lähetys käynnissä sama kaveri pelaamassa joka arvostelija ign:lle normaalinen DMC 5
 
Vaikka onkin pieni harmi, että toimiakseen PS5-pelit joutuu tällä hetkellä järjestelmän tallennustilaan tallentamaan, niin ainakin järjestelmän nopeutuneet latausnopeudet peleille ovat aika hurjastikin nopeampia mihin pelaajat ovat tottuneet PS4:llä.



Sanomattakin selvää, että nuo ajat ovat täysin riippuvaisia pelaajan nettiyhteyden nopeudesta, mutta silti varmasti netillä kuin netillä pelit saadaan ladattua takaisin järjestelmään nopeammin kuin aikaisemmin on totuttu.
 
Sony lisännyt itselleni todella mieluisan pienen ominaisuuden mitä PS4:lla ei löytynyt, eli peliajat näkyy PS5:lla. Myös ps4:lla pelattujen pelien peliajat näkee.

Tätä toivoin ja rukoilin suorastaan ps5 konsoliin. Todella mahtavaa ja vielä nelosen pelien ajatkin. Nelosella joutui kikkailemaan kännykän sekuntikello sovelluksien kanssa jos halusi seurata pelin pelatut tunnit...
 
Kun alkaa SSD-massamuistilla tila loppumaan ja on aika siirtää PS4-pelit ulkoiselle kovalevylle.

EmMmKW7WEAAVMz_
 
Ylös Bottom