Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PlayStation 5

Kumman PlayStation 5 -version aiot hankkia?

  • Perinteisen, tarvitsen sen levyn

    Äänet: 300 74,6%
  • Digital Edition, pelit ykkösinä ja nollina

    Äänet: 102 25,4%

  • Äänestäjiä yhteensä
    402
Voitko kertoa jotain Spider-Man ja Miles Morales peleistä? Millainen on mielestäsi tuo remastered verrattuna esim. Miles Moralesiin. Ovatko jo ns. "next-gen" pelejä?
En valitettavasti, kun en noita Spider-Man pelejä omista.
Ohjain ilmeisesti 5/5. Jossain oli puhetta että PS5 "äänettömyyttä" ei ole vielä kunnolla päästy testaamaan sillä tulevat pelit tulevat repimään konsolin tehoista kaiken irti ja näin ollen äänenvoimakkuus nousisi merkittävästi? Onko tosiaan niin että konsolin tuulettimet eivät sillä tavalla käynnisty kuin esim. PS4, jolloin ns. "Jet Engine" tila meni päälle ja konsoli suorastaan huusi minuuttikaupalla, niin kuin siinä olisi jokin vika?
Kyllä, ohjain on todella hyvä. Ainoa miinus "kilinästä ja kolinasta" jota tuo toisinaan pitää tärinän ja liipasinten vastuksen takia.

En ole saanut tuuletinta huutamaan vielä mitenkään. Tosiaan pitää mennä ihan konsolin viereen kuuntelemaan niin huomaa tuulettimen elävän. Aika tietysti näyttää miten hiljaisena laite pysyy. Uskaltaisin kuitenkin sanoa että virheistä on opittu eikä PS4 Pron kaltaista farssia enää nähdä metelin suhteen.
 
Uusi sukupolvi on viimein kotiutettu myös täällä. Verkkokauppa hoitisi tahdikkaasti ilmoittelut heti vuorokauden vaihtuessa ja konsolit sai haettu aamulla jo valmiiksi kerättynä suoraan noutokassalta, ilman jonoja. Ennakkotilaus lyötiin sisään 14.1.2020, heti kun se tuli siellä mahdolliseksi. Jututin toista onnellista laatikon kantajaa ja hän kertoi tilanneensa maaliskuussa.

EnK_6tQXIAIC1kR
 
Paljon onnea kaikille jotka pääsivät tänään(Enemy eilen) hyppäämään pleikan puolelta next-geniin!! Huomena minä liityn hyvällä tuurilla mukaan jos posti niin siunaa :D
 
Joo se ois itsellä vielä siivous operaatio edessä, ennenkö isken koneen kiinni :), sit ku konsolin iskee kiinni voi olla siivoukset vähissä :D, että se on vielä tuolla paketissaan :)
 
Vaikka tosiaan sainkin omani jo eilen, ei se vie tätä julkaisupäivän hienoutta pois. Kuukausien huhuilu, spekulointi ja odotus päättyy. Mukava seurata kun tutut nimimerkit foorumilla saavat omansa. Näissä on aina se tietty fiiliksensä, vaikka julkkari onkin vain pieni hetki konsolin elinkaaressa.

Laittakaahan heti tuoreeltaan ensikokemuksia tulemaan!
 
Lounas aikaan konsoli kotiutettu postista. Kiitos Verkkokauppa! En muista milloin oisin noin hymy suussa pelannut mitään peliä kun nyt otin ensi testit Astrosta. Aivan jotain käsittämättömän hienoa
 
Kävin hakemassa laitteen aamulla, heti ilmeni ongelmia astro botin kanssa kun ei meinannut käynnistyä. jäätyi vaan koko kone. Asensin uudestaan niin lähti toimimaan. Vähän tiukkaa vaan tekee televisiotasolla olla töllön vieressä kaverina pystyssä. Ohjain tosiaan on mukava ja efektit hauskoja, liipaisimet antoivat aihetta hymyilyyn :)
 
Konsolin asennus meni mutkattomasti. Käytin kirjautumiseen PSN-verkkoon sitä ruudulla annettua QR-koodia yhdessä mobiilisovelluksen kanssa. Ei tarvinnut alkaa kirjoittelmaan mitään. Kaikki on suomeksi tottakai ja helposti käydään asiat läpi tietoturvaa myöten. Samaan aikaan ohjain on kytkettynä konsolin etupaneelin USB-A liitäntään ja latautuu samalla. Kun asetukset oli läpäisty, siirsin vielä paikallisverkon yli vanhasta PS4 Prosta "käyttäjätiedot", jota oli jokunen mega ja siinä ei montaa sekunttia kestänyt.

Lopulta avautui eteen ensimmäisen kerran käyttöliittymä. Vielä vähän orpona mennään vaikka periaate on lähellä sitä mihin on jo aiemmin tottunut. Kaverilistalla näkyy nyt Jyrin lisäksi myös monta muuta PS5-pelaaja olevan. Osa on hypännyt suoraan Demon´s Soulsin pariin, itse vedän vielä Astro´s Playroomia hymyssä suin. On tämä aikamoista, vaikka osin jo tuttua PSVR-version Astro Botista, joka oli vallankumouksellinen tasoloikka.

Tässä kun saa tämän ohjaimen ladattua, vaikka sitä kovasti jurruutellaan Astron leikkihuonetta pelatessa, laitetaan latinkiin Pulse 3D korvalaput.

EnLiDXjXUAApQsD
 
Kyllä tässä on suurta urheilujuhlan tuntua, kun KonsoliFin sivut ja PSN kyykkää. Merkki siitä, että nyt ollaan hienojen asioiden äärellä. Onneks kerkesin sentään omalle PS5:lle ladata Miles Moralesin, jos tää jatkuu vielä pidempääkin.
 
Kyllä tässä on suurta urheilujuhlan tuntua, kun KonsoliFin sivut ja PSN kyykkää. Merkki siitä, että nyt ollaan hienojen asioiden äärellä.
Olisi kyllä mielenkiintoista tietää, minkälaisia määriä konsolia on viuhunut koteihin Suomessa ja maailmalla. Olihan hype ihan kovaa seitsemän vuotta sittenkin, mutta jotenkin nyt tuntuu olevan vielä hysteerisempää menoa.
 
Tdella kummallista tämä ps5 jos kone on pystyssä niin joudut laitamaan levyn sisälke ihmeelisesti
 
Minkä näköinen se se kiinnitysruuvvi on? Siis se millä laitetaan tuo jalusta pohjaan kiinni. Itseltäni puuttui se kokonaan.
 
Ylös Bottom