Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Playstation Home - Mun koti ei oo täällä...

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Blaster-
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Playstation Home

Päivityksen tarkemmat yksityiskohdat on paljastettu. Kuten pienestä versionumeron hyppäyksestä saattoi ehkä päätelläkin, on kyse vain pienestä viilailusta. Mitään uusia ominaisuuksia ei siis tule.
Improvements
* We have reduced the time Home takes to start up. After installing and loading the patch for the first time, subsequent loads will be significantly quicker from then on.
* We’ve also improved the 3D audio positioning for stereo and 5.1 surround sound.

Bug fixes
* Fixed a bug that could cause large files to be improperly cached.
* Fixed a bug that would prevent you from changing the size of the cache under certain circumstances.
* Fixed a bug that could cause a crash when taking photographs.
Kyllä mulle tosin kelpaa, jos ovat onnistuneet nopeuttamaan latausaikoja entisestään.

Lähde: PlayStation Lifestyle
 
Vastaus: Playstation Home

Noniin jos et pysty asentamaan päivtystä poista home ja asenna uusiksi.

Ei tuollaista tarvitse tehdä. Virallinen ohjeistus kuuluu näin:

1. Käynnistä Home
2. Päivitysilmoitus tulee näkyviin. Älä paina mitään nappeja vielä.
3. Odota, että konsolin levyaktiviteettiä ilmaisema keltainen valo ei vilku ja on sammunut.
4. Vasta tämän jälkeen paina X ja aloita päivitys

Muutoin päivitys voi epäonnistua.
 
Vastaus: Playstation Home

Tuosta saa vain haaveilla, ikävä kyllä. Olis niin paljon siistimpää ja helpompaa mennä porukalla Homeen ja käynnistää sieltä joku party, ja sieltä siirrytään suoraan pelistä peliin yhtenä partynä.

Tollanen Home-ratkaisu olis kyllä mukava. Varsinkin kun Homen beta loppuu nyt pian(?), niin tekisivät tollasen ison yllärin meille ja muokkaisivat Homea silleen, että tuo onnistuisi sulavasti ja helposti. Sais Homeenkin enemmän aktiivisia kävijöitä ja näin. :)

Tämän piti olla yksi Homen perustoimintoja. Suljetun betan vaiheessa tätä testattiin moneen kertaan vaihtelevalla menestyksellä. Sieltä odotettiin pian tukea vähintään Sonyn yksinoikeuksilta, ilmeisen turhaan kun toimintoa ei ole tullut itse käytettyä muualla kuin Resident Evilissä.

Unelmana on, yhä edelleen siis, maakohtainen Playstation Home, joka olisi yhteydessä muihin kansainvälisen "lentoterminaalin" muodossa. Samanlainen atmosfääri kuin tuolla maailmalla kentillä, kun ollaan "ei kenenkään maassa". Maakohtainen lobby ja täältä avaukset eri verkkopeleihin kiinteillä posseilla. RDR:n Free Roam oli tästä hyvä esimerkki ja hieman jo sitä mitä Homelta on odotettu.

Tulevaisuus on näissä virtuaaliympäristöissä. Onko se Home vai tekeekö sen joku isompi pelitalo itse, jää nähtäväksi.
 
Vastaus: Playstation Home

Siellä on MM-futikseen liittyen tullut stadionin täydeltä uutta sisältöä. Stadikalla pääsee shoppaamaan suosikkinsa verkkarit ja nurmella potkimaan palloa maaliin muiden silmien alla. Jättiruudulla pyörii promoa Etelä-Afrikasta ym.

Lisäksi löytyi aika hauska japanilainen kalastajakylä, jossa menossa jotkut sikäläiset perinnejuhlat. Torilla myydään kimonoja, annetaan ilmaisia leivoksia ja muuta tilpehööriä sekä nousevan polun päässä löytää ilmaisia t-paitoja.
 
PS3 kaatu Playstation Home 1.36-päivitystä ladattaessa.

Siis konsoli tilttaa ja käynnistyy uudestaan Home 1.36-päivitystä yrittäessä ladata.

1. Käynnistän Homen ja siihen tulee se päivitys ruutu.
2. Painan "OK".
3. Ilmestyy teksti "Odota..."
4. Konsoli piippaa kolme kertaa ja käynnistyy uudestaan.

Kokeilin päivittää sitä uudelleen mutta kone kaatui taas. Aikoinaan Fat Princesin päivityksessä oli sama juttu. En muista miten se rupesi toimimaan. Varmaan uusi versio päivityksestä tai uusi järjestelmäpäivitys.

Onko kellään samaa ongelmaa?
 
Vastaus: Playstation Home

PlayStation Homessa on tänään huoltokatko, kertoo Locust_Star (Home Community Specialist).
Katkos alkaa aamusta ja päättyy hieman ennen Sonyn E3-tilaisuuden alkua.

Viime vuonna E3-messujen aikaanhan PlayStation Home sai runsaasti uutta sisältöä, lieneekö nyt samat tarkoitusperät?
 
Vastaus: Playstation Home

Milloinkohan tuo uudistettu home square tulee?
Torstaina.
Today, we’re pleased to announce that this Thursday we cut the ribbon and open the brand new Home Square and Shopping Centre! We’re really excited about finally releasing the new spaces, where we’ll be able to bring you, the community that makes PlayStationHome what it is, exciting new experiences.

Lähde: PS.Blog (EU)
 
Vastaus: Playstation Home

Homessa nyt auki tuo E3 booth.

7 traileria + Home aiheisia videoita vippitilassa&Tron/E3-aiheinen asuste, jälkimmäiset saa kun katsoo kaikki 7 traileria.



Kuva vielä asusta. Ihan hieno.
261m3x0.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Playstation Home

Siellähän oli uutta vaikka mitä.

Alkaen ihan keskusaukiosta. Tuoneet lisää minipelejä, mutta miinuksena ainakin fudiksen maksullisuus (20 vetopalloa, 95 centtiä). Äänestyspaikka suihkulähteellä, tällä hetkellä tuntuu seikkailu- ja toimintapelit olevan käyttäjien suosikit; vain 9% oli äänestänyt casualin puolesta. Jättiruudun yläpuolella juoksee uutisvirta Homen sisällöstä. Raskas kauppakeskus purettu ja tilalla perinteisempi kivijalan myymäläryhmä. Keilahalli ja elokuvateatteri entisellään. Myös muutama shakkipöytä näytti säilyneen. Ympäristö jostain Italian/Kalifornian suunnalta.

Mielenkiintoinen oli myös Playground, sijoittuu sinne jonnekin Manhattanin seutuville. Täältä löytyy DJ pyörittämässä plattaa, tanssitilaa - myös katolla antamaan oman rauhansa kattokassisille. Täysimittainen koriskenttä minipeliä varten ja joitain myymälöitä.

E3-alueelta ainut mikä kiinnosti oli yläkerran VIP-tiloissa pyörivä Behind the Scenes aiheesta Playstation Home ja tuo em. Playground. Vihdoin pääsi näkemään tekijöitä ja kuulemaan heidän terveisensä. Muuten tarjonta näitä virallisia E3-trailereita uutuus peleistä.

Kovasti ovat yrittäneet keksiä tienestiä ja niinhän sitä pitääkin. Seuraavaksi voisivat kehitellä syitä koota porukat tänne, muukin kuin vain päivitysten tarkastelun. Omat sisäpiirinsä tuolta jo löytyy, mutta miten on laita suurten massojen?

Näytä liitetiedosto 4127
 
Vastaus: Playstation Home

Joo, ihan jännä tuo playground ja se korispeli yllätti. Ei mikään helpoin ensikertalaiselle ja ehkä sen takia sinne tuleekin palattua joku kerta.

Alkaa homekin näyttää ihan siedettävältä kun kaikki ei ole taviskuteissa liikenteessä =)
11wcbaf.jpg
 
Vastaus: Playstation Home

Aargh! Jäin koukkuun LocoRocon MuiMui paattiin. :o Tuun hulluks jollen kohta ala voittamaan tossa domingo kisassa :) nyt jo päässä soi muimui!
 
Vastaus: Playstation Home

Aargh! Jäin koukkuun LocoRocon MuiMui paattiin. :o Tuun hulluks jollen kohta ala voittamaan tossa domingo kisassa :) nyt jo päässä soi muimui!
Mullaki!Hankin tässä pari päivää sitten locoroco saaren.Kaveripyyntöjä saa lähettää,jos on aktiivinen homessa mun psn id on:jessemakinen1504:D
 
Vastaus: Playstation Home

Enää en ole oikein paljoa käynyt. Tosin välillä jos käyn niin käyn katsomassa trailereita home theatresta.
 
Vastaus: Playstation Home

Miten pääsee klubille bailaan ja pelaileen erilaisia pelejä? Esim. sellasta visailua missä mennään oikeen vastauksen perässä ruudusta toiseen. Joskus jokin aika sitten noita pääsi tekeen mut nyt en oo enää löytäny kyseisiä paikkoja.
 
Vastaus: Playstation Home

Jossain vaiheessa tätä päivää Home saa v1.4-päivityksen. Julkaisunuotit voi katsoa alta.

System and network stability has been improved.

Noh, vitsi vitsi. Todellisuudessa lista muutoksista on pitkä kuin ... pelaamattomien pelieni lista, ja sisältää paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä.

Ensimmäinen uudistus on kahdeksan hengen ryhmät, joita voi muodostaa kaveriensa (ja Homessa tavattujen tyyppien) kanssa, ja joissa äänichatti toimii koko ajan. Eli jee, ei tarvitse enää olla samassa yksityiskämpässä taikka klubitilassa, vaan kukin voi huidella missäpäin Homen alueita vaan, ja juttu luistaa silti joko mikkien kautta tai tekstinä.

Toinen uudistus koskee hahmojen vaatekaappia, joiden pitäisi jatkossa olla nopeampia lataamaan ja muutenkin sukkelampia käyttää. Minua lämmittää kovasti, että vihdoinkin uudet kamppeet on erikseen merkitty vaatekomerossa. Ei tarvitse siis arvailla, että mikähän se äsken Diipa-Daapa Spacessa voittamani kolttu olikaan.

Kolmantena kohtana mainittakoon, että Homen hahmot saavat nyt ilmeitä. Tosin näen jo "Päivitys vakavoitti Home-hahmot!" -otsikon silmissäni, sillä avatarien perusilme ei olekaan enää iloinen vaan neutraali. Tutun virneen saa toki takaisinkin, jos haluaa.

Neljäs ja potentiaalisesti merkittävä juttu on Homen kautta toimivat cross game invitet! Huh? En tiedä, miten tuon on tarkoitus toimia, mutta kuulostaa aika jännältä.

Home now fully supports cross game invites. If one of your friends is online but not in Home you can use the Menu Pad or Navigator friend list to invite them to join you. When the friend accepts the invitation they will automatically load Home and be transported to your location.

Myös paljon kaikenlaista muuta pientä säätöä on tehty. Yleisesti ottaen esim. latausaikojen pitäisi olla striimaavien videoiden kohdalla nopeampia ja reunanpehmennystä parannettu erityisesti varjoissa.

Kuulostaa siis kaikkinensa aika kovalta päivityspaketilta. Varautukaa kuitenkin siihen, että Homessa tullee olemaan illalla uudistuksiin liittyen huoltokatko. Ja MusterBuster huomauttaa, että kun Homen käynnistäessä saa ilmoituksen uudesta päivityksestä, kannattaa odottaa siihen asti, että kiintolevyn merkkivalo lakkaa vilkkumasta. Muuten päivitys saattaa mennä pieleen ja tuloksena on vain konsolin uudelleenkäynnistyminen.

Lähde: PlayStation.com
 
Ylös Bottom