PlayStation Now -pelipilvipalvelu

Pirate fin

Well-Known Member
Tämän kuun pelit ja noi taitaa olla palvelussa helmikuun alkuun.

- Persona 5
- Middle-earth: Shadow of War
- Hollow Knight: Voidheart Edition

Pakko myöntää, että pieni pettymys jos jatkossa lisäävät vain näitä muutaman kuukauden ajan palvelussa olevia pelejä. Aikaisemmin saatiin enemmän pelejä kerralla ja myös PS3:sen pelejä lisättiin.
 

OK

Well-Known Member
^ Marraskuun listalta löytyy yksi tämän sukupolven parhaimmista peleistä ja se on tietenkin Persona 5. Kannattaa testata tuo, jos vähänkin kiinnostaa kyseinen tekele. Peli alkaa pirun hitaasti ja yhdessä vaiheessa olin jo nostamassa kädet ylös, mutta onneksi jatkoin pelaamista. Muutaman kuukauden päästä pelikello näytti yli 100 tuntia ja ensimmäisen läpäisyn jälkeen teki mieli aloittaa NG+.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Sonylta uusi patentti, joka mahdollistaa pelitallennuksien ja omien minidemojen jakelun pilvipalvelussa sekä Storen peleissä. Esimerkki siitä, miten pilvipalvelun toimintoja voidaan ujuttaa sisälle käyttöliittymään.

According to a new Sony patent, PlayStation Now's game streaming service may eventually let users share their saves with other gamers. The idea is to create a save point in a specific game, then beam it to a friend via social media or even email, who can then click on the link and take over. This isn't exclusive to PS Now, either, and should work with any game sold on the PlayStation Store.

Lähde: https://www.tweaktown.com/news/68828/playstation-game-demos-coming-back-sonys-ambitious-new-plan/index.html
 
Viimeksi muokattu:

Gunslinger

Well-Known Member
Tämän kuun pelit.

- PUBG
- Wolfenstein The Old Blood
-F1 2019

PUBG pelattavissa maaliskuun 3. päivään asti.

Nyt alkaa jo vähän houkuttamaan, noita voisi ainakin kokeilla ja onhan siellä pari muutakin testaamisen arvoista. Suurinosa mielenkiintoisista PS4-peleistä on jaettu jo plussapeleinä, tosin samalla voi testailla sellaisiakin, mitä ei normaalisti osta.
 

Masta

Active Member
Ylös Bottom