PlayStation VR-pelit

pelle

Well-Known Member
Tänään tuli 7.5 tuntia tahkottua wandereria ja olisin halunnut pelata vielä lisääkin, mutta tartti lähteä auttamaan broidia muutossa.
Pulmat on olleet varsin hyviä, koska ne on varsin loogisia joten yleensä tajuaa heti mitä tavaraa tarvitaan, mutta tuosta johtuen ne voi olla joillekin liian helppoja.
Kontrollit sitten taas saa miinuksia sillä taas tarvitaan 6 eri nappia liikkumiseen.

Vasen move nappi liikuttaa eteenpäin
Vasen neliö ja kolmio on strafe
Oikea move nappi liikuttaa taaksepäin
Oikea neliö ja kolmio kääntyy

Onneksi nuo nyt ei hirveästi haittaa kun tämä kuitenkin on pulmapeli.
Vielä ei ole yhtään bugiakaan tullut vastaan, mutta tälläkin hetkellä on pieni pelko niiden mahdollisuudesta.
Yhdessä kentässä en voi ottaa lattialla olevaa sulaketta mukaan eikä peli edes korosta sitä kuten se tekee kaiken poimittavan kaman kanssa.
Onneksi tuota sulaketta ei ole toistaiseksi tarvittu missään.

Sunnuntaina sitten zenith joka toivottavasti toimii jo ilman ongelmia koko päivän.
 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
Uusi vuosi ja uudet pelit.
Toivottavasti tästä on edes yhdelle ihmisille jotain hyötyä sillä tän tekeminen oli vaihteeks aikamoista taistelua ja meinasin lopettaa editoinnin kolmesti kesken.
Pelin kesto unohtui mainita parin pelin kohdalla eli crystal rift ja the guy vr kesti kuutisen tuntia kumpikin ja dragonridessa tuli vedettyä biisit kerran läpi, hommasin platina trophyn ja muitakin moodeja tuli vielä tuonkin jälkeen pelattua ja aikaa meni 5.5 tuntia.
Biisien pariin tulee vielä palattua sillä omaan makuun tässä on helvetisti parempi biisilista mitä beat saberissa.Zenith 00:00
Wanderer 10:43
Song in the smoke 16:31
Operencia: The stolen sun 19:30
Crystal rift 25:56
Hotel r'n'r 28:02
Wraith: The oblivion afterlife 31:11
Dragonride vr 34:38
The guy vr 38:35
 

pelle

Well-Known Member
Republique tuli tarjolle joitakin päiviä sitten ja näyttää edelleen olevan tarjolla ps+ jäsenille 10.5e hintaan.
Pelihän julkaistiin alunperin jo muutama vuosi sitten ja tämä on anniversary edition jossa on mahdollista löytää ja kuunnella kehittäjien kommenttiraitaa ja tarjolla on myös neljä asua jotka myös vaikuttaa hieman peliin.
Katselin yhden arvostelun siitä orkkis ps4 versiosta ja siinä kuvakulmien vaihtuminen kesti välillä useamman sekunnin, mutta tässä tuota ongelmaa ei näytä olevan.
Kyseessä on siis third person hiiviskely jossa sä näet maailman turvakameroiden kautta ja ohjaat hahmoa ihan dualshockilla.Shadow point on tulossa 22. päivä ja sekin näyttää varsin hyvältä pulmapeliltä ja ainakin oculuksella hinta on 20$Republique tuli jo ostettua kuten myös sam & max kun sekin taisi olla vain 18e julkaisussa ja shadow point saattaa olla myös day one ostos jos hinta pysyy samana ja porttaus on ok.
Edelleen kyllä odottelen koska se lucky's tale julkaistaan sillä eikös se "coming soon" traileri tullut joskus marraskuussa jo ja pian alkaa jo huhtikuu kolkutella eikä peliä näy.
 

pelle

Well-Known Member
Myös stride on viimein tulossa 24. päivä.
Tämähän on siis se ampumista ja parkouria yhdistelevä peli joka näyttää varsin paljon mirrors edgeltä.

edit:

Ja ilmeisesti moss: book 2 tulee 31. päivä.
On se kiva kuinka pelejä edelleen tulee, mutta onko niiden pakko tulla aina saman kuukauden aikana :D
Hieman houkuttelis ostaa after the fall myös nyt kun se on tarjouksessa 28e, mutta edelleen tuo hinta tuntuu hitusin liian kalliilta kun sitäkin tulisi pelattua ihan soolona enkä tiedä kuinka paljon jaksan pelata samoja kenttiä paremman kaman toivossa / kovemmalla vaikeustasolla.

Touring karts tuli myös ostettua kun se maksaa nyt vain 7e ja sitäkin voi pelata ihan vaan dualshockilla ilman mitään liikeohjauksia joka mun mielestä on se ainoa oikea tapa pelata tuollaisia mario kart tyylisiä pelejä vaikka monet tuntuu tykkäävän käyttää aseita liikeohjauksen kanssa.
Tuotahan voi pelata jopa ratti+move kombolla jos haluaa ja yhden videon mukaan pelissä on nykyään jopa force feedback ratille kun alunperin sitä ei ollut.
 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
Stride pihalla 15e hintalapulla varustettuna.
Mä taidan ottaa tuon kanssa sellaisen asenteen, että jos saan edes jokaisessa time trialissa yhden tähden niin olen tyytyväinen.
Myös shadow point on nyt myynnissä 20e hinnalla, mutta tietenkin psvr versio mentiin pilaamaan pakotetulla teleporttauksella. Jumalauta vielä vuonna 2022 tekijät ei ole oppineet,

 

Gunslinger

Well-Known Member
Stride pihalla 15e hintalapulla varustettuna.
Mä taidan ottaa tuon kanssa sellaisen asenteen, että jos saan edes jokaisessa time trialissa yhden tähden niin olen tyytyväinen.
Myös shadow point on nyt myynnissä 20e hinnalla, mutta tietenkin psvr versio mentiin pilaamaan pakotetulla teleporttauksella. Jumalauta vielä vuonna 2022 tekijät ei ole oppineet,


Stride menee täällä kans ostoon. Mirror edgen parkour oli loistavaa ja toi näyttää paljon samalta, mutta vr:nä :)
 

pelle

Well-Known Member
Moss book 2 tarjolla 40e hintaan.
Tuli kovasta hinnasta huolimatta ostettua enkä ole edes katsonut mitään trailerien lisäksi sillä niin kova luotto mulla on tämän suhteen.
Huomisesta lähtien sitten pelataankin pelkkiä vr pelejä muutama päivä sillä mossin lisäksi mulla on odottamassa republique, stride, touring karts, skyworld, after the fall, sam & max, vrock sekä se shadow point vaikka pelkkä teleporttaus ärsyttääkin.
Myös no man's skyn uusin sisältö on kokematta kuten myös se ps4 pro päivitys ja onneksi peli on vielä päivittämättä niin voin vertailla millaisen eron tuo nyt sitten lopulta tekee.

Myös borderlands 2 tuli viimeksi aloitettua uudella hahmolla ja nyt pelasin sen kriegilla läpi, mutta lisärit on vielä pelaamatta.
Ehkä jo ensvuonna viimeinkin saan aikaiseksi aloittaa borderlands 3:n, ellen taas aloita tätä uudella hahmolla.
 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
4.5 tuntia pelattu uutta mossia ja vielä on peliä jäljellä, mutta jo nyt voin sanoa, että jos tykkäsi ekasta niin tulee rakastamaan tätä.
Kaikki on suurempaa ja hienompaa, pulmat monipuolisempia ja useampi pomokin löytyy.
Oikeasti ainoa valittamisen aihe mulla on aseiden vaihtaminen joka hoidetaan avaamalla inventaario painamalla touchpadia ja sitten sillä palluralla otetaan sieltä ase ja annetaan Quillin käteen.
Silloin varsinkin tuo on kömpelöä jos haluaa taistelun aikana vaihtaa asetta.

Tässä oli myös yksi aika isokin yllätys jota onneksi ainakaan polish paul ei arvostelussaan spoilannut sillä se tuli eilen katsottua.
 

pelle

Well-Known Member
Hieman alle kuus tuntia siinä meni ja 8 scrollia jäi keräämättä. Nyt puuttuu vielä neljä ja aikaa mennyt 1.5 tuntia lisää.
Loput kyllä lunttaan jostain videosta kun yhdenkin alueen mielestäni kolusin hyvin läpi ja katselin pilareiden taakse ja jokaiseen koloon minkä näin enkä löytänyt sitä yhtä puuttuvaa scrollia.
Siitä iso plussa, että sä voit ennen viimeistä aluetta palata vielä niille vanhoille alueille tutkimaan joten kaikkia pulmia ei ole pakko ratkaista uudestaan tuon takia.
Toki tässä on myös chapter select ja sitä saattaa tarvita yhden alueen kanssa, mutta sieltä onnistuin löytämään kaikki ekalla kerralla.
 

rap

Well-Known Member
Moss ja Beat Saber parhaimpia vr pelejä. Tuo Moss Book 2 täytyy ostaa kyllä, sitä ei taida olla fyysisenä ollenkaan?
 

pelle

Well-Known Member
Tänään tuli pelattua touring kartsia ja se on ilmeisesti tehty päivityksillä paljon huonommaksi.
Äsken katselin julkaisun aikaisia arvosteluja epäuskoisena kun niissä näytettiin kuinka sä voit ostaa uusia autoja ja virittää niitä jos rahaa vaan on.
Nykyään sä tarvitset noihin kortteja ja autoille on määritelty harvinaisuus taso ja esim formula on kaikista harvinaisin ja sun täytyy saada 10 korttia jotta voit ostaa sellaisen ja sen jälkeen taas 10 korttia jotta voit virittää sitä yhden tason.

Kortteja saa laatikoista joita saa moninpelistä tai sitten tuurilla niitä haastetehtäviä tekemällä ja sen laatikon kortti sisältö on täysin tuurista kiinni ja esim sinisestä lootasta tulee yleensä noita harvinaisia yks tai kaks ja loput on tavallisempia.
Tietenkin eri formuloitakin on varmaan kahdeksan erilaista joten mä en ole saanut yhtäkään vielä ostettavaksi.
Ilmeisesti autoilla ei ollut mitään eroa alunperin, mutta nyt on sillä niillä on eri statsit sekä tasot.

Vaikeustasot on määritelty nykyään eri tasoisille autoille ja hard tasolle kannattaa olla tason 5 auto tai parempi ja professional kisoihin tason 10 auto ja formula on ainoa joka on heti tasolla 10.
Toki mä voisin virittää vaikka nykyisen ferrarini...jos siis saisin niitä kortteja.

Tuo nykyinen systeemi on suoraan kuin jostain gameloftin mobiilipelistä revitty.
Lisäksi pelissä on usein todella pahoja ruudunpäivitys ongelmia ja sekin ärsytti kuinka pienikin auton kääntäminen tiputtaa vauhdin 80km/t -> 60km/t.
Jos vaikka pääsuoralla haluat heittää edessä ajavaa jääkuutiolla ja hieman käännät autoa jotta pääset sen taakse niin vauhti tippuu niin paljon, että se pääsee taas hitusen kauemmas.
Valitettavasti yhdessäkään arvostelussa ei ole nähnyt nopeusmittaria joten en tiedä onko tuokin tullut päivityksellä vai ei, mutta kukaan sitä ei ole maininnut ja mä huomasin tuon heti.
 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
Nyt on lucky's tale viimein saatavilla ja hintaa vaivaiset 18e
Myös wraith: oblivion afterlife on saanut pysyvän hinnan pudotuksen ja maksaa enää 20e.
 

Revolveri

Well-Known Member
Red Matter (2018) tuli alkuvuodesta alesta hommattua reilulla 3 eurolla. Pelasin eilen läpi ja suoraan platinum päälle. En yleensä tälläisiä hidastemposia puzzle pelejä harrasta mutta tää oli kyllä perkuleen hyvä. Tunnelma ja scifimeininki kohdallaan ja puzzletkaan ei ollu turhan vaikeita että olisi hermot menny. Muutamassa kohdassa piti tarkastaa pientä vinkkiä kylläkin.
Tuo Wanderer on kiinnostanut sen verran että se pitää varmaan jossain vaiheessa myöskin hommata. Ne ketkä pelannu Wandereria niin onkos ne puzzlet hirveen vaikeita ja mites siinä eri kentistä raahattiin esineitäkin ja jätetään miten sattuu että miten sekavaa se on? Ilmeisesti todella laadukas peli ja Parolekin sitä on hehkuttanut
 

pelle

Well-Known Member
Tuo Wanderer on kiinnostanut sen verran että se pitää varmaan jossain vaiheessa myöskin hommata. Ne ketkä pelannu Wandereria niin onkos ne puzzlet hirveen vaikeita ja mites siinä eri kentistä raahattiin esineitäkin ja jätetään miten sattuu että miten sekavaa se on? Ilmeisesti todella laadukas peli ja Parolekin sitä on hehkuttanut

Tsekkaa mun videolta tuolta ylempää. Siinä nuo molemmat asiat tulee käsiteltyä.
 

pelle

Well-Known Member
Taas olisi muutama kohtuu tuore peli käsittelyssä.Moss book 2 00:00
Stride 03:28
After the fall 06:10
Republique vr 12:11
Shadow point 15:40
Lucky's tale 18:04
Touring karts 20:28
 

pelle

Well-Known Member
Ei taida stride saada kampanjaa ainakaan nykyisillä laseilla.
Mä kyllä muistan ihan selvästi, että Bryan olisi aikoinaan sanonut kun striden psvr versio vaan lykkääntyi ja lykkääntyi, että kehittäjät yrittää saada siihen kampanjan mukaan heti julkaisussa ja siksi siinä kestää.
Onko sitten saanut väärää infoa vai mitä on tapahtunut.

Pelin hinta kyllä nostettiin jo pari kuukautta sitten 15e->20e, mutta mitään uusia sisältö päivityksiä ei ole saatu mun tietääkseni.

stride.jpg
 

pelle

Well-Known Member
Uutta saints & sinners chapter 2 matskua.
Tämähän on siis täysin oma pelinsä ja tulee nykyiselle psvr:lle, psvr2:lle joskus myöhemmin ja quest 2:lle ainakin.
Sitä en tiedä mistä versiosta tämä matsku on otettu, mutta näkeepähän mitä on luvassa ja aika samalta se näyttää joka ei sinänsä ole huono asia sillä sitä aftershocks päivitystä lukuunottamatta eka peli oli ihan hemmetin hyvä.

 
Ylös Bottom