PlayStation VR-pelit

Napsuh

New Member
Mitä tulee noihin keskustelluihin Beat saber korkeuksiin, niin ite oon vajaa 190cm, kameran yläreuna 160cm.
Aiemmin tuli laitettua pelin asetuksista korkeudeksi 173, nykyään 183. Loistavasti toiminu.
Pitäis varmaa kokeilla istualtaan, mutta en usko tippaakaan että siitä mitään tulis itellä :D

Mitä uusiin dlc biiseihin tulee, niin hauskaa pelattavaa tähän asti on ollut. Jokainen niistä nyt ei ole mikään helmi, mutta eipä ollu tähänkää asti olevista kaikki ihan omaan makuun. Vaikeustaso ehkä vaikeempi ku tähän asti olevissa biiseissä on ollu. Tai jos ei vaikeempi, niin jotenki vaihtelevampi charttaus edes.

Vielä ku tohon sais jonkilaisen nettimoninpelin. Luonnollisesti nyt toisen "ruutua" ei voi nähdä niiku muissa musiikkipeleissä on nettipelissä nähny, mutta jos näkis tyyliin pisteet ja sen hetkisen combon. Lisäks pieni Guitar hero tyylinen mittari joka osottaa pisteiden mukaan enemmän tai vähemmän johtavan pelaajan puolelle...
 

Revolveri

Active Member
Tämä No Mans Skyn VR on kyllä vuoden tapaus! 200-300h on normiversiota tullut väännettyä ja nälkää riittää lisää. Ja nyt jatketaan sitten lasit päässä kesällä. Saa nähdä onko tosissaan koko peli moninpeleineen vai miten riisuttu versio on kyseessä. Joka tapauksessa huikeeta settiä puljulta joka haukuttiin pelin julkaisussa alimpaan helvettiin.
 

Gunslinger

Well-Known Member
No Man´s Sky Beyond saa PSVR-tuen!
Iron Man VR, julkaisu 2019

Todellakin juu, toivottavasti No Man’s Sky VR-tuki tulee hyvin tehtynä ja mahdollisimman laajana. Ainakin pelin graaffisen ilmeen luulisi toimivan hyvin myös lasien pienemmällä resolla, kun ei perustu kaukaa katsottuna ultra realistisiin tekstuureihiin. Menee julkaisusta välityömästi hankintaan, jos lunastaa lähellekkään odotuksia. #VarovaisenKiinnostuneena

Iron Man vaikuttaa myös ideana mielenkiintoiselle.
 
Viimeksi muokattu:

hartzu

KonsoliFIN Alumni
Eikös tämä ole ilmainen päivitys, mielestäni niin sanottiin siinä lähetyksessä. No, en omista peliä, joten lähti seurantaan ja seuraavasta alesta hankintaan.
Kaikki No Man Sky -lisurit ovat olleet ilmaisia, niin myös tämä tuleva VR-lisäosa. Lisäksi tämä ei ole mikään erillinen moduli sinänsä, vaan VR toimii sen jälkeen kaikessa mitä pelissä on tarjolla.
 

Gunslinger

Well-Known Member
Kaikki No Man Sky -lisurit ovat olleet ilmaisia, niin myös tämä tuleva VR-lisäosa. Lisäksi tämä ei ole mikään erillinen moduli sinänsä, vaan VR toimii sen jälkeen kaikessa mitä pelissä on tarjolla.
Eikös tämä ole ilmainen päivitys, mielestäni niin sanottiin siinä lähetyksessä. No, en omista peliä, joten lähti seurantaan ja seuraavasta alesta hankintaan.
Reilu meininki, sit seuraavasta alesta ostoon ja odottelee tota laajennusta.
 

OK

Well-Known Member
Muropaketin previkasta:
Payton lupaakin kyseessä olevan ihan kunnollinen peli, joka on VR-mittapuilla vielä verrattain pitkä kokemus (pituutta ei kuitenkaan vielä New Yorkissa paljastettu). Täysimittaisen kampanjan lisäksi lupauslistalla ovat isot avoimet kentät, vaihtoehtoiset sivutehtävät sekä kehitys- ja kustomointimahdollisuudet, joihin ei päästy vielä tutustumaan.
Podcastien ja foorumikommenttien perusteella moni olettaa tämän olevan parin tunnin elämysmatka. Paytonin kommentin perusteella näin tuskin kuitenkaan on. Venturebeatin haastattelussa Payton myös mainitsi, että Iron Man VR on ollut kehityksessä parin vuoden ajan 50-60 hengen tiimillä. Vertailun vuoksi paljon kehuja saanut Astro Botin kehitysaika oli 1,5 vuotta ja henkilöstömäärä oli parhaimmillaan 25 julkaisun lähestyessä.
 

Gunslinger

Well-Known Member
Nyt löyty meikäläiselle peli, joka vetää kylmän hien pintaan, 1h session jälkeen hiukan hutera olo. Arizona Sunshine, smoothilla kääntymisellä ja kävely päällä. Katotaan tottuuko tuohon, vai joutuuko muuttaa vähän asetuksia.

Keskinkertaisuudesta huolimatta, vaikuttaa hauskalle tiputella aim-ohjaimella zombeja, erityisesti tähtäimen läpi ammutut hedarit.

Onks muilla, millaisia kokemuksia tästä?
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Onks muilla, millaisia kokemuksia tästä?
Pelattu on neljän hengen yhteistyömuodossa. Oletusasetuksilla ilman oloja. Tukee aseohjainta ja vaikka ei olla Firewallin svääreissä, on peli vähintäänkin hauska kokemus ollut. Pimesssä, panokset vähissä ja zombiet perässä.

Täällä on peliajan vienyt Borderlands 2 VR. Huippu!
 

Chemo

Active Member
Onks muilla, millaisia kokemuksia tästä?
Pelattu läpi soolona. Oikein kiva juuri Aimilla, ja parasta oli munkin mielestäni tähtäimen läpi ampuminen. Mä tykkäsin päivänvalossa liikkumisesta enemmän kuin pimeästä, ehkä siksi että siellä Arizonan osavaltio oli enemmän läsnä.

Täyteen hintaan tämä saisi olla viimeistellympi, mä ostin muistaakseni n. 10-12 eurolla ja olin tyytyväinen. Taitaa olla alennuksessa nytkin.

Tähän tulee varmaan palattua joskus, mutta nyt mäkin pelaan Borderlands 2 VR:ää, ja varmasti vielä hyvän aikaa. Mäkin tykkään siitä kovasti.
 

Gunslinger

Well-Known Member
Muropaketissa artikkeli, 7 tulevasta vr-pelistä, olivat ehtineet varsinaisesti testaamaan niistä ison rapakon takana kuutta. Luetun perusteella No Man’s Sky kuulostaa luvattoman hyvälle.


Muropaketistä löytyy myös muutama päivä sitten julkaistu erillinen artikkeli, Iron Man Vr:stä, mikä vaikuttaa myös ihan lupaavalle.
 

Chemo

Active Member
Borderlands 2:sta täytyy sanoa, että siinä ovat kyllä nettiarvostelut aikas pahasti metsässä. Metacritic 72 %, IGN 6,8/10. Ja kuitenkin, täähän on ihan PSVR:n kärkeä lajissaan (mikä se laji nyt sitten onkaan, sandbox FPS?). Okei, osa tuosta johtuu siitä ettei arvosteluja ole päivitetty. Suurimmat kritiikinaiheet ovat olleet:

  • ei DLC:tä (tulossa kesällä, ja vieläpä ilmaiseksi. Tässä on kyllä ihan ilmankin niin älyttömästi pelattavaa etten näe mitään syytä kitinään sisällön määrään liittyen)
  • ei tue Aim Controlleria (no nyt tukee)
  • ei multiplayeria (tätä ei oikeasti ole, eikä tietääkseni tulekaan)
Jos ammuskelu humoristisessa scifi-hömppäympäristössä kiinnostaa yhtään, niin suosittelen kyllä sivuuttamaan nuo arvostelut. Aimin kanssa tämä on todella hauskaa hommaa.

Sitten vähän toisenlainen kokemus:

Mind Labyrinth VR Dreams

Latasin tämän koska a) siinä on Ennio Morriconen musaa, b) kokeilevammat VR-jutut kiinnostavat ja c) se on -40 % alessa. Muutaman ekan kentän jälkeen tunnelmat ovat aika ristiriitaisia. Tuntuu, että nämä ovat jostain pienen budjetin peliprojektista hylättyjä kenttiä joissa voi nyt sitten harhailla oleskelemassa ja lukemassa sitaatteja (aika ilmeisiltä henkilöiltä, kuten Dalai Lama ja Einstein). Morriconen musaa en ole vielä kuullut, hieman epäilyttää onko hän kuitenkaan varta vasten tällaiseen proggikseen mahtanut säveltää mitään uutta?

Helpoista trophyistä tykkääville tämä on kuitenkin nannaa. Kultaa tulee oikealta ja vasemmalta, ja tässä on platinakin tarjolla. Ehkä helpoin mitä on nähtykään?
 
Ylös Bottom