PlayStation VR-pelit

Kain

Well-Known Member
Oho. Noh ehkä siihen saadaan joskus muutos. Kunhan pelaaminen on yhtä hauskaa miltä näyttää niin se riittää.
 

Kain

Well-Known Member
Jostain syystä Gornia ei löydy ps storesta kuin käyttämällä mobiiliappia. Mutta sen kautta saa ostettua ja ladattua.
 

Kain

Well-Known Member
Pikaisen tyypin perusteella ihan hauskaa hurmetta, mutta sama ongelma vaivaa kuin tietyissä peleissä eli vr maailman irtokädet seilaavat ihan missä sattuu. Olen kalibroinut kameran uudestaan ja yrittänyt vaikka mitä mutta ei tunnu auttavan. Mutta tämä kaiketi ei ole pelin vika. Peli on juurikin sitä mitä näyttää olevan. Gladiaattorisimulaattori isosti pilke silmäkulmassa. Hankkimisen arvoinen? Kyllä mutta tällä hinnalla? Se olkoon jokaisen oma päätös.
 

pelle

Well-Known Member
Storessa on nyt iron man vr demo tarjolla. 16.6gt, mutta tuo kuulemma pomppaa 25gt kun laittaa latautumaan.
Taitaa olla kokonainen peli ja vaan rajoitettu demoa varten. Ei noin isoa kokoa muu selitä.
 

Gunslinger

Well-Known Member
Storessa on nyt iron man vr demo tarjolla. 16.6gt, mutta tuo kuulemma pomppaa 25gt kun laittaa latautumaan.
Taitaa olla kokonainen peli ja vaan rajoitettu demoa varten. Ei noin isoa kokoa muu selitä.

Uu, ihan puskista, pitääpä kokeilla. Eikö koko pelin pitänyt tulla vasta loppuvuodesta?
 

pelle

Well-Known Member
Heinäkuun 3.päivä sen pitäisi tulla.

Edit:

Tuli ostettua kona kun se oli aivan tajuttoman halpa. Perus versio 2.95 ja siihen vr päivitys 0.95e.
Ihan heittämällä karuimman näköinen vr peli jota olen pelannut sillä ihan kaikki on täynnä järkyttävää sahalaitaa ja kädessä pidettävä karttakin on sellaista suhrua ettei siitä saa mitään selvää ennen kuin tunget naaman siihen kiinni.

Siitäkin huolimatta peli yllätti positiivisesti ja mun mielestä tämä on paljon kiinnostavampi ja parempi kävelysimulaattori kuin vaikka paljon kehuttu what remains of edith finch.
Peli alkaa ihan perus murhamysteerinä, mutta saa aika pian yliluonnollisia piirteitä ja alun jälkeen saa ihan vapaasti ajella ja kulkea tutkimassa paikkoja.
Aikaa meni hieman yli viisi tuntia eikä mulla ollut hetkeäkään tylsää.

VR moodista on myös poistettu taistelu kokonaan, mutta silti pelistä löytyy edelleen muutamat aseet ja ammuksia ja peli myös muistuttaa, että jos hahmo on kovin stressaantunut niin se ei ammu yhtä tarkasti. Tuo on oikeastaan tuplavirhe sillä VR moodissa ei ole sitä stressi mittariakaan.

 
Viimeksi muokattu:

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Iron man VR traileri.


Kahden Move-ohjaimen ja Iron man VR bundlattuna tulossa myyntiin. Kenties myös meillä?

EYjOBuwXsAEh5Iq
 
Viimeksi muokattu:

Kain

Well-Known Member
Nyt pääsin kunnolla testaamaan Gornia ja sain kameraongelman poistettua niin onhan tämä todella hauska ja kunnon päälle ottava peli. Vedin tässä parit areenamätöt ja olen aivan hiestä märkä ja puuskutan kuin maratoonari maaliin päästyä. :D Eikä se moveilla eteenpäin itseään liikuttaminen häiritse ollenkaan. Sopii hyvin ainakin tähän peliin. Iso suositus!
Iron man sen sijaan jäi tämmöinen fiilis. Bläh! Onhan se lentely ihan kivaa mutta demon perusteella ei kyllä minun katalogiini pääse. En oikein edes tiedä mikä tässä mätti, mutta en oikeen tykännyt. Onneksi pääsi demoa kokeilemaan.
 
Viimeksi muokattu:

Gunslinger

Well-Known Member
Storessa on nyt iron man vr demo tarjolla. 16.6gt, mutta tuo kuulemma pomppaa 25gt kun laittaa latautumaan.
Taitaa olla kokonainen peli ja vaan rajoitettu demoa varten. Ei noin isoa kokoa muu selitä.

Latasin demon ja pelasin kerran läpi, plus tein lento- ja taistelu-haasteet sen jälkeen. Aikaa meni 0,5-1h. Hyvän näköinen peli, ottaen huomioon, että pitkät piirtoetäisyydet ja Malibun alueellakin hieman tavallista peliä enemmän kokoa. Erityisesti, korkeammalla ilmassa tapahtuvassa tehtävässä pilvet oli tehty siististi, kuten myös aloitusalueen vesi ja kalliot. Tekstuurien latauksessa oli välillä popuppia, mutta lataamisen jälkeen oli yllättävän tarkkaa. Ohjaus ihan toimiva, ottaen huomioon taas movet. Lentely ja samalla ampuminen vaati hieman totuttelua, mutta tuntui silti toimivalta. Parin tunnin pelailun jälkeen, ohjaus luistaa varmastikkin suoraan selkärangasta. Pelihahmon ylävartalo näkyy ja pienenä kauneusvirheenä, hahmon kädet menee helposti outoihin asentoihin, eikä seuraa täysin pelaajan liikkeitä, jos movet on hiemankaan väärässä kulmassa. Kokonaisuudessaan jäi hyvät fiilikset ja menee hankintalistalle, mutta jään odottamaan ainakin ensimmäisiä arvosteluja mielenkiinnolla.

Jep, demo nappaa nappaa kovolta tilaa 25gt. Peli on siinä varmastikkin kokonaan ja kun julkaisu koittaa, niin demon ladanneen tarvitsee tuski ladata kovin isoa päivitystä, että pääsee pelaamaan koko versiota.
 
Viimeksi muokattu:

pelle

Well-Known Member
Uusin tuotos. Siellä on muutama peli joista kukaan ei ole täällä maininnut mitään joten ehkä joku löytää uuden kiinnostavan tuotoksen.

Walking dead: Saints & sinners 00:25
Arizona sunshine 6:07
Summer lesson 7:35
Form 9:34
Along together 11:01
Oh my genesis 12:25
Tumble VR 14:17
A fisherman's tale 15:30
Deemo - reborn 16:48

 

pelle

Well-Known Member
Tuli viimein testattua iron manin demo ja olihan se ihan kiva, mutta ei tässä vielä ostohousuja jalkaan olla vetämässä.
Edelleen se epäilys, että koko peli tulee koostumaan tuollaisista lyhyista ns. set piece kohtauksista ja siinä kaikki. Pituudeksi veikkaan korkeintaan kolmea tuntia ja innokkaimmat saa sitten tunteja lisää hiomalla suorituksiaan. Toivon kyllä, että veikkaukseni on täysin väärä.

Kontrollit kyllä toimii hienosti ja kuten redditin puolellakin on todettu niin voit seistä selkä kohti kameraa ja silti tähtäys ei ala vetelemään omiaan.

Tuli myös arkham vr pelattua ja siinä on taas yksi peli joka todistaa, että näyttävyyden osalta psvr:n pullonkaula ei ole se lasien resoluutio vaan pleikkarin tehot tai pikemminkin niiden puute.
Kaikki näyttää helvetin hyvältä, mutta se johtuu taas kerran siitä, että pelissä ei liikuta ollenkaan. Tai no warpataan ennalta määrättyihin kohtiin, mutta en laske sitä liikkumiseksi.

Jos peli näyttäisi samalta, mutta tarjoaisi ison ja vapaan gothamin jossa voisi ihan vapaasti liikkua ja ajella niin peli varmasti kelpaisi monelle vaativammallekin, mutta tuollaiseen ei pleikan tehot vaan riitä.
Siksi toivonkin, että noita nykyisiä laseja voisi jotenkin käyttää myös ps5 vr pelien kanssa sillä jopa niillä pelit näyttäisi varmasti paljon paremmalta mitä nyt.
 

rap

Well-Known Member
Kontrollit kyllä toimii hienosti ja kuten redditin puolellakin on todettu niin voit seistä selkä kohti kameraa ja silti tähtäys ei ala vetelemään omiaan.

En ymmärrä. Mulla on 100% päinvastoin. Kontrollit ja kamera ei toiminu ollenkaan, peli oli aivan pelikelvoton kun mitään ei pystyny tekemään. Mulle riitti 10 minuuttia. Hirveän taistelun jälkeen pääsin askeleen pidemmälle siihen saarelle mistä pitäisi lähteä lentämään. Just pääsin lentämään mutta mitään muuta ei mistään tapahtunut. Suljin pelin, enkä enää toista kertaa avaa.
 

pelle

Well-Known Member
Tuli ostettua rigs kun se maksoi hong kong storessa n.6e.
Tutorialissa oli vielä hyvä fiilis. Rigillä liikkuminen oli ihan siistiä ja peli näytti varsin hyvältä.
Sitten tulee se ihan ensimmäinen varsinainen matsi joka on ihan perus tdm settiä ja vaikka yritin väistellä ja vaihdella rigin eri moodeja tilanteen mukaan niin henki lähti pahimmillaan kirjaimellisesti muutaman sekunnin välein.
Ei ole ihan hetkeen tullut noin nopeasti suljettua peliä. Jopa jossain codissa pärjään paremmin ja tuo kuitenkin oli pelin ihan ensimmäinen ottelu.

Aion kyllä kokeilla vielä uudestaan kunhan ensin katselen vinkki videoita tubesta tai jtn, mutta kyllä voisi pelaajan nyt "hieman" hellemmin laskea pelin maailmaan.
Onneksi en ollut ainoa jolle on käynyt noin.

"Got through the tutorial. Then played an AI match game in the “league” and holy crap they beat me 44 to 15. And I only had like 3 kills. :(( "

Toisaalta tällaiset viestit ei lupaa jatkosta yhtään se sujuvampaa:
" I blew through everything in season 1 no problem. Didn't even lose a game. Then Season two hits and I've won 1 out of 4 games. It's rage inducing. Just played a game where my team was up 2-0 in touchdown at the half. ended up losing 3-2 because I can't even think about looking at these bots sometimes without them killing me immediately in one or two hits. "
 

Chemo

Active Member
Bongasin Storesta ilmaisen VR-lisäyksen peliin Hyper Void. Katsoin, että mikäs peli tämä onkaan ja pääpelistäkään en joudu pulittamaan mitään. Ilmeisesti ollut joskus PS Plus-pelinä, ja siihen on sitten tullut VR-päivitys. Ihan siltä varalta tämä jos on muita joilla tuo oli mennyt ohi. Näitä vastaaviahan on muitakin, Bound, Trackmania Turbo ja Race the Sun ainakin.

Tunnelmat ensimaistiaisten jälkeen: Hyper Void on Tempestin kaltainen arcadeavaruuspeli. Joten PSVR:n lähin vastine lienee Polybius, ilman psykedeelisiä sorkkaeläimiä. Tämmöinen retroarcade-meininki sopii PSVR:lle todella hyvin, tässä ei laskeskella pikseleitä. Peli on lajissaan ihan mainio. Vaikeustaso nousee sitten aika nopeasti, joten ankaraa rankaisua on luvassa.

Storesta lähtee nyt paljon kehuja kerännyt pinball fx2 vr halvalla.
Perus versio jossa tulee 3 pöytää 6e ja ultimate paketti kahdeksalla pöydällä 12e.

Sääli, etteivät ole laittaneet ultimatepaketin lisäpöytiä halvennukseen erikseen ostettaessa. Nyt ne maksavat yksistään n. 25 eur, mikä on mielestäni liikaa. Mulla on peruspöytien lisäksi Universal-setti joka on ihan kiva. Perusversiosta löytyvä Mars-pöytä on kuitenkin jäänyt lemppariksi.
 

Aksu

Well-Known Member
Meni Skyrim VR päätarina ja Dark Brotherhood sivutehtävä läpi, vähän yli 20h näyttää pelikello, vielä vois vetästä lisärit kun ne jäi aikoinaan pelaamatta. DS4 olen tätä pelannut kun on niin pirun hankala käyttää valikkoja Movella ja ärsyttää pelata ilman tatteja.

Jos julkaisisivat Movesta tatillisen version niin ostaisin heti, tatittomat Movet on PSVR suurin heikkous.
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Solaris Offworld Combat, kahdeksan pelaajan VR-verkkosota. Julkaisu PSVR:lle 2020, Oculukselle elokuussa.Upea Pistol Whip ilmestyy PSVR:lle 28.7. Omaa pelikuvaa Oculus Questilla.

 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom