Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pokémon Sword and Shield

JTahti

Well-Known Member
  • Roolipeli
  • Switch: 15.11.2019
  • Paikallispeli ja nettipeli
  • Konsolifin pelisivu: Sword, Shield
D7k06d5XoAAjoxm.jpg:large

Tune in on 05/06 at 15:00 CEST for roughly 15 minutes of new information on #PokemonSwordShield for #NintendoSwitch in a livestreamed #PokemonDirect presentation.
NoE Twitter
 
Viimeksi muokattu:
No nyt vaikuttaa hyvältä. Vielä parempaa tästä tekee sen, että niin Mario Maker 2 kuin Pokemon esiteltiin/esitellään omissa Directeissä, joten E3 Nintendo Directissä esitellään sitten muita pelejä. Ai saaketti, mikä loppuvuosi tulossa Switchin omistajille, toisen kuivan kevään jälkeen.
 
Ois saanu pelin graafinen ilme olla se mitä tuossa kahden viimeisen pokemonin esittelyssä oli.
 
Tuli varattu molemmat pelit eilen, kun sain ne Gamestopista noin 30€ kpl, kun vein vaihdossa molempiin pelin, josta olin maksanut noin. 20€ kpl ja tulevan pelin sai 9,95€ kpl. Lähinnä ostan nuo Pokemon kokoelmaan. Pokemon pelit kiinnostaa, mutta ei ole ollut aikaa pelata niitä viime vuosina, paitsi Pokemon Go :).
 
Odotukset ovat todella korkealla tämän pelin suhteen. Koskaan aiemmin en ole pelannut Pokemon pelejä, keräillyt kortteja tai katsonut tv-sarjaa. Kuitenkin nähdyn perusteella tämä voi hyvinkin nousta vuoden peliksi, kunhan toteutus on kohdillaan.
 
Kyllähän tämä ostoon menee. Vanhin pelisarja itselle, kun aikanaan eka konsoli oli gameboy color ja pelinä pokemon Blue. Muistan vielä kuinka ekasta kaupungista ei päässyt eteenpäin kun eräs hahmo blokkasi väylän ja halusi kahvia. Ekat pokemonit oli yli 20lvl kun tajusin miten sen voi ohittaa :D goldissa taas olin niin kauan jumissa kun en tajunnut viedä potionia sinne tornin huipulla olevalle Ampharokselle. Kauas nämä on vuosien aikana menneet näistä peleistä, silloin nämä oli vaikeampia eikä pelaajaa pidetty kädestä. Kaikki genit vedetty läpi paitsi sun&moon koska ei vaan uponnut.

Monta pokemonia tästä puuttuu jotka haluaisi mukaan, varsinkin ärsyttää jo tuo Charizardin suosiminen ainoana muuna startterina. Kakkos genin startterit ei ole oikein missään muussa pelissä saaneet jalansijaa ja se harmittaa.

Toivottavasti tässä ei ole liikaa painoarvoa noilla leirissä leikkimisillä ja kokkailuilla kun se ei vaan itseä kiinnosta eikä myöskään tuo gigamax mekaniikka. Megaevolve oli hyvä mutta tämä ei niin kiinnosta. Toivottavasti osoittaa luuloni vääräksi. Ensi viikon perjantaina firman pikkujouluista hetkeksi paettava johonki et voi ostaa pelin seuraavan päivän darraa varten
 
yli 10 vuoden unelma on päättymässä, Pokemon, iso avoin maailma ja 3D. Toivottavasti pelin maailma on valtava ja täynnä tekemistä. :)
 
Alle 4 tuntia ja nähdään millainen teos sieltä on tulossa.

 
Ihan jees aloitus arvosteluissa. Keskiarvo kasin pinnassa. Sanoisin, että tämä on jopa odotettua korkeampi ottaen huomioon kaiken mitä pelistä on ennakoon paljastettu ja aikaisemmista versioista karsittu.
 
Ylös Bottom