Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Predator: Hunting Grounds

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
  • Tunnisteet
    pc ps4
P

Poistettu jäsen 3274

Guest
predatorhg.jpg


Julkaisu: 24.04.2020
Julkaisija: Sony
Kehittäjä: IllFonic
Alustat: PS4, PC
Moninpeli: 1v4
Crossplay: Kyllä

Predator: Hunting Grounds on Etelä-Amerikan viidakoihin sijoittuva asymmetrinen ammuntapeli, jossa Predator etsii arvoistaan saalista.

Pelaa haastavia sotilasoperaatioita suorittavan Fireteam-eliittipartion jäsenenä, tai haastavia saaliita metsästävänä Predatorina. Fireteam-partiossa käytettävissäsi on monipuolinen ase- ja varustevalikoima, joista voit valita pelityylillesi sekä taktiikoillesi sopivan varustuksen. Predatorilla pelatessa käytössäsi on ylivoimaista alienteknologiaa.

Predatorina pelaaminen:
- Tarkkaile viidakon sotilaiden toimintatapoja ja valitse paras iskukohde
- Älä päästä saalistasi karkuun – epäonnistuminen ei ole vaihtoehto
- Predator sulautuu maastoonsa miltei kokonaan taittamalla kehoon osuvaa valoa alienteknologialla
- Tehokas Plasma Caster läpäisee vaivatta panssaria pidemmältäkin kantamalta
- Käytä vahvistettuja tuplateriä saaliisi viimeistelyyn lähietäisyydeltä
- Pidentyvä Combi-stick toimii keihäänä lähitaistelussa tai pidemmänkin kantaman kamppailussa
- Heitettävä Smart Disc hakeutuu automaattisesti useisiin kohteisiin, ennenkuin palautuu Predatorin haltuun
- Valitse kompakti ja ketterä jousi, tai tehokas taljajousi pitkälle kantamalle
- Kolme mukautettavaa hahmoluokkaa: Scout, Hunter ja Berserker

Fireteam-partiojäsenenä pelaaminen:
- Liity eliittiyksikköön, suorita haastavia tehtäviä ja selviydy
- Työskentele ryhmässä, käytä aivojasi ja muista: "Get to the chopper!"
- Soluttaudu Etelä-Amerikan vaarallisiin viidakoihin taistelemaan raskaasti aseistettuja vihollisia vastaan
- Päihitä pahamaineinen huumepomo tai tuhoa paikallistukikohtien yhteyksiä heikentääksesi vastarintaa
- Valitse laajasta valikoimasta sotilaasi taktiikoille sopivat varusteet
- Valitse hahmoluokka, mieleisesi aseistus ja muut taktiikoillesi sopivat varusteet

 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Onko kukaan ehtinyt vielä testaamaan? Ajattelin huomenna laittaa testiin, jos vaan ehdin. Odotukset eivät ole korkealla, mutta aina voi yllättyä positiivisesti
 
Muutaman erän testanneena juurikin semmoinen peli mitä odotinkin. Eli ihan kiva jos aihe kiinnostaa ja kympillä kun alesta joskus saa niin saatan ostaa. Tai sitten en.
 
Aika karmean näköinen Pro:lla ja tuntui että ei jaksa pyöriä edes lukitussa 30fps, kyllä tämmöisen pelin pitää olla 60fps että itse rupean pelaamaan.
 
Aika karmean näköinen Pro:lla ja tuntui että ei jaksa pyöriä edes lukitussa 30fps, kyllä tämmöisen pelin pitää olla 60fps että itse rupean pelaamaan.

Juuri meinasin tulla kommentoimaan samaa. Pelasin (PS4 Prolla) tutorialin läpi predatorilla ja yhden normaalin matsin sotilaalla. Meni ihan hyvin ja sain jopa Predatorin tapettua, kun oli ensin murhannut iskuryhmästä kaksi jäsentä. Sotilaalla tuo ohjattavuus tuntuu kyllä aika kamalalta ja yleisesti pelikokemuksesta tulee mieleen ennemminkin PS3-alkuaikojen fps-räiskintä, niin grafiikan, ohjattavuuden kuin myös noiden freimien osalta. Puhumattakaan huonosti koodatuista AI-sotilaista, joita puskee aaltoina päin ruutua missioiden aikana. Kun peli on kuitenkin 70 prosenttisesti tuota samaa sotilaalla pööpöilyä, niin näiden asioiden vaan haluaisi olevan kunnossa. En jaksa uskoa, että tulisi ostettua, kun ei oikein huvita pelata tuota sotilastakaan yhtä erää enempää :D
 
Taitaa tällä käydä samalla tavalla, kuin kehittäjien Friday the 13th pelillä, että hyvä idea, mutta sitten peli on todella tönkköä pelattavaa.

Nappaan tämän talteen, sitten joskus kun tulee plussapeliksi :)
Tämän saa näemmä pc:lllekin. Olin jotenki sellaisessa käsityksessä että olisi pleikan yksinoikeus. Noh, heitin Epic Storesta lataukseen.
Jep, tulee myös pc:lle ja tukee crossplayta pleikan kanssa.
 
Pc:llä ainakin rullaa ihan kivasti. Tutoriaali oli mielestäni vähä kehno ja ilmeisesti se on ainoastaaan predatorilla ? Yhden quick matsin heitin ja joudun saalistajan saappaisin. Muahan siellä viidakossa siis ajettiin takaa :D vaikka olisi kuinka näkymätön ja hiipisi kyykyssä niin SPOTTED lukee kohta kaikki tykittää kohti. Ehkä tää aukeaa vähän paremmin kun pelailee vähän lisää, mutta vinkkejä otetaan vastaan.

E: Ilmeisesti ei pysty näppäimistöllä määrittelemään itse kontrolleja. Ohjaimella pystyisi...
 
Taitaa tällä käydä samalla tavalla, kuin kehittäjien Friday the 13th pelillä, että hyvä idea, mutta sitten peli on todella tönkköä pelattavaa.

Sinänsä vähän jopa joutui yllättymään, että Friday the 13th oli tähän verrattuna vielä positiivisen suorituskykyinen teos. Puhun siis nyt PS4:sta. PC:llähän tää voi rullata vaikka kuinka hyvin. Tuntui, että tässä sakkasi nuo freimit ja fps-ohjattavuus vielä huomattavasti enemmän. Soppaan mukaan vielä nuo koomiset AI-sotilaat, niin meno oli kuin Kummelissa konsanaan. Tosin kyseessähän on beta, eli voihan sitä optimistit toivoa, että kaikki on täysveroisessa pelissä parhain päin (not) :D Mainittakoot myös että tutorialin aikana peli bugasi kaksi kertaa niin, että jouduin aloittamaan alusta.

Eikä siinä. Tästä saa varmasti hauskoja hetkiä irti, jos löytyy seuraksi 3-4 kaverusta, jotta tuo tiimipeli saadaan kunnolla käyntiin ja kenties vielä yksi kavereista pelaamaan predatoria. Näin solona randojen kanssa eikä kyllä tee henk. koht mieli pelata yhtään enempää.
Pc:llä ainakin rullaa ihan kivasti. Tutoriaali oli mielestäni vähä kehno ja ilmeisesti se on ainoastaaan predatorilla ? Yhden quick matsin heitin ja joudun saalistajan saappaisin. Muahan siellä viidakossa siis ajettiin takaa :D vaikka olisi kuinka näkymätön ja hiipisi kyykyssä niin SPOTTED lukee kohta kaikki tykittää kohti. Ehkä tää aukeaa vähän paremmin kun pelailee vähän lisää, mutta vinkkejä otetaan vastaan.

No sen verran huomasin tuon sotilas-matsin aikana, ettei predator kyllä todellakaan ole näkymätön. Pelkästään cloak päällä liikkuessa näki kyllä todella helposti sen liikkeet ja olkatykin laserin käynnistäminen toimi suorastaan maalitauluna. En tiedä miten noi metsästysmuistojen keräämiset kannattaa hoitaa, kun itse onnistuin tappamaan Predatorin sillä aikaa, kun poisti selkärankaa tiimitoveriltani. Tappoi siis tiimikaverini viereen ja aloitti emoten metsästysmuiston keräämiseksi. Koko tän ajan seisoin metrin päässä ja porasin nappi pohjassa kuulaa kaaliin läpi koko emoten :D Siihen se Pretsku sitten kippasi samaan kasaan ja peli ohi.
 
Viimeksi muokattu:
Joo, nyt on yksi matsi takana myös sotilailla. Todella helposti näkeee ja KUULEE kyllä predatorin. Pc:llä varsinki ne luodit viuhuu varsinkin aika isolla prosentilla predatorin naamaan. Odoteltiin kopteria ja predator hyppäsi sinne sitten viimeisten sekuntien aikana ja meidän joukkue hakkasi sen veitsillä :D Ei keretty mennä kopterin kyytiin ollenkaan kun oli niin kiire kurittaa saalistajaa. Nyt sain jotain uutta predator kilkettä auki. Voisi kohta myös kokeilla miten pelittää ohjaimella.

E: Toimiiko noi loottilaatikot oikein ? Sain äskön esimerkiksi silmälapun avattua, mutta silti se pitäisi ostaa ostaa auki ?

E2: Vähän huonosti tuntuu löytyvän pelaajia. Äskön vedettiin 2v1 matsi. Ei päättynyt mun duolle, eli soltuille kauheen suotuisasti...

E3: Toi ensimmäisen persoonan kuvakulma on kyllä ohjaimella jotain aika järkyttävää. Tuntuu jotenki tosi ilmavalle se ohjaus. Kiihtyy ja hidastuu ihan oudosti. Vähä kun jäällä huitelis. Predator liikkuu ohjaimellakin oikein kivasti. Kenties jopa paremmin, sillä analogitatilla voi oikeasti hiipiä. En ainakaan löytänyt näppäimistöstä hiipimisnappia. Kyykkyyn toki pääsee, mutta hirveä meteli lähtee silti kun vauhti täysiä tai pysähdyksissä.
 
Viimeksi muokattu:
Demo testattu ja peli ei jatkoon. En voisi kuvitellakaan maksavani juuri tästä pelistä euroakaan. Saman studion Perjantai maistui guilty pleasure-tyyppisenä välipalana, mutta kaukana viimeistellystä pelistä sekin. Kaipa noi tekijät saa Epicin yksinoikeusrahoista edes palkat maksettua, muuten vaikea nähdä mitään muuta kuin välitön katastrofi julkaisussa....jos ei jostain käsittämättömästä syystä nouse kulttimaineeseen.
 
Joo eipä tuo ollut kyllä oikein mistään kotoisin. Ainoat plussat voisin heittää nostalgisista musiikeista ja äänistä. Ei tehnyt yhtään mieli ottaa toista matsia. Mutta eipä tälle mitään odotuksia ollutkaan.
 
Ainakin mitä striimiä kattelin niin ihan hauska oloinen seurata ja pelaajatkin tykkäs kovasti, toki heillä oli 5 kaveruksen ryhmä joten tuollainen nostaa sen ihan uudelle tasolle. Pelasivat myös PS4 joten ongelmista huolimatta nauttivat pelistä.
 
Ihan hauska peli kyllä kyseessä. Nyt varmaan viitisen tuntia pelannut niin alkaa hahmottumaan vähän paremmin mikä on homman juju. Predatorin alku loadout oli ihan ihan surkea. Sitten kun saa verkkopyssyn ja keihään, nii alkaa sekin luonnistua paremmin. Predatorin maski voi myös tuhoutua jolloin ei voi käyttää thermalia eikä saa sitä laaseria kun yrittää ampua plasmatykillä. Panokset taitavat silloin muutenki vähän heittää. Predatorina pelaaminen on hauskaa. Liikkuminen varsinkin tehty mielestäni hyvin. Vaikka en olekkaan aihepiirin suurin fani (suurinosa leffoista katsomatta..) niin mielestäni peli paikka paikoin tavoittaa sen fiiliksen hyvin. Siinä on kyllä jotain siistiä kun healtit on käytetty ja ryhmästä mahdollisesti jo joku kuollut ja yritetään päästä sinne kuuluisalle helikopterille, samalla kun ympäriltä kuuluu predatorin pomppimisääniä, mutta ei näy missään. Välillä puusta putoaa lehtiä. Oliko siinä jotain ? Välillä näkyy vilaukselta, mutta sitten taas katoaa. Balanssiongelmia on rutkasti, mutta ne nyt on helppo korjata. En tiedä tuleeko kyllä ostettua, kun ei ole omalla kaveripiirillä kiinnostusta tätä kohtaan. Tiimipeli ennenkaikkea. AIkoinaan tykkäsin myös Evolvesta kuin hullu puurosta, että tossa 4v1 asetelmassa on kyllä jotain mikä itselle kolahtaa. Mielellään näkisin lisää näitä 4v1 konsepteja lisää, ehkä vähän isommille tuotantoarvoilla varustetttuina.

Yritin jotain klippejä välillä napsia. Tässä niistä yksi. Pohjustus: Olen 2 tai 3 kertaa hyökännyt ryhmän kimppuun tehden aina vahinkoa, mutta ne downit tapoista puhumattakaan vielä uupuvat. Pelasivat tiiviisti yhdessä, rangaisten välittömästi liian lähelle eksynyttä saalistajaa haulikoilla. Joudun käyttämään kaikki health ruiskut, (? virallinen nimi hakusessa) mutta lopulta ryhmä jakaantuu kahteen kahden hengen porukkaan. Hyökkään välittömästi näistä toisen kimppuun. Toinen ryhmän jäsenistä yrittää peittää itsensä mutaan, mutta se on virhe. (also predatorin maski ja sen myötä thermalnäkö särkyivät edeltävän hyökkäyksen aikana..) Ammun selustaa vartioivan kaverin päälle verkon ja alan kurmottamaan mudassa kylpevää sotilasta keihäällä. Siinä ei kauaa nokka tuhise ja muutaman iskun jälkeen solttu todellakin kylpee mudassa. Muu ryhmä on havainnut tilanteen ja lähestyy kovaa vauhtia. Äkkiä pääkallo talteen, vaikka luotia alkaa jo lennellä. Iso loikka viereisen hallin katolle...

 
Predatoria testattu KonsoliFINin porukalla. Tiiminä ihan hauskaa tekemistä, tosin osa pelatuista tehtävistä oli jokseenkin tylsänpuoleisia, kun Predator oli kovin passiivinen. Aika tehokkaasti tässä pystyy puolustautumaan neljän hengen tiimillä. AI-pelaajat saavat lähinnä naarmuja aikaan hyökkäyksillään ja tekoälyä ei voinut kovin paljoa kehua. Seuraavaksi Predatorin saappaisiin.
 
Predatoria testattu KonsoliFINin porukalla. Tiiminä ihan hauskaa tekemistä, tosin osa pelatuista tehtävistä oli jokseenkin tylsänpuoleisia, kun Predator oli kovin passiivinen. Aika tehokkaasti tässä pystyy puolustautumaan neljän hengen tiimillä. AI-pelaajat saavat lähinnä naarmuja aikaan hyökkäyksillään ja tekoälyä ei voinut kovin paljoa kehua. Seuraavaksi Predatorin saappaisiin.
Onkos striimiä tulossa jossain vaiheessa?

Itse en tätä vielä viitsinyt ostaa, niin voisi vaikka tulla katsomaan jos tulee striimiä :)
 
Ylös Bottom