Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

PES 2009 SM-kisat 25.4

Suomen Pro Evolution Soccer kerma kokoontuu huhtikuun viimeisenä lauantaina ratkaisemaan vuoden 2009 SM-tittelin kohtalon.

Lisäksi turnauksessa ratkaistaan Suomelle neljä edustajaa Tukholmassa alkusyksyllä järjestettäviin PM-kisoihin. Näille neljälle KONAMI tarjoaa sekä laivamatkat että majoituksen. PM-kisoista on mahdollisuus voittaa paikka myöhemmin syksyllä järjestettäviin lajin EM-kisoihin Pariisiin.

Tämän sekä mestarille myönnettävän pokaalin lisäksi on tulossa paljon muitakin hienoja palkintoja joista lisätietoa luvassa myöhemmin.


Turnaus pelataan Gaming Cafe Level7:n tiloissa Helsingin Kaisaniemessä ja alustana toimii PC. Jokainen osallistuja tuo itse oman ohjaimen mukanaan. PC version kanssa yhteensopivia ohjaimia ovat PS3, PS2, Xbox 360 ja PC padit.
Huom! PS2 ohjaimella pelaamista aikovat vastaavat itse myös konvertterin mukaantuomisesta. Vaihtoehtoisesti konvertterin saa myös vuokrata 5 euron hintaan turnauksen ajaksi, tästä on kuitenki ilmoitettava järjestäjille hyvissä ajoin!

Turnauksen säännöt:

Maajoukkueet
10 min
Top player
Random nuolet
Wide kamera

Kilpailijat on tarkoitus jakaa 4-5 viiden joukkueen alkulohkoihin mikä takaa jokaiselle osallistujalle vähintään 3 ottelua. Lohkovaiheen jälkeen alkaa Cup-vaihe kaksiosaisilla otteluilla ilman vierasmaalisääntöä. Finaali pelataan yksiosaisena 15 minuutin otteluna.

Jokaiselta osallistujalta peritään 10 euron osallistumismaksu.

Turnaukseen on rajoitettu osallistujamäärä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautuminen turnaukseen alkaa perjantaina 27.2 klo. 18.00 alkaen. Ennen tätä vastaanotetut ilmoittautumiset huomioidaan viimeisenä.

Ilmoittautumiset tehdään sähköpostiosoitteeseen pes2009sm@gmail.com.

Mukaan päässeille ilmoitetaan paluuviestillä tilinumero johon osallistumismaksu tulee 2 viikon sisällä suorittaa, muussa tapauksessa osallistumisoikeus siirtyy ensimmäiselle mahdollisesti ei mukaan mahtuneelle.

Mikäli osallistumismaksu on maksettu mutta pelaaja on estynyt tulemaan turnaukseen maksamme rahat takaisin sillä edellytyksellä että peruutus tapahtuu viimeistään 24 tuntia ennen kick-offia.

Samalla sähköpostiviestillä voi ilmoittaa itsensä ja enintään 3 kaveria. Ilmoitathan tässä tapauksessa myös heidän sähköpostiosoitteensa..

Huom! Matkapalkintoja on näillä näkymin mahdollista antaa vain vuonna 1991 ja sitä ennen syntyneille, asiaa tullaan selvittelemään kuitenkin vielä..

Turnaus löytyy myös facebookista eventtinä http://www.facebook.com/event.php?ei...2874805&ref=ts
 
Vastaus: Pes 2009 [ps3]

milloim tämä päivitys tai mikä nyt kokoonpano päivitys tulee ? Ei oikein jaksaisi odottaa hirveen pitkään.:cool:
 
Vastaus: Pes 2009 [ps3]

jou
Onpa harmi että tollane turnaus järjestetää JOSSAI helsingissä. Eli ei todellakaa suomen kerma ole paikalla tiedoksi vain. Meinasin jo innostua ja ostaa samantien pelin mutta mutta ei näköjään tarvitsekkaan. Ihme ettei nykyaikana saada nettikarsintoja aikaseksi. :mad:
 
Vastaus: Pes 2009 [ps3]

jou
Onpa harmi että tollane turnaus järjestetää JOSSAI helsingissä. Eli ei todellakaa suomen kerma ole paikalla tiedoksi vain. Meinasin jo innostua ja ostaa samantien pelin mutta mutta ei näköjään tarvitsekkaan. Ihme ettei nykyaikana saada nettikarsintoja aikaseksi. :mad:

Joo netissähän ei mitään kannata ratkaista ennen kuin Konami saa nettipelin toimimaan edes tyydyttävästi..
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Ensimmäistä kertaa olisi tarvetta patchien käyttöön, joten olisin enemmän kuin kiitollinen, jos joku viitsisi linkittää toimivan patchin ps3 versiolle ja kertoa tarkat ohjeet, miten se saadaan toimimaan. Patchilta vaadin tämänhetkiset kokoonpanot ja aidot paidat. Hienoa olisi myös jos olisi ehkäpä joku uusi liiga ja lisää nappiksia.

Kiitokset etukäteen!
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Huhtikuussa tullut päivitys on kyllät tehnyt pessistä loistavan pelin. En edes tajunnut että uusi päivitys on tullut taas kun ei pakottanut sitä hakemaan. Oli ennenkin hyvä jo, mutta nyt tekoäly on entisestään kehittynyt. Kaverin kanssa kahdestaan konetta vastaan pelatessa aivan loistavaa hupia ja joutuu pelaa aivan eritasolla kuin pes6:ssa. Sanoisin että hakkaa PES6:sen tekoälyn suhteen noin 100-0 uuden päivityksen myötä. Yksi merkkausvirhe omassa päässä merkitsee todennäköisesti maalia tai vähintään loistopaikkaa koneelle, ja saa lievästi sanoen vääntää jos haluaa itse maalipaikkaa. Niin paljon joutuu vääntää, että maalipaikan tuhriminen ottaa nuppiin kuin oikeasssa jalkapallossa ja puolustukseessa se merkkausvirhe ottaa nuppiin myös kuin oikeassa jalkapallossa. Lupaa todella hyvää seuraavaa pessiä varten. Tuntuu muuttuvan joka päivityksen myötä entistä paremmaksi peliksi. Onkohan muilla koneilla kehittynyt yhtä paljon kun nyt PS3:lla on?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Nyt kun on tullut pelattua enemmän ton uusimman päivityksen kanssa niin onhan tossa aika paljon parannuksia. Enemmän melkein kuin joidenkin eri vuoden versioiden välillä. Tullut myös uusia animaatioita ja mielenkiintoisen näköisiä tilanteita enemmän kuin ennen. Maalivahteja myös parannettu. Kone ottaa oikeaan tahtiin korttejakin nykyään. Jollain Ronaldolla kun juoksee paljon pallon kanssa niin kyllä kone alkaa vetelee sukille ihan kunnolla. Just pelasin Manu-Ajax pelin ja Ronaldo oli kaksi kertaa pelin aikana kentän laidalla paikattavana ja useasti nurin muuten vaan. Jotenkin tuntui että kone sai sekoitettua Ronaldon pelin noilla otteilla kun tosiaan enemmän oli nurin Ronaldo kuin ohitteli pelaajia vaikka palloa kuskasikin paljon.

Tekoäly on tosiaan parantunut koneella ja jos jättää jonkun hyökkääjän ihan vapaaksi niin sinne kone pelaa palloa. Tän huomaa jotenkin vielä paremmin kaverin kanssa pelatessa. Jos pelaa samalla puolella niin se joka ei mene palloon saa ottaa aika tarkasti pelaajan kiinni hyökkäyksessä tai syöttöpaikat estää. Jos toinen löysäilee niin yleensä kone pelaa fiksusti sitä kautta tilanteen. Pelattiin em-kisojen välierää Kroatia-Tsekki ja kone pääsi vastahyökkäykseen laidasta - kaveri lähti ottaa pallollista ja ite taas otin Barosin keskeltä kiinni, mutta pikkasen kun annoin tilaa kaventaessa keskelle niin eikös baros lähde samantien takatolpalle johon tulee komea kaaripallo ja pallo maaliin. Täydellistä puolustuspeliä muuten, mutta yksi pieni mutta selkeä virhe maksoi finaalipaikan. Ja se mikä tossa tilanteessa oli oikeastaan siistiä, että noin sekunnin jälkeen kun lähti kaventaa keskellä tajusin, että tuli tehtyä virhe mutta sitä ei voinut enään paikata kun Baros tajusi myös että nyt juoksin väärään suuntaan sen sekunnin verran ja hakeuti heti vapaaksi. Em-kisoissa jota pelattiin Kroatialla niin jokainen maalipaikka oli oli työn ja tuskan takana. Sinänsä harvinaista että 10 vuotta on tullut pelattua ISS ja Pes-sarjaa ja ekaa kertaa heitiin ohjaimen seinään kun Kroatian loppu myllytys ei tuottanut tasoitusta. Maalimäärät on kyllä aika samaa kuin ennenkin , mutta jotenkin tosiaan saa olla puolustuksessa selvästi tarkempana ja taas hyökkäyksessä on ahtaampaa. Sanoisin että hyvin lähellä oikeaa jalkapalloa siinä mielessä miten tulee nopeita hyökkäyksiä ja miten paljon peli pyörii keskikentällä. No tietysti taktikatkin tohon vaikuttaa ja mikä tilanne pelissä on.

Laukasuissa voisi olla vielä vähän enemmän sellainen laukomisen fiilis, siis sellainen että nyt sijoitan pallon maaliin ja välillä syötöt lähtee vähän eri suuntaan kun piti. Siis noi nyt miinuksina. Ja vielä pitää toistaa se, että olisi kyllä kiva tietää onko muilla koneilla vastaavia parannuksia kuin PS3:lla. Jos on joskus digannut pessistä niin aivan varmasti uppoaa tää peli nyt viimeistään. Ja voittaa tekoälyn puolesta kaikki PS2:n pessit oikeastaan atodella selvästi.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Jos on joskus digannut pessistä niin aivan varmasti uppoaa tää peli nyt viimeistään. Ja voittaa tekoälyn puolesta kaikki PS2:n pessit oikeastaan aika kevyestikin.
Hmmm. Nämä kehut herättää mielenkiintoa taas peliä kohtaan. Onko tempoon tullut mitään muutoksia päivitysten myötä? Demon perusteella peli tuntui aivan liian nopealta.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Hmmm. Nämä kehut herättää mielenkiintoa taas peliä kohtaan. Onko tempoon tullut mitään muutoksia päivitysten myötä? Demon perusteella peli tuntui aivan liian nopealta.

Edellisen päivityksen myötä oli hitaampi kuin demo selvästi ja nyt tuntui aluksi tän uuden päivtyksen kanssa nopeammalta kuin edellinen päivitys. Pientä totuttelua vaati itseltäni edellisen päivityksen nopeuteen kun oli tottunut. Demoon en osaa enään verrata, mutta se edellisen päivityksen nopeus olisi voinut pysyä kun se oli just passeli, mutta kaikki muu tässä päivityksessä on parempaa. Jos olisi pysynyt edellisen päivitysen nopeus niin antaisin pelille melkein 10 arvosanaksi(okei oon kova pes-fanaatikko). Nyt nopeus on ihan siinä rajalla(varmaan sama nopeus kuin pes6:ssa PS2:lla ja ehkä melkein sama kuin demossa?) ja jos fifa2008 oli temmoltaan se mieluisin peli niin sitten odottelisin syksyyn uusia versioita Pessistä ja fifasta ja valitsisin niistä mieluisamman. Siis jos fifa2008 on mieluinen temmoltaan niin varmaan toi vähän liian nopea voi olla. Temmolla tarkoitan sitä kuinka nopeasti pallo ja pelaajat liikkuu, sinänsä ihan oikein peli soljuu kentällä välillä nopeilla hyökkäyksillä ja välillä kunnon hierontaa keskikentällä. Noi tekoälyn parannukset lupaa todella hyvää uutta versiota varten ja kaikki muutkin parannukset, mutta ihme että viime päivityksestä nousi tempo jonkin verran.

Ekaa kertaa pelaajatkin kurottaa syöttöihin. Siis blokkaavat niitä aika hyvin ja vetoja myös.
.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Tossa nyt tuli vähän testailtua vielä niin jos se demo tuntui ihan liian nopealta niin tuntuu toikin varmaan. Eli sitten odottelisin ihan suosiolla uusia versioita pessistä ja fifasta. Tosiaan ihme että edellinen päivitys oli hitaampi ja nyt taas vähän nopeampi.

Yksi asia joka vatuttaa joka vuosi on 180 asteen käännös. Jokaisessa versiossa se on vaan ihan liian nopea. No ehkä seuraavassa sitten...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Onkos se palloon osumisääni vieläkin samallainen, kuin halkoja hakkaisi kirveellä?
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

jos fifa2008 oli temmoltaan se mieluisin peli niin sitten odottelisin syksyyn uusia versioita Pessistä ja fifasta ja valitsisin niistä mieluisamman.
Fifa 09:ä olen tässä innolla hakannut julkaisusta lähtien ja sen hitain pelinopeus tuntuu erittäin miellyttävältä. Mikäli PES-tempo on tosiaan demon lähettyvillä niin taidan odotella syksyyn uutta versiota. Jotenkin vaan niin kovasti haluaisin taas pelata PESiä samoilla mahtitunnelmilla kuin PS2:lla muutama vuosi sitten :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Onkos se palloon osumisääni vieläkin samallainen, kuin halkoja hakkaisi kirveellä?

Aikamoinen ääni syötöstä lähtee, mutta olisko kuitenkin vähän hiljaisempi kuin alunperin?

Sanotaan jos yksin pelaan niin en nyt ihan niin suurta eroa tunne edelliseen päivitykseen kun kaverin kanssa pelatessa tuntui. Toki siis tekoälyä on parannettu ja uusia animaatioita ja muita tullut. Ehkä se melkein kymppi oli nyt kuitenkin vähän liiottelua, vaikka kympin huvia se oli viimeksi vääntää em-kisoja. Kaverin kanssa varsinkin hyökkäyksessä on vaikeampi päästä maalipaikoille kuin yksin pelatessa, sen nyt tänään on huomannut. En oikeastaan tiedä mistä johtuu kun sen verran on tullut kaverin kanssa pessejä hakattua, että tietää kyllä melkein aina mitä toinen on tekemässä ja minne syöttämässä. No kaiken kaikkiaan jokaisessa päivityksessä on korjailtu peliä parempaan suuntaan ja ei sitä PS2:sen pes6:seen pystyisi enään takas vaihtaa. Lupailee hyvää seuraavaa pessiä varten.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Itellä toi selostus ei enää oikeen toimi ton päivityksen jälkeen. Matsin slus toimii, mutta sitte jossain vaiheessa sen selostajan äänenvoimakkuus laskee ja se kuuluu todella hiljaisena. Jossain vaiheessa taas katoaa kokonaan selostaja peleistä. Onko muut huomannu samaa?
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Täällä on selostus toiminut ihan hyvin päivityksen jälkeen. Pelattuja pelejä päivityksen jälkeen n. 20.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Katos katos, ihan hyvää palautetta saanut toi päivitys. Täytyypä ladata, kun en tähän saakka ole jaksanu ladata.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Katos katos, ihan hyvää palautetta saanut toi päivitys. Täytyypä ladata, kun en tähän saakka ole jaksanu ladata.

On tullut kaksinpelejä vastakkain otettua ja siinä en itse, eikä kyllä kaverinikaan, jonka kanssa olemme mättäneet peliä väh. 15 peliä viikossa huomanneet paljon päivityksen vaikutusta! Tietokonetta vastaan päivitys on hieman parantanut peliä...En tiedä sitten, että ollaanko jo niin kyllästyneitä pelin uskomattomiin virheisiin... Esimerkkinä tästä viimeiset viisi maalia kahdesta pelistä. Näistä 3 tuli sen vuoksi, että tietokone ohjasi pakin läpisyötössä aivan toiseen suuntaan, kuin pelaaja haluaisi, eikä super cancelkaan tehoa. Yksi tuli sitten maalivahdin naurettavasta tunaroinnista...Että sellaista. PES on kyllä omalta osaltani haudattu maan alle, ellei seuraava paranna ja radikaalisti!
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2009 [PS3]

Tässä jutussa ei ole sitten mitään järkeä, pitää heti alkuun varottaa.

Oon pelannut peliä useasti kaverin luona jolla on putkitelkkari ja sitten himassa LCD:llä ja plasmalla. Aina kun ollaan pelattu kaverin luona putkitelkkarista peli on tuntunut todella hyvältä ja noi päivityshehkutukset tuli sen jälkeen mitä aikaisemmin kirjoittelin. Sen jälkeen oon pelannut aina himassa ja ihmetellyt kun peli ei tunnu ihan samalta kuin kaverilla. Siis just ton päivityksen kanssa, en huomannutkaan himassa paljoa eroa entiseen ja kaverin luona taas peli tuntui paremmalta ja erilaiselta kun siellä heti päivityksen jälkeen sitä pelattiin. Laitoin tällä viikolla omassa plasmassa 576p kuvan ja peli tuntui tasan samalta kuin kaverilla eli todella hyvältä. Pelasin 10 matsia eri vastustajia vastaan Arsenalilla ja 576-kuvalla ja saldo oli 4-2-4. Maalipaikkoihin pääsy vaati ison työn ja kone hyökkäsi hyvin vastaan ja jotain pelejä jopa hallitsi. Sitten samat vastustajat 720-kuvalla ja saldo 8-2-0 ja useat pelit oli aika helppoja ja maaliapikkoja enemmän itselllä ja omissa kolisi paljon vähemmän.

No piti vielä kaverin kanssa kokeilla muutama turnaus ja 576 ja 720 välillä. 576 kuvalla pelatut turnaukset parempia ja yhtä riehakkaita ja hyviä pessi turnauksia harvin on ollut. Ja niitä turnauksia on varmaan satoja pelattu eri pesseillä. Eihän kuva-asetukset voi peliin kait vaikuttaa mitenkään, mutta siltä se vaan tuntuu, ja kaverikin oli sitä mieltä, että peli on paras PES mitä on tehty kun pelaa 576 asetuksella ja eroa 720 asetukseen on jonkin verran. Nykyään pelaan vain 576 kuvalla ja tulee pelattua yksinpelejäkin pienen tauon jälkeen taas tosi paljon. No taitaa vähän viiraa päässä kun sitä tuntee pelin aika erilaiseksi 576 ja 720 välillä kun eihän se voi olla. Vehnäolutta on tullut juotua turnauksissa paljon ja ehkä ne on tuhonnut omani ja kaverini aivosolut ja saa kuvittelemaan kaikenlaista.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom