Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2014

Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Yleisössä ei ole näkynyt ainuttakaan lippua, tifoa tai mitään muutakaan. Muutenkin on aika mössöä. Onko ne nyt sitten vaan siinä joukkueenvalinta ruudussa :confused:
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Parin kaverin kans yksityisesti kertonu ajatuksia, niin liitän suoraan tähän oman tekstini. Haluttaa tuoda omatki ajatukset esille mutta uusiksi ei jaksai alkaa samaa näpyttämään. Pari päivää itellä demoa takana, mitä ehtiny muiden hommien ohessa pelailemaan. Vapaat tulee niin sitte ottaakki kunnon rykäisy.. :)

------------------------

no perhana eka tuli pelattua pari matsia ja vähän semmonen hohhoijaa fiilis, siitä vaihoin fifa demoon joka seki oli tullu, se näytti taas niin pirun hyvältä niinku aina eka, mutta kolme matsiako sitä jakso ottaa. Takasin pessiin ja joku ahaa elämys tuli siinä toisen rupeaman kohilla. Vetasinkohan jonku 4-5 matsia kauheissa fiiliksissä ennenku hokas että pitää painua kipinkapin salille ja töihin.

suurin ero varmaan tuohon eka sessioon että tajus jättää sen spurttinapin pois paitsi sillonko oikeasti piti päässä karkuun joltain. Fifasa sillä pääse ukoista ohi hyvinki ko oikeasa paikasa käyttää, että pessisä pikkusen eri merkitys. aivan eri ulottuvuuksiin meni ko tajus alkaa syötteleen ja hakeen paikkoja. olikohan vaikeustaso jostain puolivälistä ja silti joutu kunnola rakentaan ja kunnon syötöt oli paljon tuhosampia ko mikään yhelä ukola kikkailut. Italiala pelasin niin mahtava fiilis jollain Pirlola rakentaa peliä. Tosiaan eroa pelaajalla joka osaa syöttää ja joka ei. Samaten ko koko ja nopeus pistää kyllä silmään. Tuommoset yksilöi mahtavasti kyllä niitä ukkoja. Samaten noisa syötöisä niin näitä korkeita syöttöjäki tulee käytettyä paljon enemmän, fifasa jäi oikeastaan keskityksiin ja puolenvaihtoihin, mutta pessissä nyt niin tuovat mukavia variaatoita ko pystyy niiläki pistään vaikka semmosen 20m syötön ja ukko on heti valmis jatkaan peliä. Fifasahan se tökkii just ko kaveri samantien iholla tai oma pomputtelee. Vaikea selittää mutta eron huomaa ko kokeilee..

1 vs 1 tuotti itele hankaluuksia kyllä. Ei ehtiny testata näitä kustomoituja harhautuksia ja viime vuoden demosa ei tainnu voidakkaan, ko valmiisa pelisä vasta. Nuoko oppii niin huikea peli taitaa olla. Mitä näin lyhyelä otannala osaa sanoa. Äänet häviää edelleen sata nolla fifan vastaavile, mutta parempia silti ko aiemmin ja niihinki tottuu..

SEURAAVA PÄIVÄ:

Aivan mahtavaa. Niin tsigunoissani että piti nyt se ennakkovaraus laittaa. Avautuu just samalla lailla pikkuhiljaa, kuin aikanaanki tuli pikkuhiljaa opittua ja sarjalle lämmettyä. Italiala ranskaa vastaan, edelleen keskitasola mutta oppinu jo sen verran että pallonhallinta kaikisa matseisa itele joku 60-65%. maalinteko vaan tökkii että kahessa tuli 0-1 pataan patonkien iskettyä vastaan, mutta viimenen sentään 1-0 itelle.

huomioita taas niin näkyy ruudusa ilmotus ko tilanteen mukaan tietokone vaihtaa taktiikoita, aiemmisa johtoasemassa vetäyty selvästi loppua kohti niin sai ite myllyttää rauhasa, mutta 30m kohala alko olla pirun ahasta ko sumputtivat. vastaavasti vimppa matsisa pääsin johtoon jonku 70min kohilla, niin johan pistivät ukot ylös samantien ko matsi taas käynnisty. Mahtavati tuo eloa peliin nuo. Myös se tuli huomattua että pikkusen eri pääseekö laukoon vaikka balotellila vai vaikka montolivolla. Vaikka avutki päälä niin veto meni pahimmillaan varmaan sen 20m ohi, jos yritti jotain nurkkaa kauempaa heikommala ukola hakea. Balotellila tai Pirlolla vaikka, jos vaan saa petattua paikan (ei oo muuten helppoa) että rauhassa pääsee ampumaan niin aina saa jännittää että koliseeko vai ei.

jos kokeilette demoa niin syötelkää ja pyörittäkää peliä. Ei mitään munaravia fifamaiseen tyyliin päästä päähän. Ei siksi että se ois vaan hauskaa vaan sitä myös pärjää paremmin niin. Peliaika suht lyhyt että lukemat jää siksi tuommosiksi, ko suurin osa ajasta menee paikkojen hakemiseen, mutta ite rakentelu on jo helkatin hauskaa, varsinki ko hakee niitä ratkasusyöttöjä ukoila jotka sitä osaa tehä. Yhtä tärkeää varmaan ko se että hakee ne paikat sille hyväle maalintekijäle, on se että kenen kautta niitä kokeilee. Plus että pelkän lyhytsyöttönapin lisäksi kannattee myös käyttää sitä pitkän syötön nappia (fifassa neliö, pessissä ympyrä mutta voi kustomoida miten haluaa), vaikka lähimmän ukon yli ko näpäyttää. On tehokas ase. Ja se kikka nappi pohjassa (fifassa L2 pessissä tais olla alunperin R1, voi myös kustomoida tutuksi) niin pistää semmosen roikkupallon laakapallon sijasta syötöissäki, hyvä hakea vaikka targettia kärjessä, ja en nyt muista mutta jommasta kummasta tatista painamalla (tais olla R3) vielä kuolettaa sen pallon, että hyppää vaikka ilmaan ja ottaa rinnalla haltuun. Ettei oo pakko puskea aina eteenpäin vaikka ilmapallosta taisteleeki.. Chipit tietty vielä erikseen jos käyttää L1 ja läpisyöttönappi.

tuossa se toki taas että ranskaa vastaan tuo pyörittäminen onnistu. ihan mielenkiinnola huomena testata espanjaa vastaan samalalailla. Voi olla ettei samalalaila pallonhallintaa kyllä itele saa että +60% vielä olis. Lähtökohtasestikki pelaavat aivan erilailla mitä eka päivänäki pikkusen kokeilin. Niinku tietty asiaan kuuluuki.

Perhanan hyvä peli.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Ihan uskomatonta, että pystytty pilaan koko peli tuolla viiveellä. Se on juuri niin kamala kuin täällä on toitotettu.

Täällä puhutaan viiveestä, tarkotetaanko sillä tuota JÄRKYTTÄVÄÄ frameraten tippumista normaaleissa pelitilanteissa? Latasin demon PS3:lle. Peli siis tahmailee ihan normaaleissa pallontavoittelutilanteissa niin, että se on pahasti pelikokemukseen vaikuttavaa, samaa nykimistä tapahtuu uusinnoissa ja erikoistilanteissa. Täällä tekniikkapuolesta enemmän tietäviltä kysynkin: tämä on tosiaan vasta demo, joten onko tällaiset asiat korjattavissa pelkästään koodia korjaamalla lopulliseen versioon? Viikossahan ehtii vaikka mihin....

Latasin samaan aikaan myös FIFA 14-demon. En huomannut eroa viimevuotiseen painokseen, mutta pelillisesti PES:iin suuren, PES:in hyväksi. Tämän vuoden PES on hyvin lähellä autenttista jalkapallokokemusta, siinä on välittömästi PES 6:n tarttuvuutta, koukuttavuutta, silkkaa tunnelmaa ja jännistystä tämän hetken graafisin ja tekoälyllisin ominaisuuksin höystettynä. Siitäkin huolimatta, että vielä tässä vaiheessa immersio aidosta jalkapallosta takkuaa kuvan ajoittain tökkiessä.

Viime vuonna marisin kaanonkerhossa normiliigamoden puuttumisen vuoksi. Nyt sekin on mukana, kera entistä ehompien option file-mahdollisuuksien. On tämä hankittava, mikäli ja kun siis ehjäävät tuon tökinnän.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Mulle on yhdessä matsissa käynyt niin, että framerate tippunut pohjalukemineen ja kuva nyki siinä sitten melkoisesti.

Tämä "viive", mistä nää kumppanit täällä puhuu, tarkoittaa varmaan tuota ohjaimen näppäimen painamisen ja ruudulla tapahtuvan animaation välistä lyhyttä viivettä. Mitä enemmän olen tätä pelannut, niin sitä vähemmän tuo viive häiritsee. Huomattavin tuo on ehkä silloin, kun pitäisi reagoida irtopalloihin (riparit, päöpallot), jolloin saa jonkin verran ennakoida, että osuu laukaus kohdilleen. Muuten tuloksena on kova kosketus palloon, josta CPU rokottaa armotta.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Pelin tempo nousee huomattavasti kun oppii pelaamaa! Huikea pelattavuus.

joo nyt kun porukka mainitsi niin pari kertaa huomannut esim kulmatilanteessa, kun iso osa ukoista samassa tilanteessa niin mennyt vähän nihkeäksi liikkuminen. En aiemmin ollut pistänyt merkille kyllä yhtään, sen verta harvakseltaan tullut. Toivottavasti korjaantuu lopulliseen versioon, joskaan nyt isolta jutulta ainakaan itselle ei tunnukkaan. Hidastukset nykii jonkin verran ja muut välianimaatiot, mutta taisi olla viime vuonna sama ja korjaantui kyllä lopulliseen versioon, että siksi ei ole itsellä edes mainittua asiasta. Muutenkaan noita nyt niin kauheasti tule kateltua, kun painaa vaan napista menemään..

Huikeita tilanteita kyllä. Sellaisia että pysyy kyllä koukuttavuus huipussaan. Vähän kuten pessin tavaramerkkinä ollut aikanaan, ettei ikinä tiedä mitä tapahtuu. Varmaan upein maali toistaiseksi, kun Mandzukicilla päätyrajalla jonkin matkaa kulmalipusta pisti liinat kiinni, siten että juuri sai pidettyä pallon viivan päällä ja kentällä, Rafael seuratessaan ei ehtinyt reagoida yhtään vaan jatkoi matkaa suunnilleen katsomon aidalle asti. Siitä tyhjät pois boksin sisälle ja kauhea pommi moken käsien kautta ylärimaan, ja siitä pomppu just sen verran maalin sisään, että tosielämän futiksissa olisi puusilmäisempi tuomari jättänyt hyväksymättä. :D Harmi ettei nauhottaan vielä noita uusintoja pysty. Mahtavaa, aivan mahtavaa ollut. :cool:
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Onko demosta jokin "kansainvälinen" mielipide? Eli onko PES-demo tuomittu vai jakaako mielipiteet 50/50 ...?

- En sano pahalla, mutta osa meistä on pelannut pessiä PS1, PS2 -aikakaudella. Osa vain PS3 tai sekä että .. siinä on eroa. Osa vertaa täällä Fifaan, itse pidän Fifaa luisteluna enkä sano tätä mitenkään ivallisesti. Pelaajat liukuvat nurmella.. Tottakai 100-200 matsin jälkeen jokainen on viisaampi, mutta mikä on nyt PESsin status, ollaanko plussan puolella?
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Onko demosta jokin "kansainvälinen" mielipide? Eli onko PES-demo tuomittu vai jakaako mielipiteet 50/50 ...?

- En sano pahalla, mutta osa meistä on pelannut pessiä PS1, PS2 -aikakaudella. Osa vain PS3 tai sekä että .. siinä on eroa. Osa vertaa täällä Fifaan, itse pidän Fifaa luisteluna enkä sano tätä mitenkään ivallisesti. Pelaajat liukuvat nurmella.. Tottakai 100-200 matsin jälkeen jokainen on viisaampi, mutta mikä on nyt PESsin status, ollaanko plussan puolella?

Ite pelasin pessiä nimenomaan vanhoilla konsoleilla aikanaan kaveriporukan kanssa aivan hillittömiä tuntimääriä. Yleisestä mielipiteestä en tiedä, mutta oma on se, että viihdyttävyys alkaa olla hyvin lähellä sitä mitä parhaimmillaan tuolloin oli. Erilainen kylläkin, kuten varmaan olettaa voikin n. 10v jälkeen, mutta se tatsi (mitä nyt on aika vaikea määritellä mistä se ylipäänsä johtuu) mikä pistää aina pelaamaan uudestaan ja uudestaan alkaa olla vihdoin takaisin. Aiemmin jotain hehkutusta olen kirjoittanutkin, mitkä omia ajatuksia hyvin pitkälti edelleen kuvaa.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Sanoisin, että suuremmaksi osaksi erittäin positiivisen vastaanoton saanut uusin PES. Tämän voi todeta OfficialPESin youtubevideoiden tykkäyksistä, foorumeilta (evo-web.co.uk , wenb, Neogaf...) jne. Unohtamatta tietenkään suuria määriä Etelä -Amerikan ja Aasian PES faneja. Mielenkiintoista nähdä, millaisia arvosteluja PES tulee saamaan noilta EA:n maksamil... erilaisilta arvostelusaiteilta.

Mites DPK, oletko itse päässyt demoa kokeilemaan?

Kappas, sieltä on tullut OfficialPESiltä ML, BaL ja MLO traileria!

[video=youtube;H4rj32kfuDE]http://www.youtube.com/watch?v=H4rj32kfuDE[/video]
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Kiitos tiedoista herroille! ..Niin typerältä kuin se saattaakin kuulostaa, pelaaminen oli minulle vuosikymmenen = PES

..toki GTA-sarja tai vaikkapa Battlefield online sessiot ovat selkärangassa, mutta se ei ole ihan sama asia. Pessissä on se määrittelemätön sydän ja rakastan futista, sitä pelanneena ja valmentaneena, jopa aikoinaan bundessliigaa joitakin vuosia paikanpäältä seuranneena. noh.. Jos Pes on edes vähän sitä mitä se oli silloin kulta-aikoina, niin voinko olla osallistumasta karkeloihin.. jaksanko lukea tekstiviestejä keskellä yötä maagisista hetkistä pelin parissa.

Eli lyhyesti, testaan pes-demoa samana päivänä kuin peli ilmestyy. Ja jos saan kiksit ;) ..heh niin hommaan sitten pessin ja ps3:men. Tällä hetkellä pelaaminen jäissä juuri sen takia että en saa samaa tyydytystä vastustajan ampumisesta kuin kauniista nostosta yli hieman liikaa vastaantulleen maalivahdin... tiedätte varmaan mistä puhun.

Mutta totuuden nimissä on tämä aikamoista rääkkäystä lukea näitä tekstejä, katsoa YouTubea ja odottaa H-hetkeä. Onneksi Arsenal pelaa huomenna ja odotan josko Özil koskisi ensi kertaa palloon (tykkimiesten riveissä) taitaa olla turha toivo. Mutta hei kaikki jotka luette näitä kirjoituksia, valtavan suuri kiitos tämän keskustelu-ketjun aloittajalle! Paljon olemme saaneet keskusteluiden ansiosta, emme saaneet Arsenalin kotistadionia, mutta voimme onneksi manata sitä täällä kyllästymiseen saakka.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Uutta traileria pukkaa. Aiheena Mastel League ja Become a Legend..

[video=youtube;xMfAg9Pj0Lc]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xMfAg9Pj0Lc[/video]
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Iso ero ekan demoon. Jotenkin siltin pelissä on samoja ongelmia kuin siinä aikaisemmassakin, mutta todella paljon pienempinä. Tosin yhtä ärsyttäviä.

Muutoinkin kaikki tuntuu liian kankealta. Taitaapa jäädä kauppaan.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Teenpä uuden viestin tätä varten.

Oletteko huomanneet, että netanttila myy 49,95e, kun esim fifa on 69,95e. Eli nyt voi halvalla ennakkotilata. (Vai lähteekö konami kilpailemaan hinnalla muutenkin)
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Tuo on kyllä hyvä tarjous, varsinkin kun Anttila ei ole halvin pelimesta mielestäni.
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

[video=youtube;OeIyNoOGcNU]http://www.youtube.com/watch?v=OeIyNoOGcNU&feature=youtu.be[/video]
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Onko missään ollut mainintaa, että toimivatko option filet yhtä sulavasti kuin edellisessä versiossa, vai pitääkö olla saman bles alueen versio?
 
Vastaus: Pro Evolution Soccer 2014 [Hype]

Nonniin, tänään on ensimmäiset arvostelut alkaneet putoilemaan uudesta Pro evolution soccerista. Aikalailla samaa linjaa ovat pisteiden osalta noudattaneet, useimmat sivustot ovat antaneet arvosanaksi jotain 8:n ja 9:n väliltä. Erikoisena poikkeuksena Gamespot, joka antoi pisteitä vaivaiset 6/10! Mikä lie mielenhäiriö ollut arvostelijalla, vai onko kenties EA maksanut voitelurahaa. :D Mutta alla linkit muutamiin arvosteluihin.

IGN: Pro Evolution Soccer 2014 Review - IGN
Eurogamer: PES 2014 review • Reviews • Xbox 360 • Eurogamer.net
Ja se Gamespotin näkemys: PES 2014 Review - GameSpot.com
 
Ylös Bottom