Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2019

Eikö tässä E3 Tapahtumassa saa tästä pelistä Yksinpeli Gameplaytä mistään?
Moninpeli on päätöntä juoksemista edelleen. Eli ei mitään tekemistä jalkapallon kanssa.
 
Jim Beglin ja Peter Drury jatkavat selostajina uudessakin pelissä, eipä siis tarvitse tulevassakaan pelissä pitää englanninkielistä selostusta päällä.
 
UEFA Champions Leaguen lisessi tosiaan loppuu ja lisäksi saksalaisista ainakin Dortmund on lopettanut sopimuksensa. Nyt ainakin näyttää siltä, että UCL-presentaatio siis putoaa pois ja lisäksi Saksasta ilmeisesti saadaan vähemmän joukkueita kuin tähän asti, tai korkeintaan määrällisesti se, mitä tähänkin asti. Tosin noita menetyksiä korvaavat sitten sellaiset liigat, kuin Belgia, Tanska, Skotlanti, Portugali, Venäjä ja Sveitsi. Lisäksi mukana ovat vanhat tutut Hollanti ja Ranska.

Englanti, Espanja ja Italia ovat tuttuun tapaan mukana myös, mutta edit modea joutunee käyttämään ainakin joukkueiden nimien muuttamisen verran. Eurooppalaisia liigoja siis mukana 11 kappaletta, jos laskin ihan oikein. Siihen lisänä vielä useampi liiga Etelä-Amerikasta ja varmasti sekalainen kasa irrallisia joukkueita esim. Turkista ja Kreikasta jne. Kyllä tuossa on sellainen kattaus, että pitäisi ihan riittävä määrä olla joukkueita pelattavana ja kohdattavana. Omaan makuun kiva saada Venäjä mukaan sekä Skotlannin isot joukkueet. Tanskassa pelaa suomalaisiakin, joten Bröndby ja muut ovat varmaan mukana.
 
2-3 liigaa on vielä tulossa, todennäköisesti mukana on ainakin joku etelä-amerikan liiga Konamin vihjailujen perusteella. Kyllä tuo alkaa olla semmoinen ihan hyvä määrä jo ja muutaman lisää saa modaajien tekeminä. Toki Englannin alasarjat on ihan mielenkiintoisia, mutta eipä niitä pakko ole olla mukana. Se on ihan kiva, että pelissä on paljon noita etelä-amerikkalaisia pelaajia mitä ostella sitten Master Leaguessa.
 
Tuli ennakkotilattua normiversio. Vein pelejä vaihdossa, niin 44€ maksaa ja noudan liikkeestä sitten 30.8. vai millon tää ny tulikaan.
 
Tuli ennakkotilattua normiversio.

Sama. Normiversioon joutui tyytymään, kun ainakaan vielä ei GameStopista saanut Beckhamia tai Legendiä varattua. Tiedä sitten, saako ollenkaan. Olisin meinaan ollut poikkeuksellisesti valmis tällä kertaa kalliimman erikoisversion ostamaan, kun myclubia kuitenkin tulee taas monta sataa ottelua pelattua. Olisin voinut vähän extraa siitä Beckhamista ja toisesta satunnaisesta legendasta maksaa. No pitää seurata, jos jostain fyysisenä noita versiota sattuisi saamaan...
 
Sama. Normiversioon joutui tyytymään, kun ainakaan vielä ei GameStopista saanut Beckhamia tai Legendiä varattua. Tiedä sitten, saako ollenkaan.
Viime vuonna tais tulla aika myöhään ne eri versiot, mutta kyllä tässä vaiheessa jo oli siellä josta tämän itse tilasin. Legenda + 20x niitä jotain Premium Agentteja vaan ei itselleni ole 20€+ arvoinen, riittää tuo laina-Becks ja se 10 premium agenttia ja legendat saan kyllä sitten jos haluan XP:tä hommaamalla.

Vähän vaan arveluttaa tämä hiljaisuus "täysin uudesta MyClubista", mutta eipä Konami mikään EA ole.
 
Mistäs porukka on tätä ennakkotilannu?

Ite odotan vielä sitä todennäköisesti kuukauden sisällä tulevaa demoa. Ennen omaa päätöstäni.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom