Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2019

Muutama tunti jo pelattuna, joukkueiden nimet korjattu, tärkeimmät pelaajasiirrot tehtynä jne. Iniesta lähti ilmeisesti bittiavaruuteen kuten myös sexy-Paul_inho. Harmi ettei tästä taida löytyä Argentiinan superjunnu Ezequiel Barcoa. Barco kehittyi -18 versiossa 21 vuotiaana 87 ratingille ja räjähtävä voima 96.. kova junnu on, mutta siirto jenkkeihin MLSään pilas kaiken :(. Kohta eka matsi alle. Gloryhuntterina toki Barcalla aloitun MLän!
 
Aamuyöllä otin todella nopeat kosketukset peliin. Kävin avaamassa My Clubin ja sitten kävin nopeasti kokeilemassa kontrolleja parissa ottelussa. Nyt laitoin nyt väliaikaisesti PESGaming.comissa olleen WEHK-Option Filen peliin, niin ei tarvitse pelailla Machester Redillä jne. Laittelen sitten viikonloppuna nuo PESWorldin Option Filet site, että Valioliiga, Serie A ja LaLiga ovat HD-laadulla ja muut sitten pienemmällä.

Nopealla testauksella vaikuttaa hyvältä, kontrollit tuntuva kevyemmiltä kuin aikaisemmin. Konamilla on saatu taas viilattua lisää tehoja irti tuosta Fox Enginestä ja grafiikassa huomasin selkeitä eroja edelliseen versioon. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle. Tämä on aikalailla makuasia, mutta valikkomusiikki ei ollut tässä osassa ollenkaan niin hyvää kuin aikaisemmin.

Katsellaan myöhemmin, kun saatu hieman enemmän kosketusta peliin.
 
Kannattaa seurailla Redditistä Pessin lankaa. Sieltä löytyy kootusti kaikki option filet ja muut. Siellä huomaa myös hyvin pelaajakuntien väliset erot FIFAn ja Pessin välillä.
 
onkos missää saatavilla hyvää optio fileta pses2019 ja missä on suomen joukkue taas ?
 
Viimeksi muokattu:
onkos missää saatavilla hyvää optio fileta pses2019 ja missä on suomen joukkue taas ?
Option fileistä en tiedä mitään, mutta FIFA-ranking taitaa pitkälti ratkaista sen, mitkä maajoukkueet tähän peliin pääsevät mukaan. Niinpä Suomikin taas ilmaantuu peliin, kunhan toivottavasti alkavat nousta rankingissa.
 
Peli tuli haettua, asennettua ja testattua! Suurin osa ajasta meni totutusti edit moden kanssa touhuillessa, kuten käytännössä joka vuosi julkkarina, mutta muutaman matsinkin ehdin jo testailla. Eteenpäin on taas selvästi menty ja maailman paras konsolifutis on taas hieman viime vuotta parempi. Palloa on selkeästi käsitelty ja se tuntuu todellakin irralliselta objektilta. Se pomppii ennalta arvaamattomasti ja voi täysin luonnollisen ja realistisen oloisesti ottaa hasardipomppuja vaikkapa puolta vaihtaessa keskityksellä. Pallo on selvästi eläväisempi kuljettaessa ja syöttäessä. Tekoäly myös haastaa realistisesti, eikä esim. viime vuoden versiosta tutut kikat toimi ollenkaan niin hyvin. Realistista ja haastavaa, kun laitoin vanhasta tottumuksesta top playerin tasoksi, -1 pelinopeuden ja manuaalit syötöt, keskitykset ja laukaukset. Todella tyydyttävän tuntuista, kun onnistuu syötellen rakentelemaan paikkoja, maaleista nyt puhumattakaan. Tosi mukavaa ja realistista vääntöä tekoälyn kanssa ne kolme matsia, jotka tuossa ehdin pelaamaan.

MyClubin puolellakin pyörähdin tekemässä taas jengin ja lunastelemassa palkinnot pois. Vähän joutui uusia valikoita ihmettelemään, mutta aika hyvin sieltä tutut paikat löytyivät. Huomenna alkaa kymmenen päivän mittainen kampanja taas, jolloin kirjautumalla napsahtaa se ilmainen 10k per päivä, joten ne kannattaa jokaisen käydä napsimassa talteen ainakin tulevaisuutta varten. Viime kaudella omalla kohdalla myclub lähti aika nihkeästi käyntiin mustien pallojen osalta, vaikka CR7 julkaisussa kohdalle osuikin, mutta tänä syksynä meno on vähän eri. Kolme mustaa meinaan osui kohdalle jo tänään! Sellaisia kavereita kuin
Roberto Firmino(lvl 1), Marek Hamsik(lvl 30) ja Hakim Ziyech 96 overallin erikoisversiona!
. Varsinkin noista tuo viimeinen aiheutti ihan spontaanin huudon, joka varmaan kuului naapuriin asti :D Viime kaudella keskikenttä oli se, joka tuli kuntoon viimeisenä, mutta nyt on se jo julkaisupäivänä pistetty oikein kunnolla järjestykseen.
 
Pique (Lv.1) + Roberto Carlos tuli. Olisin voinut antaa oikean kivekseni Pavel Nedvedistä :( Toki Roberto Carloskin oli aikoinaan kovasti meikäläisen suosiossa, mutta LB:n tontille löytäisi muitakin hyviä pelaajia.

Pari mielenkiintoista pelajaa tuli, mutta noi isoimmat agentit vähän petti. Ja 75ovr joku Hassan oli noin puolet parempi kärkipelaaja mitä lainalla oleva 91ovr Romario.
 
Minä sain sadio manen. Viime vuoden pessiä ei ollu niin muita isompia ei ollu tarjolla. Hulkin sain jostain en tiiä mikä palkinto se oli. Ainakin tekoälyn jatkuva matala keskittäminen on jo alkanut yhdelle YouTubettajalle maistua puulle. Pelasin niin vähän että ei itselle tullu vielä tutuksi koneen "vakiot". Pari peliä co-oppia myös. Yksinhän minä niissä olin kahden koneen kanssa. Pientä viivettä siinä online pelissä oli mutta ihan hyvä pelimuoto vois olla ihmisten kanssa. Vastustajat oli kyllä kolmen hengen joukkueita mutta ei oikein selvinnyt taas konamin logiikka co-opista miks yhden ihmisen joukkueen muodostaa. Vaikutti kyllä hyvälle peli ainakin näin vuoden taukoa pitäneelle. Eiköhän tuota useampi kausi tule pelattua. Ehkä online My clubia myös.
 
Itse hain oman pelini Asematunnelin GameStopista. Vähän yllätyin että se olikin se Beckhamin erikoisversio.

Eipä haittaa on se ainoa englantilainen futaaja joka osaa syöttää. :D

Pari peliä treeniä ja MyClub joukkueen kävin myös luomassa.

Viime vuonna MyClub jäi jotenki kun ei saanut kiinnostavia pelaajia.

Kyllä sinne muutama ihan kiva kaveri tuli Beckhamin seuraks Coutinho 10 pelin laina-ajaksi Eden Hazard 5 peliä.

Sitten niihin joita saan pitää Gerard Pique, Javier Macherano, Lars Bender, Franck Kessié, Jermain Defoe, Neymar sekä omasta mielestäni kesän kisojen paras pelaaja Kylian Mbappe!

Kyllä tuosta vielä joukkueen saa ;)
 
Kasa paskaa preordereista. Biskits, Casillas, yms jne, TOTW-pelaajista Fran Sol, Mendy ja Batistuta, ainoastaan vika noista kelpaa. Muuten meh.

Pettymyksellä alkoi MyClub tänä vuonna.
 
SIM-Divisioonat näköjään poistettu, tosin taisi olla Online Division myös poissa. Enää siis ei saa niitä sopimuslippuja peleistä?
 
Miten voi olla edes mahdollista, että muilla ei oo audiopuolella mitään hämminkiä? Selostajien puhe tulee "maan alta", ei yksinkertaisesti kuule heitä saadakseen puheesta selvää. Pakko oli peukaloida asetuksista kaikki muut äänet puoleen väliin, jotta kuulee mitä hra Drurylla on asiaa. Mistä tuo voi edes johtua, kaikki muut pelit kuuluu ihan normisti, ja myös tv.

E. Itse pelistä ei keksi mitäänn negatiivista sanottavaa, puolisen tuntia säätöä ja kaikki licenssit kunnossa. Tänä vuonna jokainen joka miettii kumman ostaa pes vai fifa, niin ei muutaku pes19 demoa testaamaan. Ei taida fifasta olla edes haastajaksi, sen perusteella mitä nähty tubesta.
 
Mites tuo La Liigan Option File? Mistä paketista sen sais?

PES Worldista löytyi kaikki muut

PESWorldin virallisella Twitter-tilillä ilmoitettiin, että LaLiga-Option Filen kanssa oli ongelmia.





Tuli sellainen mieleen, että yhdessäkään pelaamassani otettelussa ei ole vihelletty/annettu korttia rikkomisesta, vaikka kyseessä onkin ollut selkeä tapaus. Toivottavasti hiovat seuraavaan päivitykseen hieman tuota osa-aluetta.
 
Tuli sellainen mieleen, että yhdessäkään pelaamassani otettelussa ei ole vihelletty/annettu korttia rikkomisesta, vaikka kyseessä onkin ollut selkeä tapaus. Toivottavasti hiovat seuraavaan päivitykseen hieman tuota osa-aluetta.

Tämähän se on ollut pelisarjan suurin miinus viime vuosina. Jostain muistelisin joskus lukeneeni, että johtuisi ainakin jonkin verran pelimoottorista, mutta tiedä sitten ihan oikeaa syytä...Tosin omalla kohdalla vapareita ja kortteja on kyllä tässäkin versiossa jo tullut. Eilen kolme matsia, joista jokaisessa tekoäly otti kortin ja sain myös pari vaparia per peli. Kaksi ihan sellaista 20-25 metristä jopa, joista pääsi suoraan koittamaan.
 
Omissa peleissä on kortteja tullut. Vaparien määrät vaihtelee otteluista toiseen, Young Boys - Juve pelissä tuli 14 rikettä ja siinä pelissä molemmat joukkueet saivat jopa pilkun liukutaklauksien perusteella! Seuraavassa pelissä ManU rikkoi 5 kertaa Juven pelaajia ja itse rikoin kerran.

Eron demoon huomaa, mutta gamespeed -1 pelasti. Myös MyClub on ollut yllättävän hauskaa konetta vastaan.
 
Nyt on kyllä pelattavuus osunut melkein napakymppiin Konamin pojilla. Aivan mahtavaa menoa sekä tekoälyä että ihmispelaajaa vastaan! Pallon ja tilanteiden arvaamattomuus alkaa olla lähellä legendaarisen PES 6:sen tasoa, ja se jos mikä tekee pelaamisesta hauskaa kun ei ennalta osaa arvata mitä kentällä seuraavaksi tapahtuu. Ainoat pikku miinukset annan siitä, että tekoäly vastustajana pyrkii tosiaan keskittämään turhan usein, joten se on helppo pelata pois kun sen aavistaa. Ja se on siis ainoa asia, jonka osaan aavistaa tässä pelissä. Sitten tuntuu, että rangaistusalueen tuntumassa AI saa rikkoa aika rajusti ennenkuin pilli soi vaparin merkiksi, oikeastaan tuomarilla on pilli niinä hetkinä käytännössä hukassa. Noin muutoin ei mitään valittamista, ylivoimaisesti parasta virtuaalifutista sitten PES 6:sen. :) Tätä on odotettu! Vaikka pelissä ei olisi lisenssin lisenssiä, tätä pelaisi silti mieluummin kuin FIFA:a, joka sekin toki on hyvä futispeli, mutta auttamattoman kaukana takana silti.
 
ylivoimaisesti parasta virtuaalifutista sitten PES 6:sen. :) Tätä on odotettu!
En suostu itse heittämään vielä päivän perusteella tuon pelin tasolle. Vaikka se pelisarjan taso on noussut koko ajan.

Koko PES 6 pitäisi tehdä uusiksi. Vaihtaa vaan kokoonpanot tätä päivää vastaaviksi. Ironista kirjoittaa tämä tänään 31.8. Huomena joukkueet on jo ihan muuta :D
 
Mites tuo La Liigan Option File? Mistä paketista sen sais?

PES Worldista löytyi kaikki muut
Pesgaming foorumilta löytyy hyvä paketti, mikä korjaa muistaakseni jokaisen liigan lisenssit! Kestää reilu 10 min mutta kannattaa lataa!
Ollos hyvä!

http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=103693

E.vielä joku mainitsi rikkeiden vähyydestä jtn, ite just mietin hiljaa mielessäin, mitä siitä kertoisin, niin että tulee jo melkee liian helpolla rikkeitä, pilaa rytmiä pelistä. Ei vais, hyvä että tulee paljon rikkeitä!
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom