Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pro Evolution Soccer 2019

Toivottavasti ensi vuonna peli oikeasti menisi tuosta juostaan helvetisti ja driblataan nopeasti enemmän hitaamman sekä järkevämmän futiksen suuntaan. Tuskin, kun nykyisen version demo oli vähän siihen suuntaan ja jonnet itki siitä netissä niin, että Konami meni muutamaan sitä.

Omasta mielestä jo useamman vuoden myclub on ollut vähän "menevämpää" ja nopeampitempoista palloa kuin muut pelimuodot, joita pelaan -1 game speedillä. On siinä omasta mielestä pieni, mutta huomattava ero.
 
Kylläpäs noista haastepalkintoagenteista nyt putoilee kivoja nimiä. Kuukausi sitten tosiaan James Rodriguez, viime viikolla Paul Pogba ja tänään Thiago Alcantara. Konami selkeästi on sitä mieltä, että tähän tämän version loppuvaiheeseen olisi syytä saada vielä muutama mielenkiintoinen keskikenttämies kokeiluun :D Saa nähdä, paljonko barcakasvatti peliaikaa tulee saamaan, kun keskikentällä on jo niin paljon tunkua, mutta toki tunnesyistä ja entisenä Barcan miehenä saa jäädä mukaan joukkueeseen.

Viikko sitten osunut Pogba on ollut kyllä jäätävä. Fyysinen preesens keskikentällä todella näkyy ja tehoja syntyy hieman yli piste per peli tahtia. Paulin kanuuna on sitä laatua, että kiva pommitella parista kympistä ja jakaa hyökkääjille laatusyöttöjä.
 
Tälläkin viikolla ihan mukavia agentteja tarjolla ostettavaksi. Jos pelin sisäisen rahan tuhlaus kiinnostaa, niin legendoja on pienellä todennäköisyydellä tarjolla. Siihen lisäksi myös Brasilian liigasta pari joukkuetta ja Barcelona sekä Arsenal.

Itsellä oli kolikoita yhteen pyöräytykseen ja agentteja tutkittuani valitsin Barcelonan. Muutama mielenkiintoinen nimi sieltä kuitenkin vielä saamatta, jotka sopisivat omaan miehistöön hyvin ja nostaisivat sen tasoa. Haaveilin maailman parhaasta vasemmasta laitapakista eli Jordi Albasta tai maailman parhaasta keskikentän pohjan pelaajasta eli Sergio Busquetsista. Avausanimaatio paljastaa, että oikeajalkainen pelaaja kyseessä ja vaaleahko iho. Shortsien alareunassa ollut numero 5 paljasti, että Busquets se siinä on, eli toinen juuri niistä, joita toivoinkin. Viikonloppuna olisi vielä varaa toiseen pyöräytykseen, joten täytyy katsoa, lähtisikö sitä Albaa vielä yrittämään. Jordi olisikin Barcan pelaajista viimeinen, jota kaipailisin. Nyt on jo Messi, Suarez, Ter Stegen, Pique, Busquets ja Rakitic.
 
Konami juhlistelee PES-älypuhelinsovelluksen merkkipäiviä ja siellä on nyt jaossa jokaiselle kirjautumisbonuksena ilmainen legenda, tosin levelillä 1 ja rajatusta pelaajapoolista, mutta jaossa on kumminkin. Kannattaa varmaan käydä ottamassa talteen. Itselle osui kohdalle yksi kaikkien aikojen kovimmista puolustajista ja todellinen italolegenda Paolo Maldini, joka oli hyvinkin mieluinen. Aikalailla kakkos-kolmossuosikki niistä, joita oli mahdollisuus saada. Ihan mielelläni otan mukaan rotaatioon. Muita tarjokkaita olivat ainakin Zico, Gullit, Batistuta ja Totti.

Hyvät nostot jatkuvat noin muutenkin taas :D Maldinia piti vähän treenauttaa ja siltä pohjalta ostin pari niitä puolustuksen top agentteja. Ensimmäisestä osui heti kohdalle mustaa. Lokaationa Espanja, vasenjalkaisuus ja Real Madridin asu paljastivat, että Marcelo se siinä. Kelpaa ja mahtuu rotaatioon hyvin. Reilu viikko takaperin Pogba, eilen Busquetsin erikoisversio, tänään Maldini ja Marcelo. Ei voi arpaonnesta valittaa.

Olisi kiva kuulla, mikä legenda muille osuu kohdalle.
 
Olisi kiva kuulla, mikä legenda muille osuu kohdalle.
Toldohan se sieltä napsahti, kuten pelkäsinkin. Ei siinä muuten mitään, mutta hän löytyy jo valmiiksi kokoonpanosta. Ykkösveskarina toimii kuitenkin De Gea.

Gullitin tai Zicon olisin ottanut mielelläni. Noh, löytyy tuolle paikalle jo Ronaldinho, niin ei nyt kauheasti harmita.
 
Onhan se typerää valittaa ilmaisesta tavarasta, mutta minkä helvetin takia tuohon Legendojen joukkoon pitää laittaa turhia kavereita mukaan pilaamaan ihmisten fiiliksiä.

Varmaan helvetin moni nauttii jostain Milanin PR-managerista, joka parhaimmillaan veti 11 maalin kauden Serie A:ssa ja jonka kaikki italofanitkin on varmaan jo unohtanut. Heitin Daniele Massaron saman tien roskikseen.

Onneksi huomenna tulee uusi Data Pack ja paljon uusia naamoja. Saan mm. omaan Master Leagueen Arsenalilla Joao Felixin päivitettyä, mikä on ihan kiva.
 
Onhan se typerää valittaa ilmaisesta tavarasta, mutta minkä helvetin takia tuohon Legendojen joukkoon pitää laittaa turhia kavereita mukaan pilaamaan ihmisten fiiliksiä.

Varmaan helvetin moni nauttii jostain Milanin PR-managerista, joka parhaimmillaan veti 11 maalin kauden Serie A:ssa ja jonka kaikki italofanitkin on varmaan jo unohtanut. Heitin Daniele Massaron saman tien roskikseen.

Joo olisihan se ollut Konamilta paljon fiksumpaa jättää ne kultaiset pois ja laittaa joku 8-10 mustaa legendaa siihen, joista sitten kaikille yksi arvalla. Varsinkin, kun kyseessä oli level 1 agentti ja pelin elinkaari on parin kuukauden päässä lopusta, joten mitä se nyt olisi haitannut lahjoittaa jokaiselle joku edes vähän kovempi legenda. Otan osaa arpaonnesi takia.

Itse jätin sen Alban kokeilun välistä, kun tuli tuo Marcelo tosiaan jo just sille pelipaikalle. Saas nähdä, millaista agenttia huomenna tulee, kun seurajoukkuekausi kuitenkin huipentuu lopullisesti.
 
Olenko todella foorumin ainoa pelaaja jota tuo MyClub ei kiinnosta? :D

Tuntuu vaan täysin eri peliltä siinä moodissa kun missään muualla.
FIFAN puolella en ole myöskään FUTia pelannut koskaan enkä tule pelaamaan. Mulle futis on edelleen futista eikä mitään hiton "kummalla onyt sattuu olemaan paremmat kortit?" peliä.

@Fabre#4 on joskus hyvin todennut/kyseenalaistanut että miten se FUTin 95 arvoinen Kante on mukamas realistinen?

Tuotahan ei fifa pelaajat halua sanoa ääneen.
 
Kävin nyt pitkästä aikaa myclubissa kattomassa kun täältä luin että ilmasta legendaa olis. Zico sieltä löyty. Ei huono ollenkaan.
 
Olenko todella foorumin ainoa pelaaja jota tuo MyClub ei kiinnosta? :D

Tuntuu vaan täysin eri peliltä siinä moodissa kun missään muualla.
FIFAN puolella en ole myöskään FUTia pelannut koskaan enkä tule pelaamaan. Mulle futis on edelleen futista eikä mitään hiton "kummalla onyt sattuu olemaan paremmat kortit?" peliä.

@Fabre#4 on joskus hyvin todennut/kyseenalaistanut että miten se FUTin 95 arvoinen Kante on mukamas realistinen?

Tuotahan ei fifa pelaajat halua sanoa ääneen.
Et, en ole plus-jäsen joten en myöskään netissäkään pelaa. Aikarajoituksenkin vuoksi tyydyn mieluiten AI:ta vastaan pelaamiseen. Jotenkin FUT ja MyClub ovat saattaneet joiltakin viedä pelaamisen ilon, kun pelaamista tärkeämmäksi tulee kilpailu paremmista korteista. Sitten ärsyttävät bugit voivat olla luotaantyötäviä.

Saa nähdä, minkälainen peli PES2020 tulee olemaan, jos peli on hyvä, ostan kokoversion. Muuten harkitsen Liteä, mikä on sama peli ilman Master Leaguea ja Cup-modea.
 
Konami jatkaa avokätisellä linjalla. Tällä viikolla erikoisagenttina on "Liigojen MVP-pelaajia", eli 8 kpl kauden aikana erittäin hyvin pelanneita. Mukana on esim. Messi, CR7, Van Dijk, Mbappe, De Ligt, Sterling, Pique ja Bernardo Silva. Noista sain itse tuon viimeisimmän, joka oli ihan mieleinen, koska melkein kaikki muut jo löytyivät. CR7 olisi ollut toinen ihan mieleinen, Sterlingiä en edes halunnut ja muut jo löytyi.

Huomisesta alkaen Konami aloittaa myös kirjautumiskampanjan, jonka aikana jaetaan 200k ilmaista rahaa. Ihan hyvä juttu, kun agenttina on myös La Ligan legendoja tällä viikolla.
 
Se 200k löytyy kertarysäyksenä nyt sieltä myclubin postilaatikosta, eli kannattaa käydä ottamassa talteen. Ihan mukava näin, että tuli kerralla. Totesin tuossa, että pelin elinkaari loppuu reilun kahden kuukauden päästä, eli mitäpä noita tilille kasaamaan, kun oli ihan mielenkiintoisia legendoja siinä agentissa. Ajattelin, että ostetaan nyt pari, kun kerran rahaa on, vaikka en kyllä uskonut mitään saavani. Vaan vielä mitä, ensimmäinen avaus täräytti heti legenda-animaation ruutuun ja olin siinä, että "ohhoh". Animaation takaa paljastui
Luis Figo
. Kyllähän tuo kelpaa, kun ei noita legendoja kuitenkaan ole liikaa ollut omissa joukkueissa.

Ostin perään heti vielä toisen agentin, mutta siitä ei mitään. Hetken siinä uutta legendaa tutkiskelin ja turhia nostoja käytin treenareina, jotta pari levelupia sain nostettua heti. Mietin, että no on tossa tuota rahaa ja tänään tuntuu olevan hyvä fiilis, että ostetaan nyt ainakin yks vielä. Ja PAM, taas legenda-animaatio ja sieltä takaa paljastuu yksi omista kaikkien aikojen suosikkipelaajista, eli
Roberto Carlos
. Olin vähän niinkuin kalikalla päähän lyöty, että mitä mitä :D Ostin perään vielä yhden eli neljännen, mutta siitä ei tullut kummempia. Tosin pari sopivaa treenaria tälle toisellekin legendalle osui, että pari levelupia siihenkin heti perään.

Kyllähän nämä viime viikkojen hyvät nostot, ja varsinkin nämä kolme legendaa, ovat saaneet tähän pelin elinkaaren loppuun vielä todella kivan piristyksen ainakin itselle. Varmasti tulee pelattua päivittäin ihan sinne seuraavan version julkaisuun asti, kun vielä tuli näin kivat nostot tähän kesän alkuun. Laitellaan tähän loppuun vielä tämänhetkinen miehistö ihmeteltäväksi.

-------------------------------------Ter Stegen(93)-------------------------------------
-Alexander-Arnold(92)-------Van Dijk(94)---------Maldini(90)---Roberto Carlos(89)
------------------------------------Sergio Busquets(91)-------------------------------
---------------------Ziyech(96)----------------------Pogba(88)-----------------------
---------Messi(98)-----------------------------------------------Neymar(97)----------
---------------------------------------Suarez(95)---------------------------------------

Rotaatioon mukaan vielä sitten Marcelo(89), Pique(93), Xhaka(90), Bernardo Silva(92), Figo(88), Mbappe(91) ja Aubameyang(93).
 
Samoilla ajatuksilla edellisen kanssa,peli alkaa olla tiensä päässä,niinpä pistin koko 200k agentteihin. Ja hyvin tippu tännekki,legendoista sain Ronaldinhon (jo toisen kerran tänä vuonna) ja Beckhamin. Niitten lisäks mainittavin oli Modric. Tyytyväinen täytyy olla tästä ilmasesta saaliista.
 
Minkäikäsii te tällä foorumilla ootte? Ite oon jo 37-vuotias kehäraakki..alkaa jo jossainmäärin ikä painaa,mut kylhän toi Master League sentään viel sujuu vanhoilla taidoilla..
 
Itellä tuli just täyteen 30. Kans aika pitkälti painottunu Master Leagueen ja offline-matseihin. Perhe vie oman aikansa töitten jälkeen, niin aika höntsäilymeiningillä sillon tällön pelailen.

Samanlainenku mä.

Vai Suomi yllätti Bosnian?

Noh Pukki on liekeissä nykyään..

Näyttävästi Pjanicin puuttuminen sinetöi Suomen voiton..

Ehkä ne Huuhkajat nyt sit pääsee kisoihin?Pääsihän sinne Islantikin..
 
Olenko todella foorumin ainoa pelaaja jota tuo MyClub ei kiinnosta? :D

Tuntuu vaan täysin eri peliltä siinä moodissa kun missään muualla.
FIFAN puolella en ole myöskään FUTia pelannut koskaan enkä tule pelaamaan. Mulle futis on edelleen futista eikä mitään hiton "kummalla onyt sattuu olemaan paremmat kortit?" peliä.

@Fabre#4 on joskus hyvin todennut/kyseenalaistanut että miten se FUTin 95 arvoinen Kante on mukamas realistinen?

Tuotahan ei fifa pelaajat halua sanoa ääneen.

Olen pari kertaa "yrittänyt" tosissaan kiinnostua näistä online- muodoista, mutta ei vaan lähde. Master leagueta siis pelkästään pelaillaan täällä, ja Fifan puolella aiemmin uraa myös. Ja joku kyseli ikää alempana, 33vee ja tapaturmaeläkkeellä vuodesta -16, joten pelata ehtii liikaakin!
 
Minkäikäsii te tällä foorumilla ootte? Ite oon jo 37-vuotias kehäraakki..alkaa jo jossainmäärin ikä painaa,mut kylhän toi Master League sentään viel sujuu vanhoilla taidoilla..
Siis oliko tää ikäjuttu sarkasmia?. Ei kai se hirveän paljon vaikuta pelaamiseen? Varsinkin jos olet tyyliin alle 60-vuotias. Ehkä sen jälkeen sitten jos silloinkaan.
 
No hehehehe..

En mä ees osaa uusia Fifoja,pakko tyytyy tohon Pro Evoon..

FIFA:ssa on jotain tekoälyn suhteen pielessä!! En jaksa enää ostaa..
 
Jos ei ole pelannut FUTMYCLUBEJA, sanon kyllä suoraan ettei ole menettänyt mitään. Päinvastoin nousee hattu että on tehnyt elämällään jotain hyödyllistä tuon addiktiopaskan sijasta. Ja siis aivan kaikki muu lasketaan hyödylliseksi noin about.
 
Ylös Bottom