PS2 halvalla - hintavertailut - tarjoukset

Keskustelu osiossa 'Retro' , aloittajana Eemeli, 06.11.2001.

 1. juza56

  juza56 New Member

  Vastaus: PS2 halvalla - hintavertailut - tarjoukset

  Mistä halpa langaton ohjain ps2?? mielellään alle 20, värillä yms. ei väliä
   
 2. sawe

  sawe New Member

  Oulun linnanmaan Prismassa ps2 s-etukortilla 69,-
   
 3. The FinGuy

  The FinGuy New Member

  PSN:
  Kamikatse
 4. Execta

  Execta New Member

  PSN:
  Execta
  Vastaus: PS2 halvalla - hintavertailut - tarjoukset

  Toimituskuluineen lopulliseksi hinnaksi muodostuu 77.90e, mutta on tuo itselleni ihan tarpeeksi halpa, kun ajattelee että tuossa saa kuitenkin samalla myös pätevän DVD-soittimen toiseen huoneeseen. Tilaukseen lähti. Kiitän. :)
   
 5. TkHX

  TkHX New Member

  Vastaus: PS2 halvalla - hintavertailut - tarjoukset

  En kehuisi kovin päteväksi dvd-soittimeksi, kun ottaa huomioon, että PS2 pukkaa elokuvat ulos vihreinä RGB-kaapelia käytettäessä. Mukana tulevalla komposiittijohdolla ulostettu kuva taas on tunnetusti mitä sattuu. Ainoa tapa saada ulos katselukelpoista leffakuvaa on metsästää jostain komponenttikaapeli ja toivoa, että telkkarista sattuu löytymään komponenttiliitännät.

  Olisipa hauska tietää, mitä Sony kuvitteli saavuttavansa tuolla RGB-kuvan pilaamisella leffakäytössä, ja miksei asiaa ole suostuttu korjaamaan vielä uusimmistakaan malleista. RGB ja DVD kun eivät kuitenkaan nykyään ole enää ihan sitä uusinta huutoa tekniikassa, jota pitäisi jotenkin erityisesti suojella... Ja pelikuvahan kun kuitenkin on normaali myös RGB-piuhalla.
   
 6. Turisija

  Turisija New Member

  Vastaus: PS2 halvalla - hintavertailut - tarjoukset

  Oho, tilaukseen lähti! Taloudesta löytyy yksi rikkinäinen PS2, mutta enpä ole jaksanut korjaamaan lähteä niin nyt sai kyllä halvalla. Samalla lähti tilaukseen kasa halpoja ps2 pelejä sekä leffoja. Sai Discshop hyvät rahat :D
   

Jaa tämä sivu