Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 DigiExpo-fiilistelyt

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Oliver
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

Juu, ei tuo Lair vielä mikään "PS3-power show" ollut. Vaikka hässäkkää ruudulla välillä olikin mallikkaasti, niin kyllä koodi bugailikin lahjakkaasti. Lohharit olivat mukavan rähjäisiä rikkonaisine siipineen.
Luotto tiimiin (Factor 5) on vahva, eikä pelille ole vielä julkaisupäivää vahvistetukaan.

Noin varhaisten koodien esittely yleisölle on melko turhaa, kun jatkuvasti saisi olla korvaan suputtamassa, että peli ei ole vielä valmis, eikä se kuitenkaan menisi jakeluun.;)
 
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

Vähän sekavat fiilikset.. :eek:

Ridge oli ihan samaa, kun ennenkin.. Mutta hyvältä näytti kuten Motor Stormkin..

Jälkinmäinen oli, kun olisi ajanut käsijarru päällä..

Onneksi oli ajoissa liikkeellä, myöhemmin tuolla oli koko päivän hirveä jono.

Sekava fiilis on myös Sonyn 40X2000 monitorin suhteen.. Näyttö näytti messuilla ihan sika pieneltä, mutta kotona kun vertailin nykyiseen 4:3 33" televisioon.. Ei se niin pieni ollutkaan.. Rupesi vain mieli tekemään sitä 46" versiota.. tarttis samalla varmaan isomman kämpän.. :rolleyes:

Vaikka PS3 alueella ollaankin, niin Wii veti väkeä todella hyvin. Käy varmasti hyvin Jouluna kaupaksi.
 
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

Eipä ollu oikein mitään odotuksia PS3:sta. Ihan kuriositeettina jonotin aamulla
tsekkaamaan konsolin. Ja silti onnisti pettämään. Ei kyllä mitään, mitä XO:lla
en oo nähnyt. Motor Storm oli aivan paska. Saa olla tosi aikainen build, ja pitäisi
parantua tuosta todella paljon.
Resistance vaikutti ihan ok:lta, Call of Duty2 mutta viholliset avaruusmörköjä.
Ridge Racer oli sitä samaa vanhaa pasaa (IMO), näytti kyllä ihan smoothilta
1080p:nä (en tekstannut). Ja ohjaimen ketkuttelukaan ei tainnu olla missään
pelissä(?). Saa taas ihmetellä, että mistä se kaikki poru.
 
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

No RR seiskaa ainakin saa ajettua pelkällä Tiltillä, ja Resistancessa on kanssa jotain ohjaintilttaustoimintoja. Motorstormin koodi on vanhaa kuin synti jonka on jo aika moni täällä maininnut. Ihan ok:ltahan noi pelit tässä vaiheessa näyttää kun tosiaan puhutaan launch-ikkunan peleistä. Pitää muistaa että 360n launch pelejä oli mm. RR6, umpisurkea Madden viritys, ja PDZ...eli jos ei nyt kuitenkaan näitä ekoja pelejä aleta vertaamaan Gears of Wariin :cool: Ehkä se hypetys on samaa kuin 360n alussa : parempaa odotellessa ja potentiaalia löytyy.
 
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

RR:ää en tosiaan testannut. Ois ollu kiva testailla keikutteluohjausta. Resistancessa
yritin timpoa ohjainta vaikka kuinka, mutta en huomannut mitään tapahtuvan.

Itte suoritan vertailua ihan reaaliajassa. Se mitä XO:lla pelattiin vuosi sitten on
mielestäni aivan yhdentekevää. Ja tosiaan Gears pesi PS3 tarjonnan sata-nolla,
tänään digiexpoilla, ainakin omasta mielestäni. Toivottavasti PS3:lla on julkaisussa
jotain muuta tarjottavaa kuin tälläisiä XO:n tasoisia pelejä. Ainakin siltä odotetaan
sitä.

[Nää fiilikset oli siis ihan omaa kokemusta tuolta expoilta. Jos ois kehuttavaa, niin
kehuisin. Nyt petyin. En kuitenkaan tunnusta olevani umpisokea fanipoika.]
 
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

Joo tuskin julkaisuun mitään se ihmeellisempää saadaan. Perus paukuttelu ja rälläily. Mutta harva kone ylipäätään ikinä saa julkaisussa mitään ajantappoa kummempaa kavalkaadiinsa. Poikkeuksena nyt Wii:n Zelda jota tosin on Cubelle jo vuosikaudet kehitetty.

Tosin PS3:n eduksi on laskettava ps1 pelit ja luvattu 40 ladattavan pelin valikoima heti jenkkijulkaisuun. Saa nähdä millainen läjä ladattavaa on saatu euro-julkaisuun.



Resistance ja Motorstorm luottavat paljon nettipeliin. Saa nähdä lisääntyykö hauskuus peliseuran myötä.
 
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

Mitkä ovat Jenkkejen julkaisupelit? Kohtahan laite tulee ulos..
 
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

JOS olisin jenkkilän poikia, niin mukaan lähtisi varmaankin Resistance ja NBA2k7. COD2 on tähän päivään asti suosikkipelini 360llä, siis nettipelinä lageista huolimatta, ja kyllä tuo Resi nyt sen näyttäisi pieksevän. COD3 ei oikeastaan kiinnostakaan, been there done that. NBA2k7 sitten taas näyttää perverssin hyvältä noin videoiden perusteella ja vapariheittely näyttää hauskalta lisältä. Mutta kun tässä joutuu odottamaan sangen pitkään vielä koneen hankkimista, niin siinä tapauksessa Motorstorm ja Warhawk(vasta kesällä 2007 ilmeisesti) kiinnostaa eniten.
 
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

Juuri tultu messuilta ja kassista löytyy uusi peli :) Veljekset Keskinen pystyi tarjoamaan laajemman pelikirjon kuin eräs nimekäs pelimyymälöiden ketju. Väkeä oli liikkeellä runsaasti ja tuttujakin tuli vastaan muutamia.

PS3-pelihuoneeseen sai jonottaa yli puolituntia. Jonossa kuuntelin kuinka edessä olleet kaksi vanhempaa herrasmiestä muisteli omaa konsoliharrastustaan aina sieltä 1970-luvulta asti. Muutenkin oli hauska nähdä miten isät ja pojat olivat selvästi tohkeissaan yhteisestä harrastuksesta.

Messujen näkyvin hittituote oli selvästi taulutelevisiot. Niitä oli kaikkialla ja jokapaikassa. Olipa eräässä nurkkauksessa jopa järjestetty isompi info-tilaisuus siitä, mistä tässä on kysymys. Yleisön joukossa paljon keski-ikäisiä. Eipä ihme, että kiinnosti, sen verran on uusia sekavia lyhenteitä ja termejä syntynyt. Sikäli helppo markkinoida näitä, kun kuva puhuu puolestaan. Eipä tarvi enään myyjän paljoa palopuheita päälle pitää. Kaikki pelikoneet pleikkarista nintendoon pelattiin tauluhässäköiden kautta. Kuvaputkea ei näkynyt enään missään, RIP.

Mitä sitten PLAYSTATION 3:sta? Ensivaikutelma ihan puhtaan grafiikan kautta oli mykistävän hieno, vaikka loota oli tähän toki jo valmistanut. Resistance on hieno ja FPS:n ystävänä tämä onkin siellä odotuslistan kärkipäässä. Tärinäefektiä olisi kaivannut, mutta toisaalta nopeasti sen kyllä unohti. Neljä konetta päällä samassa pikkuhuoneessa ja ei minkäänlaista meteliä levyasemasta tai tuulettimista. Kokemus sinänsä oli kuitenkin niin lyhyt, ehkä 15 minuuttia kokonaisuudessaan, ettei tässä voi vielä vetää mitään suurempia linjauksia. Hyvältä näyttää toistaiseksi.

Muuten tuli kierreltyä ympäriinsä katsomassa miten naapurilla menee. Nintendon osasto oli tupaten täynnä ihmettelijöitä ja ihan metkan näköistä meininkiähän se heiluminen näytti olevan. Kun pelaamaan ei jaksanut jonottaa, kiinnittyi huomio taas kerran grafiikkaan, joka oli Zeldassa ainakin ihan kelpoa luokkaa. Hieno kone sieltä on tulossa. Lootan osastolla taas pääsi kokeilemaan tulevaa Gears of Waria, joka oli juuri sitä mitä pelkäsi; suojasta suojaan loikintaa ja testosteronin täytteistä karjuntaa. Ei iskenyt. Muuten osasto oli eräs suosituimmista.

Mukavaa oli nähdä naisten ja tyttöjen löytyminen messuilta. Konsoliharrastus ei todellakaan ole pelkästään miessukupuolen yksinoikeus. Eniten kiinnostusta heillä näytti herättävän tanssipelit, mutta hyvin näytti kelpaavan myös tietovisailu Buzz ja laulupeli Singstar. Eli vanhat lääkkeet vastakkaisen sukupuolen mielenkiinnon herättäjäksi ovat nousseet taas kunniaan: hyvä laulu- ja tanssitaito :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

Motorstorm pyöri esittelyhuoneessa TODELLA hitaasti. Luokkaa 10fps. Jotain häikkää siinä oli koska Puhan esittelemä vanha TGS-versiokin oli paljon parempi.

Ehkä resetin tarpeessa?
 
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

Juu, kahtellaan sitten kun päästään itse käsiksi siihen lopulliseen Motorstormin buildiin.;)
Tai siihen RR7:aan, joka on kuitenkin kokenut suurimmat muutokset vuosiin pelisarjan historiassa tuunailujen ja laajan verkkotuen kanssa jne. Enkä usko, että Resistancestakaan ihan täydellinen kuva vielä tuolla pääsi syntymään, on se kuitenkin sen verran kehuja kerännyt pelimedioilta, jotka ovat peliä enemmän pelanneet. Messuilla varhaisessa vaiheessa olevat pelit ja kolmen minuutin testaus eivät ehkä kuitenkaan kerro koko totuutta joka pelistä.

Niin ja Motorstormia ei näy jenkkilän julkaisulistassa, koska se tulee siellä ja euroopassa vasta maaliskuussa. Japani saa verkkopelittömän version..
 
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

-mic- sanoi:
Motor Storm oli aivan paska. Saa olla tosi aikainen build, ja pitäisi
parantua tuosta todella paljon.

samuel6 jo tähän vastasikin.

Ja tähän väliin Cyrus1 postaama linkki pelin keskustelusta jossa IGN kommentteja uudemmasta koodista. IGN hehkuttaa Motorstormia

-mic- sanoi:
Ja ohjaimen ketkuttelukaan ei tainnu olla missään
pelissä(?). Saa taas ihmetellä, että mistä se kaikki poru.

Ei käytössä peleissä/koodeissa mitä nyt Digi messuilla lauantaina oli esillä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

Miksi Motorstorm oli vauhdikas kuin mummo rollaattorilla? Laittaisivat edes option nopeuteen ;)

ps. Luckyman, pidetään nämä konsolisodassa.
 
Vastaus: PS3 DigiExpo-fiilistelyt

Täytyy kyllä myöntää, että PS3 vakuutti. Ulkoasu ja grafiikka kaikissa esillä olleissa peleissä (2x Resistance, Ridge Racer 7 ja Motorstorm) oli kyllä upeaa. Tosin tuo Resistance oli vähän geneerisen näköinen - vähän kuin nyky-PC:n FPS:t ilmeeltään ja grafiikaltaan, joten ehkä pienehkö pettymys jopa. Toisaalta Ridge Racer 7 oli kyllä silmiä hivelevää, vaikka samaa vanhaa kauraa onkin kuin aikaisemmat osat. 1080p ja 60fps, sekä hienot valaistusefektit kyllä tekivät tehtävänsä. Kaipa tuossa PS3:ssa oikeasti on jotain tehojakin ;) Motorstormikin oli tekstuureiltaan, fysiikaltaan (auton hajoamiset yms.) ja ylipäänsä ulkoasultaan myös upea. Tosin tuo jo mainittukin uskomattoman pieni ruudunpäivitys teki kyllä pelaamisesta aika kankeaa ja oikeastaan jopa epämielekästä. Positiivinen kuva kyllä jäi. Nakertamaan ehkä vähän jäi tuo PS3 tarjonta, ettei Heavenly Swordia päässyt hakkaamaan, mutta God of War II PS2:lle kyllä lievensi sitä tuskaa :D
 
Ylös Bottom