Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Miksa81
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Cavaleran avautuminen vetää vertoja tälle :D.(sori yksi video taas)
[video=youtube;mTmKZ26gmj8]http://www.youtube.com/watch?v=mTmKZ26gmj8[/video]

Ja Osmosen ja mun kauppa on lähetetty hyväksyttäväksi, mutta kadonnut johonkin! Prkl joutuu kattelee Oven surffausta seuraavankin setin! PRKL!

Käytkö hyväksymässä sen uudestaan kun ehdit ja Miksa vois kuitata sitten täällä homman selväksi kun se näkyy Mr.Bettmanilla?
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Onko hylje hyväksynyt treidin washingtonin päässä? :o

Vai olisiko käynyt niin että hylje on hyväksynyt sen vasta blockin vaihdon jälkeen, eli nuo tulisivat voimaan vasta "kahden viikon" päästä...

Ootko miksa nyt miten menossa plegelle että voitko katsoa onko tuo kauppa nyt siellä näkyvissä? Ei tosin kiirettä enää, seuraavat 6 matsia mennään joka tapauksessa tällä miehistöllä.

E. Ja koitin vielä miksa kysyä privalla siulta et menikö diili läpi mutta siun posti ilmeisesti oli täynnä... Ei voi mitään, paskaa tsägää taas... :(

Näillä näkymin huomisiltana jossain vaiheessa minnesota ehtii taas askiin.

Joo siis olen plegellä, ja ei mulla näy postilaatikossa tollaista kauppaehdotusta ollenkaan, eikä näy missään muuallakaan :confused:. Joutunette nyt vaan laittamaan sen kaupan uudestaan tännepäin josko tulis sit perillekin...



Rangers aloitti uuden jakson samalla tavalla kuin ekan lopetti ja kirjautti kotiavauksessaan tappion Edd138:n Dallasille luvuin 5-2... Synkkää on Rangersin taaperrus ja kyllähän nuo lukemat tekee vaan mulle oikeutta :(. Kaveri jyräs mut täysin ja Lunkka hoiti loput päästämällä 5 maalia 11 vedosta (kertoisko joku miten ovr 91 veska torjunut 7 matsia 78torjunta% :confused:). Noi itseä tässä ob peiliin katsominen kun ei osaa pelata...

Nyt siis 6 matsia takana ja 5 tappiota putkeen tullut... Alkaa jo olemaan allapäin koko Rangers-organisaatio ja GM Miksan potkuista puhutaan jo varsin avoimesti hallin käytävillä...
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Huhhuh.. Täällähän on joukko tappiollisia miehiä joten liitytään joukkoon :D Tervaisesti alko jakso ja tappioputki jo 4 pelin mittainen.. Äskeisen tappion jälkeen käytiin melkoisilla kierroksilla kun pätevä 2-1 johto päätettiin kusta viimeisen 5min aikana 2-3 tappioksi.. Coburn saikin kuulla pelin jälkeen pari valittua sanaa kun ei putki kulje omaan päähän. Tosin kuten Miksa totesi että eikai tässä oo ku peiliin kahtomisen paikka..

Miksalle ja muille tiedoksi, tänään ei philly enää kykene luisteleen muutakuin ehkä kenttää ympäri. Seuraavan kerran huomenna päivällä ja sitten meneekin la-su seuraavat mittelöt.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Joo täältä tulee kans yks häviäjä lisää :) Toka jakso alkanu päin kilin ******, ekassa matsissa Montrealia vastaan Smith imasee 3 vai 4 helpohkoa rannaria + pari jannua lasarettiin. Toisessa matsissa Ottawaa vastaan kaksi erää kerettiin pelata ihan hyvää peliä ja phoenix oli jotenkin edes mukana matsissa, mutta sit matsi katkes niin jouduttiin ottamaan uusiksi eli höntsättiin kaksi erää eikä viimeseisessä erässä Phoenix löytänyt minkäänlaista peli-iloa (jotain positiivista kuitenkin, että Doan loukkaantu katkenneessa pelissä).

Ihmetyttää noissa helpohkoissa ranne/lämäri maaleissa, että niitä joko tulee matsin aikana useampi tai sitten ei yhtään, tulis nyt v*ttu sitten tasasesti maali tai pari / matsi :D Btw. noi loukkaantumiset on kieltämättä aika raju kohtalo varsinkin tällästen vähän heikompien jengien osalta kun ei ole heittää joka kenttään 80-> jätkää.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Käyn osmose hyväksyy sen kaupan ni pitäis mennä miksalle sitten!

Nyt hyväksytty!!
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Alkaa kyllä nää loukkaantumiset naurattaa.. Wittu mitä paskaa huhhuh. kaheksan peliä pelattu ja 4 ukkoo loukissa.
Tätä tahtia jouluna pelataan losissa farmijengillä änäriä....
gagne 42
williams 13
kopitar 6
loktionov 26 :D

Onneks on hyökkäyksessä sen verran leveyttä, ettei tartte vielä laittaa cliffordia sun muita ykköskenttään. No kohta on Carter ja Richards varmaan kanssa paskana..
nyt alkaa kingsien pojilla massakausi. joka jätkä pumpataan täyteen anabolisia asteroideja. loppuu tämmöset saatanan saikuttelut.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Käyn osmose hyväksyy sen kaupan ni pitäis mennä miksalle sitten!

Nyt hyväksytty!!

Joo nyt tuli perille, ja hyväksyin kaupan --> pitäisi nyt seuraavaan jaksoon tulla voimaan...


Rangers jatkoi vielä iltaa pelaamalla 2 ottelua yrjoon Senatorsia vastaan, joista 4 pinnaa luvuin 3-1 ja 7-3 :eek: (no itse pelitapahtumista en sano mitään :p).... muuta kuin että KETSUPPIPULLO AUKES JUMALAUTA :D!!!
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Näissä pitkissä loukkaantumisissa vois miettiä jotain helpotusta. Jos vaikka 2-3 pelaajalle pitkähkö huili, niin vois vapaista hakee jonkun max määrän korvaajia siksi ajaksi. Tai jotain sinnepäin, ehkä.
Aika kuumottavaa pyöriä siellä laitojen lähellä, eikä välttämättä sielläkää tarvi ni se o kiekko suussa ja hei hei.
Ainakin pohdintaa asian tiimoilta voisi ehkä käydä, tulevaisuuden varalle, jos saikkutrendi tälläsenä jatkuu.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Ny Islanders korkkasi kans toisen jakson ja yhteen kyytiin mentiin kaikki 6 peliä saldolla 2-2-2. Pelit olit tiukkoja vääntöjä, ehkä paria matsia lukuunottamatta. Loukkaantumisilta ei täälläkään vältytty. Saigonilla olivat pakit Macdonald ja Huminic, onneksi vain muutaman pelin mieheen.

Sattu myös "tuuri" käymään kun ottelussa Carolinaa vastaan Tavares talutettiin kentältä pois todella pahan näköisen taklauksen jälkeen. No matsin jälkeen mietin että nyt on poika pitkällä saikulla, mutta eipäs ollut kaverilla mitään oireita.

Sama toistui viimesessä pelissä Ottawaa vastaan kun jatkoajalla Tavaresta taklataan päähän takaapäin. Sinne jäi jäähän makaamaan päätä pidätellen ja hänet talutettiin koppiin. Nyt olin varma, että tulee pitkä huili, kun aivotärähdys todennäköisesti pitää pois sen 1kk-2kk. Taitaa olla ukko melko sitkeää tekoa kun tästäkin selvittiin vaan laastarilla :p

Ottawan numero 2 on merkitty mies seuraavassa matsissa, käskytystä luvassa :D
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Detroit toistaiseksi pärjännyt ilman yhtään loukkaantumista ja pelitkin sujuvat tasaisen mallikkaasti, eikä kummoisia oikeusmurhia ole suuntaan tai toiseen mielestäni tullut.

Totuttelemista tässä uudessa pelissä on kyllä ollut, mutta ainakin allekirjoittaneen mielestä hyökkäys ja puolustus on nyt hyvässä suhteessa. Kun puolustuspeliä on hieman tehostettu NHL12 millintarkoista poke checkeistä sekä puolustuksen yleisestä kyvyttömyydestä peittää syöttölinjoja (ilman täydellistä sijoittumista, rintamasuuntaa ja L2 -napiskaa), niin eipä ole tuntunut että mitään epäreiluja maaleja olisi pahemmin tullut. Yleensä kiekko napsahtanut reppuun joko puolustuksen hetkellisestä kahvihetkestä tai sitten hyökkäyksen onnistumisien kautta.

Pientä arvaamattomuutta toki havaittavissa, mutta eihän jääkiekko oikeastikaan ole käsikirjoitettua. Joskus tulee ihme jäähyjä, tuurimaaleja yms. mutta ne ovat niitä hetkiä kun kannattaa vaan pitää pää kylmänä ja maksimoida hyvät suoritukset. :)
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Sattu myös "tuuri" käymään kun ottelussa Carolinaa vastaan Tavares talutettiin kentältä pois todella pahan näköisen taklauksen jälkeen. No matsin jälkeen mietin että nyt on poika pitkällä saikulla, mutta eipäs ollut kaverilla mitään oireita.

Itellä kävi sama tuolla ekan jakson puolella, kun Roy otti osumaa ja jäi pitelemään päätään jään pintaan ja tultiin taluttamaan huoltomiesten kera jäältä. Olin varma että puol kautta ollaan sivussa aivotärähdyksen vuoksi, mutta sitten matsin jälkeen olikin jo kaikki kunnossa. :rolleyes: Mutta siitä seuraava peli, matsin jälkeen tulee ilmotus että Benn on poissa kokoonpanosta 6 ottelun ajan, vaikka ei mielestäni ottanut pelissä osumaakaan... EA:n logiikka. :)
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Miksalle ja muille tiedoksi, tänään ei philly enää kykene luisteleen muutakuin ehkä kenttää ympäri. Seuraavan kerran huomenna päivällä ja sitten meneekin la-su seuraavat mittelöt.

Ok, joo mulla todennäköisesti melko huonosti aikaa viikonloppuna peleille (poislukien tänään myöhäisilta, jolloin mahdollisesti ehtis vähän pelaillakin). Sitten menee varmaan ensi viikolle, jolloin mut bongaa ainakin myöhäisillassa joka ilta 99,99% todennäköisyydellä ;)

Rangersilla vastassa seuraavat: jbbsr (PIT) , sammug (CAR) ja Yakolev (PHI). Ilmoitelkaa milloin teille sopis pelit?

Rangersilla tällä hetkellä saldot 3-4-1 joten pisteille olis todellakin tarvetta ettei poffijuna jätä asemalle jo heti alkukaudesta. GM Miksa toivoo uusilta vahvistuksilta samanlaisia otteita kuin Ottawapeleissä, jolloin uusista hankinnoista Heatley teki ykkösen vasemman laiturin paikalla 4 börsää kahteen peliin, Ribeiro yhden samoin kuin Cullen. Jos jotain positiivista hakee, niin nyt oli ekaa kertaa sellainen fiilis, että pelissä on oikeesti edes hitunen järkeä (vaikka voitot menivät isoilta osin Senatorsien veskojen piikkiin tosin kerrankin näin päin :D)...



Sitten noihin EA:n momentumeihin täytyy sen verran kommentoida, että täysin samaa mieltä kuin Marley että syö ihan rotan lailla jos tollaseen sitten kaatuu koko matsi... Itse pelasin huonon matsin Dallasia vastaan, mutta kyllä silti korpesi kun olin just päässyt 2-2 tasoihin 3 erän puolivälissä niin Dallas tekee 3 maalia peräkkäisistä hyökkäyksistä ja omat jannut oli kuin vasta luistelemaan oppineet paikoillaan ympäri jäätä :mad:. Eka meni syöttönapilla siniviivalta (aivan käsittämätön hörppy Lunkalta), toinen suoraan aloituksesta pakin veto yläpeltiin ja sitten seuraava läpiajosta taas börsään --> tsekkasin, että tähän meni EA-kellon aikaa n. 1,5 min:eek:. No turhaa selitellä näillä tappioita, mutta kieltämättä realistisuus on näissä kohdin aika kaukana!

Sitten loukkaantumisista: Itsellä ei vielä yhtään loukkaantumista (useampi jannu on tosin vastustajan tiimistä lasaretissa :o), mutta todellakin ymmärrän ton, että syöhän se jos kapeasta ringistä häviää jätkiä ja joutuu sit paikkaamaan ovr 60-70 jätkillä tilannetta. Tuo sammugin ehdotus noiden vapaiden pelaajien käytöstä näissä kohdin ei ole huono ollenkaan, mutta melko kinkkinen valvoa ja entäpä sitten kun edelliset palaa lasaretista? Tällöin vapaina pelaajina tulleille täytyy antaa kenkää jos minulta kysytään.... Tähän kaipaisin pelaajien näkemyksiä :). Kuten jo aiemmin tässä ketjussa sanoin, niin loukkaantumisia ei saada pois päältä jälkikäteen, joten se ei ole vaihtoehto.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Vapaiden pelaajien ottaminen on vähän kuin villi länsi, en lähtis sille suunnalle. Mahdoton valvoa tai käyttää fiksusti. Vaikka kieltämättä ottais päähän noi puolen kauden lasaretit. Tais gendlikiltäkin lähteä meidän matsissa joku pominville 42 matsiksi huiliin.

Itse pelit nyt eilen oli ihan p*skaa. :D En oo noin huonosti pelannu oikeastaan koskaan tässä NHL 13, kävin online pelaamassa randompelejäkin niin olis pitäny tietää ja jättää liigat eiliseltä pelaamatta. Gendlikiä vastaan tuntui etten oikeastaan edes luistelemaan ole oppinut. Kaiken kukkuraksi Kissakun Datsyuk pisti voittomaalin viimeisellä minuutilla löysällä rannevedolla b-pisteen takakaarelta. Sulavasti mutta äärettömän hitaasti Ondrej nosti kilpikättään kiekon sujahtaessa pömpeliin. (tulos ei nyt varmasti oikeusmurha ollut, mutta mutta)

Ei hyvältä näytä. Aika paljon pitää tsempata jatkomatseihin.

Tällä jaksolla vastassa olis vielä Jani86:n Florida x2 ja wekinhon Nashville. Helppoja pisteitä olis jaossa täällä. (Toivottavasti sais edes jonkun pisteen noista.) Ei auta muuta kuin katse horisonttiin ja eteenpäin. Kyllä se tästä.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Omasta mielestä parempi, kun ei kosketa vapaisiin pelaajiin ollenkaan. Eipähän tuu mitään kränää kellekkään jne.
Se on vaan painettava niillä mitä on tarjolla :D
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Omasta mielestä parempi, kun ei kosketa vapaisiin pelaajiin ollenkaan. Eipähän tuu mitään kränää kellekkään jne.
Se on vaan painettava niillä mitä on tarjolla :D

Samaa mieltä, veikkaan että jokaiselle niitä pitempiäkin loukkaantumisia tulee jossain vaiheessa kautta!
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Minunkin mielipide on, että ei kosketa vapaisiin pelaajiin ollenkaan. Tosiaan menis melko sekavaksi ja säätämiseksi vaikka ittekkin koko ajan pelko perseessä millonka esim ykkös cena lähtee lasarettiin ja joutuu nostaa F. Nielsenin (80) ykkösestä kakkoseen :o Noh, loukkaantumiset kuuluu myös virtuaalilätkään.

Haluun pelata lisää pelejä. En hoputa ollenkaan, mutta pelatkaa ;)
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Mites noi vapaat pelaajat sitte toimis tässä GMC:ssä? Lähteekö se automaattisesti eniten pätäkkää tiskiin lyövän messiin, vai onkos siinä jotain muuta huomioitavaa? :D Imo, vois olla ihan kiva lisäys, sais heikommatkin jengit edes vähän vahvistuksia, kun niillä on sitä rahaa kumminkin eniten törsätä, kun eivät niin lähellä ole palkkakattoa. :o Mitä nyt offline GM:ssä katellut niitä niin esim Barker pyytää ~4,5miljoonaa, ei ihan kaikilla jengeillä ole edes varaa lähteä kisailemaan tollasista. :p Omasta mielestä tois vähän lisää mielenkiintoa tähän, olis kiva jännittää aina jakson vaihtuessa että kuka teki kovimman tarjouksen jne.. ;) Ja tosiaan sitten jos noita loukkaantumisia sattuu enemmänkin niin olis edes kohtalaisia pelaajia reservissä, ettei tarvis noilla 60ovr AHL-ukoilla ruveta vääntämään... :D
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Mites noi vapaat pelaajat sitte toimis tässä GMC:ssä? Lähteekö se automaattisesti eniten pätäkkää tiskiin lyövän messiin, vai onkos siinä jotain muuta huomioitavaa? :D Imo, vois olla ihan kiva lisäys, sais heikommatkin jengit edes vähän vahvistuksia, kun niillä on sitä rahaa kumminkin eniten törsätä, kun eivät niin lähellä ole palkkakattoa. :o Mitä nyt offline GM:ssä katellut niitä niin esim Barker pyytää ~4,5miljoonaa, ei ihan kaikilla jengeillä ole edes varaa lähteä kisailemaan tollasista. :p Omasta mielestä tois vähän lisää mielenkiintoa tähän, olis kiva jännittää aina jakson vaihtuessa että kuka teki kovimman tarjouksen jne.. ;) Ja tosiaan sitten jos noita loukkaantumisia sattuu enemmänkin niin olis edes kohtalaisia pelaajia reservissä, ettei tarvis noilla 60ovr AHL-ukoilla ruveta vääntämään... :D

Eihän tuo nyt ihan tyhmältä kuulosta jos olis selvät säännöt tuota kautta vaikka. Näin häntäpään draftaajana siis. Tais meikäläisen Winnipegillä olla aika reilusti yli 10 miljoonaa palkkakattoon, oisko lähemmäs 12 tai jotain. Tervetuloa kilpasille. :D
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 1)

Calgaryn mielestä voitais unohtaa noi vapaat pelaajat ja mennä ny Ainakin eka kausi näin kuten on aloitettu..

Ei ny otetaa liikaa lihaa luiden ympärille vaan pidetään perus ruoto simppelinä..

Eli ei oteta vapaita miehiä käyttöön ekalla kaudella..

jauhetaan sitten niillä AHL ukoilla jos miehiä kaatuu matkalla..


Mutta jos suurin osa haluaa ottaa vapaiden pelaajien treidit käyttöön niin sitten vaan kilpasille :)
tämä auttais tietenkin Ihan Paska jengien toimintaa..
 
Ylös Bottom