Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Miksa81
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

avautuminen :


Vituttaa tällainen tilanne, ku kaveri odottaa joutilaana pitkään toisen liigan vastustajaa, eikä vihollista näy eikä kuulu. Ja sillä välin ei voi pelata tämän liigan pelejä. Joo vaikka on deadline vasta maanantaina, niin parempi ne on mun mielestä pelata heti pois kun vaan on mahd. EI mitään henkilökohtasta kellekkään, välillä pipoo kiristää. :)

HUOM. Carolina poissa peleiltä vklp. su illasta aikasintaan myllyillä.

Köh, myönnän tämän kyllä. Kuitenkin kun tämä ilta aikataulutettu melko tiiviisti ja sovittu kaksi peräkkäistä matsia kavereiden kanssa liigassa jonka deadline on huomenna, niin satuit kyselemään sen verran myöhässä että olisin joutunut jättämään tanssit jo aiemmin lupaamani kaverin kanssa, joka taasen ei olisi ollut hänelle reilua. Aina ei aikataulut osu yksiin, mutta tähänkään asti en ole simulointeja harrastellut enkä aio.
Ps. Itseäni varmaan vitutti ihan yhtä paljon huudella tätä uutta taukkia joka näemmä lähti maitojunalla saman tien kotiin.

Näillä eväillä eteenpäin. :o
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Chicagossa eletään kovia aikoja. Juuri tällä hetkellä kaikenkaikkiaan 5 pelaajaa sairastuvalla kun matsissa Edmontonia vastaan sai Bolland tärskyn heti ensimmäisessä erässä. Hawksien sairaslista on tällä hetkellä ihan komea: Patrick Sharp, Dave Bolland, Tom Gilbert, Marc Staal ja Brendan Morrison. Staalia on odoteltu peleille jo tovi, sillä listalla on ollut 1 ottelun saigoni jo 3 matsin ajan... lienee siis tulossa vasta seuraavaan kierrokseen. Epätoivossa pakkeinakin on peluutettu välillä jo hyökkääjiä, kun fiksusti varamiehenä toiminut pakki myytiin muualle. Ensi sykliin/syklissä paranee toivottavasti sitten useampi jo.

Sitten pelien tahmeutta olen ihmetellyt viime päivinä, enpä huomannut että televisiossa leffamoodi päällä joka tarkoittaa tuolla televisiolla melkoista viivettä... ei oo siis netti mikä tökkii, jos olen jähmeyttä kironnut. Ärh. Amatööri. (game mode = on)

Red Wings ja Rangers jäljellä... saatan ehtiä illalla vielä peleille.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Anyway viihdyttävin matsi pitkiin aikoihin ja siitä vielä kiitokset Stenikselle :)! Ducks takonut nyt 40 matsia ja pinnoja on saman verran, jolla irtoaa toistaiseksi konffin 8.sija. Aika lailla näyttää pitävän kutinsa se mitä kauden alkupuolella arvelin, että pinna/peli tai hieman parempi tahti saattaa riittää poffeihin. Ei auta kuin yrittää entistä kovemmin kauden toisella puoliskolla ja katsoa mihin se sitten riittää.

Joo viihdyttävin matsi tällä kaudella ihan varmasti, lisää näitä päästä päähän pelejä :)
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

En jumalauta käsitä minkä ***** ilon nää jotkut kaverit täällä saa siitä että alkavat pelaan aikaa tuolla ***** pystyssä. Huoh taas... jos ei halua pelata reilusti nii ei tarvi imo pelata ollenkaan. Aikasemmin saatana nähty samaa samalta kaverilta, mutta ei ny noissa määrin. On se saatana hauskaa omassa päässä pallotella sen jälkeen ku pääsee helppoon johtoon yv:llä bottien ottamista jäähyistä.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

^^

:D :D


Pelannu aikaa? Miten, pyörinkö muka omalla alueella ympyrää?

Jos sulla on sinisellä 4 miehen muuri niin kai voin punaiselle kiekon palauttaa ja yrittää uudestaan toisesta laidasta?


Tai jos tuut 2 miehellä mun pakin kimppuun niin miksi ei saa maalin takaa heittää pakki-pakki syöttöä..

3 erää jäljellä 6min kun teen Upean klap-klap maalin.. Sai ihan tyhjiin laittaa niin mies lähtee pelistä meneen..


Jotain rotia sais olla..



Pystyit keskeyttään pelin 6min ennen loppua.. kun peli mulle 4-1..


Nice one..


Miksa voi kommentoida mitä pitäis tehdä, jos ukko lähtee pelistä meneen..


En tie menikö ny hermot tappioasemassa vai mikä on.. Aina tunnut jostain syyttävän jos oot mua vastaan häviöllä.. Ei ymmärrä..

Peliä tää vaan on..
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Koko saatanan peli oli sitä sun pakki - pakkias 2-0 maalin jälkeen. On se mukavaa 3. erää pelata ku ekat 15 minuuttia menee siihen että kaveri pyörittelee kiekkoa oman maalin takana rännissä.., ehkä käyttää kerran keskellä sentterillä. Jos laituri sattu meneen kiekon kanssa viivan yli nii heti takasin, pakille ja omalle alueelle.

Voittaminen on nii ***** hauskaa että on pakko vetää siellä Jalosen Meidän peliä ***** kovana, mut jää vaan lähdöt kokonaan pois. Ei oo edes ensimmäinen kerta ku saa katella saman kaverin "pelin jäädyttämisiä", ku aina pitää siellä tappaa vitusti aikaa omalla alueella. Tällä kertaa meni hermot ku ***** siihen pitää se 15 minuuttia tuhlata...

Kaverin pitää treidata itelleen superjoukkue ihan järjettömillä treideillä ja sitten vielä alkaa pelaan ku ämmät omalla alueella. Kiitos
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Rangers pelaisi kaikki 4 matsia huomenna jos vain vastustajille käy, eli Chicago, Tampa, Florida ja Phoenix.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Ehkä olis parempi vetää Iiiihan vähän happea taas..

Jos pääsen johtoon 2-0 ja sää nostat karvauksen maksimiin, eli tulit kahella ukolla koko ajan päälle..

Niin pitäisikö silloin yrittää luistella pakilla sun karvaajien läpi ja menettää kiekko?

Jos teikäläinen antaa 55min pelistä kovaa painetta niin totta helvetissä heitän pakki - pakki syötön ja pyrin sitä kautta pääsemään sun karvauksen ohi ja mahdollisesti ylivoima hyökkäykseen..


Missään vaiheessa en mennyt omille pyöriin kiekon kanssa ja pelaamaan aikaa..


Toki keskialueella jos tuli sun sumppu vastaan niin palautin kiekon pakille keskialueelle ja yritin uudestaan toiselta puolelta sisään..

Mutta omille en lähtenyt pyörimään ja pelaamaan aikaa, et siitä on turha syyttää..


Kerro toki mitä olisi pitänyt kovan paineen alla tehdä? Ronkkukiekkoja keskialueelle, pakilla nousua ja kiekon menetys omalle siniselle vai mitä?

Nyt jos syötän kiekon niin se on kielletty..


En edes lähde tästä tappeleen tai sun muista syytöksistä kun se ei auta mitään..
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Niin toki.. syyhän on sitten karvauksessa, kun kiekkoa pystytään pitämään omilla 15 minuuttia käymättäkään hyökkäysalueella. En tiedä tosin miten saan 2 miestä pakkisi kimppuun ja samalla sumputan keskialuetta 4 miehellä..., taitaa olla ihan omat strategiat sulla tiedossa millä toi onnistuu.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Huoh..

nyt mennään näihin rakentaviin keskusteluihin (sulla omat taktiikat yms kommenteilla)

kai ny jossain vaiheessa sinäkin vaihdat ketjua kesken pelin, jolloin pääsee kiekon nostamaan ylös..

se ei sitä muuta et sun paine oli laitettu iham maksimille, tosin et sitä kieltänytkään..

Niin kuin sanoin, turha keskustella tästä kun olet vaan tuolla syytös / martyyrilinjalla niin ei tämä johda mihinkään..

peli on kuitenkin pelattava uusiks 4-1 tilanteeseen jotta homma jatkuis ja muiden ei tarvi venailla..
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Mitäs komissaarin vanhat silmät näkevätkään, kaks kokenutta GM:a saanut ihme sodan pystyyn :confused::(

Kyllä omasta kokemuksesta tiedän että tämä peli kuohuttaa tunteita ja kiristää hermoja oikein urakalla, MUTTA tälläinen välienselvittely menee jo kyllä täysin yli....

Otetaas katkelma SC-liigan sääntökirjasta:

"Otteluiden tahallinen keskeyttäminen, yhteyden manipulointi tai muu epäurheilijamainen käytös johtaa liigasta poistamiseen."


Tässä on nyt HIEMAN hankalaa alkaa setvimään, että onko pelattu epäreilusti vaiko ei, mutta pelin keskeyttäminen omatoimisesti (ilman yhteysongelmia tai yhteistä sopimusta) on kyllä raskas rike Matrim :(...

Toivoisin tähän tapaukseen muiden GM:en kommentteja joko suoraan ketjuun tai privalla... Paska fiilis jäi kyllä itselle nyt tästä kun molempiin kavereihin luottanut kuin kivimuuriin...

Komissaari vetäytyy kabinetteihin polttelemaan sikareja & juomaan viskiä, palaan asiaan viimeistään huomenna (TO).

- Komissaari
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

1. LA Kings
2. Ottawa
3. Buffalo
4. Edmonton

Lupaavasti lähti kolmella voitolla mutta sitten seurasikin kolme tappiota. Parempaan päin menossa..
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

1. LA Kings
2. Ottawa
3. Buffalo
4. Edmonton
5. San Jose

Paska sykli, niinku aina.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Huoh..

nyt mennään näihin rakentaviin keskusteluihin (sulla omat taktiikat yms kommenteilla)

kai ny jossain vaiheessa sinäkin vaihdat ketjua kesken pelin, jolloin pääsee kiekon nostamaan ylös..

En muista että tähän olisi koskaan 10 sekunttia kauempaa mennyt, vaikka noi cpu ukot joskus luisteleekin päin persettä tuolla kaukalossa.

se ei sitä muuta et sun paine oli laitettu iham maksimille, tosin et sitä kieltänytkään..

Karvaus ei ollut maksimilla, vaan samalla mitä se on aina pelin alkaessa. Jos siellä sun kiekollisen pakin päällä on kaks kaveria tulossa kohti.., pakki - pakki syötöllä sulla on 4v3 ylivoima keskialueella, eikä todellakaan mitään sumppua. Onhan se nyt ihme ettei noin taitava kaveri saa siitä hyökkäystä aikaan.

Tiedän että se on helvetin kivaa että on hyvän näkönen recordi liigassa ja sijoitus mahdollisimman korkee. Tää on kuitenkin peliä ja jos sulle tai kelle nyt tahansakin on voittaminen niin tärkeetä että tieten tahtoen lähdetään jäädyttään ja tappaan aikaa (mikä helvetin hyvin onnistuu vähemmälläkin kiekonhallinnalla), näistä peleistä täällä tulee hyvin nopeesti hyvin tylsiä.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Hey dudes... peace. Ihan hauska että otetaan tosissaan mut ei tää niin vakavaa sentään ole. Jaa mitäs sit? Peli pois niinku kuuluu ja jätetään tää episodi taakse ja katsotaan eteenpäin. Se oli kuitenkin 1 peli 80 pelistä ja sillä lailla... runkosarjassa.

Sit toisekseen, itse en ole youngilla huomannut ajanpeluuta eikä kukaan muu tietääkseni ole tätä kritisoinut? Toki välillä pörrää vähän omaan suuntaan, mutta sitä tekee hyvin iso osa tässä liigassa. Ei kai kukaan kiekosta tarkoituksellisesti luovu. Sitten taas toisaalta jos tämä peli olisikin mennyt niin... niin se oli nyt se 1 peli 80:stä.

Sitten Matrimilla on ihan selvästi vähän keskimääräistä lyhyempi pinna mitä tulee ainakin änäriin. Kannattais vain välillä ensin nielaista koko asia ja palata asiaan kun on vähän rauhoittunut ja tarkastella siltä kantilta. Laskea vaikka kymm... sat.... tai vaikka nukkua yön yli ja kuunnella sitä Willie Nelsonia. :D

En tiedä sitten taktiikoista, mutta esim. tiukka 1-4 siniviivalla provosoi aika tehokkaasti kiekon kierrättämiseen... ja lisää kierrättämiseen. Pitäisi sellaista vastaan itselläkin olla enemmän pinnaa kierrättää, sillä selvästi kyseisestä syystä tietyiltä jannuilta tulee ihan rehellisesti turpaan - sen verran hyvin ne kyseisen pelin osaa (ei ole kumpikaan näistä kavereista mihin viittaan)

Mutta joo. Mä voin nuhdella teitä pahasti näin julkisesti. Soo soo pojat.

Ja sit eiku GAME ON!
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

1 peli 80:stä? Ööö, ei! Vaan 1 82:sta :DD Olisihan Matrimin reaktio enemmän ymmärrettävä jos olisi viimeinen peli pakko voittaa yms. Mut hei, kuten Baritoni sanoi nuku yön yli ja laske samalla miljoonaan.
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

Jep jep...


Tää on kyllä sellane peli joka ( ainakin itellä) nostattaa tunteet pintaa hyvinki voimakkaasti.
Kun turpaan tulee, joskus menee nii et mulle ei kannata kyl hetkeen puhua mitää ja itekki pyrin rauhottuun sen muutaman minuutin ennenku sanon mitää(vaimoki huomannu kuulemma saman):D . Eilen meni yks ohjain pienessä tunneryöpyssä, mut ei silti kyl peleistä kuulu poistua vaikka kuinka vituttais.
Jos mun mielipidettä kysellään nii varotus/huomautus ja pelit jatkukoon!
 
Vastaus: PS3 NHL13-liiga: Stanley Cup (kausi 2)

En tiedä sitten taktiikoista, mutta esim. tiukka 1-4 siniviivalla provosoi aika tehokkaasti kiekon kierrättämiseen... ja lisää kierrättämiseen. Pitäisi sellaista vastaan itselläkin olla enemmän pinnaa kierrättää, sillä selvästi kyseisestä syystä tietyiltä jannuilta tulee ihan rehellisesti turpaan - sen verran hyvin ne kyseisen pelin osaa (ei ole kumpikaan näistä kavereista mihin viittaan)

Vastahan sieltä on vastustajan näkökulmasta todettu että karvaus oli maksimissa. En tiedä taktiikoista niin paljoa, mutta aika velho saan olla jos onnistun molemmissa :D
 
Ylös Bottom