Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Miksa81
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Dallasin raskas kausi on ohi, kiitos kaikille vastustajille, ja erityisesti Miksalle hyvästä komissaaritoiminnasta! Runkosarja oli raskaampi kuin odotin, ja syklit raskaampia kuin odotin. Jossain vaiheessa kautta, osin huonon menestyksen vuoksi ja heikohkon joukkueen vuoksi, mutta ennen kaikkea aikataulupaineiden vuoksi peli-ilo katosi. Olisin keskeyttänyt jos olisin kehdannut, mutta en tehnyt niin, vaan pelasin kauden loppuun koska olin niin luvannut.

Loppukaudesta alkoi peli-ilokin löytyä, ja kieltämättä hieman kihelmöisi ajatus uudesta kaudesta ja draftista (jos sieltä vaikka tulisi oikea jääkiekkojoukke) mutta joudun kuitenkin haikein mielin jättämään season kakkosen väliin - ei viitsi ottaa riskiä että menee tahkoomiseksi.

Mutta kiitos paljon kaikille, tämä oli mielenkiintoinen kokemus. Ehkä tavataan jollain toisella kaudella vielä!

ystävällisin terveisin juhtuom Dallas

Onnea kaikille poffeihin päässeille tasapuolisesti!

samalla haluan kiittää kaikkia ja etenkin komissaari miksaa tästä kaudesta ja siitä että sain tulla mukaan näinkin hyvin toimivaan liigaan. paljon oli hyviä pelejä ja mukavia vastustajia harmi vaan että niinkin monk päätti lopettaa kauden kesken. omalta osaltani oelit ei aivan sujuneet suunnitelmien mukaan :) mutta se ei ole syy miksi en meinaa osallistua seuraavaan kauteen. ei tää yksin pelaaminen oikee ittelleni näin suuressa määrin kiinnosta tarpeeks ja kuitenkin vaatii aika paljon aikaa jota perheellisenä ei liikaa ole muutenkaan...
vielä veikkaukset tän kauden finaalista: lännessä vahvimmalta näyttää yarbba vancouverineen tosin miksallakin pienet saumat on :). idässä vahvan runkkarin pelannutta devilsiähän ei sovi unohtaa tosin siellä veikkaan että pertsan rangerssit vois stanleyn finaaleihin asti yltää mikäli jaksaa täysillä yrittää

mutta joo kiitokset vielä ja morot!

-Jorma

Kiitokset itsellenne omasta esimerkillisestä panoksestanne liigalle :)! Juuri tälläistä sitkeää pelaajistoa tämä liiga kaipaa, ja siksi on harmi että teidän liigailut loppuu :(. Mutta jos joskus kipinää löytyy uudelleen, niin ei muuta kuin Komissaariin privapostiin viestiä ;). Ovet on ehdottomasti avoimet come backeille :D

- Miksa

Eliitin puolella ei paljoa vastauksia tullut niin laitetaan tännekkin:
Ihan tälläisena ajatuksena saisko myötätuulta purjeisiin jos ensi kaudella komissaari simuloisi ekan kauden ja pelien pelaaminen aloitettaisiin vasta toisella kaudella. Näin ollen huonojen joukkueittein lupaukset saisivat kehittyä kauden verran ja kokoonpanot eläisivät pakosti joka joukkueella. Jengin valitseminen vaikeutuisi kun pitäisi miettiä miten tiettyjen pelaajien arvot tulisi muuttumaan ensimmäisen kauden jälkeen. Itse ''haaveilin'' tälläisestä liigasta jo änärin viime painoksessa. Tää on lähinnä ehdotus ja olisiko kukaan edes kiinnostunut tälläisestä liigasta?

Meikäläinenkin täältä vasta tän viestin bongas, joulukinkkusokeus ollu tai jotain :)

Sinänsä mulle ihan fine ehdotus ja kiinnostavakin, vaikka jotenkin EA:n tuntien voisi kuvitella ettei kaikki sujukkaan niin kuin elokuvissa.. Sopimushässäkät kauden alussa, palkkakatto, vapaat agentit/rajoitetut vapaat agentit, on tossa muutama kohta missä EA kusee tai GM-kolleegat saattaa vahingossa tehdä pientä vääryyttä. Tämä siis nyt mitenkään syyttämättä ketään, mutta helposti näissä aina jotain kummaa sattuu.

Toki meillä on iki-ihana Miksa-setä, joka varmaan mielellään selvittää asiat :D


Iki-Ihana Miksa-Setä on tässä asiassa samoilla linjoilla kuin wekinho , Mifoni ja Meseri : Hyvä idea, jossa on kuitenkin kolikon kääntöpuolella turhan monta uhkatekijää / huonoa puolta. Rehellisesti sanottuna en oikein syty tälle ajatukselle kokonaisuutena. Jotenkin jäi huonot vibat ylipäätään siitä, että tuli lähdettyä "rikkomaan liikaa" vanhan SC-liigan perustuksia. Nämä lukuisat keskeytykset veivät sitten tältä kahden liigan mallilta pohjan. Kuten aiemmin tänne ketjuun jo laitoin, niin yhden liigan malliin palataan jälleen (tarkemmat speksit myöhemmin, nyt keskityn poffeihin ;)), koska MINUN nähdäkseni tämä liiga kaipaa kilven kiillotusta stabiililla liigakaudella, johon osallistuu vain varmoja pelaajia ja kaikki "muuttujat" minimoidaan.

Laitan tänään raporttia jos ennätän STL-CHI-poffisarjan alusta, mutta lyhyesti todettakoon että 1-1 on otteluvoitot so far :).

- Scchetä Mies
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

St. Louis Blues - Chicago Blackhawks

Ottelusarjaan lähdettäessä alkuasetelma on selkeä: Blues voitti runkosarjassa lähes jokaisen keskinäisen ottelun selvästi ja sai kotiedun sarjaan, joten kotijoukkue lähti sarjaan ennakkosuosikin paineet niskassaan. Chicagolla oli lisäksi takana 1,5 viikon totaalitauko kaukaloista.

GAME 1:

Ottelun alku on hermostunutta ja hapuilevaa etenkin Chicago-leirissä. Kotijoukkue karkaa avauserässä 2-0 johtoon ja tilanne näyttää vieraitten kannalta huonolta. Toisessa erässä Chicago onnistuu kuitenkin kaventamaan 2.erän puolivälin tietämillä (muistaakseni Sharp maalasi), ja muutama hetki myöhemmin vieraat tasoittavat ottelun lukemiin 2-2!

Siirrytään 3.erään, ja molemmat pelaavat tarkasti virheitä vältellen. Blues onnistuu kuitenkin n.7min ennen erän loppua iskemään ranteella kiekon yläpeltiin, tilanne 3-2. Chicago saa kuin saakin ottelun tasoihin n. 5 min ennen loppua, 3-3 (osuma jälleen Sharpille). Viimeiset minuutit pelataan jälleen tarkasti, ja sitten erän lopussa jäähy Blackhawksille... Chicago onnistuu pelaamaan aktiivista alivoimaa, ja vierasjoukkueen riemuksi Hossa punnertaa maalin eteen ja liruttaa kiekon Schneiderin längistä rysään 43 sek. ennen erän loppua :D! Blues ei enää onnistu lopussa tasoittamaan, ja niinpä vierasjoukkue nappaa voitolla johtoaseman sarjassa.

otteluvoitot 0-1.

GAME 2:

Ottelu alkaa jälleen vieraitten kannalta huonosti, kun Bluesin Yandle sutaisee viivasta taululle lukemat 1-0. Blues on ottelussa kuskin paikalla, varsinkin kun Hawks istuu boksissa koko ajan: turhia huitomisjäähyjä :/. Sama mies taituroi hienoilla veiveillä hölmistyneen Chicago-puolustuksen välistä lukemiksi 2-0, ja ottelu alkaa kääntyä yhä enemmän kotijoukkueelle. Chicago pyristelee vastaan, mutta kotijoukkueen toisessa erässä vastahyökkäyksestä iskemä 3-0 onetimer on vieraille liikaa, ja loppuun ei oikein saada kirivaihdetta silmään. Loppulukemat kotijoukkueelle ansaitusti 3-0.

Ottelusarja siis tilanteessa 1-1.

Sarja jatkuu KE klo 21 jälkeen : vuorossa ainakin kaksi ottelua Chicagon kotiluolassa (mieluusti vedetään sarja synkkään loppuun asti samoilla höyryillä :) ). Tänään siis uutta vuotta viettämään, ja huomenna krapulassa askiin, loistava suunnitelma :D. Otahan juhna sinäkin kaikille kolmelle jalalle sitä sihijuomaa ;) :p
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Pelejä näköjään jo polkastu käyntiin. Alotettaisko nautaeläin meidän sarja huomenna jossain vaiheessa? Rapulaa luultavasti vähän puskee mut olosuhteet on varmaan molemmille samat!
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

WPG (Samsonai17) - NSH (Mifoni)



No niin, tulihan se sieltä. Heti ekalla kierroksella vastaan selkeästi vaikein vastustaja koko liigassa. Runkosarjassa muistaakseni 5 ottelua ja niistä 5 tappiota. Kaikki muu, kuin 0-4 voitoin kesälomalle olisikin sitten suuri yllätys. Laitetaan Miksan malliin kaikki ennakkosuosikin paineet vastustajalle ;)


Mites Samsolle sopisi aloittaa sarja? Menee varmaan torstaihin asti, ennenkuin itse ehdin aloittamaan.
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

SC-HAASTAJALIIGAN PUDOTUSPELIT (Kausi 1)

Pudotuspelikaavio:

Näytä liitetiedosto 12075


Playoffs Länsi:

Puolivälierät:
************************************
otteluvoitot:​

VAN (Yarbba) - COL (liuku31)
0-1​

SJS (jamsku) - LAK (delatletico)
0-0​

WPG (Samsonai17) - NSH (Mifoni)
0-0​
STL (juhna96) - CHI (Miksa81)
1-1​



Playoffs Itä:

Puolivälierät
*************************************
otteluvoitot:​

NJD (meseri) - CBJ (SakeminHerttua)
3-0​
NYR (Pertsa69) - CAR (SaunaVision)
0-0​
FLA (valu49) - NYI (nautaelain)
0-0​

DET (sammug_84) - TOR (Yakolev)
0-0​


Pistäkäähän sarjoista raportteja ja väliaikatilanteita / lopputuloksia, niin pysyy kärryillä poffien etenemisestä vaikkei plegellä kävisikään :)!


- Komissaari
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Niin se oli Sammug oikeassa ja Detroit - Toronto Rivalry saatiin ensimmäiselle kierrokselle! Ennakkosuosikin viittaa tässä parissa usutan kyllä Sammugin harteille kun neljästä sesongin pelistä kolme otettiin pataan ja kahdessa aika pahastikkin. Todella tiukkaa sarjaa odotan joten seitsemättä peliä odotellessa! ;) Hampaankolossa on hieman myös parin vuoden takainen ensimmäisen kierroksen tappio muuan Sammugille myös!

Sarjaa mahdollisesti voisi alottaa tässä 2-3 tunnin aikana 1-2 peliä jos vaan Detroit pääsee linjoille! Illasta sitte ollaanki hyvästi viihteen puolella...
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Columbus ja New Jersey alotti eilen sarjaa 3 pelin verran ja mitenkään yllättävää ei ole että paholaiset johtavat sarjaa 3-0. Pelit päättyneet 2-1, 3-0 ja 1-2 (toisessa jatkoerässä).
Sarja ollut sinitakkien näkökulmasta melkoista puolustus taistelua!! Bobrovsky on alkanut saamaan kiekkoja kiinni ja laukauksia on blokattu hyvin, mutta vastustaja hyökkää ja karvaa niin hyvin että pelin käynnistäminen tuottaa
columbukselle suurta tuskaa. Omat hyökkäykset ovat olleet harvinaista kauraa...

Sarja jatkuu uudenvuoden jälkeen ja yritetään raapia voittotili auki!!

Hyvät uudet vuodet kaikille tasapuolisesti!!!!!
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Niin se oli Sammug oikeassa ja Detroit - Toronto Rivalry saatiin ensimmäiselle kierrokselle! Ennakkosuosikin viittaa tässä parissa usutan kyllä Sammugin harteille kun neljästä sesongin pelistä kolme otettiin pataan ja kahdessa aika pahastikkin. Todella tiukkaa sarjaa odotan joten seitsemättä peliä odotellessa! ;) Hampaankolossa on hieman myös parin vuoden takainen ensimmäisen kierroksen tappio muuan Sammugille myös!

Sarjaa mahdollisesti voisi alottaa tässä 2-3 tunnin aikana 1-2 peliä jos vaan Detroit pääsee linjoille! Illasta sitte ollaanki hyvästi viihteen puolella...

Oon tuossa neljän jälkeen kotona, katsotaan josko vaikka yhden kerkiäisi, ei voi kuitenkaan luvata.

Tosiaan runkosarjassa päästiin ottamaan niskalenkki, mutta nyt alkaa aivan uudet pelit. Torontolla taisi muutenkin olla vaikea jakso noissa muutamassa voitossa, joten en laskisi sen varaan paljoakaan. Voittojen ottaminen oli pitkään hankalaa kotona, toivottavasti se nyt viimeistään kääntyy. Uskon myös pitkään sarjaan, niin se ratkesi myös silloin muutama vuosi sitten viimeisessä pelissä. Loukkaantumishuolia ei isosti ole, toki erittäin hyvän runkosarjan pelannutta Abdelkaderia kaivattaisiin tuomaan kovuutta, taisi olla myös joukkueen pistepörssin 4. Asetelmat ovat kyllä pedattu erittäin jännittävään sarjaan.
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Vancouver-Colorado sarja käynnistettiin eilen iltasella, ensimmäinen koitos 0-3 Coloradolle. Tiukkaa puollustus peliä molemmilta, siitä kertoo myös maalivahtien torjunnat 8-13.
Ottelun avauserä oli kauttaaltaan Vancouverin painostusta, mutta maaleja Canucks ei saanut aikaiseksi mistään, vaan Avs molari Anders Lindbäck suoritti ihmismuurimaisia suorituksia kerta toisensa perään.
Avs sen sijaan käytti maalipaikkansa erinomaisesti hyväkseen ja avauserän puolivälin paikkeilla Phil Kessel veivasi avopaikasta kiekon rystylavan puolelle ja yskäisi söpön 0-1-maalin siihen.
Pari minuuttia myöhemmin nähtiin illan kaunein suoritus, joka sai jääkiekkoromanttisimmat katsojat herkistymään kyyneliin.
Nimittäin Dany Heatley sai kiekon vauhdista haltuun, siirsi ovelalla rystykosketuksella kiekon oman takaluistinkikkansa kautta kämmenpuolelle ja pani kiekon tyhjään maaliin 0-2.
Viimeisen erän alkuun enemmän nyrkkihipoista tunnettu Cody McLeod runnoi taululle 0-3 ja kalliovuorten sankarit olivat tekemässä pientä ihmettä.
Kotijoukkueen painostuksesta huolimatta ensimmäinen titaanien taisto siis Coloradolle ja pientä yllätystä ilmassa?!

Ottelusarja jatkuu tänään..
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

WPG (Samsonai17) - NSH (Mifoni)



No niin, tulihan se sieltä. Heti ekalla kierroksella vastaan selkeästi vaikein vastustaja koko liigassa. Runkosarjassa muistaakseni 5 ottelua ja niistä 5 tappiota. Kaikki muu, kuin 0-4 voitoin kesälomalle olisikin sitten suuri yllätys. Laitetaan Miksan malliin kaikki ennakkosuosikin paineet vastustajalle ;)


Mites Samsolle sopisi aloittaa sarja? Menee varmaan torstaihin asti, ennenkuin itse ehdin aloittamaan.

Pelit onnistuu vaikka heti tänään linjoilla noin klo 00.00 asti ja huomenna viimmeistää klo 20 linjoilla :D
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Ainakin mitä Winter Classicia kattoo, niin tasainen tulee varmasti Detroitin ja Toronton rivalry-sarjasta. :) Detroit ehkä hieman niskan päällä ekan erän jälkeen, hyvä meininki jäällä ku lunta tulee niin pirusti ja katsojia yli 100 000.
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Vancouver-Colorado sarja käynnistettiin eilen iltasella, ensimmäinen koitos 0-3 Coloradolle. Tiukkaa puollustus peliä molemmilta, siitä kertoo myös maalivahtien torjunnat 8-13.
Ottelun avauserä oli kauttaaltaan Vancouverin painostusta, mutta maaleja Canucks ei saanut aikaiseksi mistään, vaan Avs molari Anders Lindbäck suoritti ihmismuurimaisia suorituksia kerta toisensa perään.
Avs sen sijaan käytti maalipaikkansa erinomaisesti hyväkseen ja avauserän puolivälin paikkeilla Phil Kessel veivasi avopaikasta kiekon rystylavan puolelle ja yskäisi söpön 0-1-maalin siihen.
Pari minuuttia myöhemmin nähtiin illan kaunein suoritus, joka sai jääkiekkoromanttisimmat katsojat herkistymään kyyneliin.
Nimittäin Dany Heatley sai kiekon vauhdista haltuun, siirsi ovelalla rystykosketuksella kiekon oman takaluistinkikkansa kautta kämmenpuolelle ja pani kiekon tyhjään maaliin 0-2.
Viimeisen erän alkuun enemmän nyrkkihipoista tunnettu Cody McLeod runnoi taululle 0-3 ja kalliovuorten sankarit olivat tekemässä pientä ihmettä.
Kotijoukkueen painostuksesta huolimatta ensimmäinen titaanien taisto siis Coloradolle ja pientä yllätystä ilmassa?!

Ottelusarja jatkuu tänään..

Avs ei pystynyt ihmeeseen, 4-2 voitoin Vancouver jatkoon. Iso käsi kaikille pelitovereille! huikea kausi ja hauskaa oli! jatketaan 2. kaudelle jos don miksa huolii matkaan mukaan.. :D ja erityismaininta yarpan herrasmiesmäisyydestä, game6 vaihdan veskaria 4maalin jälkeen ja ea päättää tehdä vaihdon tottakai lennosta. Yarppa kääntää hyökkäyksen takaisin keskialueelle ja odottaa että vaihto tapahtuu! nousi hymy kasvoille kotosohvalla kuinka huikeeta jengiä täällä mukana peleillä on.
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Vancouver ja Colorado väänsi tiukan sarjan, joka kääntyi Vancouverin hyväksi voitoin 4-2. Olisi ihan yhtä hyvin voinut mennä Coloradollekin, sen verran hyvin pelasi kyllä. Vancouver sortui turhan tehottomaan pyörittelyyn. Hyökkäysaikaa riitti jokaisessa pelissä mutta kun on tehotonta, niin on tehotonta. Hyvin kyllä Colorado puolusti myös. Ottelut taisi mennä 3-0 Avseille, 3-1 Nuckseille, 3-1 Nuckseille, 2-1 Nuckseille, 2-1 Avseille ja 4-0 Nuckseille
Kiitos Liuku31 kovasta sarjasta ja panoksesta koko kaudella =)

Jatkossa tarvitsee Vancouverin opetella puolustamaan paremmin ja Luongo voisi yrittää ottaa jonkun vedon kiinnikin välillä. Muuten noutaja saapuu ja nopeasti =) Sitten vain odottamaan jännityksellä seuraavaa vastustajaa.
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

VOI ***** ***** ***** JUMALAUTA SAATANA!! MITEN voi 3-1 sarjajohon ryssiä?!?! Voi jumalauta saatana ***** paska SCHNEIDER vois ottaa kiinni ja "59" maalin Horton tehä vaikka maalin eikä ottaa ***** jäähyjä koko ***** aika! SAATANA! Jumalauta gg Miksa.

Ihan sama jos viesti poistetaan.
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Jos San Josen GM sattuu lukemaan tätä niin LA päivystää ainakin noin puoliinöihin onlinessa.
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

VOI ***** ***** ***** JUMALAUTA SAATANA!! MITEN voi 3-1 sarjajohon ryssiä?!?! Voi jumalauta saatana ***** paska SCHNEIDER vois ottaa kiinni ja "59" maalin Horton tehä vaikka maalin eikä ottaa ***** jäähyjä koko ***** aika! SAATANA! Jumalauta gg Miksa.

Ihan sama jos viesti poistetaan.

Tämä oli kyllä PARAS poffisarja jonka olen koskaan pelannut, HUUHHUH!

Tosiaan kuten juhnan viestistä voi päätellä niin Chicago jatkaa konffivälieriin voitoin 3-4!!!

3-1 voitoin oltiin jo tappiolla ja rantapallot puhallettu. Tarkemmat raportit myöhemmin...

Kiitokset juhnalle kauden parhaista peleistä :), olen itse hävinnyt jamskulle game sevenin n. 7 sekkaa ennen loppua että jotain hajua on sun fiiliksistä vaikka tiedän ettei se nyt lohduta..
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Columbus ja New Jersey tahkosivat sarjan loppuun ja jatkoon meni paholaiset voitoin 4-1. Tulosten puolesta oli tiukkaa (2-1 , 3-0 , 1-2 , 2-1 , 6-1) paitti viimene peli joka sit retkahti lopussa lukemiin 6-1.Onnittelut Meserille jatkopaikasta ja jos joku paholaiset hoitaa lauluun nii kova on peluri! Sarjan voittajan haltuun jätän tarkemman analysoinnin mikäli sieltä irtoo ;) Kiitokset kaikille hyvistä peleistä ja toivottavasti monen teistä kanssa päästään jauhaan kakkos kautta :)

Hyvät uudet vuodet kaikille!!!!


PS. Isot kiitokset tirehtööri MIKSALLE!!!!!!!!!
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup - Haastajaliiga (kausi 1)

Lyhyt reportaasi sarjasta NJD-CBJ peli peliltä (otteluvoitot 4-1 NJD):

Sarjassa olivat vastakkain hyökkäyspeliin perustuva pelitapa ja puolustukseen nojaava joukkue. 1. pelissä oli pientä hermostuneisuutta molemmilla joukkueilla, mutta sain onneksi raavittua kasaan voittoon vaaditut 2 maalia. Lopputulos: 2-1 NJD

Game 2 oli paras peli itseltäni koko sarjassa. Sain murrettua vastustajan puolustuksen kolme kertaa ennen pelin puoliväliä ja loppupuolisko pelistä oli parasta puolustamista itseltäni koko tällä kaudella. Lopputulos: 3-0 NJD

3. pelissä oli itseltäni hermostunutta peliä ja Columbus sai ensimmäistä kertaa johdon sarjassa. Maalipaikkoja oli itselläni läpi ottelun ja viimein, kun kolmatta erää oli jäljellä n.2 minuuttia tasoitan pelin one timerilla 1-1. 1. jatkoaika oli katselua ja kumpikin vältti virheitä. 2. jatkoerässä sitten se pelin ratkaiseva virhe tapahtui. Columbuksella sattuu kiekonmenetys keskialueella (korjaa SakeminHerttua, jos muistan väärin) ja pääsen vastahyökkäykseen ja one timerista isken ottelun voittomaalin. Lopputulos 2.JA 2-1 NJD

4. pelistä ei sen enempää kun, että jos Bobrovsky torjuu aivan kaiken lukuunottamatta M.Ryderin laukausta yläriman kautta ja Columbus tekee paikoistaan kaksi maalia, niin lopputuloksen voi päätellä siitä. Lopputulos: 2-1 CBJ

Game 5 oli sitten taas sitä peliä itseltäni, mitä pitää pelata voittaakseen playoffeissa. Maalipaikoista maaleja ja tiukkaa hyvää puolustuspelaamista. Peli ratkesi kolmannen erän alussa, kun sain iskettyä taululle 3-0 maalin ja loppu oli sitten pelkkää kosmetiikkaa. Lopputulos: 6-1 NJD

Sitten vielä nostan esille molempien joukkueiden parhaat pelaajat. Columbuksen ylivoimaisesti paras pelaaja oli maalivahti Sergei Bobrovsky. Bobrovsky otti jokaisessa ottelussa huikeita koppeja ja torjui Columbuksella voiton neljännestä pelistä (laukaukset tässä pelissä 21-8 Devilssille). Oman joukkueeni paras pelaaja oli Michael Ryder. Ryder iski viiteen peliin tehot 3+5. Ryder ei pelannut runkosarjassa kuin 11 peliä (tehot 3+4) ja astui pleijareissa heti suureen rooliin Backesin ja Steenin loukkannuttua sarjan alussa. Backes ja Steen onneksi kuitenkin palaavat 2. kierrokselle ja näin saan laajuutta rosteriin.

Kiitän vielä lopuksi vastustajaa SakeminHerttuaa hyvästä ja rehdistä pelistä ja toivotan kaikille tasapuolisesti hyvää uutta vuotta!
 
Ylös Bottom