Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Siellä oli ilmeisesti Carolinan GM pomppinut pois.

Phoenix olisi peli valmis joskus 19:30-20:00
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Huhhuh mitä vääntöö.. :D Pisteet raavittu tähä mennessä syklin joka pelistä, enää Rangersia vastaan peli.. Millon ehtisit? :)
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Kuliseissa tapahtuu..


Liigan Komissaari on kaikessa rauhassa tehnyt armotonta taustatyötä vaikka liigassa taistellaankin parhaillaan tärkeistä runkosarjan loppupisteistä.

Raleighissa, Pohjois-Carolinan osavaltiossa. Paikallislehti on ensimmäisenä kertonut omilla nettisivuillaan (http://www.newsobserver.com/) , että Gm Youngblood tulisi takaisin sorvin ääreen ja ottaisi vastuulleen Carolinan joukkueen.

Lehti myöskin tavoitti kyseisen herran joka kommentoi asiaa seuraavanlaisesti :

" Liigan johto tosiaan otti yhteyttä ja tiedusteli kiinnostusta come backiin. Myyntiargumentit eivät olleet kauheen kaksiset koska heti selvisi, että edellisen Gm jäljiltä joukkue olisi sysipaska ja että joukkueella ei olisi mitään mahkua Playoffeihin.

Liiga on kuitenkin antanut niin paljon hienoja elämyksiä, jonka johdosta halusin tulla talkoisiin mukaan, jotta muut sällit saisivat vietyä kunnialla liigan loppuun.

Pelejä ei kuitenkaan ole paljon jäljellä, joten tämä sopii hyvin omiin aikatauluihin, koska Golf kauden aloitus ei ole vielä iskenyt päälle.

Tämä reilun 10pelin puristus on myös Äärimmäisen hyvä testi uudenmalliselle nettiboxille, jonka Sonera vuosien taistelun jälkeen toimitti perille.

Aiemminhan peleistä ei tullut mitään hirveän viiveen takia, joka valitettavasti näkyi suoraa pelituloksissa.


Nyt saadaan ainakin uusi palikka kunnolla testiin ja nähdään onko tästä vuosikymmenen alun kiistattomasta mestarista vielä johonkin vai onko tiedossa karu paluu Golf kentille."


Eli voidaan vain todeta, että "He is Really Coming Back" ;-)
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Siis TÄH :D

Skinner 86 - Ennis 82 - Stewart 85

Nodl 75 - Shore 80 - Boyes 82

Hartikainen 75 - Barkov 77 - Bowman 75

Palush 74 - Newbury 75 - Westgarth 70


Tiesin, että rosteri tulisi olemaan ruma mutta että Näin Ruma :D
Noh joo, on siellä muutama sälli injurissakin..
No ei auta kuin yrittää Fiilistellä ja antaa Härskille ja Barkoville isoja minuutteja :D


Voin jo sanoa suoraan että lauantaina ja sunnuntaina on vaikee saada pelejä aikaseksi, ehkä johonkin väliin mutta en voi luvata..
Ehkä ihan aamusta tai sitten illalla, päiväsaikaa no chance..

Ja en tiedä mistä muut "jo kesälomalla olevat" on kotosin, mutta ihan turha odotella että Tampesterin mies olisi huomenna peleillä kun lötä tippuu jäähän hakametsässä ;)


Nyt kerkeisin vielä jonkun ottaa jos vastustajia linjoilla ja saan ton rosterin muokattua..

Edit. Vapaat markkinat suljettu, ei saa ketään hankkia??
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

4 peliä pyörähti tänään. Eka peli Islanderssia vastaan oli pitkästä aikaa onnistunutta ja hyvää lätkää Floridalta mutta hyvät tehot tehnyt ykkösnyrkki hajosi heti kun Huberdeau otti vähän pipiä :( Siitä kait sit vedettiin pupu pöksyyn kun Anaheimissa Quick pysäytti kaikki 19 laukausta. Tästä vielä enemmän vaikeuksia tuotti Phoenix ja Montreal. Ihmeen kaupalla kuitenkin molemmista pisteen kairaus ja varsinkin rankkarikisa Phoenixia vastaan jäi pahasti kaivamaan.

Tuota tahmasuutta on edelleen ihan kauheasti, tuntuu ku joka jätkällä ois ketteryyttä alle 50 :confused: pitänee taas vaihtaa pelimodeemia ja katsoa johtuuko siitä vai mikä tässä mättää....
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Voi prse... Mä kun ajattelin et mulla on käytännössä varma pof paikka. Mutta täähän nyt meinaa et tässä on Coloradolla, phoenixillä ja sharkseilla kiperät paikat, joku jää rannalle ruikuttaa :D winnipegiä ja kingsejä tietysti unohtamatta!

E. Aamu valkeni aurinkoisesti ja luin ehkä baritonin viestin uudelleen muutamaan otteeseen ja tajusin ettei tässä nyt niin kova hätä oo :)

Carolinan uudelle gm:lle big applause!
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Nyt oon taas elävien kirjoilla,
koitetaan saada pelattua:
EDM
SJ
NSH
ANA
NYR
OTT
TOR

Viikonlopun aikana enemmän tai vähemmän koko ajan paikalla..
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Millo Rangers pääsis peleille?

Yks paikka ois vielä vapaana mun GMC:ssä, nopein mahtuu mukaa.. :)
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Nashville saatavilla peleille tänään ja huomenna etukäteen pyydettäessä 24 h.
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Toronto vois ottaa pelejä vaikka nytkin. Muutaman pelin pelailen tässä muutenkin.

Oisko ollu Aawee, mifoni, danomar ja furiell... Jos joku ehtis.
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

1. Anaheim
2. Tampa



Peleistä napsuu hyvin voittoja.. mutta.. Se saatanan sairastupa täyttyy juuri sopivasti ennen poffien alkua.. :) Gonchar 14 peliä, St. Louis 35 peliä, Carle 27 peliä ja Stamkos vielä 11 peliä. Kyllä tekee gutaa :)
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Mitähän toi Rangers meinaa? Huudellu kolmeen kertaan täällä viikon aikana eikä vastausta oo tullu.. Pleikkarinki puolella näky eilen että pelissä ja kahen tunnin päästä ei ollu vastausta tullu :confused:
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Ottawa pahoittelee heikkoa peleille pääsyä tähän mennessä ja tulevaisuudessa, näyttää nimittäin helvetin kiireiseltä tuo kalenteri seuraavat pari kolme viikkoa. Kello 22-00 meikäpoika saatavilla, en kuitenkaan välttämättä ole pleikalla online, joten iskekää privaa jos tahdotte meikän peleille, niin ilmestyn parin minuutin viiveellä. Mahd. monelle jos kävisi niin jee. Su-ma näyttää ainakin melko pahalta pelaamisen kannalta, tiistaina ehkä ehtii pelata ja sitten alkaakin jo vapunaatto ja vappu joten... pahalta näyttää.
 
Vastaus: PS3 NHL14: Stanley Cup (kausi 2)

Florida näkyy tänään onlinessa mutta on sovittuna muuta pelaamista. Su ja Ma on aika avonaista peliaikaa että sanotaan 17 - 00 voi laittaa täällä haasteita. Su en ainakaan onlinessa roiku kokoaikaa niin täältä olisi mukava sopia, kun kfiniä tarkkailen jatkuvasti muutenkin :)

EDIT: Sunnuntaina 19:30 linjoilla
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Ylös Bottom