Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Pelkkä voice chat toimii normaaliin tapaan Bluetoothilla. Sitä USB-palikkaa tarvitaan peli/leffaäänien lähettämiseen.

Ei se palikka puhelimeen mahdu :D kun ei löytänyt puhelin edes sitä mikki ominaisuutta bluetooth haussa. Pleikkari voi tunnistaakkin, en ole kokeillut.
Puhelimen kanssa tosiaan ei toimi. Saa nyt nähdä toimiiko sitten uudessa puhelimessa Sony Arco S mallissa.
Selllaisen mielenkiintoisen asian olen myös huomannut että vaikka kuulokkeita käyttää langallisena 3.5mm jackin kautta niin silti syö akkua. En tosin osaa sanoa että viekö enemmän vai vähemmän virtaa mitä langattomana.
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Mielestäni jossain ennakko mainoksessa oli et pitäisi toimia jopa ilman virtaa jos käyttää 3,5 mm ääni piuhaa?
Toimiiko ilman virtaa tuolla M454?
 
Ei se palikka puhelimeen mahdu :D kun ei löytänyt puhelin edes sitä mikki ominaisuutta bluetooth haussa.
Tässä meni ajatukset hieman ristiin. Tarkoitin, että Pulsen *pitäisi* toimia tavallisena headsetinä Bluetoothilla minkä tahansa BT:tä tukevan laitteen kanssa. Musiikkia jne. sillä ei tietystikään voi puhelimella kuunnella, koska Pulse (ja PS3) käyttää sen verran vanhaa BT-versiota, ettei se sovellu kuin puheluita varten. Ja toisaalta sitä USB-pulikkaa ei tosiaan puhelimiin saa liitettyäkään.

Mutta jos se ei edes suostu parittumaan puhelimen kanssa kuulokemikrofonina, se on tietysti harmillista. Tosin olisihan se aika hassu näky puhua autossa puhelimeen noin isot kuulokkeet päässä. :)
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Mielestäni jossain ennakko mainoksessa oli et pitäisi toimia jopa ilman virtaa jos käyttää 3,5 mm ääni piuhaa?
Toimiiko ilman virtaa tuolla M454?

Erittäin hyvä kysymys. Itsekkään en ole kyllä yhtään varma asiasta. Eilen akun loputtua pistin kiinni PChen lataamaan ja pistin myös 3,5 mm kiinni koneeseen. No lopulta kun oli täyteen ladannut (punainen valo sammui) niin jonkun tunteroisen pelailin ilman että oli laturissa. Kokeilin sen jälkeen vielä laittaa laturiin kiinni niin kyllä siinä punainen valo syttyi mutta ei kovin kauaa kestänyt että meni pois. Tietysti voi olla jokin hukka virta kyseessä ja laite ei siis vie virtaa ollenkaan kun on kiinni sillä 3,5 mm jackilla. Mutta tämä pitäisi minun kokeilla vaikka 3DS:sää pelatessa. Pitää kokeilla seuraavan kerran kun akku loppuu.

"Tässä meni ajatukset hieman ristiin. Tarkoitin, että Pulsen *pitäisi* toimia tavallisena headsetinä Bluetoothilla minkä tahansa BT:tä tukevan laitteen kanssa. Musiikkia jne. sillä ei tietystikään voi puhelimella kuunnella, koska Pulse (ja PS3) käyttää sen verran vanhaa BT-versiota, ettei se sovellu kuin puheluita varten. Ja toisaalta sitä USB-pulikkaa ei tosiaan puhelimiin saa liitettyäkään."

Tästä myös sen verran mainitsen että jossain olin lukevinani siitä että laite nimenomaan ei tue bluetoothia. Itse en kyllä pysty oikein mitenkään varmistamaan kun puhelimeni kanssa ei suostu kuulokkeet yhteistyöhön. Eikä oikein mitään muuta bluetooth laitetta itsellä ole. Kenties joku muu voi tämän varmistaa, olisihan siitä varmasti jollekulle paljon hyötyä jos myös bluetoothin kautta laite pelaa.
:)
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Tästä myös sen verran mainitsen että jossain olin lukevinani siitä että laite nimenomaan ei tue bluetoothia.
Olet täysin oikeassa. Olin käsittänyt Sonyn mainospuheet väärin. Pulsen omasta FAQista löytyi tällaiset kysymykset vastauksineen:

Can I use this headset to listen to content on my cell phone or MP3 player?

Utilizing the included stereo audio cable, this headset is compatible with many cell phones and MP3 players that have a stereo audio jack. In the event this setup does not work with your mobile device, try turning off the headset power to see if the audio begins to work. You may need to purchase a standard stereo audio cable in order to listen to music using the headset.

Can I use this headset to make phone calls on my cell phone?

Utilizing the included stereo audio cable this headset is compatible with many cell phones that have a stereo audio jack. Depending on your cell phone, you may need to turn the power off on the headset (if it is on) in order to utilize the headset.
Olin siis aiemmin käsittänyt, että yhteensopivuus puhelimien kanssa tarkoittaisi Bluetoothia (jota perinteisesti käytetään), mutta näemmä se hoituukin kuulokkeiden mukana tulevalla kaapelilla. Eli Pulsessa ei ole Bluetooth-tukea eikä sitä voi käyttää puhelimien/kannettavien soittimien kanssa langattomasti.

Pahoittelen vielä kerran, että tuli annettua väärää tietoa.

Lähde: PlayStation.com
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Tuosta Pulse kuulokkeiden käytöstä muiden audio laitteiden kanssa vielä...
Ei tosiaan toimi tuon mukana tulevan piuhan kanssa mut normi uros/uros 3,5 mm piuhalla toimii mut silloinkin virta pitää olla ainakin päällä. Saattaa johtua siitä et tuossa mukana tulevassa piuhassa on hieman erilainen plugi saman tyylinen kuin iPhonen johdossa.
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Tuosta Pulse kuulokkeiden käytöstä muiden audio laitteiden kanssa vielä...
Ei tosiaan toimi tuon mukana tulevan piuhan kanssa mut normi uros/uros 3,5 mm piuhalla toimii mut silloinkin virta pitää olla ainakin päällä. Saattaa johtua siitä et tuossa mukana tulevassa piuhassa on hieman erilainen plugi saman tyylinen kuin iPhonen johdossa.

Trrs plugi?
Sen ei pitäisi vaikuttaa mitenkään onko virtapäällä vai ei, plugiin on vain yhdistetty mikki ja vasen,oikea ja maa.
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

No niin, Sony DR-GA500 setti kotiutui eilen illalla talouteen. Varsin erikoisen näköinen paketti (hyvällä tavalla). Singstar mötikkä siis pleikkaan kiinni ja avot, ei mitään. Kokeilin siis kuulokkeita ilman tuota dekooderia S*-usb pulikan kautta ja se ei toiminut. Samanlaista epämääristä rahinaa kuului kun dekooderin laittoi väliin, mutta ei enempää (iPhonen mukana tulevista kuulokkeista siis sai äänen syötettyä sing*-pulikan kautta pleikkariin).

Noh, pakettiin kuuluu sitten USB johto, joka on siis tarkoitettu tietokoneen kanssa käytettäväksi, se kiinni dekooderiin ja toinen pää suoraan pleikkaan; valoa tunnelin päässä. Kuulen oman puheeni mutta en valikoiden ääniä. Seuraava askel olikin sitten tehdä näiden ohjeiden mukaan, paitsi että dekooderi oli tuon usb-äänikortin tilalla, sekä äänet myös menivät sen "läpi". Ei peliääniä, prkl. Mutta hei olin unohtanut vaihtaa äänet dekooderissa USB:stä 2 kanavaiseksi ja siinä se oli; toimii!!!

Eli paketti toimii helpohkosti, kun tekee näiden ohjeiden mukaan ja laittaa dekooderin namiskat oikein. Paketissa tulee oikeastaan kaikki tarvittava mukana, joten erillisiä usb-äänikortteja ei tarvi.
Setin tukemaa 7.1 ääntä vain ei saa (en ehkä osaa) ilman kalliita hdmi muuntimia toimimaan. Boksissa on siis usb:n lisäksi vain 3,5mm analogiset sisäänmenot jopa 7.1 äänelle. Tuo 2 kanavainen äänikin kyllä toimi mukavasti.
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Tulin tänne tuomaan tietoa! Elikkäs nyt kun sain nämä Pulset niin pistin wanhat sennheiserit menemään kun käytän näitä nyt sekä PCllä että PS3lla. Eli PCssä nämä ovat minulla kiinni ihan johdolla. Kyllä, ne eivät vie virtaa kun ovat kiinni sillä
3.5 mm johdolla, tämän voin nyt varmistaa sellaiset 10h ainakin PCllä pelanneena. Äänenlaatu tosin on parempi kun käytössä noiden oma langaton palikka. Vika lienee siinä että itselläni on nyt vain käytössä emolevyn oma äänikortti joka on kyllä aika shaiba, mutta olen jossain välissä kun rahaa on laittamassa ihan sellaisen äänikortin jossa on kuulokkeille oma vahvistin liitäntänsä etc. jolloin tilanne varmasti muuttuu. Kun on sillä palikalla kiinni niin toimii tosiaan se bassimpact toiminto, äänivalinnat (game, music etc) sekä tietysti mikki. Sitä en mene vannomaan edelleenkään että toimiiko se mikki joissain laitteissa kuten Vita:ssa sen 3.5 mm jackin kautta. Tietokoneessa ei ainakaan mutta tämä johtuu melko lailla siitä että erillinenhän se kuulokkeen ja mikin reikä on. Mutta kuten mainittiin tuo mukana tullut piuha on vähän erilaisemman näköinen, siis se plugi itsessään. Normaalisti menee kaksi mustaa viivaa kun taas tuossa menee 3. Pitäisi kokeilla jos pitempi piuha olisi itsellä niin sitä "normi" piuhaa, olisiko mitään eroavaisuutta huomattavissa. Mutta edelleenkin sanon että hyvä ostos siihen ~150€ hintaan. :)
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Tulin tuomaan lisää tietoa. Sain käsiini uuden Sony Acro S puhelimen jossa on hieman erilainen 3.5 mm liitäntä. Satavarmasti en tiedä onko tässä siis jokin Sonyn oma keksintö tämä hieman erilainen 3.5 mm plugi, sillä tässä puhelimessa tuo headset toimi langallisena ilman mitään ongelmaa, mutta aikaisemmassa Sony Ericsson Arc S puhelimessa nämä eivät toimineet ollenkaan. Sonyn sivulla tosin olikin jotain tietoa Smart Headset | Android Headphones - Sony Smartphones (Global UK English), puhelimen mukana tulleessa smart headsetissa kun on juuri samanlainen tuo plugi. Mystistä kyllä. Kaippa se mikkikin nyt sitten toimii myös puhelimessa langallisena. Pitäisi kokeilla käyttää handsfreenä :D
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Tuli muutama viikko sitten hommattua nuo pleikkarin omat langattomat kuulokkeet. Nyt kävi kuitenkin pieni vahinko, siirsin pleikan viikonlopuksi emännän luokse ja jätin sen lattialle. Ohi mennessäni tuli sit jalalla huitastua tuohon kuulokkeiden vastaanottimeen ja vääntyi sen verran tuosta liittimen juuresta, ettei enään toiminut.

tuli jopa avattua vastaanotin mut mitään näkyvää ei ollut hajonnut ei edes suurennuslasilla katsottuna.
Tarviiko tässä heittää muutaman viikon vanhat kuulokkeet roskikseen vai löytäisikö jostain pelkkä vastaanotin. En omilla nettailu taidoilla kyllä löytänyt.
 
Tarviiko tässä heittää muutaman viikon vanhat kuulokkeet roskikseen vai löytäisikö jostain pelkkä vastaanotin.
Niitä pelkkiä dongleja ei erikseen myydä, joten toivo lepää käytettyjen laitteiden markkinoilla.

Tietysti kannattaa kokeilla ottaa yhteyttä suoraan Sonyyn ja kysyä, mihin hintaan sen lähetinpulikan saisi heiltä "varaosana" ostettua.
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Niitä pelkkiä dongleja ei erikseen myydä, joten toivo lepää käytettyjen laitteiden markkinoilla.

Tietysti kannattaa kokeilla ottaa yhteyttä suoraan Sonyyn ja kysyä, mihin hintaan sen lähetinpulikan saisi heiltä "varaosana" ostettua.

Juu täytyy kysellä sonylta ja katsella markkinoita. Kovasti kuulokkeisiin tykästyin ja ei viitsisi heti uutta settiä lähteä hommailemaan. Sit oiskin voinut hommata heti uuden setin tilalle jos tuossa toimis kahdet kuulokkeet samalla pulikalla, mutta ei kuulemma saa kaksia toimimaan mitenkään.. Siis samaan aikaan.
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Menin ostamaan Turtle Beach Earforce P11 -headsetin Fatal1tyn korvaaajaksi, kun kerta oli oikein pleikkarille suunniteltu. Järkyttävä virhe. Headset on epämukavampi päässä, kaverin mukaan mikin äänenlaatu on huonompi, johtosotku onnistui jotenkin kasvamaan aiemmasta usb-äänikorttiviritelmästä, vaikka piti olla juurikin pleikkarille tarkoitettu. Kirsikkana kakun päällä headsetissä on sellainen kiva pikku ominaisuus, että käyttäjä kuulee oman chattiäänensä, mistä en kyllä tykkää yhtään. Äänenlaatu oli ehkä hitusen Fatalitya parempi, mutta siihen ne plussat sitten jäikin. Ja verrataan kuitenkin puolta halvempaan headsettiin. Näin jälkikäteen pakko sadatella omaa tyhmyyttä, kun menin tekemään impulssiostoksen pelkän lootan perusteella. Toivottavasti huolivat rismassa takasin.
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Menin ostamaan Turtle Beach Earforce P11 -headsetin Fatal1tyn korvaaajaksi, kun kerta oli oikein pleikkarille suunniteltu. Järkyttävä virhe. Headset on epämukavampi päässä, kaverin mukaan mikin äänenlaatu on huonompi, johtosotku onnistui jotenkin kasvamaan aiemmasta usb-äänikorttiviritelmästä, vaikka piti olla juurikin pleikkarille tarkoitettu. Kirsikkana kakun päällä headsetissä on sellainen kiva pikku ominaisuus, että käyttäjä kuulee oman chattiäänensä, mistä en kyllä tykkää yhtään. Äänenlaatu oli ehkä hitusen Fatalitya parempi, mutta siihen ne plussat sitten jäikin. Ja verrataan kuitenkin puolta halvempaan headsettiin. Näin jälkikäteen pakko sadatella omaa tyhmyyttä, kun menin tekemään impulssiostoksen pelkän lootan perusteella. Toivottavasti huolivat rismassa takasin.

Osta mielummin px21 vaikka onkin jo vanha malli
 
Menin ostamaan Turtle Beach Earforce P11 -headsetin Fatal1tyn korvaaajaksi, kun kerta oli oikein pleikkarille suunniteltu. Järkyttävä virhe. Headset on epämukavampi päässä, kaverin mukaan mikin äänenlaatu on huonompi, johtosotku onnistui jotenkin kasvamaan aiemmasta usb-äänikorttiviritelmästä, vaikka piti olla juurikin pleikkarille tarkoitettu. Kirsikkana kakun päällä headsetissä on sellainen kiva pikku ominaisuus, että käyttäjä kuulee oman chattiäänensä, mistä en kyllä tykkää yhtään. Äänenlaatu oli ehkä hitusen Fatalitya parempi, mutta siihen ne plussat sitten jäikin. Ja verrataan kuitenkin puolta halvempaan headsettiin. Näin jälkikäteen pakko sadatella omaa tyhmyyttä, kun menin tekemään impulssiostoksen pelkän lootan perusteella. Toivottavasti huolivat rismassa takasin.

Itse ostin P11-setin reilu vuosi sitten kun maksoi 30-35€. Aluksi kummastelin tuota "Mic Monitoringia", mutta nykyään sitä ei enää edes huomaa kun siinä ei ole viivettä. On myös onnistunut eliminoimaan ylettömän suuren puheäänen kun muu perhe on nukkumassa. Mic Monitoria ei edes huomaa jos mikkiä pitää hieman kauempana, mutta silti mikki saa kaapattua puheen.

Omaan päähän nuo istuu hyvin, mutta tämä kohta nyt on sellainen asia, josta on hankala väitellä.

Johtosotkuakaan tuosta en oikein saa aikaiseksi kun peliäänet otan kuulokkeisiin vahvistimesta ja chattiäänet usb:stä.
 
Vastaus: Re: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Itse ostin P11-setin reilu vuosi sitten kun maksoi 30-35€. Aluksi kummastelin tuota "Mic Monitoringia", mutta nykyään sitä ei enää edes huomaa kun siinä ei ole viivettä. On myös onnistunut eliminoimaan ylettömän suuren puheäänen kun muu perhe on nukkumassa. Mic Monitoria ei edes huomaa jos mikkiä pitää hieman kauempana, mutta silti mikki saa kaapattua puheen.

Omaan päähän nuo istuu hyvin, mutta tämä kohta nyt on sellainen asia, josta on hankala väitellä.

Johtosotkuakaan tuosta en oikein saa aikaiseksi kun peliäänet otan kuulokkeisiin vahvistimesta ja chattiäänet usb:stä.
Joo olisin minäkin varmaan tuohon mic monitoringiin tottunut, mutta silloin kun lähes kaikessa on jotain moittimista noinkin hintavassa (mulla 70€ -_-) headsetissa niin ei kiitos. Suoraan pleikkariin yhdistettäessä meni kolmen piuhan kautta, joista yksi haarautui kahdeksi ja toinen kolmeksi erilliseksi johdoksi ja jäi vielä kolme irtoliitintä törröttämään. Ja tämä "suunniteltu" pleikkarille. Kävin vaihtamassa halvempaan Creative soundblaster sigmaan ja siihen olen ollut tyytyväinen.
 
Vastaus: PS3-yhteensopivat kuulokkeet + USB-äänikortit

Terve ja anteeksi tyhmyyteni, mutta pikainen kysymys PS3 kuulokkeista/mikeistä.

Eli ajattelin ostaa jonkun headsetin PS3:lle jotta olisi mukavempi pelata kaiken maailman pelejä. Eli pointti olisi siis, että langattomasti saisi kuulokkeihin pelin äänet + kaverin puheet ja voisi toki itse puhella takaisin. Olin suunnitellut ostavani nämä Logitech Wireless Headset F540 - langaton kuulokemikrofoni | Tuotekuvasto | Verkkokauppa.com Mutta ilmeisesti homma ei toimikkaan näin yksinkertaisesti? Tuolla lopussa tuo lause: "RCA-audiokaapeli, 2.5 mm kaapeli Xbox 360:n puheelle, Mini-USB -kaapeli PS3:n puheelle"

Eli tarkoittaako tämä nyt sitten, että jos tahtoisin homman toimivan noilla niinkuin selitin, olisi pakko käyttää johtoa välissä? Jos näin on niin en toki näitä ole ostamassa. Eli pakko olisi sitten ostaa jotkut Sonyn omat härpäkkeet? Seuraavaksi voisin sitten kysellä ihmisten suosituksia hyvistä headseteistä PS3:lle jotka toki myös toimisivat tietokoneella ongelmitta. Hintahaarukka olisi 100-200eur. Kiitos jos joku vaivautuu selittämään ja vastaamaan.
 
Kroink: Tuossa hintahaarukassa lymyilee myös tuo Sonyn uusi Wireless Stereo Headset Pulse Edition, joka on PS3:n kanssa käytettäessä oikeasti langaton. Tulee hienosti chatti- ja peliäänet, voi säätää noiden välistä suhdetta jne.

Mukana tukevalla USB-paikalla saa äänet langattomasti myös tietokoneesta, ja mukana tulevalla audiokaapelilla toimivat minkä tahansa laitteen kanssa tavallisina kuulokkeina.

Ihan näin parin päivän käytön perusteellakin vilpitön suositus.
 
Ylös Bottom