PS4 KFIN F1 2017 [KAUSI 1]

Kirai

Active Member
Tällä viikolla ilmeisesti ei ajella, mutta -92 Williamsilla pääsisi Barcelonaan päristelemään poikkeuksellisesti kisan aikaan eli torstaina klo 19.
Tämä oli selvästi kohdennettu mainos, Barcelona kiinnostaa aina ja ilman ajoapujakin menee kyllä, jos se oli kriteeri tuossa sarjassa. Yritän tulla paikalle!
 
RACE CONTROL

Espanjan rangaistukset.

#1 ErikSalama saa kaksi rangaistuspistettä sääntöjen kohtaan "Illegal Blocking" vedoten. Hän pilasi kuljettajan Zeizei84 aika-ajokierroksen Espanjan GP:n aika-ajoissa ulostulokierroksellaan. Pisteet ovat ErikSalaman ensimmäiset eivätkä johda lisärangaistuksiin.


Videotodiste:
#2 Vuosia saa kaksi rangaistuspistettä sääntöjen kohtaan "Illegal Blocking" vedoten. Hän käänsi paljon nopeammin suoralla edenneen Zeizei84:n eteen Espanjan GP:ssä, joka johti kontaktiin. Pisteet ovat Vuosian ensimmäiset eivätkä johda lisärangaistuksiin.


#3 Vuosia saa kolme rangaistuspistettä sääntöjen kohtaan "Causing a Collision" vedoten. Hän käänsi Zeizei84:n päälle heti edeltävää tilannetta seuranneessa mutkassa, jolloin Zeizei84 puolispinnasi ja menetti palan etusiivestään. Pisteet nostavat Vuosian kokonaissaldon viiteen, joten hän on yhden rangaistuspisteen päässä aika-ajokiellosta.


Videotodiste kohtiin #2 ja #3: https://youtu.be/4SD-OsfmFLQ
-Senaattori
 
Ylös Bottom