PS4 KFIN F1 2017 [KAUSI 1]

Keskustelu osiossa 'PlayStation' , aloittajana KFIN F1 YP, 27.08.2017.

 1. Kirai

  Kirai Active Member

  PSN:
  Kiraih
  Tämä oli selvästi kohdennettu mainos, Barcelona kiinnostaa aina ja ilman ajoapujakin menee kyllä, jos se oli kriteeri tuossa sarjassa. Yritän tulla paikalle!
   
 2. markusoh

  markusoh New Member

  Onko sarjoissa enää tilaa? Koska uudet kaudet alkavat?
  Tahtoo kovasti mukaan!

  PSN: markusoh
   
 3. Senaattori

  Senaattori Toimitus

  Youtube:
  youtube
  PSN:
  Senaattori46
  Se oli juurikin sulle suunnattu viesti :D
   
 4. KFIN F1 YP

  KFIN F1 YP Member

  RACE CONTROL

  Espanjan rangaistukset.

  #1 ErikSalama saa kaksi rangaistuspistettä sääntöjen kohtaan "Illegal Blocking" vedoten. Hän pilasi kuljettajan Zeizei84 aika-ajokierroksen Espanjan GP:n aika-ajoissa ulostulokierroksellaan. Pisteet ovat ErikSalaman ensimmäiset eivätkä johda lisärangaistuksiin.


  Videotodiste:

  #2 Vuosia saa kaksi rangaistuspistettä sääntöjen kohtaan "Illegal Blocking" vedoten. Hän käänsi paljon nopeammin suoralla edenneen Zeizei84:n eteen Espanjan GP:ssä, joka johti kontaktiin. Pisteet ovat Vuosian ensimmäiset eivätkä johda lisärangaistuksiin.


  #3 Vuosia saa kolme rangaistuspistettä sääntöjen kohtaan "Causing a Collision" vedoten. Hän käänsi Zeizei84:n päälle heti edeltävää tilannetta seuranneessa mutkassa, jolloin Zeizei84 puolispinnasi ja menetti palan etusiivestään. Pisteet nostavat Vuosian kokonaissaldon viiteen, joten hän on yhden rangaistuspisteen päässä aika-ajokiellosta.


  Videotodiste kohtiin #2 ja #3:

  -Senaattori
   
 5. KFIN F1 YP

  KFIN F1 YP Member

Jaa tämä sivu