PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

  • Viestiketjun aloittaja OK
  • Aloituspäivämäärä
  • Tunnisteet
    ps4

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Tuore peli VALORANT on tietokoneella vielä suljetussa betatestissä, mutta on jo nyt ilmeisen suosittu. Itsekin kokeillut, sellainen Counter-Striken ja Overwatchin sekoitus. Pelin datasta on löytynyt viitteitä PS4-versiosta. Tekijät sanovat keskittyvänsä nyt alkuun kuitenkin PC-versioon.

 
Viimeksi muokattu:

rap

Active Member
Videolla lukee että syyskuun 4. Mutta kyllä tulee muistoja mieleen kun joskus kauan sitten pelasi näitä skeittipelejä pleikkari kakkosella. Taitaa mennä ostoon tämä paketti.
 
Hyvä, että julkaistaan PCars 2:ta on tullut pelattua useasti. Monet pelkää, että pelistä tulee simcade. Nykyaikana pitää tehdä pelejä, jotka miellyttävät sekä hc- että tavispelaajia. Simupelaajat ovat PC-puolella enemmistö. Toivottavasti pitävät simumaisuudesta tiukasti kiinni.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Aikalailla puskista tuli Project CARS 3. Näyttää kuvan perusteella aika kivalta, mutta puheen perusteella on mukana aika monta muttaa. Ensinnäkin nuo tokenien keräämiset, "kisojen aikaiset objectivet/sivutehtävät" ja auton virittäminen luokasta toiseen kirkuvat korviini NFS: Shiftin ajan mekaniikoita. En pidä sitä oikein kiinnostavana mekaniikkana. Tämän sarjan juttuna ovat kuitenkin olleet ne "viralliset autoluokat" ja simulaatiomaisuus. Gameplay myös näyttää ainakin tuon materiaalin perusteella jotenkin "kulmikkaalta" ja taas tulee se NFS: Shift mieleen. NFS: Shift ei ollut huono pelisarja, mutta se oli jotain sellaista määrittelemätöntä siitä arcaden ja simulaation väliltä yrittäen olla vähän kaikkea samaan aikaan, mutta lopulta ei ollut oikein mitään ja hukkui siihen keskelle.

Kaksi aikaisempaa osaa olen omistanut ja olen jokseenkin pitänyt sarjan erilaisemmasta lähestymistavasta autoiluun. Ainakin tuon materiaalin perusteella tuo lähestymistapa tuntuisi menevän enemmän mainstream-suuntaan nyt ja se ei miellytä itseä. Jää hankkimatta. Tosin julkaisuikkunakin on sellainen, ettei riittäisi aika muutenkaan, koska Last Of Us 2, Ghost Of Tsushima ja Cyberpunk.
 

Routa

Well-Known Member
Kingdoms of Amalur tekee paluun remasterin muodossa. En koskaan pelannut alkuperäistä, joten voisin harkita kokeilemista.

 

DoubleH

Active Member
Mafia 1 saa Remaken, 2 ja 3 on remastereita.

ensimmäisiä kuvia.

Itse pelaan juuri Mafia kolmosta kolmatta kertaa läpi, ja täytyy kyllä peliä kehua. Autoilla ajelu on parasta ikinä sandbox peleissä. Gta on toinen, missä autolla ajo ei ala vituttamaan samantien, mutta Mafiassa ajo-ominaisuudet ovat hämmästyttävän todentuntuiset kun ottaa huomioon pelin luonteen. Autot käyttäytyy aikakautensa lailla hyvinkin tarkasti, ja märällä asfaltilla on melkoista herkkua vedellä kahva edellä pitkää siivua.
Räiskintä ja hiiviskely ihan hyvää tasoa, aseissa varsinkin paukkua hyvin ja ero on tuntuva jos ammut ysimillisellä ja .357 Revolverilla. Tekoälylle sen sijaan pitkä miinus, harvinaisen kökköä ja ennalta arvattavaa.
Tarina mielestäni hyvä, ja uskottavakin, ja ei ollut kohtia joissa itteäni oisi alkanut jokin ärsyttää. Pelihän sai paljon kritiikkiä aikanaan liiasta toistosta, ja kyllähän peli toistaa alusta loppuun samaa kaavaa. Itselle kyllä maistuu loistavasti tällaisenaan.

Mafia 4 ilmeisesti tulossa joskus 2021 aikana, ja sivoittuu 70- luvun Las Vegasiin. Menee listalle pakkohankinta itsellä ainakin. Mafia 2 pelaamatta täällä, mutta ilmeisesti kesto vain ~15 tuntia, ja graafisesti kuulemma aika karu, niin vielä ei ole tullut ladattua. Ykkösosan remake kun ilmestyy, niin siinä ehkä ostohousuja voi sovitella jalkaan myös.
 
Ylös Bottom