Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS4:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Tuleva SpongeBob Battle for Bikini Bottom remaster näyttää olevan ihan kunnon remaster.
Pelihän ilmeisesti on ihan ok tasoloikka ja hintaa tällä on ainakin cdonissa 29.95e joten saattaa tulla jopa ostettua vaikka sarjaa olen katsonut vain pari jaksoa joskus.

 
Kappas, olen itsekin luullut että orkkis on ihan hyvä peli.
Itsehän aikanaan podin (ihan aikuisena) parin viikon kuumeen ja en päässyt sängystä ylös. Tv:stä tuli joko ostostv:tä, tai Paavo pesusieni maratonia. Katsoin jokaikinen päivä klo 8-14 paavopesusieniä ja jäin kyllä koukkuun sarjaan. :D
Täytynee katsoa kun pc:lle tulee joku -50% ja ostaa pois.
 
Battle Royalea ihmissusien kanssa.

Löytyy jenkkistoresta, mutta ei toimi suomitileillä, pitäisi tulla syyskuussa muille alueille.

 
Ei ollut Nemesis, vaan joku neljän pelaajan co-op pökäle, joka ei itseä kiinnosta tipan vertaa. Tokyo Game Show:ssa sitten lisää infoa ja varmaan ihan oikeaa pelikuvaakin. Minä passaan jo tässä vaiheessa.

 
Ei ollut Nemesis, vaan joku neljän pelaajan co-op pökäle, joka ei itseä kiinnosta tipan vertaa. Tokyo Game Show:ssa sitten lisää infoa ja varmaan ihan oikeaa pelikuvaakin. Minä passaan jo tässä vaiheessa.



TUosta olikin huhuja jo että se on 4 pelaajan coop peli, joten en pettynyt sen suhteen. Nemesis tuskin tulee edes ennen Resi 8.
 
Gungrave: G.O.R.E.
Klikkasin innoissani traileria, mutta petyin sillä aiempien osien cell shading tyyli on saanut väistyä realistisemman tyylin tieltä.
Vaikka pelit kärsi hieman tönköstä ohjauksesta niin silti eka gungrave oli hemmetin hyvä, siihen perustuva anime oli hemmetin hyvä ja toinen pelikin oli ihan ok.

Pelihahmona on beyond the grave joka kantaa mukanaan ruumisarkkua ja käyttää sitä kaikkeen mihin ruumisarkkua nyt yleensä käytetään eli vihollisten hakkaamiseen, raketinheittimenä jne.

Varsinaiset pelikuva pätkät alkaa 3 minuutin jälkeen.

 
Te jotka ette tätä loistavaa Xboxin yksinoikeutta ole pelanneet niin sitä tai sen jatko-osaa voi jatkossa odotella Pleikkarille: https://muropaketti.com/pelit/sony-nappasi-studiokaupoissaan-microsoftin-yksinoikeuspelin/
Sunset Overdrive löytyy myös Steamista.

Jatko-osaa saa varmaan odotella hautaan asti. SO:n julkaisun jälkeen kehitetyt R&C ja Spiderman pelit menestyivät paremmin arvosteluiden sekä kaiken järjen mukaan myös myyntien osalta. Haastatteluiden perusteella on tullut mielikuva, että Insomniac Gamesin studiot työskentelevät edelleen kahden em. pelisarjan parissa.
 
Uusi Terminatori peli tulossa joulukuussa ja täytyy sanoa että trailerin perusteella on pieni toivo että sieltä voisi tulla vihdoin kohtuullinen tekele. MUTTA, iso varoitusmerkki on heti ennenko traileri edes alkaa ruutuun pläjähtää Teyonin logo ja Teyonhan teki jokunen vuosi sitten sen surullisen kuuluisan Rambo videopelin joka oli yksi historian surkeimmista. Joten varauksella odotetaan mitä sieltä tulee.

 
Noniin ja puoli vuotta julkistuksen jälkeen Frostpunk on pian PS4 pelaajien saatavilla, tätä uniikkia selviytymis rakentelupeliä ei kannata jättää väliin.

 
Koska foorumin hakusofta on niin paskaa ettei Last of us 2 aihetta pysty etsimään, laitan tänne. Näyttää siltä että pelin julkaisupäivä on ehkä vuotanut ennakkoon 27.2.2020.

https://www.softridge.ch/Suchen/All...ollectors-Edition-Collectors-Edition-PS4.aspx


Ollos hyvä
 
Ylös Bottom