PS4 NHL18 EASHL pelaaja- ja joukkuehaku

#21
Hejsan,
HC Ota Tosta hakee uusia pelaajia. Tän hetken score 258-191-45. Ykkösdivaria jauhetaan ja pelejä on päivittäin. Tällä hetkellä 4-5 aktiivista pelaajaa mutta muutama mahtuis lisää että saadaan useammin isoja pelejä. Kunnon maalivahtia ei ole eli sitä erityisesti haetaan. Kaikkien paikkojen pelaajat tervetulleita. Vaaditaan mikin käyttömahdollisuus. Laita viestiä täällä tai psn: Katajain
 
#22
qLITYY & A_Whitewater
Pakkipari etsii asiallista ja mielellään suht aktiivista joukkuetta.

Pelaaminen luonnistuu myös hyökkääjien rooleissa, mutta mielellään pakkiparina.

PSN: qLITYY
 
#23
Kokenut pelimies etsii joukkuetta. Sellaista jossa ollaan voittamistarkoituksella, mutta rennolla hengellä. NHL18:ssa pisteitä on tähän mennessä sparripeleissä 41peliä ja 49+53. Joukkue jossa syötellään eikä vain luoteta siihen kovimpaan pistemieheen joka hoitaa maalit. Joukkuepeliä siis. Kokemusta aina 2012 asti yhteensä noin 3000 matsia. Paikat yleensä KH, VL ja OL, OP menee joskus ihan vaihtelun vuoksi. KH ja VL vahvimmat paikat.

Ikää on 31 ja mikki löytyy.

Laittakaa viestii suoraan PSN AtrainKake, mielellään jo tänään niin kerkee heti peleille!

Edit: päivitetty tilastot.
 
Viimeksi muokattu:
#24
REKT HC etsiskelee toista veskaa vanhan kaveriks. Saa olla vaikka aloittelija, kunhan mielenkiintoa riittää. Suurin osa pitkältikin yli 30v, mutta sinun ei ole pakko olla muinaisjäänne. Viestiä psn:jarnosa
 
#25
Terve.

Hakusessa jengi alkavalle ecl kaudelle, kokemusta löytyy rutkasti nhl14 lähtien, pelipaikkana kelpaa rd/rw. Mikit ja whatsapit sun muut hässäkät löytyy. Lisää infoo saa kyselemällä.

Jos kiinnostusta niin viestiä PSN Anawaa
 
#26
Mv etsii jengiä joka pelaa 6v6. Ecl osallistuminen plussaa. Itsellä kiekot tarttuu ja perus hyvää peliä. Mikli löytyy ja kaikki mitä tarvitsette. Psn Thounidinho
 
#27
Haen jengiä
Ikä: 22
Paikka: OP tai VP
Aktiivisuus: 5-7 iltaa viikossa
Kokemus: Ei ECL kokemusta mutta EASHL pelannut NHL10 asti
Mieluiten ECL:ään pyrkivä joukkue
PSN: adge145
 

Heero

New Member
#29
Banterfield Battalion (ECL PRO) etsii uutta verta ensi kaudeksi. Yksi pakki ja 1-2 hyökkääjää haussa. Peliaika niin eashl:ssa kuin ecl:ssä taattu.

Etsimämme pelaaja:

-Aktiivinen, voit pelata useimpina iltoina viikossa

-Hyvä avamaan peliä, koskien erityisesti pakkia

-Pystyy pelaamaan useampaa paikkaa, koskien erityisesti hyökkääjää

-Ottaa pelin tosissaan muttei liian totisesti. Halu kehittyä.

-Joukkueen keski-ikä 20 ikävuoden tienoilla, eli joukkueessa viihtymisen kannalta hyvä jos suunnilleen saman ikäinen

Jos kiinnostus heräsi ja olet etsimämme pelaaja niin yhteyttä voi ottaa pleikkarin puolella psn Nuija98 tai Mikka249.
 
#30
Moro!

Adult Industries etsii pelimiehiä joka pelipaikalle. Taitotasolla ei niin väliä.

Laita viestiä täällä tai PSN: PetriP89 / Jussialeks
 
#32
Terve.
Olisi hakusessa jokin seura missä ei pelata hampaat irvessä. Peli tuli ostettua vasta eilen, mutta kokemusta on NHL09 saakka. Ikää 21-vuotta ja mikki löytyy. Mieluiten 6vs6 pelejä etsin. Eniten tullut pelattua pakkina.
Jos etsitte viivassa norkoilevaa ukkoa, niin viestiä joko tänne tai PSN: Matzgu96

Hyvää viikonloppua kaikille!
 
#33
EASHL & ECL jengi hakee hyökkääjää ja/tai pakkia, joka nostaa meidän pelaamisen tasoa omalla henkilökohtaisella taidolla ja peliälyllä (= on tämän hetken pelaajia parempi). ECL peliaika taattu aloittavassa kokoonpanossa. Laita viestiä "nessron" PSN puolella niin jutellaan tarkemmin asiasta. Tässä on hyvää aikaa ajaa mies tai nainen sisään kokoonpanoon ennen seuraavaa ECL turnausta.
 
#34
Penalty Box (ECL Lite)

Etsitään aktiivista maalivahtia ECL ja klubipelejä varten. Aktiivisuus tärkein kriteeri, ei olla myöskään mikään lastentarha joten ikääkin voisi mielellään olla parinkympin paremmalta puolen.

Viime kaudella päästiin Liten playoffeis toiselle kierrokselle ja tulevalla kaudella tarkoitus lähteä parantamaan tuosta.

Viestit osoitteeseen PSN: Pursuitti
 
#35
Morjes, 2acolle haen jengii mielellään 6v6 pelei ja aktiviininen tiimi. Pystyn pelaan hyökit ja mv. Viestii tääl tai psn: Perkkari
 
Viimeksi muokattu:
#36
Lucky Strike (ECL LITE) etsii aktiivista puolustajaa. Kokemusta 6v6 peleistä olisi hyvä olla. Pelataan arki-illoin ja osallistutaan toistamiseen ecl-turnaukseen. Peliaikaa luvassa rennossa suomiporukassa. Yhteydenotot psn: Giinis
 
#37
Moi! Saucer Hockey Ab ois timanttista pakkiparia ja jäätävän kovaa veskaa vailla. Whatsapp/mikki ois oltava ja sietokyky luokattomaan huumorintajuu. Viestii PSllä @Bantubox
 
#38
Moro,

Ei löytyisi sellaista ei liian vakavasti pelaavaa jengiä +30v kaverille. ECL ei tärkeä koska vuorotöiden takia jo peliajat vaihtelee melkoisesti. Yleensä illalla 21 jälkeen. Viikonloput vaihtelevasti. Mieluisimmat paikat VL ja OL.

Try-outit käy myös, tämä vkl aikaa pelata aktiivisesti-

Mukavaahan se olisi jos vielä peli perustuisi joukkuepeliin ja syöttelyyn.
Tässä versiossa pojot klubissa about 1,5p/g ja sparrissa 2p/g. Tosin nuo nyt ei kerro juurikaan mitään, mutta niitä kuitenkin kysytään.
Tärkein tilasto eli plusmiinus klubissa reilu +50.

Edellisessä jengissä aktiivisuus loppui joten sen takia uutta etsin.

Viestiä täällä tai PSN: k0ssuu64
 
#39
Terve,

Kaksi parikymppistä velmua jotka ovat neljä vuotta jauhaneet EASHL/season modea position lockilla kahdestaan etsii rennolla mielellä, mutta silti sopivan tosissaan pelaavaa joukkuetta.

Itse pelaan C/RW/RD ja pakon edessä LD paikoilla, kun taas toinen kaveri vetää mieluiten laidoilla.

Tänä vuonna kokemusta drop-in peleissä n. 250 peliä, reilu 2.5ppg tilastoilla ja competive rating pyörii siinä 750-800 paikkeilla.

ECL joukkue ei niinkään hakusessa koska teen 3-vuorotyötä ja toinen kaveri opiskelee töiden ohella, eli peliaikaa olisi yleensä joko arki-iltoina 21-> tai viikonloppuisin.

Jos vaikuttaa hyvältä, ota ihmeessä yhteys PSN kautta; peltsi_99
Tavoitettavissa lähes 24/7 PS Chat sovelluksen ansiosta.

Edit: Joukkue löytynyt, ainakin toistaiseksi
 
Viimeksi muokattu:
#40
Moro!
19-vuotias pojankloppi etsii itselleen 6v6 seuraa.
Hockey liigaa tullut pelattua nhl12 painoksesta asti, löytyy myös hiukan ecl kokemusta. Mieluiten haluaisin joukkueeseen joka ecl pelejä pelaa. Tässä versiossa tullut pelattua lähinnä 3v3 pelejä, jotka alkavat nyt käydä tylsäksi. Mieluisimmat pelipaikat ovat C,VP,OP. Myös kassarin homma onnistuu joskus. Ja sitten niihin tehoihin (club).
O:217
M:319 S:457 =776~3,58ppg
+/- = +239
Yhteydenotot vain ja ainoastaan psn: ookeez
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom