PS4 NHL18 EASHL pelaaja- ja joukkuehaku

#41
Morjens! Voisin etsiskellä 2. accountille jengiä, kun löytyy toinenki veskari jengistä ja pääsis pelailee muuallekkin pelejä jos vaikka 1.accountil ei ole pelejä.
-osaan pelata kaikkia paikkoja, mutta mv hoituu parhaiten
-voittanut ecl kerran mukimiesten riveissä ja siel top10 all time listal. Nykyään pelaan written in the starsis (ECL ELITE)
-ikää 19v, mikki ,discordit ja muut härpäkkeet löytyy
-olen todella aktiivinen, joka ilta peleillä
Jengin tasolla ei ole niinkään väliä ,kunhan jengi pelaa aktiivisesti ja haluaa kehittyä
Ottakaa tääl yhteyttä tai psn: JANURI98
 
Viimeksi muokattu:
#42
Moro! Etsin 1.accolle jengiä, pelaan lähes päivittäin.

-Pelipaikat C,RW,RD,G
-Veskarina voin tuurailla tarvittaessa välillä, mutta pelkkää veskaria en halua pelata.
-Ikää päälle 30 joten juniorijoukkueeseen en halua.
-Pelannut EASHL NHL 10 lähtien, osallistunut ECL ja aikanaan EHL.
-Bottipelit käy myös kun aina ei ole 6vs6 edes vastustajia.

Yhteydenotot mieluiten psn: Codeinkreative
 
#43
Terve. REKT HC:hen olisi maalivahdille tarvetta. Pelejä on useana iltana viikossa klo 21 jälkeen. ECL peleille emme osallistu tällä(kään) kertaa muiden kiireiden vuoksi. Vaatimuksia oikeastaan vain vakaa nettiyhteys ja perustorjunnat hallussa. Liittymispyyntöä voi laittaa suoraan ilman sen kummempia puheita tai jos tahdot tarinoida, niin viestiä PSN: jarnosa
 
#44
Pitkän tauon jälkeen ajattelin veskahommiin taas palata, jotkut mut ehkä muistaakin aiemmista änäreistä, mut joo, nhl 12 lähtien veskahommia tehny ihan hyvälläkin menestyksellä.
Ehl sun muuta on hakattu kans
 
Viimeksi muokattu:
#46
EASHL & ECL jengi hakee vahvistuksia. Pelattiin tämä kausi ECL Litessä ja tällä hetkellä meillä playoffit käynnissä. Jos poffit menee hyvin, ollaan ensi kaudella Pro sarjassa, mutta meillä on pääpaino edelleen tavallisissa EASHL matseissa. Haetaan pelaajia, jotka istuu nykyiseen kokoonpanoon ilman suurempia kyyneleitä. Laita yksityisviesti täällä niin katsotaan, milloin saadaan näyttöpelit sovittua. Meitä kiinnostaa millainen EASHL kokemus sulla on, missä jengeissä (jos on) olet pelannut aikaisemmin ja minkä ikäinen olet. Jos pakkina pelaaminen on lähellä sydäntä, niin saat varmasti nykyiseltä kokoonpanolta peukkuja ylöspäin.
 
Ylös Bottom