Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS5 ja 4K-projektori

Mika73

Well-Known Member
Mikä olisi hyvä tykki PS5 kanssa?
Tekeekö näillä short throw projektoreilla mitään? Osassa on ilmeisesti viive aika pitkä, mutta olisivat muuten näppäriä.
 
Nykyinen 52” tuntuu tykin kuvan jälkeen tosi pieneltä. Epäilen ettei mahdollinen 65” niin kovin isolta tunnu. 75” hyvät televisiot maksavat paljon. 4K tykki alkaa kiinnostaa kokoajan yhä enemmän. Short throw projektori olisi helppo asentaa TV tilalle, mutta kaikki taitavat olla liian hitaita pelaamiseen.
 
Mulla ollut aina videotykki leffa- ja konsolikäytössä. Nykyisellään epsonin full hd. Kuvanlaatu tuossa nykyisessä varsin hyvä ja 100 tuuman kuva menee itsellä aina oledien ym. televisoiden edelle. Tykeissä tuo natiivi 4k ei ole edelleenkään kovin halpaa, toisin kuin televisioiden kohdalla ja kaikenlaisia ”pseudo4k” laitteita on tullut budjettiversioiksi.

Lähiprojektoreista ei ole kokemusta, mutta Epson EH-TW7100 olisi varmaan korkealla ostoslistalla, jos nyt tykkiä ostaisin.
 
Ei ole tykkiä taloudesta löytynyt enää moneen vuoteen, mutta toisaalta ei kyllä kaipaakaan niitä haaleita värejä ja huoneen totaalista pimennystä. 75+ tuumaisia televisioita saa edullisesti, etenkin tarjouksista ja jos ei sitä ihan viimeisintä maillia juuri halua. Toisaalta painotan sitä, että en enää moneen vuoteen ole tykkejä käyttänyt joten en tiedä ovatko nykyisin erilaisia, esim. skarpimpia värimaailmoiltaan ja parempia kirkkaudeltaan.
 
75” LG CX maksaa 6K€. Koko olisi nykyiseen tykin kuvaan verrattuna riittävä, mutta tuolla hinnalla miettii kyllä mielummin tykin päivittämistä 4K malliin.
 
75” LG CX maksaa 6K€. Koko olisi nykyiseen tykin kuvaan verrattuna riittävä, mutta tuolla hinnalla miettii kyllä mielummin tykin päivittämistä 4K malliin.

Jos puhutaan samasta mallista niin verkkiksessä maksaa se tällä hetkellä 4K€, 2K alennuksessa.
 
Ylös Bottom