Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS5-konsolitilausten seurantaketju

Oma saaga päättyi äsken ja poika haettu kotiin.
 
Samalla tilauksella Gigantin klo 12 erässä tilattu latausteline matkusti Postilla näin. Eli perjantaina aamuyöstä tuli tuo ilmoitus että paketti on lähdössä ja samana iltana yhdeksän aikaan tuli eka viesti että se on saapunut terminaaliin. Veikaanpa siis että itselläni kun tuo ilmoitus tuli sunnuntaina niin tänään illalla saattaa tulla ekoja viitteitä siitä että paketti on matkalla.

1607344583050.png
 
Gigantti klo 12 erä. Viikonloppuna tuli (sunnuntaina klo 2.37) ilmoitus että "Pakettisi lähetetään pian". Seurantakoodi löytyy viestistä, vie Bringin sivuille jossa lukee kaikki paketin tiedot ja että odottavat pakettia saapuvaksi terminaaliinsa. Veikkaan että siellä on varastolla painettu monessa vuorossa viikonloppuna kamaa lähteväksi ja tänään sit liikahtavat terminaalista. Kyllä mä jaksan uskoa että tuo on tuolta oikeasti lähdössä. Veikkaukseni on myös että tilausstatus Gigantin sivuilla muuttuu tuosta "Tilaus vastaanotettu" tilasta siinä vaiheessa kun varastosta liikahtaa se paketti oikeasti pihalle.

Täysin omaa pohdintaa ja toivon todella että olen oikeassa. :D
Gigantin sivuilla olevat statukset ei taida kovin usein päivittyä. Itsellä ainakin kuukausi sitten noudettu tuote vielä "tilaus vastaanotettu" -tilassa :D eli kannattaa lähinnä sitä seurantakoodia kattella.
 
Nyt omakin paketti kuljetuksessa, arvioitu saapuminen kuitenkin edelleen 9.12. Aiemmin on kyllä paketit saapuneet pk-seudulta päivässä Ouluun, ehkä nyt tälläkin kertaa ja arvio vähän yläkanttiin?
 
Gigantin sivuilla olevat statukset ei taida kovin usein päivittyä. Itsellä ainakin kuukausi sitten noudettu tuote vielä "tilaus vastaanotettu" -tilassa :D eli kannattaa lähinnä sitä seurantakoodia kattella.
No joo näemmä. Black Fridaysta tilasin Watch Dogs Legionsin. Tilaus näyttää kyl et on lähetetty, mut seurantakoodi ei näytä postin sivuilla mitään. Aattelin et jos ei ala kuulua ni pitää reklamoida. Näemmä oli tänään tipahtanu postiluukkuun. :D
 
Ei taida tosiaan tulla gigantista tänä vuonna digi versioita, nähtävästi piti paikkansa tieto mikä jo tilatessa oli, että saapuu tammikuussa
 
8504A56B-814E-4962-82F1-8CDBDAE1783C.jpeg
Ei tämä toimitus tunnu kiireisen hommaa olevan, mutta eiköhän odotus palkita lähitulevaisuudessa :cool: Lauantain jälkeen ei ole tapahtunut mitään ja sitä ennen odoteltiin neljä päivää:D
 
Taitaa olla niin että Verkkokaupassa on kaikkein pisimmät jonot. No jospa se Prisman arpaonni suosii niin ei tarvi odotella pitkälle ens vuoteen.
 
Ylös Bottom