Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS5:n tulevat pelit (huhut, uutiset)

Project Athia

Dragons dogma 2? mahdollisesti koska DD:N lead designer Ryota Suzuki työskentelee nykyään Square Enixillä. Mikäli jos tämä arvaus osoittautuu oikeaksi. Tämä meneekin sitten ihan sinne listan kärkeen niissä odotetuimmissa sequal julkaisuissa. kun pidän alkuperäistä Dragons Dogma yhtenä parhaana open world rpg pelinä, koska pelissä vaan on täydellinen Fantasiamaailman elementit.
Project Athia on FFXV:n kehitystiimistä muodostetun Luminous Productionsin uusi projekti, kun taas Ryota Suzukin kerrotaan liittyneen FFXIV:tä luotsaavan Creative Business Unit 3:n riveihin. XIV:n jatkuvan kehityksen ohella CBU3:n on myös varmistettu työstävän uutta next-gen-peliä, joka varsin suurella todennäköisyydellä on FFXVI.
 
13 noista esitellyistä peleistä on "ajastettuja yksinoikeuksia" ja tuo aika vaihtelee muutamasta kuukaudesta pariin vuoteen.

"All in, we showed about 13 titles that are launching exclusively on PlayStation 5. And those exclusive arrangements range from a few months to a couple of years."

 
Enemmän pelattavaa luvassa heti alkuun kuin koskaan aikaisemmin. Ei tullut hiljaista kuivaa kautta. :D
 
Joo vaikea uskoa yhtä näyttävän open world pelin kuin Spidermanin pyörivän 4k60fps ilman suuria uhrauksia grafiikan suhteen. Oletan, että tuo eroaa graafisestikin edukseen jonkun verran PS4-Spidermanista.

Mutta erinomaista, että pleikallakin tuetaan nyt 60fps modeja peleissään. Jos open world peli niin kuin tämä saadaan pyörimään 60fps niin lupaa tuo hyvää muillekin Sonyn first party peleille jatkossakin.
Jos tuo on performance modi niin mitähän se grafiikka modi sit tarjoaa.
Olisko RT ja muut lisäherkut jotka performancea verottaa.
 
Viimeksi muokattu:
Saatu tarkennusta, GTA V ilmestyy vuoden toisella puoliskolla 2021. Lisäksi itsenäinen ja PS Plus asiakkaile "ilmainen" Gran Theft Auto Online, joka on PS5 yksinoikeus ensimmäiset 3 kuukautta.

 
Viimeksi muokattu:
Just vasta vuoden päästä... Voisivat kyllä keskittyä julkaisemaan sen GTA kutosen kun toi vitonen on kulutettu puhki jo ajat sitten.
 
Just vasta vuoden päästä... Voisivat kyllä keskittyä julkaisemaan sen GTA kutosen kun toi vitonen on kulutettu puhki jo ajat sitten.
Mieti se uusi maukas 60-70e hinta gta v vaikka omistaa vanhan niin varmasti joutuu ostamaan tuon päivitetyn täyteen hintaan :D
 
Eikös tossa lue että se erillinen Online tulee toisella puoliskolla, eli varsinaisen GTA V kanssa tuleva voi tulla aikaisemmin.
 
Ylös Bottom