Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PSP Giga Pack

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Oliver
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Oliver

KonsoliFIN Alumni
<NewsFlash>

PSP Giga Pack marraskuussa 20.10.2005

Sony tuo marraskuun 28. päivä markkinoille PSP Giga Packin, joka nimensä mukaisesti sisältää yhden gigatavun kokoisen muistikortin Value Packista löytyvän 32 megaisen sijaan. Muina uusina lisukkeina Giga Pack sisältää USB-johdon sekä telineen helpottamaan elokuvien katselua PSP:llä.

Rajoitettuna eränä julkaistavan PSP Giga Packin hinta asettunee 340 euron tienoille. Yhden gigatavun muistikortti tulee marraskuun puolivälissä myyntiin myös erikseen.

Japanissa Giga Packin saa myös valkoisella Ceramic White -PSP:lla ja tarjolle tulee myös viisi erilaista kaula- ja rannehihnaa.


Kuva: http://www.konsolifin.net/ylli/upload/uutiset/gba/1129805641_gigapack_2.jpg
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Periaatteessa tässä ei ole mitään uutta tavalliseen verrattuna. Mitä nyt kaapeli ja isompi muistikortti, mutta ei yhtään muuta. Ja kaikki tämä 150 euroa normaalia kalliimpana. Löisin vaikka vetoa, että joku valmistaja voi myydä samanlaisia muistikorttia paljon halvempana.

Teline elokuvien katseluun pidän myös hyvin turhana lisänä. Asia on vain niin, että minä en suostu maksamaan sen verran turhasta, vaan ostan, -jos ostan- PSP:n Value Packin paljon halvemmalla ja tilaan 1 gt muistikortin joltain lisälaitteiden valmistajalta.
 
Vastaus: PSP Giga Pack

Niin kannattaa tosiaan muistaa että 2Gt kortti irtoaa jo noin 170:llä... :cool:
Ja tuo teline... no... niin... :p
 
Vastaus: PSP Giga Pack

Justware sanoi:
Ja kaikki tämä 150 euroa normaalia kalliimpana.
150? Taisi tulla satanen liikaa, ainakin jos verrattiin tämän maailmanosan hintoja. Itselleni 50 euroa gigan muistikortista ei kuullostaisi ollenkaan hullummalta (jos olisin vielä PSP:tä ostamassa), samalla hinnalla kun ei saa edes puolikasta nykyisin.
 
Vastaus: PSP Giga Pack

Paolo sanoi:
Niin kannattaa tosiaan muistaa että 2Gt kortti irtoaa jo noin 170€:llä... :cool:
Ja tuo teline... no... niin... :p

Gamespotin uutisen mukaan Giga Pack sisältää myös itse PSP:n, ja kyllä se tässäkin tulee esille. 300 euroa pelkästä kortista, telineestä ja kaapelista olisi aivan älytöntä, mutta koko setistä laitteen kera se olisi varsin käypä hinta.

Nyt ei ole kyllä mitään syytä ostaa tavallista Value Packia 32 megan kortilla, ellei sitten tuo rajoitettu julkaisu ole todella rajoitettu. Parasta olisi, jos Giga Packista tulisi vakio Value Packin sijaan. Rahoistaan tarkoille Sony voisi sitten julkaista pelkän laitteen ilman ekstroja.
 
Vastaus: PSP Giga Pack

Justware sanoi:
Periaatteessa tässä ei ole mitään uutta tavalliseen verrattuna. Mitä nyt kaapeli ja isompi muistikortti, mutta ei yhtään muuta. Ja kaikki tämä 150 euroa normaalia kalliimpana.
+ se leffakatseluteline. Kerro toki heti mullekin, mistä eurooppalaisen PSP:n saa alle 200 euron.
Tuohon 340 euroon sisältyy siis PSP, 1GB-muistikortti., USB-johto, "leffateline" + muut normaalit roinat.
http://www.konsolifin.net/ylli/upload/uutiset/gba/1129805641_gigapack_2.jpg

Giga Pack on ainakin suunnitelmien mukaan vain tämän joulun tuote ja normaalina myyntipakkauksena säilyy Value Pack.
 
Vastaus: PSP Giga Pack

Ennusteet odottavat Giga Packille Japanissa jopa 60000 läpimyyntiä ekalla viikolla. Play.comistakin näyttävät olevan haluttavimmat bundlet loppu.
 
Vastaus: PSP Giga Pack

Teppo_Holmqvist sanoi:
Lopputulokseksi tuli 58,898 myytyä yksikköä eli aika tarkasti olivat arvioineet tuon luvun. :)
Ja aina kuitenkin jaksetaan dissata analyytikkojen arvioita. ;)

Perun pikkaisen: Tuossa on ilmeisesti kaikkien PSP-konsolien myynti viime viikolta? Giga Pack julkaistiin vasta 17.11. ja luulisin tuon ennusteen koskevan juuri niiden myyntiä ensimmäisen viikon ajalta.
 
Vastaus: PSP Giga Pack

Tuo Gigan muistikortti on ollut hyödyllinen. Siihen voi laittaa muutakin kuin pari tallennusta. Usea MP3 mahtuu ja leffakin. :D Kannattaa hankkia tämä Giga Pack jos ei PSP:tä vielä omista. Valkoinen vielä lisäksi niin kaikki hyvin.
 
Ylös Bottom