Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pure Pinball - Flipperi boksille

Masi

New Member
Flipperi boksille

Oli siis pakko saman tien kirjoittaa kun näin tuon uutisen etusivulla. Vihdoin ja viimein. Siinä on meikäläiselle pakko-ostos :) Odottaakos joku muu tuota Pure Pinball peliä?

Yksi parhaista peleistä pc:lle oli aikoinaan Timeshock!, sitä tuli pelattua kunnolla. Nyt kun on laitteet jotka mahdollistavat noin hienot pelit, on sääli ettei niille löydy ostajia... Tosin kuin moni käy enää esim pelihallissa. Onkos niitä edes Suomessa kovin montaa?...

Edit: Niin, pakko oli viesti laittaa tänne kun ei ollu oikein sopivaa kategoriaa, tai en ainakaan omasta mielestä :)
 
Kyllähän tuon uutisen netistä bongatessani koin sanoinkuvaamattomia retro-fiiliksiä, tuli ihan 90-luvun puolenvälin (ne ruotsalaiset) PC-flipperit mieleen, joita tahkottiin aina vain kovempiin ennätyksiin. Timeshock! oli myös yhteen aikaan koneellani jatkuvassa käytössä. (hmm, vieläköhän minulla on se... :p)

Jos hinta on siinä 20 eurossa, niin poimin pelin kaupasta samantien kunhan se ilmestyy.

edit. muutinpa tuota otsikkoa hieman
 
Kyllä heti tuli mieleen Amigan Pinball dreams ja fantasies ja mitä niitä nyt oli.Sitä kyl tuli velipoikien kanssa pelattua.Keskimmäinen on vielä niin raju otteissaan et pelkäs et kohta tuo kone hajoo,tyyliin mitä kovempaa painan sitä varmemmin se osuu.Mahdoton pauke
 
Jos tuon pelin todellakin parillakympillä saa, kyllä se minunkin pelihyllyyni löytää tiensä.

Timeshockia en ole päässyt valitettavasti koskaan pelaamaan. Katson Googlella, josko löytäisin siitä demon pahimpaan flipperinälkään. Ja nyt nukkumaan.
 
Onkohan tuossa jenkkiversiossa 480p tukea? Pyöriiköhän sulavasti XBOXilla? PC-versiota ainakin moitittiin kovista laitevaatimuksista... Täällä yksi arvostelu PC-versiosta.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Prisoner
Pyöriiköhän sulavasti XBOXilla? PC-versiota ainakin moitittiin kovista laitevaatimuksista... Täällä yksi arvostelu PC-versiosta.

Ei ihme, että on kovat laitevaatimukset, kun katselee pelin graafista tasoa. Huhhuh, todellakin komean näköinen. Toivottavasti pyörii sulavasti boxilla. Tietenkin tuosta joutuu aika paljon karsimaan, mutta luulenpa, että komealta peli näyttää xboxillakin.
Varmasti tulee jossain vaiheessa hankittua. Jos ei heti julkaisupäivänä, niin sitten vähän myöhemmin.

PS. Pitääpä pistää vanha kone tuolta komerosta taas kasaan. Sieltä löytyy useampikin Pinball. :p
 
Tietääkseni pelin Euroopan julkaisusta ei ole mitään tietoa vielä. Pohjois-Amerikassa peli julkaistaan näillä näkymin elokuussa. Toivottavasti tulee Eurooppaankin ja sisältäisi Live-tuen vähintään scoreboardseille.
 
Arvostelujakin on tihkunu jo. Grafiikka on hienoa, fysiikka on hyvaa, mutta pelissa on vain 4 poytaa. Pelinautinto loppuu kuuleman nopeasti tylsistymiseen, koska poytia on vain nuo 4.

(sori skandien puuttuminen)
 
Vastaus: Pure Pinball - Flipperi boksille

Kovastihan tota odotellaan, toivottavasti julkaistaan täälläkin päin. Grafiikka näytti still-kuvissa kyllä todella upealta. Muutama arvostelu tuli netistä luettua ja pisteet pyöri jossain 7/10. Viikko sitten iski hirveä flipperi fiilis, kun tuli Windowsin Space Cadettia pelailtua (Tää ei oo muuten yhtään hassumpi). Tilaillaan sitten vaikka englannista, jos ei täältä saa :) Edellä mainitut Amigan flipperit ovat ehdottomasti ne parhaat virtuaaliflipperit mitä on tullut pelattua.
 
Vastaus: Pure Pinball - Flipperi boksille

Ihan ok flipu. Enpä ole vielä kovin kummoisia pisteitä kylläkään saanut tahkottua. Proge-tuki näyttää löytyvän, koska peli toimii X2VGA-adapterilla moitteetta.
 
Vastaus: Pure Pinball - Flipperi boksille

Prisoner sanoi:
Ihan ok flipu. Enpä ole vielä kovin kummoisia pisteitä kylläkään saanut tahkottua. Proge-tuki näyttää löytyvän, koska peli toimii X2VGA-adapterilla moitteetta.

Jokos tämä on julkaistu täällä päin, vai mitä versiota olet pelaillut?
 
Flipperi boksille

Ultimate Pro PInball julkaistu XBOXille!


-3 Different tables to choose, from each with a unique theme
-Fantastically detailed 3D tables
-Realistic ball physics allowing smooth frantic multi-ball mode
-Video displays, with interactive mini games
-Several different viewing angles for all tables
-Customisable table slope, flipper power, and dozens of other settings
-Up to 4 players can compete for the highest score

Tuli aivan nurkan takaa! Play.com ja verkkokauppa.com myyvät ainakin, täytyypä tarkistaa huomenna, jos Anttilasta löytyisi. Play:ssä 23.99 eur, ei paha.

Kuvia:
http://www.jeuxvideo.fr/html/news/images_6532.htm
 
Vastaus: Pure Pinball - Flipperi boksille

tulihon toi hankittua! Parin pelin jälkeen voisi sanoa että juuri sitä mitä on odotettu. Mukana siis kolme pöytää joista yksi tuttu, eli tuo timeshock! on kolmantena pöytänä. Jostain syystä tuntuu että siinä tuo pallo nykii hieman? Mutta kyllä pelinautinto on silti kohdillaan kun toi mallinnus on mainio ja toimii juuri niin kuin oikea flipperi... samat pelastukset pöytää hakkaamalla ja puolen vaihdot jne toimii tässäkin :)
 
Vastaus: Pure Pinball - Flipperi boksille

Aika hauskaa, että Pure Pinball toimii myös 360:lla. Toi ultimate pro pinball oli kyllä surkea pc-versioon verrattuna. Lähti heti vaihtoon.
 
Ylös Bottom