Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Race Pro (ex GTR)

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja tsinivuo
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Onkos tää ostamisen arvonen? Paljonko on autoja, ratoja ja millanen career on? Muistuttaako yhtään Gran turismoa?

Gran Turismo on Race Prosta kaukana. Race Pro muistuttaa enemmän PC-ajopelejä kuin konsolipelejä. Syy tähän lienee yksinkertaisesti se, että Simbin jo vuosia tehtaillut ajopelejä PC:lle (tunnetuimpina F1 2002:n FIA GT -modi, GTR-sarja ja nyt pyörivä Race-sarja). Race Pro on heidän ensimmäinen konsolipeli, mikä näkyy monessakin suhteessa.

Autoja on jokusen kymmentä (sis. mm. WTCC:n, Formula BMW:n ja F3000:n), ratoja reilu 10 ja ura on hyvin simppeli. Perinteisesti Race-sarjan peleissä ei ole uramuotoa ollenkaan, vaan pääpelitila on ollut Championship, jossa ajetaan WTCC-kalenteriin löyhästi perustuvia kausia. Se on toki tässäkin mukana, vaikka osa Race 07:n ominaisuuksista onkin saanut lähteä "helpommin lähestyttävän" pelikokemuksen nimissä.

Harmi ettei demoa ole ilmeisesti vieläkään Xbox Livessä. Se julkaistiin aiemmin keväällä OXM-lehden kansirompulla, joten sitä kautta peliä voisi ehkä testata, jos kyseisen rompun vielä jostain sattuu löytämään.
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Gran Turismo on Race Prosta kaukana. Race Pro muistuttaa enemmän PC-ajopelejä kuin konsolipelejä. Syy tähän lienee yksinkertaisesti se, että Simbin jo vuosia tehtaillut ajopelejä PC:lle (tunnetuimpina F1 2002:n FIA GT -modi, GTR-sarja ja nyt pyörivä Race-sarja), Race Pro on heidän ensimmäinen konsolipeli.

Autoja on jokusen kymmentä (sis. mm. WTCC:n, Formula BMW:n ja F3000:n), ratoja reilu 10 ja ura on hyvin simppeli. Perinteisesti Race-sarjan peleissä ei ole uramuotoa ollenkaan, vaan pääpelitila on ollut Championship, jossa ajetaan WTCC-kalenteriin löyhästi perustuvia kausia. Se on toki tässäkin mukana.

Harmi ettei demoa ole ilmeisesti vieläkään Xbox Livessä. Se julkaistiin aiemmin keväällä OXM-lehden kansirompulla, joten sitä kautta peliä voisi ehkä testata, jos kyseisen rompun vielä jostain sattuu löytämään.
Kiitoksia infosta.
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Jos tykkää ajopeleistä, niin osta vaan. Career on aika pitkästyttävä, mutta ratoja ja autoja on tarpeeksi monipuolisesti.
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Ja ilman muuta loistava Live-peli hyvällä porukalla.
Jos vaikka taas pelaajamäärätkin lisääntyisivät ladattavan sisällön myötä.

Ilmeisesti jonkinlaista jatkoa seuraa lisäsisällölle mutta ei taida mitään faktaa siitä olla?
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Olihan meillä ihan onnistunut sarjakin tossa ja ihan mukavasti se meni. Tässä voitais kesällä muutamia kisoja ajella noilla GT Club -autoilla. Kannattaa tuota Forza Racing Clubia seurata, niin tietää mitä on menossa.
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Peli on erinomainen jos pitää ajamisesta, eikä uusien autojen keräilystä yms.

Ainoa autopeli tähän asti jossa tulee mietitttyä tosissaan ajolinjoja ja aina kun spinnaa etc ymmärtää missä on tehnyt virheen.

Caterham 320hp oli kyllä varsin ikävä kokemus:) mutta esim formula-bmw on oikein hauska ajaa, tekis mieli ajaa samantien 20 kierrosta eikä 2, hyvän pelin merkki ehdottomasti.

Alussa peli on aika vaativa, ennenkuin ajomalliin tottuu ja alkaa ymmärtämään että mutkiin pitää jarruttaakkin, mutta jotenkin ajomalli on sekä realistinen, että todella hauska ajaa.

Esim Pgr4:sessa ajaminen oli vaan tylsää, mutta RaceProssa se on kivaa.

Mutta kyllähän tämä peli jakaa mielipiteet, siitä ei ole epäilystäkään, ja moni ei varmasti pelin minimalisuudesta pidä.
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Täytyy tulla mainostamaan että Play-asia tarjoaa Race Prota ~15€ hintaan.
Piti laittaa tilaukseen, jos vaikka jaksaisi jatkaa kauden loppuun :D
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

kuinka monnlla on tämä peli voitaisiin perustaa xbox live sarja 12 nopeinta ilmottautunutta päsee mukaan alkaa elokuuun pulivälissä sarja joku pisteiden laskijaksi
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Mitä ******? Tähän on tullut taas 2 gamepackia lisää! Löytyy Spa + muutama muu rata. Sikana autoja, esim. '68 Mini Cooper, jopa se Wtcc-Lada...::eek:
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Mitä ******? Tähän on tullut taas 2 gamepackia lisää! Löytyy Spa + muutama muu rata. Sikana autoja, esim. '68 Mini Cooper, jopa se Wtcc-Lada...::eek:

Oho, puun takaa mätkähti Spa ja Estoril + Volvo Amazon, Volvo P1800, Lada 110 WTCC, Formula Master yms. Ei pöllömpää settiä. Harmi, että hinta on noissakin aika kova. Pelille tekisi terää, jos antaisivat edes yhden paketin ilmaiseksi. :)
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Kerrassaan mahtavaa! Kyllä tuota Spata on odotettukin, luulin jo ettei tulekkaan.
Ihme kun näistä paketeista ei ilmoitella missään. Eihän niitä kukaan osta, kun ei tiedä niiden olemassaolostakaan :confused:
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Hyvä peli, mutta career mode on kyllä tervanjuontia. Pakko muka aina pelata ura läpi ekaks ennenku voi vetää livessä. Pitäis päästä tosta pakkomielteestä yli. Tää ois varmaan timanttia esim. Amazoneilla Spa:ssa joku10 kierrosta suomalaisessa peliseurassa.
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Pari kysymystä pelistä. Elikkäs. Ensinnäkin onko tätä mitään järkeä hankkia jos aikomuksena on pelailla padilla ja lähinnä yksinpeliä? Ja jos mistään hc-rata-autoilusimulaattoreista ei suuremmin ole kokemusta. Tietenkään mistään kunnon simulaatiomeiningistä ei padilla pelaillessa voi haaveilla, mutta lähinnä onko tuo pelattavuus kohdillaan ohjaimella pelailtaessa ja onko tekoälyllä älyä sen vertaa, että sitä vastaan saa hyvää kilpailua aikaan?

Ja pystyykö tässä ajamaan tietyllä autoluokalla kokonaisen perinteisen kauden (lähinnä nuo formulaluokat himottelis) vai onko ura/kausimoodi autoluokasta toiseen loikkimista?

Edit. Nojoo, vähän kun jaksoin ketjua selailla läpi niin aika hyvin löyty vastauksia.. Nyt askarruttaa enää se pystyykö noilla formuloilla ajamaan kautta.
 
Vastaus: Race Pro (ex GTR)

Oon itse pelannut tätä just padilla ja yksinpelinä, enkä edes netissä.

Uramoodi maistuu vähän puulta välillä, mutta sitä ajetaan vaan sen takia että saadaan autoja avattua.

Kauden voi ajaa juuri noin, että valitsee auton, kierrosmäärän etc ja ajaa toistakymmentä kisaa.

Kisoja voi myös hyppiä yli jos ei innosta tai ajaa vaikka vika kierroksella ulos, uramoodissa näin ei voi tehdä, joka on aika ärsyttävää.

Tekoäly on kelvollinen, mutta ei missään nimessä loistava. Haastetta se kyllä antaa, mutta se on vähän ärsyttävä ohituksissa, jos ajat tekoälyn autosta ohi sisäreunasta radan keskelle, niin yleensä kolisee. Mutta jos on tarpeeksi vauhtia ja ajat sisäreunasta radan ulkoreunaan niin 100% tekoäly ajaa autonsa ulkoreunasta sisäreunaan, eli sitten ohitus onnistuu ihan hyvin.

Itse olen pelannut mielellään tuota kausimoodia, mutta uramoodista en oo kauheasti jaksanut innostua.

Ilman ajoapuja pystyy padilla pelaamaan, mutta tarkkana saa olla kaasun kanssa. Autoissa on myös huimia eroja, osa autosta on paljon epävakaampia, osa aliohjaa, osa yliohjaa jne. Osalla voi ajaa kanttareiden yli ja osalla taas kanttarin ylitys on riskialtista.

Ja tosiaan voi ajaa koko kauden, itse esim ajoin bmw-formulalla kauden ja kivaa oli. Nyt haluaisin päästä ajamaan nopeammilla formuloilla, mutta sitä varten pitää ajaa uramoodia pitkät pätkät.

Tämä on nimenomaan rata-autopeli eipä juurikaan muuta, eli ei kannata ostaa jos pitää autojen päivittelystä tai maalailusta etc. Mutta jos pitää rata-auto pelaamisesta ja ajolinjojen miettimisestä etc niin sitten miksei.

Itse olen pelannut tätä todella paljon ja pitänyt pelistä vaikka uramoodi on vähän hermoille käynyt. Ajaminen ihan padilla on vaan hauskaa hommaa, tarpeeksi realistista mutta kuitenkin opettelun jälkeen ihan sujuvaa.
 
Ylös Bottom