Rayman Legends

Vastaus: Rayman Legends

Toi kuulostaa kieltämättä ihan mielenkiintoiselta idealta. Mieluumminhan sitä toki pelaisi jo varsinaista peliä. Demon perusteella mannaa on luvassa sekä visuaalisesti että pelillisesti. Harmi vaan että hupi sen parissa oli liian nopsaan ohitte.
 
Vastaus: Rayman Legends

Tuo Rayman Legends Challenges App on ihan hauska paketti yhen testikerran perusteella. Raivostuttavia haasteita höpöllä ääniraidalla varustettuna. Eli sitä Originsistakin tuttua Rayman-pelailua.

Hauskasti taisin saada tehtyä Suomen parhaan pistetuloksen tuossa tämän päivän haasteessa. En ainakaan saa parempaa tulosta näkyviin muilta. Koettakaahan rikkoa!

Edit. Joku suomalainen pisti paremmaksi ja oli hetken aikaa ykkösenä tilastoissa!
Lums Collectors -lista on näemmä rikki, sillä ~10 henkilöä näkyy omilla listoillaan ykkösenä.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Rayman Legends

Nyt voikin harjoitella miten poistetaan ohjelma Wii U:n muistista, sillä Challenges app sisältää samat kolme kenttää jotka oli ensimmäisessä demossa, joten sen ekan demon voi poistaa turhana.
 
Vastaus: Rayman Legends

Tässä on nyt joka päivänä tullut tuota haastepakettia testattua ne muutamat hetket mitä olen Wii U:n ääressä kerennyt istuskelemaan. Kyllä, Ubisoft on vieläkin pönttö firma, mutta juu, tämä ilmaissovellus on hyvin hauska.

Haasteet eivät tähän asti ole olleet mitään mahdottomia. Jokaisesta päivittäisestä haasteesta olen saanut hopeata, kummastakin viikkohaasteesta kultaa on tullut heittämällä, tässä uudemmassa vieläpä heti ensimmäisellä yrityksellä. Extreme-päivähaasteisiin pääsin vasta eilen kiinni. Montaa hetkeä en kotosalla ehtinyt illalla olla, mutta hopeata siitäkin sai suht vikkelään, kun vain fundeerasi miten seinäkiipeily hoituu nopeimmiten. Jokainen noista haasteista olisi mielestäni suoritettavissa kultatasolle asti, mikäli vain olisi enempi aikaa hioa omaa suoritusta. Eli vaikeustaso on omaan mieleen ainakin hyvin bueno. Viikkotason extreme-haasteisiin ei ole ollut vielä asiaa, mutta ehtiihän sitä myöhemminkin.

Toivottavasti nuo haasteet eivät ole osia noista lopullisen pelin kentistä, koska muuten puolet ruuduista on tullut jo pelattua syksyyn mennessä.
 
Vastaus: Rayman Legends

Meikäläistä rupes ainaki hymyilyttämään tuo traikku. :) Näyttää ihan kivalta peliltä.
 
Vastaus: Rayman Legends

Tuo videonpätkä on kyllä suht päheä. Aloin heti miettimään, että mitä kaikkia muita kappaleita tuohon voisi sisällyttää.

Huomasin muuten, että tuossa haasteohjelmassa muiden pelaajien suoritukset vaikuttavat siihen, minkälaisen pokaalin saat. Tuossa yksi päivä tein kultapokaalin arvoisen suorituksen suht helpolla alta kymmenessä minuutissa yhdessä päivähaasteessa, mutta seuraavana päivänä se oli madaltunut hopeaiseksi.
 
Vastaus: Rayman Legends

Challenge Apissa tänään ihan uudentyyppinen "Dojo" haaste.
 
Vastaus: Rayman Legends

Pääsin vihdoin daily extreme haasteisiin, mutta täällä on vaikeuksia saada edes pronssista pokaalia.
 
Vastaus: Rayman Legends

Pääsin vihdoin daily extreme haasteisiin, mutta täällä on vaikeuksia saada edes pronssista pokaalia.

Minulta jää aina välillä extremeista pokaali puuttumaan. Tosin mielestäni ne eivät ole lähimainkaan yhtä hauskaa pelattavaa eikä siksi tule harjoiteltua. Vaikeissa tehtävissä kentän ennalta opettelemisen tärkeys korostuu turhan paljon reaktiopohjaisen pelaamisen sijaan.

Joka päivä olen haasteita kokeillut, mutta en aio ostaa peliä syksyllä. Voisipa musiikkikentät ladata irrallisena pakettina. Mieluusti olisin kokeillut Eye of the Tigeria.
 
Vastaus: Rayman Legends

Eilen tuli noita demossa olleita kenttiä pelailtua ja olipahan viihdyttävää menoa, mukavalla tavalla taas kehitytty eteenpäin. Tosin pleikkarilla sen kärpäsen temppujen teko simppelisti o-napilla on ihan jees mutta tuon kärpäsen kanssa varmaankin sitten juurikin wiiu omistajat pääsevät temppuilemaan paremmin. Onneksi ei ole enään pitkä odotus tiedossa, ehdottomasti itselle yksi tämän vuoden peli tapauksista :)
 
Ylös Bottom