Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Red Dead Redemption

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
P

Poistettu jäsen 3274

Guest
Alusta:
PS3, Xbox 360
Pelityyppi:
Toiminta
Kehittäjä:
Rockstar San Diego
Julkaisija:
Rockstar Games
Julkaisupäivä:
21 toukokuu 2010

Kuvaus: Edomesta otettu pätkä.

Red Dead Redemptionia voi turvallisin mielin kuvailla kuin villiin länteen sijoitetuksi Grand Theft Autoksi. Peli on luotu samalla avoimen maailman ja omapäisen toikkaroinnin idealla kuin gangsteriserkkunsa, mutta meininki on huomattavasti pölyisempää ja hepoisampaa.

Nappasin Enforcer:in tekemästä hypeketjusta alotuksen tälle.. (toivottavasti ei haittaa) :)

Pistetääs viellä tähän yksi traileri

 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Katsos, tälläinenkin ketju ilmestynyt. Siirränkin hype-ketjuun kirjoittamani jutun tänne:

RDR:ssä on tarinan ohella myös oikeasti todella paljon oikeaa pikku tekemistä verrattuna esim. IV:seen. Usein mainoslauseet pelin minipeleistä ja sivutehtävistä ovat täyttää huuhaata eikä ne jaksa oikeasti kiinnostaa ketään. Se mitä tämä peli tekee oikein on se että jokaisesta sivutehtävästä on oikeasti jonkinlaista hyötyä. Suurin houkutin itselleni on Marstonin vaatekaappi joka sisältää jo pelin alussa huimat 12 avaamatonta vaatetta. Vaatteet avautuvat milloin mistäkin mutta suureen osaan kuteista liittyy vielä lukuisia sivutehtäviä jotta rääsyt saa niskaansa. Pinnallisille rääsyilijöille tämä on aivan loistava motivoija sivutehtävien tekemiseen.

Aarteenmetsästys on myös ihan oma lukunsa pelissä koska niitä joutuu oikeasti metsästämään. "X marks the spot" ei ole päivän henki vaan tässä joutuu oikeasti käyttämään aivoja. Monet kartat eivät edes mainitse missä päin maailmaa suunnistukseen tarkoitetut maamerkit sijaitsevat joten näissä riittää pähkinää purtavaksi useaksi tunniksi. Lisättäköön merkintöihin että tämäkin on seikka minkä peli tekee muita paremmin.

Lisää hauskoja yksityiskohtia eiliseltä; hengailin paikallisten ilotyttöjen kanssa Armadillon saluunan parvekkeella. Näin rakkaan ratsuni kiltisti seisovan alhaalla. Vislasin tätä lähemmäs ja hyppäsin parvekkeelta tämän selkään = taas yksi toteutunut länkkäri haave. Kaikkihan muistavat IV:n taksikyydit? Tätä ominaisuutta pelissä ajaa vankkurit. Mikä touhusta tekee mielenkiintoista on se että matkan aikana voit pyssytellä vastaantulevia. Pääset siis vihdoin olemaan osa sitä sukupolvea joka oli lähellä kadottaa biisonit maanpäältä. :)

Niin paljon kuin rakastankin IV:tä ei näiltä jatkuvilta vertailuilta vain voi välttyä... Sitä, kuinka paljon parempi RDR on ei vain voi painottaa tarpeeksi.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Itsellä meni koko eilinen ilta (19-00-02.17) pelin pelaamiseen ja täytyy sanoa että peli on jotain täydellisyyttä lähentelevää. Itsellä taitaa tällä hetkellä olla bounty 500 dollaria kun aloitin pienen kapakkatappelun ja heiluin dead eyen kanssa ja merkitsin vääriä henkilöitä ja lopulta baari oli melkein tyhjä :rolleyes:. Pian tämän jälkeen kävin voittamassa pokerista 100 dollaria ja lähdin metsästämään ja siellä nyt on nyljetty eläimiä oikein kunnolla . ;)

Eli oliko tänään kello 23.00 se pelihetki? Toimiiko nettitikku muuten boksissa?

Oma Gamertag olisi Ringed Kingman
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

On kyllä voittajafiilis. Uus RDR boxii, peli käyntii ja valikkoon. Saan jonku updaten ladattua ja kuuluu semmonen vastenmielinen nirskaisu ja peli jäätyy. Yks punanen valo ja E68 ruutuu. Viimeks sama tapahtu GTA IV:n kanssa ku pistin ekaa kertaa sisään ja pelin auki. E72 muistaakseni, ja toimi uudelleen käynnistyksen jälkeen. Nyt vaan jäätyy aina valikkoon. Eikä enää näy edes punaista valoa.

E: Kokeilin pelata ilman kovalevyä, jäätyy silti. Tais hajota lopullisesti.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Tulipa tuossa reilun tunnin mittainen sessio pelin parissa pidettyä ja pari alun tutoriaalitehtävää suoritettua. Ja ensimmäinen asia mikä pitää todellakin mainita on upeat grafiikat. Pelimoottori on ottanut aika huiman harppauksen GTA IV:n ja sen lisäosien ulkoasusta. Ruudunpäivitys on todella samettista ja toistaiseksi ainut nillityksen aihe on pari hassua pop uppia. Tähän kun lisätään lännenelokuvistakin tuttua musiikkityyliä, niin tunnelma pamahtaa katon läpi heti ensihetkistä alkaen. Ja kirsikkana kakun päällä on Marstonin ääni, joka on yhtä osuva, kuin kuudestilaukeavan luoti vellihousun otsaan. Tässäpä näitä ihka ensimmäisiä tunnelmia pelin parista. Pitää mennä kohtapuolin jatkamaan.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Nopea nettipelin ja parin ekan tehtävän perusteella on RDR kaikkea mitä odotettinkin. Aivan uskomattoman hyvää matskua alusta loppuun - ja voihan jösses sen maailman kokoa! Noin kolmen tunnin perusteella ei nettipelissä päästy kahta kaupunkia pidemmälle ja nekin katsottiin todella pintapuolisesti.

Tiedän että julistin Mass Effectin jo vuoden peliksi, mutta voipi olla että tässä on jaetulle sijalle paikka.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Itselläni on hieman ristiriitaiset fiilikset pelistä jokusen tunnin pelailun jälkeen. Peli tuntuu aivan liikaa GTA 4 -modilta ja alan hieman kyllästymään tähän tehtäväpohjaiseen pelimekaniikkaan. Missään vaiheessa peliä ei ole tullut mitään erityisen fantastista fiilistä, eikä juonikaan oikeen tempaa mukaansa. Pelattavuudessakin on havaittavissa samoja ongelmia kuin GTA IV:ssä, varsinkin suojautuminen ei oikein tahdo toimia luonnollisesti. Yksi mikä myös on hyvin outoa, on se että voit vedellä opstaakkeleita päin hepan kanssa vaikka kuinka kovaa eikä mitään tapahdu. Saisi tulla samanlaisia ilmalentoja, kuin GTA:ssa motskarin kanssa. Grafiikka ja ääninäyttely/äänimaailma (yllätys, yllätys) ovat taattua laatua, mutta jokin pelissä mättää pahasti.

Alkufiilikset eivät siis vastaa hypeä laisinkaan, toivottavasti meno kuitenkin paranee.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Päästiin tuossa ihan mukavasti rellestämään vähän isommassa possessa tuonne moninpelin puolelle.

Eihän tämä missään nimessä yksinpeliä voita mutta potentiaalia on kyllä hirvesäti! Ei tuossa yksinäisille samoojille ole paljoakaan tekemistä mutta kun kommunikointi pelaa niin on kyllä aikalailla mielikuvitus rajana mitä tuolla puuhastelee. Nytkin pyörii päässä ties mitä skenaarioita suoraan länkkäri leffoista joita tuolla voisi toteuttaa isolla possella :rolleyes:

Pistän tänään klo 22 privaserverin käyntiin jonne kaikki KonsoliFiniläiset ovat tervetulleita. Testataan samalla miten tuo pelin sisäinen chat toimii koska Partyyn mahtuu kerralla vain 8 tyyppiä. Posseissa tuon pitäisi toimia kuten partyissakin, muuten pelissä on ilmeisesti proximity chat jonka avulla voi naljailla muille. Voisi myös kokeilla rajoittaa pelaamisen vain New Austinin rajojen sisään sillä itse ainakin haluaisin tsekata nuo muut mestat vasta kun ne avautuvat yksinpelissä. Katsotaan kauan saadaan pidettyä serveri pystyssä, kympiltä alkaa!
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Minkälainen verkkototeutus tässä on? Luin jostain GameSpysta yms. Onko ihan normaalit P2P-säädöt, vaiko miten homma pelittää?
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Kaikki serverillä olevat näkee kartasta joten ei voi piiloutua.

Törmäsin tuossa pelin valikoita selatessa mahdollisuuteen kytkeä nuo multiplayer pelaajaikonit pois päältä. En ole vielä itse ehtinut testaamaan, että poistuuko kaikki indikaattorit muista pelaajista. Kokeilkaa kun ehditte.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Katsotaan kauan saadaan pidettyä serveri pystyssä, kympiltä alkaa!

Cool, messissä ollaan.

Harmi vaan ku mun piti tänään vihdoin ja viimein ostaa mikki, ni enpä löytänyt sellaista. Vois kattoo jos huomenna olis parempi säkä. Pitää varmaa olla joku microsoftin hyväksymä ja juuri tietty mikki eikö vaan? Ihan mikä tahansa ei kelpaa?

Ja miten muuten sitten kympiltä pystyn liittymään peliin? Kun mielestäni tuossa itse pelissä ei ollut mitään kohtaa tyyliin "join friends game" jne.

Oon varustautunu koitokseen Banderos tortillasipsien ja oluen kera. En viittiny viskiä tai tequilaa ostaa kun sitten muutaman setin jälkeen ei olisi pelaamisesta tullu mitää :D
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Pistän tänään klo 22 privaserverin käyntiin jonne kaikki KonsoliFiniläiset ovat tervetulleita.
Umm... Vähän nuubbi kysymys, mutta mitäs tarkotat privaserverillä? Kuinkas ja mitenkäs siihen vois sitten liittyä?
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Privaservuun tulee kutsua. Uskoisin että saadaan servu aika nopeasti täyteen, jokaiselta varmaan löytyy kaverin kavereita joita kutsua tunnelmaa nostamaan. Toisaalta tätä ei ole vielä testattu joten saa nähdä miten toimii... Yrittänyttä ei laiteta ja kannattaakin varatua pieneen sähläykseen. Mutta tarkoituksena olisi aloittaa Free Roamista ja katsotaan siitä minne ilta vie.

Niin ja illan teema on sitten Meksikolaiset Pihajuhlat joten asian mukainen pukeutuminen on pakollista. Tekoviikset sallittu.

Stammy, ei mitään hajua mitä tuo käyttää mutta omien kokemusten perusteella on nettikoodi yllättävän sulavaa. Ottaen huomioon että koko kartta on Free Roamissa täysin avoinna ja siellä mellastaa samanaikaisesti 16 pelaaja. Lagia ei ole ollut ollenkaan mutta joillakin on ollut ongelmia päästä matseihin ja peli jumittuu joskus lataus-ruutuun etsiessään matseja.

Huttu, pitää olla ihan virallinen mikki jos aikaa tuon plugata suoraan ohjaimeen.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Pahuksen hieno peli kyl, ei voi muuta sanoo. Pelasin muutaman tunnin enkä oikeestaan edes tehny mitään juoneen liittyvää. Kunhan haahuilin ja sain jopa seriffit peräänkin vahingossa :eek:

Kävelin muina miehinä pankkitiskin taakse niin tuliki hälytys :p Sitte se seriffi jahtas mua niin paljo että alko ärsyttää joten jouduin ampumaan sen. Tarkotus oli kyllä olla ihan kiltti lännen mies
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Bwahaha yritin kidnapata oikein hienosti pukeutuneen naisen Armadillosta, sain hänet lassottua ja laitettu hepan selkään ja juuri kun olin karauttamassa karkuun saaliin kanssa paikalliset lainvalvojat avasivat tulen!

Luodit päänvierestä viuhuen luulin jo selvinneeni mutta pahus, sheriffin harhaluoti osui suoraan naista päähän :D Siinä se sitten euphorian tyydittämänä valui hepan selästä maahan oikein ilkeän näköisesti ja meikäläinen karauttaa karkuun sheriffi apulaisineen perässä. Mahtavaa menoa :D
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Pari minuuttia pelannut ja nyt jo ärsyttää päähenkilön ääni. Määkivä, ja juuri niin peruspullahenkilö mitä saattoi odottaakin tämän tyyliseltä peliltä. Gunin Kid vie aivan satanolla. ;)

Kaunis peli kyllä on, ja horotkin näyttää vähän jo joltain verrattuna em. peliin. Ehkä saadaan silläkin saralla jossain vaiheessa maustetta peliin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Mainiolta vaikuttaa. Pakko tosin valittaa yhdestä pienestä jutusta.

Voi kristus kuinka rumasti ne kultaiset pyssyt iskevät silmään. Miten näin pieni juttu voi rikkoa immersion?
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Voi kristus kuinka rumasti ne kultaiset pyssyt iskevät silmään. Miten näin pieni juttu voi rikkoa immersion?

Jaajaa, hyvä et mä huomasin et ne oli kultasia. Ei niitä nyt hirveen hyvin huomaa, aika mitätön juttu. Muutenkin bonarit oli ihan suolesta tässä tapauksessa.
 
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Eilen oli kyl tosi hyvät pelit KFin länkkäreiden kanssa :)

Oli ihan hyvää settiä se että toinen posse yritti linnottautua ja toinen vallata, harmi että se spawnisysteemi vähän hajotti tilannetta. Kun siis porukka spawnaili ihan randomisti toistes selän taakse jne.

Oli kyl tosi hienoo kun Foemanin porukka oli linnoittautunu johonkin farmiin, ja sit kun päästiin tiluksille niin joku sieltä huusi, oisko ollu Kain että "Nyt ne tulee pojat, NYT NE TULEE!!" :D

Ja sit sen jälkeinen tilanne siellä toisella tilalla kun oli ihan julmettu ukkosmyrsky siinä luomassa tunnelmaa. Oli aika mahtavaa :)

Lisää tollasta.
 
Ylös Bottom