Red Dead Redemption

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä

Juhako

Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Onko tuota automaattitähtäystä nyt siis mahdollista rajoittaa GTA IV:n tapaan? Esim. privaservuilla voi sallia vain ilman auto-aimia pelaamisen. Jos oikein ymmärsin, niin publalla pelatessa voi valita millä tähtäysavustukella pelaa?

Eilisellä KFIN-privaservulla olleet tai muut kokeilleet voisivat koittaa vastata.
 

Teemu.I

Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Tää American Appetites quest on aika outo:

Ensiksi oli vaikea ymmärtää että jatkuuko tehtävä myöhemmin vai ei kun tein ekan osan siitä. Sitten kun pääsin jatkamaan ja pääsin kolmanteen osaan, tulee heti "Quest failed" kun tulee purpuralle alueelle. :rolleyes:

Voikohan kukaan auttaa hieman? Koska peli näyttää olevan aika epäselvä näistä asioista (vaikka onkin hieno peli muuten).

Laitan nyt varmuuden vuoksi spoilereihin.

Eli sen tehtävän pääsee läpi kolmannen kerran jälkeen (ja on muuten nimensä veroinen). Syytä en tehtävän epäonnistumiseen tiedä, mutta minulla tehtävän kolmannen osion välivideossa yksi hahmoista oli näkymätön. Voipi olla pientä bugin poikasta tuossa.
 

Huttu

Well-Known Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Voi että kun oli muuten tosi tunnelmallinen kohta tuo kun.... no laitan spoileriin vaikken sanokkaan mitään tarinasta. Ne jotka ovat jo meksikossa voinevat lukea tuon mutta ne jotka eivät vielä ole kandee jättää lukematta niin saatte aidon fiiliksen :)

Eli kun saavutaan Meksikoon ihan ensimmäiseksi, ja alkaa soida se hyvä biisi, voi tsiisus mikä tunnelma siinä oli kun ratsastaa hyvin hitaasti eteenpäin. Mulla vielä sattui olemaan aika niin että oli auringon laskun paikka. Teki siihen ihan yyberit ekstrafiilikset päälle kun ratsasti auringonlaskuun :D

<3 Rockstar San Diego
 

Foeman

New Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Voi että kun oli muuten tosi tunnelmallinen kohta tuo kun....
Todellakin. Mainitsin tästä jo edellisellä sivulla mutta kyseessä on kyllä puistattavin kohtaus kaikessa seesteisyydessään. Tämä kiteytti aivan loistavasti sen yleisen fiiliksen mikä RDR:ssä on jatkuvasti läsnä; tämä on todellakin se viimeinen rajaseutu.

Muutenkin peli herää aivan uudenlaiseen loistoon tuolla Meksikossa. Nämä ovat juuri niitä seutuja joita me eurooppalaiset olemme tottuneet länkkäreissä näkemään. Oransseja kerrostalon korkuisia kivipaaluja, valkoisen hiekan peittämiä tasankoja ja auringon kylvämiä syrjäkyliä. Täällä on jotenkin todella kiiretön fiilis ja päivät kuluvatkin vain pitkiä välimatkoja taittaen, villihevosia kesyttäen, riistaa metsästäen, paikallisia auttaen ja yöllisiä hanttihommia tehden. Kun viimein päätät päiväsi saluunassa ja heräät seuraavana aamuna puisen oven välistä paistaviin auringon säteisiin. Silloin sen tajuaa että tällaista on todellakin vapaan lännenmiehen elämä.

Niin ja vihdoin Marstonia koristaa poncho. Nyt olen kokonainen.
 

Berserker

New Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Laitan nyt varmuuden vuoksi spoilereihin.

Eli sen tehtävän pääsee läpi kolmannen kerran jälkeen (ja on muuten nimensä veroinen). Syytä en tehtävän epäonnistumiseen tiedä, mutta minulla tehtävän kolmannen osion välivideossa yksi hahmoista oli näkymätön. Voipi olla pientä bugin poikasta tuossa.

Joo, tää milloin se epäonnistui oli se kolmas kerta... Mutta onneksi sitä pysty yrittämään uudestaan myöhemmin. Ja silloin se toimi, tosin en käyttänyt ratsua kun lähestyin sitä kohdetta nyt.
 
P

Poistettu jäsen 3274

Guest
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Mainitaan tähän vielä yks ärsyttävä homma, mikä ei kylläkään ehkä ole aioastaan tämän pelin epäkohta. Mutta toi ääninäyttely ottaa kyllä niin pahasti korvaan. Kun se kuulostaa niin päälle liimatulta, mitä se tietysti onkin. Mutta olis ehkä vähä voinu yrittää tehdä aidomman olosta. Pahasti se rikkoo semmosen leffamaisen tunnelman, jos sitä nyt tästä vois hakea. Mutta kun kuulostaa studio äänitykseltä niin pahasti etten muista edes GTA sarjan noin pahasti häirinneen. Ehkä studiosoundi sopii paremmin autossa puhumiseen kuin preerialla ratsasteluun :)

Mun mielestä, tässä on ihan hemmetin hyvin tehty toi ääninäyttely.
 

Teemu.I

Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Nyt on jo useampi tunti tullut pelin parissa vietettyä ja meno vaan paranee. Vihdoinkin on R* onnistunut liittämään kaikki pienimmätkin tehtävät ja tapahtumat saumattomasti pelin maailmaan. Eilen illalla kävi taas huvittava satunnaistapahtuma, kun ratsastin tehtävän jälkeen preerian halki kohti Armadilloa. Äkkiä puskista juoksee puolialaston nainen apua huutaen. Hyvisäijänä pelaten tietenkin pysähdyin tiedustelemaan mitä oli tapahtunut. En edes ehtinyt kokonaan vauhtia pysäyttää, kun horatsu repii Marstonin ratsun selästä alas ja karauttaa pakoon pilkallisen naurun säestämänä. Siinä herrasmiehenkin käämi palaa, joten vedän revolverin vyöltä ja Dead eye:n avustuksella luoti pakenijan takaraivoon. Nainen putoaa kuin perunasäkki ratsun selästä. Lopuksi tutkin vielä ruumiin pienen rahallisen korvauksen toivossa ja jatkan matkaani kohti Armadilloa. Aivan mahtavaa.

Ja tässä vielä kotimaisin voimin tehtyä villilänsi fiilistelyä RDR faneille.

YouTube - Haaskalinnut saalistaa - Speedy Gonzales - Noin seitsemän veljeksen poika (1970)
 

Foeman

New Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Teemu, tuli vastaan samanlainen tapahtuma mutta lopputulos oli hieman toisenlainen.

Nainen tosiaan varasti myös minun ratsuni samalla kikalla. Varas oli jo useiden kymmenien metrien päässä minusta kun sain nostettua itseni maasta. Mutta revolverin sijasta vihelsin uskollista hevostani ja tämä pudottaa varkaan voltin kera maahan ja palaa luokseni. Hyppään hevosen selkään ja näen sieltä miten varas linkuttaa epätoivoisesti minua karkuun. Otan tämän nopeasti kiinni ja solmutan tämän maahan, jättäen hänet oman onnensa nojaan. Vaikka hevosvarkaus onkin lännessä kuoleman uhalla tehtävä rikos ei tapoihin kuuluu naisten tappaminen. Jatkan matkaani ja toimitan lähistöllä niitä näitä. Hetkeä myöhemmin kuulen kaameaa kiljuntaa. Palaan tuon solmutetun rouvan luokse vain löytääkseni tämän susien hyökkäyksen uhrina.

Oletteko muuten kiinnittäneet huomiota siihen kuinka brutaalia noilla aseilla ampuminen on? En ollut ennen edes huomannut(ennen kuin siitä minulle mainittiin) miten aseet mm. repivät ihmisten päitä rikki. Aika karmiva näky kun revolveri räjäyttää lävistäessään puolet takaraivosta. Muutamia muita yksityiskohtia; jos ampuu ihmistä kumpaankin polveen putoaa tämä polvilleen puolustamaan itseään. Tämän jälkeen kannattaa mennä iholle ja painaa laukaisinta jolloin saa aktivoitua brutaalin lopetusliikkeen(joka jopa vaihtelee pidetyn aseen mukaan). Ihmistä voi myös ampua vatsaan jolloin tämä kiemurtelevat maassa tuskissaan sinua karkuun.

Missä muuten on Coustille mielipiteineen, oliko kyseessä sittenkin suuri pettymys vai sitäkin suurempi ilmestys? ;)
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Red Dead Redemption [PS3] - keskustelua pelistä

Tähän ketjuun ainoastaan peliin liittyvä keskustelu ja kokemukset.
Vanhaan ketjuun voi purkaa tuntojaan ostofiiliksistä, hypettymisistä jne.

Nimi: Red Dead Redemption
Lajityyppi: Hiekkalaatikko
Kehittäjä: Rockstar San Diego
Julkaisija: Rockstar Games
Julkaisuaika: 21.05.2010
Moninpeli: 1-16 pelaajaa
Tekstitys: Englanti

Viralliset kotisivut: Rockstar Games Presents Red Dead Redemption
Youtube: YouTube - Red Dead Redemption Gameplay Introduction Trailer [HD]

Muuta: Red Dead Redemptionin tapahtumat sijoittuvat 1910-luvun villiin länteen, Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalle. Teollistuminen on jo kovassa vauhdissa, mikä näkyy San Franciscon moottorilla toimivista autoista ja kaupunkien välisistä rautatieverkostoista. Entinen lainsuojaton ja tarinan protagonisti, John Marston saapuu Armadillon kaupunkiin, jossa hallitus pakottaa hänet varhaiseläkkeeltä takaisin töihin. Liittovaltion agentit kiristävät Marstonia etsimään ja neutralisoimaan entisen rikoskumppaninsa Bill Williamsonin uhkaamalla hänen vaimonsa ja lapsensa henkeä.

Verkkopelistä: Sekä tavanomaiset että joukkuepohjaiset versiot Shootout-pelimuodosta noudattavat perinteisen deathmatchin kaavaa, jossa pelaajien tulee eliminoida mahdollisimman monta vastustajaa. "Hold Your Own" vastaa monista peleistä tuttua lipunryöstöä, jossa kummallakin joukkueella on oma kultasäkkinsä puolustettavana. "Grab The Bagissa" toinen joukkue hyökkää ja toinen puolustaa; osapuolesta riippuen tarkoituksena on joko kaapata säkki ja palauttaa se takaisin tukikohtaan tai vastaavasti puolustaa sitä. "Gold Rushissa" kaikki pelaajat ovat omillaan ja pyrkivät viemään kentälle ilmestyviä kultasäkkejä palautusarkuille mahdollisimman monta kertaa.

Free Roam -tilassa yhteensä 16 pelaaja voi tutkia avointa pelimaailma ja suorittaa siellä esiintyviä haasteita. Pelaajat voivat myös lyöttäytyä yhteen maksimissaan kahdeksan hengen "posseiksi" eli tiimeiksi ja läpäistä tehtäviä yhdessä.

Wikipedia: Red Dead Redemption – Wikipedia
 

Pipuli

New Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Joo, tuo brutaalisuus on tullut huomattua ja varsin näyttävää jälkeä aseet tekevät. Täytyykin ottaa tuo Foemanin kertoma polvikikka kokeiluun.

Eilen oli ihan mukavat pelit Kfin possen kanssa, vaikka yhteysongelmia ainakin itsellä tuntui olevan. Tosin vähän lisää meksikolaista verta kaivattaisiin.
 

Enforcer

New Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Nainen tosiaan varasti myös minun ratsuni samalla kikalla. Varas oli jo useiden kymmenien metrien päässä minusta kun sain nostettua itseni maasta. Mutta revolverin sijasta vihelsin uskollista hevostani ja tämä pudottaa varkaan voltin kera maahan ja palaa luokseni. Hyppään hevosen selkään ja näen sieltä miten varas linkuttaa epätoivoisesti minua karkuun. Otan tämän nopeasti kiinni ja solmutan tämän maahan, jättäen hänet oman onnensa nojaan. Vaikka hevosvarkaus onkin lännessä kuoleman uhalla tehtävä rikos ei tapoihin kuuluu naisten tappaminen. Jatkan matkaani ja toimitan lähistöllä niitä näitä. Hetkeä myöhemmin kuulen kaameaa kiljuntaa. Palaan tuon solmutetun rouvan luokse vain löytääkseni tämän susien hyökkäyksen uhrina.

Voiko tässä tapauksessa akan viedä elävänä sheriffille saaden jotain korvausta? Omalla kohdalla käyny kerran samoin ja tais olla mies joka huuteli apua hyppäsin vähän enne kaveria pois hevoseni selästä kaveri alko ilkkua ja hyppäs hepon selkään ja yritti kirmata karkuun. Ammuin selkään ja otin hevosen takas ja naureskelin :)
 

Huttu

Well-Known Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

On kyllä muuten tosi hieno detaili kun just tekee niin kuin Foeman mainitsi eli jättää jonkun sidottuna tai haavoittuneena preerialle, niin hyökkää villieläimet tämän avuttoman kohteen päälle.

Itse rankaisin kyseistä hevosvarasta vähän ilkeämmin:

Siinä minä ratsastin, mietiskelin omiani kun naikkonen tulee ja heittää minut hevosen selästä.. prkl! Kukaan ei vie mun Rusinantea!

Volcanic pistoolilla laukaus perään ja sattui osumaan jalkaan jolloin hupakko tippui aika ilkeen näköisesti ratsuni selästä. No ei mitään, viileesti kävelen sen perään lasso valmiina :mad:

Köytän naikkosen ja heitän ratsuni selkään, suunta kohti lähintä rautatietä. Heitän sen viheliään hevosvarkaan radalle ja jään odottamaan oikeuden toteutumista. Mutta piru! Mitenkän nyt tuntuu että alkoi haaskalintuja pyörimään ympärillä enemmän? Kuuma päivä ja naisen verta vuotava haava varmaan houkutteli ne paikalle, noh kohta on buffet avattu.

Samalla sitten kun virnistelen siinä niin penteleen puuma hyökkää selustasta päälle! Haulikolla puumaa feissiin ni jo hiljeni, mutta sitten alkaa tulee kojootteja jaolle! Siinä sai oikein kunnolla tappaa niitä elukoita kun kaikki halus päästä osingolle naisesta, ja musta.

Oli jotenkin kauhea tilanne, nainen kiemurtelee radalla, ammun eläimiä jotta ne ei tappais naista vain jotta lähestyvä juna voisi tehdä sen. Jotenkin voin kuvitella että tuohon aikaan tuollaista tapahtui oikeesti kohtuu usein.

Sen jälkeen menin vetää lärvit paikalliseen juottolaan, täytyi se kamala näky huuhtoa mielestä, tuli vedettyä niin paljon viskiä että sammuin kadulle ukkosmyrskyyn :D Nyt suunnittelen Armadillon pankin ryöstämistä hehe
 

Muntu

New Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Oon huomannut tässä sellasen jännän eron GTA-peleihin, että tässä mä oikeesti jaksan tehdä noita tehtäviä. GTA:ssa, etenkin neljännessä, on aina pitänyt jotenki pakottaa ittensä tekemään niitä tehtäviä että tulis vastaan kaikkee uutta.

Osasyynä todennäköisesti on ainakin tuo honor-systeemi, meinaan vastustajien tappaminen on yksinkertaisesti perhanan hauskaa kiitos Euphorian, mutta siviilejä ammuskellessa alakulmaan tuleva "honor -100" tai muu sen kaltainen vaan on niin ikävä näky :D
Eli tapettavaa pitää ettiä tehtävistä.
 

FelisLeo

Gamereactor
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Voiko tässä tapauksessa akan viedä elävänä sheriffille saaden jotain korvausta?

Minä kokeilin, mutta en saanut mitään: laskin muijan sheriffin talon lattialle, aukaisin siteet ja katselin, kuinka mimmi juoksi karkuun lainvalvojan katsellessa vierestä.
 

OMI3R

Well-Known Member
Vastaus: Red Dead Redemption [PS3 Hype ja hankintahöpönlöpötys]

Niin mites se autoaimin kanssa nyt sitten on moninpeli puolella, onko siellä tosiaan playlistit ilman autoaimia ettei sitä saa mistään asetuksista päälle vai onko täysin vapaanvalintaista pitääkö päällä vai ei?

Boxi puolelta lukaisin että 20levelin kohdalla aukeaa jokin HC-pelimuoto, jos tuo pitää paikkansa niin kauanko menee 20-levun saavuttamiseen ja onko tuo HC juuri se playlist ilman autoaimia?


No mitä nyt vähäsen oon kokeillut, niin autoaim on ollut päällä, enkä ole löytänyt kohtaa et saako sen pois/päälle. HC-pelimuotoa en ole vielä saanut auki, mitä nyt muutamia leveleitä oon moninpelis saavuttanut, niin aika nopeesti niitä näyttäis tulevan, tosin alussa ne nouseekin nopeemmin. Privaa en oo myöskään kokeillut, mutta luulis siinä saavan sen autoaimin pois.

Edit: Autoaimin saa valikosta pois, niin yksin kuin moninpelistäkin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Dmn

Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Yli 10 tuntia pelaamista nyt takana ja peli alkaa jo pahasti toistamaan itseään. Juonessa ei ole minkäänlaista imua ja tehtävät alkavat olemaan jo aikamoista pakkopullaa. Taisteluistakin alkaa katoamaan into, koska John Marston on suurinpiirtein kuolematon ja vihollisia tulee jatkuvalla syötöllä. Myös nämä kaikkien hehkuttamat random-eventit ovat yksihailea, koska niillä ei ole mitään merkitystä. Samaten myös etsintäkuulutettujen metsästyksessä ei ole mitään itua, koska homma on aina ihan samanlainen. Pelissä ei siis oikeastaan ole mitään mielenkiintoista tekemistä, koska kaikki tuntuu niin väkinäiseltä. Enkä ole niin kova eläytyjä, että jaksaisin alkaa väsäämään mielessäni omia skenaarioita, koska oletan että peli pystyisi tekemään tämän puolestani. Pokeri sentäs on ihan kivaa.

Nettipeliä kokeilin myös ja ei voi muuta sanoa kuin että aivan karseata tuubaa. Tiimipeleissä ei mitään tietoa tiimipelistä, vaan porukka juoksee apinoina ympäri kenttää automaattitähtäys tapissa. Ei näin, ei todellakaan näin.

Paha pettymys ainakin meikäläiselle.

Kellään samanlaisia tuntemuksia?
 

Foeman

New Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Tosin vähän lisää meksikolaista verta kaivattaisiin.
Veikkaan että aika moni pelaa tällä hetkellä yksinpeliä eivätkä sen takia ehdi moninpeliin. Näin ainakin itselläni. Jäin tuon yhden MP-testisession jälkeen niin pahasti koukkuun tuohon yksinpeliin että päätin samalla läpäiseväni sen ensin ja sitten vasta palaavani moninpelin pariin. Uskoisin että ensi-viikonloppuna saadaan jo kunnon mittelöitä aikaiseksi :)

Paljon pelin laadusta kertoo muuten myös se miten musiikit vaihtelevat miljöiden mukaan.
New Austinissa kuulee kitaroita ja huuliharppuja, Meksikossa tietenkin mariachi henkistä musiikkia. Täyttä mahtavuutta.
 

Kain

Well-Known Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Onko kellään muulla ollut ongelmia päästä moninpeliin? Itse pääsen noin joka kymmenennellä yrittämällä. Muina kertoina tulee joku yhteysongelma pelaajien kanssa häiriö ja peli jää lataamaan free roam ruutuun ja dashboardin kautta pitää yrittää uudestaan. Eilen selvisi syykin ja se oli perus NAT ongelma. Outoa on vaan se, että tämä peli on ensimmäinen jonka kanssa on ollut ongelmia nettipelaamisen kanssa. Wierd i say..
( BTW Boxi on piuhalla kiinni motukassa joten NAT ongelmaa ei pitäisi silloin olla eikö??)

Ja sitten asiaan! Olipa eilen jälleen hauskat moninpelisessioinnit. Varsinkin kello 3 aamulla oleva puukko/dynamiittihippa on melko hauskaa. :D Lisäksi vedettiin neljän jampan voimin usean tuhannen dollarin palkkiot
( Oiskos omani ollu lähellä seitsemää ellen ihan väärin muista.. ) päittemme hinnaksi vallattuamme erään linnakkeen ja sitten pistettiin ranttaliksi. Eikä myöskään sovi unohtaa tätä: :p

30399_394785104462_736524462_3820488_2472270_n.jpg
 

Crab

New Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Joo, itselläkin jotain ongelmia tuon mulitplayerin kanssa, ei löydä pelaajia. Luulisin, että johtuu tuosta epävakaasta nettiyhteydestäni... Yhdesti pääsin Public Free Roamiin, mutta silloinkin tuo yhteys otti ja leikkasi kiinni.

Mutta yksinpeli on kyllä mahtavaa meininkiä, ei voi muuta sanoa. Lähemmäs 12 tuntia pelissä aikaa vietetetty ja tekeminen ei kyllä lopu kesken. Ei noita pääquestin tehtäviä kerkeä edes tehdä, kun aika menee pokeri- ja blackjackturnauksissa, preerialla kojootteja ampuessa ja palkkionmetsästyksessä. :D

Tuota kesäkuun kaksinpelikampanjaa tässä sitten odotellessa. Onko kellään mitään tietoa, voiko tätä sitten pelata split-screeninä? (Itse kyllä epäilen vahvasti, että ei voisi.)
 

Mansikkapoika

New Member
Vastaus: Red Dead Redemption [X360] - keskustelu pelistä

Pistin äsken tilaukseen, Verkkokauppa.comista suoratoimituksena Ahvenanmaalta Turkuun 44,40 euroa. En malta odottaa tiistaita :)
 
Ylös Bottom