Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resident Evil 4... Remake

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
Vähän kyllä pelottaa, että onko tämä vain graafisesti paranneltu remake. Aika samalta nuo paikat ovat videoissa näyttäneet kuin alkuperäisessä. Onkohan tähän lisätty ollenkaan uusia paikkoja? Ostoon tämä silti menee 100% varmuudella, koska Leon on pähee!
Ainakin uusia reittejä on vanhoissa paikoissa mitä lueskelin GI:n ennakosta. Ja siinä ekassa kunnon gameplay pätkässähän oli esim kellari siinä ekassa talossa mihin mennään mitä ei ollut alkuperäisessä.
 
"According to leaked information from a Twitch ad, Capcom is releasing a demo for its upcoming Resident Evil 4 Remake today on PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S|X, and PC. The demo will be available on all platforms and will be released during Capcom’s Showcase event today at 2 PM PST / 5 PM EST / 10 PM GMT. This release comes as a surprise to fans who have been eagerly anticipating the remake."
 
Demo on kuulemma 1 shot-demo, jonka voi pelata vain kerran. Aivan kuten RE2 ja RE3:n kohdalla. Ihan typerää tämmönen.
 
Demo on kuulemma 1 shot-demo, jonka voi pelata vain kerran. Aivan kuten RE2 ja RE3:n kohdalla. Ihan typerää tämmönen.
Varsin nerokasta! Kato ei makiaa mahan täydeltä, jää isompi halu nähdä lisää ja täten saadaan myynnit kasvamaan, tai näin ainakin olettaisin :D
 
Pitikö sen demon tulla nyt keskiyöllä Suomen aikaa? Ei näytä vielä tippuneen.

Edit: Chainsaw demo tuli puolisen tuntia sitten. Ei uni tule silmään kun meni iltatöiden kanssa aika myöhään, niin pistetäänpä nyt lataukseen sitten. Series X:llä kokoa 11 gigaa. Ilmeisesti tässä ei ole mitään aikarajaa.
 
Viimeksi muokattu:
Jokos jengi on kerennyt pelailemaan demon? Miltä se vaikuttaa? En ihan vielä ehdi itse kokeilemaan mutta myöhemmin tänään sitten. Odotukset on kyllä korkealla.
 
Tuli testattua demoa. Pelissä on tuhoton määrä säätämistä valikoissa mikä on aina iso bonus, saa jokainen pelin sellaiseksi kuin haluaa.

RE engine tuottaa jälleen hienon näköistä jälkeä ja peli näyttää upealta. Tosin ei mielestäni niin hyvältä kuin Village mutta on ainakin sulava framerate modessa.

Kontrollit on loistavat ja kankea tankki joka jäätyy kiinni maahan kun tähtää on poissa. Tämän takia vihut on nopeampia ja ketterämpiä.

Tunnelma on paljon parempi kuin alkuperäisessä kiitos mahtavan soundtrackin ja äänimaailman. Pelialuetta on laajennettu alkuperäisestä joten kaikki ei ole vain tuttua sitä samaa. Myöskin kylässä tutut piilopaikat sisältävät nyt yllätyksiä joten Capcom on tutkinut pelaajien käyttäytymistä.

Tämä vaikuttaa juuri niin hyvältä kuin odotin ja ennakkotilaus on sisässä. Pari viikoa enään. Yksi parhaista toiminta/kauhu peleistä on nyt entistä parempi. Kyllä genren ystäviä hemmotellaan tänävuonna.
 
Viimeksi muokattu:
Tässähän voisi olla alkukevään yllättäjä. Itse kun en ole koskaan ressu nelosta pelannut.
Itse olen pariin kertaan yrittänyt, mutta aina on jäänyt kesken, koska hahmo ei voi liikkua kun tähtää. En vaan ikinä päässyt tästä yli, kun on tottunut täysin toisenlaiseen tapaan pelata. Nythän tässä uudessa versiossa tämä isoin miinus on korjattu, joten eiköhän ole viimein aika pelata Ressa 4 läpi asti.
 
Ylös Bottom