Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resident Evil 5 [X360]

Vastaus: Resident Evil 5

Katoin just E3 trailerin, ei helvetti mitä tykitystä! Aivan saatanan makeeta! Kyl traileri on parempi kuin seksi :D Huh huh! Nyt nukkumaan, menee hetkisen aikaa toipumiseen.
 
Vastaus: Resident Evil 5

Uus traileri oli silkkaa timangia! Gameplay video joka näytettiin E3:ssa ei oikein sytyttänyt, mutta tää traileri anto kyllä sellaset fiilarit että huh huh! No onneks ennen julkaisua tulee vielä paljon muita hyviä pelejä, jotta aika kuluu nopeemmin :)
 
Vastaus: Resident Evil 5

En ole ennen Resident Evil peleistä välittänyt mutta tämä, tämä iski silmään.
Totta kaihan se ostoslistalle sitten tuli!
 
Vastaus: Resident Evil 5

Onkohan tässä mahollista vaihtaa tota asekättä, kun toi nainen noissa videoissa on vissiin vasenkätinen niin en mä ainakaan osais pelata jos aseen pitää olla vasemmalla puolella..
 
Vastaus: Resident Evil 5

Muistelisin että jostain luin, että joku muukin oli samasta asiasta huolissaan, ja jossain previkassa oli juttua että naishahmolla olis just vasemmalla puolella ase, ja Redfield sit klassinen oikeapuolinen
 
Vastaus: Resident Evil 5

Hypeä peliä pikkaisen hiipui nähtyäni muutama gameplay-pätkii. Salkkusysteemiä ei ole, tilalle on laitettu RE Onlinesta tuttu 9 slotin menu :/ Mikä tarkoittaa tavaroiden suhteen virtaviivaisemmaksi peliksi. Ei sitten kanneta kaikkia aseita mitä löytyy tai muita tärkeitä kamoja (puzzlen suhteen)...
Kyllä capcomin pojat ovat laiskoja, samat animaatiot ja zombiemainen käyttäytyminen suoraan RE4:stä. Zombit tyhmää tyhmempi, ihmeellisiä jumituksia. TGS:n traileria odotellessa.
 
Vastaus: Resident Evil 5

Itse pääsin muutama viikko sitten kyseistä peliä pelaamaan ja hyvältähän se vaikutti. Harmaita hiuksia itselle aiheutti vielä _varhaisversion_ invertin säädön puute :p mutta kyllä peli omalle ostoslistalle päätyi, varmaan vaan ps3 puolelle
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Resident Evil 5

Itse pääsin muutama viikko sitten kyseistä peliä pelaamaan ja hyvältähän se vaikutti. Harmaita hiuksia itselle aiheutti vielä varhaisversion invertin säädön puute :p mutta kyllä peli omalle ostoslistalle päätyi, varmaan vaan ps3 puolelle

Hui! Voi muuten jäädä ostamatta jos ei ole invert säätöä! :eek:

Ainakin RE4 PS2 versiossa oli.
 
Vastaus: Resident Evil 5

Local co-op vai vain online? Yksin on näitä aina vedetty, mutta zombeja tapettaessa kaksin on aina kivempi. Menee silloin kyllä komediaksi.
 
Vastaus: Resident Evil 5

Eniten huolestuttaa pelin pituus, netti-REsit olivat sekä surkeita että lyhyitä, suoraviivaista menoa. Yleensä co-op-pelit ovat olleet naurettavan lyhyitä, palttiarallaa 6-8 tuntia. En voisi todellakaan hyväksyä RE5:n pituus menisi alle 10 tuntiin! RE4:n pelaamiseen meni tuhdit +20 tuntia (24 tuntia meni ekaa kertaa GC:lla). Nyt jännäämään RE5 ohjattavuus a la Gears@TGS.
 
Vastaus: Resident Evil 5

jaa kyllä mulla taisi mennä RE4 alle 10t puhtaasti läpi ekalla kerralla.

kyllä tuo 8t on aika passeli pituus nykyään.
harva peli on sellainen että kun lopputekstit pyörii ruudulla niin kaipaisi vielä lisää.

nelonenkin tuli useamman kerran pelattua läpi kun uudelle kierrokselle pääsi vanhojen kamojen kanssa.
 
Ylös Bottom