Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resident Evil Village (eli RE:8)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
Muistutus playstation kamuille ettei mene keneltäkään ohi.

Tänään klo 20.00 alkaen voi pelata demon Village osuutta 8h ajan, peliaikaa on 30 min jonka voi ottaa alusta niin monta kertaa kuin ehtii, demon voi ladata ennakkoon jotta ei tarvi sitten kasilta alkaa odotella.

Ameriikan ihmiset striimaa sitä nyt jos ei jaksa odotella ja haluaa katsoa miltä se näyttää, itse menen sokkona jotta voi yllättyä itse.
 
Otetaas vähän takakisin, nyt kun luin uudestaan ajatuksella tuon peliaika infon niin näyttää siltä että se olisi yhteensä 30 min, mutta saat aloittaa alusta jos on vielä aikaa jäljellä tuosta 30 min...

"Players can select "Continue" any number of times as long as it's within the 30 minutes. And any players who finish the demo can replay it as long as time remains from the 30 minutes."
 
Siinä oli omat 30 min.

ihan hirveästi tästä demosta ei jää kerrottavaa, lähinnä näkee miten upean näköinen peli on, miten loistava sen tarinankerronta on ja valikoita. Ensimmäisellä kerralla missasin aseen joka demosta löytyy, oli sen verran aikaa jälkellä että ehtisin tutkia kylää lisää, mutta eipä sillä kauheasti tehnyt mitään.

Toivottavasti toinen demo tarjoaa enemmän itse pelaamista ja ehkä jopa vihollisten ammuntaa olis kiva kokeilla.

Tunnelma ihan huikea, tätä tahtoo lisää.
 
27 minuutissa meni läpi. Tunnelma tosiaan hyvää ja mielenkiinto pysyy hyvin että mitähän seuraavaksi tapahtuu. PS5 ostan pelin, vajaa kolme viikkoa vielä.
 
Olihan tuo ihan kiva kokemus. Kuulokkeilla äänimaailma on kyl hyytävä, kun saa pleikan huudot korvattua omilla huudoilla. :D
Ruudunpäivitys on kyllä sitä luokkaa, että mieluummin pelaisi PS5llä, sitten kun semmoisen saa hankittua. Muttah positiiviset vibat jäi, ja lumimaisemat ovat kauhupeleissä aina plussaa!
 
Olihan tuo ihan kiva kokemus. Kuulokkeilla äänimaailma on kyl hyytävä, kun saa pleikan huudot korvattua omilla huudoilla. :D
Ruudunpäivitys on kyllä sitä luokkaa, että mieluummin pelaisi PS5llä, sitten kun semmoisen saa hankittua.

Pelasin ps4 tämän vaikka ps5 löytyy mutta en nyt sillä päässyt kokeilemaan. Pelatessa välivideoissa kiinnitti huomion naisen kasvot, joissa näkyi outoa verkkomaisuutta. Tuli mieleen vr pelit ulkoasusta paikoitellen.
 
Vähän erikoinen kyllä tuo aikaraja. Kauhealla paniikilla kiiruhdin läpi ja 23min 20s siihen kului. Mutta kerran jäi vielä noinkin "ruhtinaallisesti" aikaa, nii olisi varmaan aikalailla mennyt se 30min vaikka olisi ihan rauhassa fiilistellyt. Nyt meni juoksunappi pohjassa. Mitäköhän etua tällä nyt saavutetttiin? Itseä ainakin vitutti kun oli kiire kokoajan ja nyt meni tavallaan 6min hukkaan, kun ei sitä nyt sillä ajalla kannata uusiksikaan aloittaa, saati että siinä olisi yhtään uudelleenpeluuarvoa. Ei ymmärrä.

Niin ja juu. Demo ihan ok. FOV aika oksettavan kapea konsolipeleillä tuttuun tapaan. Vähän sellasta ressu4 vibaa oli aistittavissa. Mahdollisesti ehkä joskus tulen hommaamaan. Tuskin Julkkariin. En ole pelisarjan suurin fani muutenkaan.
 
Mercanies-modi vissiin vissiin tulossa tähän. Ainakin vitosessa siitä irtosi hupia kaverin kanssa viisi kertaa enemmän kuin pääpelistä.
 
Uusi video, spoilereita mutta vastaa yhteen kysymykseen täällä joten katso omalla vastuulla. Ehkä päästään tämä näkemään ensi viikon demossa.

Onko pelissä vihua joka jahtaa sinua?, kyllä on!, mutta en tiedä rakastuako vai juosta karkuun. Näyttää samaan aikaan hemmetin kuumalta ja kuumottavalta. :D

 
Tässä kaikille ressa mammasta fantasioiville sopiva tieteellinen koe :D
Lyhyesti: Tulee varsin pahaa jälkeä.

 
Jos myöskin haluatte oppia lausumaan Ladyn nimen oikein, niin Brittneyn RE tilaisuudessa käyttämä tapa on Capcomin opettama ja hyväksymä tapa. ;)

 
Peli lipsahtanut myyntiin etuajassa ulkomailla, niin kannattaa jatkossa varoa spoilereita foorumeilla.

 
Muistutus Playstation Herrarotu!

Huomenna sitten taas demoa, sama aika, sama paikka, klo 20.00 oma pelihuone. Jos on demo jo valmiina ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa että kello on Resident Evil.

Toivottavasti päästään Ladyn kanssa tekemään tuttavuutta, sekä enemmän kunnon gameplaytä kun eka demo oli vaan sellainen cinematic action pläjäys.
 
Muistutus Playstation Herrarotu!

Huomenna sitten taas demoa, sama aika, sama paikka, klo 20.00 oma pelihuone. Jos on demo jo valmiina ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa että kello on Resident Evil.

Toivottavasti päästään Ladyn kanssa tekemään tuttavuutta, sekä enemmän kunnon gameplaytä kun eka demo oli vaan sellainen cinematic action pläjäys.

Mää päätin olla pelaamatta tän uudemman demon ku tuo edeltävä meni aivan ohi kiireiden takia. Ostan pelin joka tapauksessa niin saapahan hypättyä suoraan synkkyyteen.
 
Hyvältähän se demo vaikutti. Hankinta listalle menee jossain vaiheessa..
Julkkari Hinta pikkusen sylettää
 
Ylös Bottom